Dropship Academy 3.0 van Joshua Kaats Review

Is het ECHT mogelijk om met dropshipping een passief inkomen te verdienen ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 25 minuten

Als je op zoek bent naar manieren om geld te verdienen op het internet, kom je al snel heel veel verschillende manieren tegen. Zo ook dropshipping.

Dropshipping is al een behoorlijk oude manier van handelen in goederen, maar is met de komst van het internet in een geheel nieuw jasje gestoken.

Tegenwoordig is het makkelijker dan ooit te voren om je producten te dropshippen.

Toen ik voor mijzelf aan het oriënteren was naar de verschillende mogelijkheden om online geld te verdienen, werd ik behoorlijk enthousiast over Dropshipping.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een manier om te leren hoe dropshipping precies werkt.

Zo ben ik bij de Dropship Academy gekomen. In deze review deel ik mijn bevindingen over de cursus en vertel ik je precies wat je er allemaal van kunt verwachten. Lees daarom zeker verder.


Wat is de Dropshipping academy?

De dropship academy is een online cursus die je van A tot Z leert hoe dropshipping werkt en hoe jij er succesvol mee kunt worden. De cursus leer je vooral hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij veel geld gaat verdienen met deze manier van online geld verdienen.

Zoals bij elke online cursus over geld verdienen staat mindset hoog op het programma. Daarom wordt je ook in deze cursus geholpen om de juiste mindset te creëren, leer je precies wat dropshipping is, hoe het werkt en wordt je stap voor stap begeleid om jouw eerste dropshipping business op te zetten.

Dropshipping is een van de vele manieren om aan de slag te gaan met je eigen e-commerce business. Je kunt dan je eigen webshop beginnen, waar je klanten bestellingen kunnen doen.

Als iemand een bestelling doet, stuur jij de bestelling door naar je dropshipping leverancier en zorgt je leverancier ervoor dat je klant het pakketje zo snel mogelijk ontvangt.

Om succesvol te worden met dropshipping is het wel belangrijk dat je een aantal principes goed hebt als je met dropshipping aan de slag gaat. Dat is waar deze cursus je mee helpt.

In onderstaande video geef ik een exclusieve rondleiding door de allernieuwste versie van de training.

Veelgestelde vragen omtrent de Dropship Academy

De prijs van de Dropship Academy is momenteel 1.197 Euro. Dit is de vaste prijs die door Joshua is vastgesteld.

Er is een wettelijke 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op de Dropship Academy. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Mijn persoonlijke ervaring is dat Joshua zeker te vertrouwen is. Hij heeft een groot team van medewerkers achter zich en reageert altijd snel en behulpzaam via mail. Daarnaast heb ik geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je duidelijk uitgelegd en is alles is prima te volgen.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

De Dropshipping Academy is gemaakt door Joshua Kaats. Hij heeft veel ervaring op het gebied van online geld verdienen en met name veel ervaring op het gebied van dropshipping. Joshua Kaats noemt zichzelf een digitale Nomad. Dat betekent dat hij door de wereld reist en onderweg vanaf zijn laptop geld verdient op het internet.

Dankzij zijn dropshipping business is Josh vrij van locatie en daardoor vrij om te gaan en staan waar hij wil. Dat terwijl hij overal waar hij is geld kan verdienen met alleen een laptop en internet.

Omdat het succes van Joshua Kaats met zijn dropshipping business zo groot was, heeft hij besloten een cursus te maken waarin hij jou precies uitlegt wat hij heeft gedaan om succesvol te worden met dropshipping.

Dat is de dropshipping academy geworden. Met deze cursus heeft hij al veel mensen geholpen om een succesvolle business te starten. Ook mijn ervaringen met de dropshipping Academy waren erg positief.

Voor wie is deze cursus geschikt?

De Dropshipping Academy cursus is eigenlijk voor iedereen geschikt die op zoek is naar een betrouwbare manier om geld te verdienen op het internet.

Door te starten met dropshipping start je eigenlijk een echte onderneming met echte producten.

Deze cursus is vooral geschikt voor mensen die echt meer uit het leven willen halen en ook bereid zijn om hard te werken voor een leven vol succes en rijkdom.

Als je op zoek bent naar een methode om snel geld te verdienen zit je met dropshipping helemaal verkeerd. Het kan namelijk wel even duren voor dat jij je eigen dropshipping business hebt opgebouwd tot een succesvolle business.

Maar, als jij de stappen in de dropshipping academy precies opvolgt, is de kans heel groot om succesvol te worden.

Wat is het doel van deze cursus?

We hebben het al een beetje gehad over het doel van de cursus. Joshua Kaats wil met deze cursus jou de mogelijkheid bieden om een vrij leven te hebben. Dat betekent dat je dankzij de cursus straks overal ter wereld kunt werken. Ook kun je helemaal zelf je werktijden bepalen en wordt je dus eigen baas.

Er zijn veel mensen die niet het werk doen dat ze niet leuk vinden en dan kan deze cursus een echte uitkomst bieden.

Vooral als jij nu niet op je plek zit bij je huidige baan, kan Joshua Kaats je helpen om een geheel nieuwe manier van geld verdienen te ontdekken.

Joshua Kaats geeft je in zijn cursus alle informatie en middelen die je nodig hebt om succesvol te worden met je eigen dropshipping business.   

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Als je aan de slag gaat met de dropship academy zie je bij het inloggen direct dat het een hele uitgebreide cursus is. De cursus is opgebouwd in verschillende modules en onderdelen die je stap voor stap meenemen om je eigen succesvolle dropship business op te zetten.

Dropship Academy 3.0

In dit gedeelte van de training ga je daadwerkelijk aan de slag met het opzetten van je eigen dropship business. Deze training is opgebouwd in verschillende modules.

Uitleg Dropship Academy

Voordat je inhoudelijk aan de slag gaat met de modules van de cursus krijg je eerst uitgebreide uitleg over wat je kunt verwachten van de cursus en hoe je de cursus het beste kunt doorlopen. Ook maak je hier voor het eerst echt kennis met Joshua Kaats.

Module 1: Mindset & Big Picture

De eerste module gaat vooral over welke mindset je nodig hebt om succesvol te worden met je eigen dropshipping business. Zoals je van veel online geld verdienen cursussen leert, leer je ook hier dat het hebben van de juiste mindset voor een groot gedeelte bepaalt of jij succesvol wordt of niet. In deze module ontwikkel je een succesvolle mindset.

Module 2: Product- en Niche research

In deze module ga je daadwerkelijk aan de slag om je eerste stappen te zetten voor het oprichten van je dropshipping business. In deze module leer je hoe je product- en niche onderzoek kunt doen. Je leert hier o.a. hoe jij de juiste producten kunt selecteren om te gaan dropshippen, waar je op moet letten bij het kiezen van producten en ga je hier al aan de slag om je eigen Shopify webshop te starten.

Module 3: Online Marketing 101

In deze module ontdek je hoe jij ervoor kunt zorgen dat je goed gevonden wordt op het internet en hoe je ervoor kunt zorgen dat je online kunt scoren. Je leert hoe online funnels werken, hoe je social media kunt inzetten voor nog meer succes en krijg je hier kennis van de belangrijkste marketing termen die je moet weten.

Module 4: Onweerstaanbaar aanbod

In deze module ga je aan de slag om te zorgen dat jij een onweerstaanbaar aanbod creëert.  Je gaat hier aan de slag met het bedenken van pakkende productnamen, welke prijzen je zou moeten hanteren voor je producten en hoe je goede productomschrijvingen schrijft.

Module 5: Winstgevende webshop

Deze module staat helemaal in het teken van het maken van je eigen succesvolle webshop. Je leert welke belangrijke pagina’s een goede webshop zou moeten bevatten, hoe je de webshop het beste kunt vormgeven en leer je welke belangrijke effect reviews van je webshop hebben op het verkoop proces.  Na het volgen van deze module weet je precies hoe jij een winstgevende webshop maakt en kun je daar direct mee aan de slag.

Module 6: Systemen en automatisering

Als je net begint met je eigen dropship business doe je eigenlijk veel van de processen nog zelf. Loopt je business nog niet gestroomlijnd en is het in deze module zaak om je systemen en processen te automatiseren.

Je gaat hier aan de slag met het maken van een zakelijk e-mail adres, aan de slag met je check-out instellingen, de verzending goed instellen en je maakt hier een Mollie account aan (betalingsprovider) . Na het volgen van deze module heb jij zo goed als alles dat je kunt automatiseren voor je webshop op de automatische piloot lopen.

Module 7: Facebook Geld Machine

In deze module ga je aan de slag om Facebook in te zetten, zodat je meer bereik creëert. Dit doe je door het maken van succesvolle Facebook advertenties. Je gaat o.a. aan de slag om een facebook pixel te installeren, je leert hoe Facebook Targetting werkt en welke regels Facebook hanteert voor het maken van Facebook Ads. Na het volgen van deze module weet jij precies hoe je succesvol Facebook kunt inzetten voor je dropshipping business.

Module 8: Facebook Ads Advanced

In deze module ga je dieper in op het maken van Facebook Ads en leer je hoe je producten kunt testen met CBO (campagne Budget Optimization) en leer je hoe jij je Ads zo kunt optimaliseren dat ze het meest winstgevend zijn.

Coaching opnames

Naast het maken van de cursus heeft Joshua Kaats verschillende mensen gecoacht en heeft hij de groep coaching sessies opgenomen. In dit gedeelte van de cursus kun je nog meer leren door die coaching sessies terug te luisteren. Wat vooral een voordeel is aan deze coaching sessies is dat er coaching sessies voor zowel beginners als gevorderden bij zit. Ook als je al enige ervaring hebt met dropshipping, kun je hier nog veel van leren.

Google Mastery 

Dit deel van de training heet Google Mastery. In dit deel van de cursus ga je aan de slag om een meester te worden in Google Ads. Je hebt natuurlijk al geleerd hoe je kunt adverteren met Facebook, maar naast Facebook is het ook mogelijk om bij Google te Adverteren. Je leert hier hoe Google Ads werkt en hoe SEO (Search Engine Optimization) werkt voor het maken van Ads. Ook leer je hier hoe jij jouw statistieken kunt volgen met behulp van Google Analytics.

Chatbot Domination

In dit gedeelte van de cursus leer je precies hoe een chatbot werkt en hoe je hiermee aan de slag kunt. Een chatbot zorgt ervoor dat jouw klanten 24 uur per dag geholpen worden met vragen. Ook als jij op dat moment niet aan het werk bent.

E-mail Marketing

E-mail marketing is vaak een vergeten kans, maar het kan je dropshipping business zo veel succesvoller maken. In dit gedeelte van de cursus krijg je uitleg over hoe je e-mail marketing kunt inzetten voor je eigen dropshipping business om meer sales te scoren.

Boekhouden & Administratie

Als je een eigen business hebt is het bijhouden van je inkomsten en uitgaven natuurlijk heel belangrijk. Niet alleen kun je er zelf veel informatie uithalen, ook is wil de Belastingdienst graag van je weten wat je allemaal doet. Dit gedeelte van de cursus leert je hoe jij het beste je boekhouding en administratie kunt bijhouden.

1-op-1 Coaching Maik

In dit gedeelte van de cursus heb je al een eigen dropship business opgezet en kun je Maik inschakelen om nog meer uit je dropshipping business te halen. Maik helpt je graag door 1-op-1 coaching te geven zodat jij je dropshipping business nog verder kan finetunen met behulp van een expert.

Wat vinden andere volgers van deze cursus?

In mijn reviews kijk ik natuurlijk ook altijd wat andere mensen vinden van de cursus. Ik kijk dan voornamelijk naar mensen die de cursus zelf hebben gevolgd en hier een oordeel over hebben.

Wat me direct opvalt is dat veel van de mensen die de cursus hebben gevolgd, nu ook daadwerkelijk een succesvolle dropshipping business hebben.

Hieruit maak ik op dat Joshua Kaats je alle informatie geeft die je nodig hebt om succesvol te worden.

Uiteraard zijn er ook een aantal situaties waarbij de deelnemer niet succesvol is geworden. Veelal lijkt het erop dat dit mensen zijn die niet hebben doorgezet en geen actie hebben ondernomen.

Het dus wel belangrijk om ook daadwerkelijk wat te doen met de lesstof en actie te ondernemen.

Uit alle reviews en recensies die ik ben tegengekomen op het internet kan ik alleen maar stellen dat het grootste gedeelte van de deelnemers van de cursus behoorlijk positief zijn over Joshua Kaats en zijn cursus.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor deze cursus?

Zoals ik verwacht van online cursussen krijg je bij het aanschaffen van een online cursus bijna altijd een aantal bonussen. Ook Joshua Kaats heeft bij zijn cursus de Dropship Academy een aantal bonussen voor je beschikbaar gesteld. Het is goed om te weten dat als je aan de slag gaat met de Cursus, er een aantal onderdelen van de cursus niet standaard meegeleverd worden. Deze krijg je namelijk als Bonus.

Bonus 1: Premium Shopify Templates

In de cursus ga je aan de slag met je eigen Shopify Webshop. Om ervoor te zorgen dat je webshop direct een mooie uitstraling heeft, krijg je van Joshua Kaats toegang tot premium thema’s voor je Shopify store ter waarde van 180 euro.

Bonus 2: Cursus Chatbot Domination

Ik heb het in deze review al kort gehad over chatbot Domination. Dit onderdeel van de cursus hoort niet standaard bij de gehele cursus, maar wordt meegeleverd als bonus. Normaal gesproken krijg je alleen toegang tot de Dropship Academy Cursus.

Bonus 3: Cursus e-mail marketing

Ook dit onderdeel van de cursus hoort niet standaard tot het pakket. Ook dit gedeelte van de cursus krijg je gratis als bonus meegeleverd. Normaal gesproken kost alleen deze cursus 400 euro.

Bonus 4: Google Mastery

Google Mastery krijg je ook gratis meegeleverd als bonus en zit normaal gesproken niet standaard bij de cursus in. Het is goed om te weten dat alleen deze cursus al een waarde heeft van 1000 euro. Juist doordat je deze bonus er gratis bij krijgt, kun je nog sneller succesvol worden met je dropshipping business.

Bonus 5: Finance Mastery

Ook het onderdeel Finance Mastery wordt gratis meegeleverd als een bonus. Een groot voordeel van deze bonus is dat je ook direct weet hoe jij op de juiste manier je boekhouding en administratie doet. Alleen deze cursus heeft al een waarde van 350 euro.

Met al deze bonussen, krijg je behoorlijk wat waarde als je aan de slag gaat met de cursus. Alleen al de cursus leert je ontzettend veel. Met ook nog eens al die bonussen erbij, is de kans groot dat jij succesvol gaat worden.

Wat kost deze cursus?

Ik ben al bijna weer aan het einde gekomen van de review en de grote vraag is natuurlijk, wat gaat het je kosten om met deze cursus aan de slag te gaan.

Hoewel de cursus een aardig prijskaartje heeft, ben ik voor alsnog enthousiast over de prijs. Je kunt deze cursus inclusief alle bonussen aanschaffen voor € 1197,-. Dan te bedenken dat alleen de Google Mastery cursus normaal al 1000 euro kost.

Natuurlijk is € 1197,- een behoorlijk bedrag. Daarom geeft Joshua Kaats je de mogelijkheid om de cursus in 3 termijnen te betalen van € 450 euro. Je bent dan wel iets duurder uit. Als je ervoor kiest om je betaling in 3 termijnen te doen, kom je op een totaal bedrag uit van € 1350,- .

Wel is het goed om te weten dat ik er alle vertrouwen in heb dat als je met de cursus aan de slag gaat, je een goede kans hebt om je investering binnen aanzienlijke tijd weer terug te verdienen.

Kan ik deze cursus aanraden?

Zoals je van mij gewend bent sluit ik mijn reviews altijd af met mijn eigen oordeel en mening. Na het volgen van deze cursus was ik vooral behoorlijk enthousiast.

Allereerst ben ik vooral enthousiast over de vele informatie die je krijgt over dropshipping. Joshua Kaats heeft echt zijn best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen met het starten van je eigen dropshipping business.

Waar ik ook erg enthousiast over werd is de vele interessante bonussen. Deze bonussen sluiten naadloos aan bij de cursus en vergroten daarmee je kans op succes.

Als je het mij vraagt, is deze cursus de ideale cursus als je aan de slag wilt gaan met dropshipping. De kans dat je daadwerkelijk succesvol wordt met behulp van de cursus is groot.

Al met al krijg je voor het bedrag dat je ervoor moet betalen gigantisch veel waarde en is het de investering absoluut waard. Ik raad je daarom zeker aan om aan de slag te gaan met de dropship academy. Het kan je leven voorgoed veranderen in positieve zin.

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec
de Dropship Academy
de Dropship Academy

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

17 apr 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *