Wat is video marketing?

In de afgelopen jaren zijn er steeds meer vormen van online marketing bedacht. Een van die vormen is video marketing. Bij video marketing draait het allemaal om het uiten van jouw boodschap met behulp van bewegend beeld. Je maakt bijvoorbeeld een bedrijfsvideo waarin je jouw producten promoot of jouw werkprocessen uitlegt.

Het doel van deze video is om jouw naamsbekendheid te vergroten, om potentiële klanten te overtuigen of om meer bezoekers naar jouw website te trekken. Met behulp van video marketing kan je behoorlijke resultaten behalen, aangezien bewegend beeld veel meer dan woorden zegt.Het is goed om te weten dat er een belangrijk verschil bestaat tussen ouderwetste reclame en video marketing.

Ouderwetse reclame krijg je namelijk voorgeschoteld, terwijl een marketingvideo juist gericht ingezet wordt. Als ondernemer ben je in staat om de marketingvideo alleen te tonen aan de doelgroep. Hierdoor kan je kosten besparen, kan je gericht adverteren en kan je het beste resultaat uit jouw video’s halen. Wil je graag meer informatie over het maken van een marketingvideo?

Recent schreven wij de Verdienen met video cursus review. In deze uitgebreide bespreken wij een handige training van Noortje Janmaat. Janmaat is al lange tijd (succesvol) actief in de wereld van video marketing.

Zij heeft besloten om haar kennis met een ieder te delen en daar is deze online cursus het gevolg van. Meld je aan voor de cursus, ga aan de slag met video marketing en laat jouw bedrijf (exponentieel) groeien. Het is absoluut mogelijk met dank aan het bewegende beeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *