Hoe de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard Mijn Leven Heeft Veranderd

Lees mijn zeer persoonlijke review en bekijk de uitgebreide video!

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

Op het moment van schrijven ben ik nu 10 jaar bezig met affiliatemarketing. Ik was er redelijk vanaf het begin bij. Lees in mijn persoonlijke review hoe de Affiliate Marketing Revolutie mijn leven heeft veranderd.


Affiliate Marketing Revolutie review

Het leven is een opeenstapeling van hoogte- en dieptepunten. Soms zit alles mee en soms zit alles tegen.

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe het is om in de put te zitten. Diep in de put welteverstaan.

In het jaar 2011 was ik werkloos, mede vanwege de crisisperiode waarin we destijds zaten.

Ik was werkloos, ik zocht naar werk en ik zocht ook naar alternatieve manieren om geld te verdienen. Destijds was het verdienen van geld via het internet namelijk nog te bestempelen als ‘een alternatieve manier’.

Hedendaags is het veel gebruikelijker, maar daarover meer. Gedurende het jaar was ik druk bezig met het verkennen van mogelijkheden om online geld te kunnen verdienen.

In november van het jaar 2011 stuitte ik op Jacko Meijaard. Hij had net zijn eerste cursus uitgebracht; De Ultieme Vrijheid Methode.

Deze cursus had betrekking op het verdienen van geld via de digitale kanalen. Uiteraard was het doel daarbij om van de ultieme vrijheid te genieten.

Ik maakte kennis met Jacko en besloot me in te schrijven voor zijn cursus. Dat was eigenlijk het eerste moment dat ik met affiliate marketing in contact kwam.

Ik leerde van alles over affiliate marketing én hoe dit toe te passen was in de praktijk. In de periode daarna begon ik met het opbouwen van een passief inkomen.

Dit was een mooie periode, zeker met de crisis van 2011 nog in mijn achterhoofd. Destijds maakte ik dus gebruik van de cursus ‘De Ultieme Vrijheid Methode’.

Deze cursus was volledig door Jacko Meijaard opgesteld en was destijds zijn eerste cursus. In de jaren daarna heeft Jacko Meijaard nog een andere cursus op weten te zetten: de Affiliate Marketing Revolutie.

Juist naar die cursus ga ik in deze review kijken. Ik bespreek de kenmerken van deze review en geef mijn kritische mening.

Ondanks dat ik Jacko Meijaard goed ken, ben ik niet bang om mijn mening te laten horen. Je kunt hieronder dan ook een onafhankelijke en eerlijke review vinden.

Daarbij wil ik ook graag nog even benoemen dat ik zelf óók deze cursus gevolgd heb. Ik weet dus exact waar ik over praat; dat kan jou alleen maar helpen.

Kortom: lees snel de Affiliate Marketing Revolutie review hieronder door!

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

In de afgelopen jaren zijn steeds meer mensen zich bezig gaan houden met affiliate marketing. Ik zelf begon, zoals je hierboven heb kunnen lezen, als in 2011 met affiliate marketing.

In de loop der jaren is deze vorm van affiliate marketing eigenlijk alleen maar groter geworden. Dat is deels te danken aan Jacko Meijaard. Hoe heeft hij de affiliate marketing revolutie cursus op weten te zetten? En waar draait deze cursus eigenlijk om?

In feite is de affiliate marketing revolutie een online platform. Na het aanmelden voor de cursus krijg je persoonlijke inloggegevens. Na het inloggen kom je terecht in een overzichtelijk dashboard.

In onderstaande video krijg je een goede indruk van deze complete online training.

Binnen dit dashboard heb je de keus uit allerlei soorten modules. De inhoud van deze modules wordt verderop in deze review beschreven. Maar, feit is dat de inhoud van de modules om affiliate marketing draait.

Het gaat echter niet alleen maar om affiliate marketing. Nee, volgens Jacko Meijaard is de mindset minstens net zo belangrijk. Daarom kan je in veel modules ook informatie over business, over sport en over een gezonde leefstijl kunt vinden.

Als je namelijk zelf gezond bent, kan je volledig gaan vlammen. Dat krijg je dan ook aangeleerd in deze cursus. Met de Affiliate Marketing Revolutie tracht Jacko Meijaard om alle kennis zo aan jou voor te schotelen.

Dat is ‘m goed gelukt. De modules zijn ontzettend uitgebreid en bespreken eigenlijk allerlei facetten van affiliate marketing. Daarnaast worden ook belangrijke randzaken besproken, zoals hierboven al even kort aangegeven.

Deze zaken worden besproken in de zogeheten 10k per maand mindset training. Deze training bevat maar liefst 73 audio opnames van Jacko. Hierin legt hij uit wat het belang van de juiste mindset is én hoe je de juiste mindset kunt verkrijgen.

Als je je inschrijft voor de Affiliate Marketing Revolutie cursus, krijg je ook nog tot andere zaken toegang. Zo krijg je exclusieve toegang tot het Forum van Internetsuccesgids.

Hier komen eigenlijk alle deelnemers van de ARM cursus bij elkaar en kan je met elkaar van alles bespreken. Uitermate leerzaam en interessant. De toegang tot deze cursus is echter exclusief; je moet jezelf eerst aanmelden bij de online cursus van Jacko Meijaard.

Wat leer je met de Affiliate Marketing Revolutie?

In totaal bevat deze cursus 7 verschillende methodes. Per methode wordt een ander facet van affiliate marketing uitgelegd. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat je nog geen basiskennis van affiliate marketing hebt.

Je krijgt dus alles vanaf de basis uitgelegd; mede daarom is het bijzonder makkelijk om te begrijpen. Maar, hoe zijn de modules dan zoal opgebouwd?

Module 1: starten met affiliate marketing. In deze module krijg je een uitleg over wat affiliate marketing is. De drie partijen van affiliate marketing, adverteerder/affiliate/affiliate netwerk, worden nader uitgelegd.

Ook krijg je uitleg over het kopen van een eigen domeinnaam en met welke producten je succesvol kan worden. Deze module bevat 7 verschillende onderwerpen met bij elk onderwerp ook een uitgebreide video. De 7 onderwerpen zijn als volgt:

– Een korte introductie
– Wat is affiliate marketing?
– Uitleg over Daisycon
– Welke producten ga je promoten?
– Domeinnaam registeren
– Domein geregistreerd
– Marketheme
– Website toevoegen in Marketheme

Module 2: Je website inrichten. Als je eenmaal je domeinnaam geregistreerd hebt, kan je gaan beginnen met het inrichten van je eigen website.

Hierbij wordt uitgelegd hoe je een bericht kunt plaatsen, hoe je een pagina aan kunt maken en hoe je dergelijke zaken weer aan kunt passen. In deze module wordt tevens nader uitgelegd op welke manier je je aan kunt sluiten bij een affiliate netwerk.

Module 3: Hoog scoren in Google. Met alleen het maken van de website ben je er uiteraard niet. Nee, je moet hoge rankings in Google zien te verkrijgen. Ook daarover heeft Jacko Meijaard ongelooflijk veel kennis.

Deze kennis deelt hij ook nog eens met jou in deze module. Je krijgt uitleg over hoe Google werkt en hoe je jouw website goed kunt laten ranken in Google.

Module 4: Puntjes op de i. Bij een website moet je altijd naar perfectie streven. In module 4 worden dan ook de puntjes op de i gezet.

Je krijgt uitleg over responsive design en hoe de instellingen allemaal moeten staan. In deze module wordt eigenlijk alles geperfectioneerd, zodat je flink kunt gaan groeien.

Module 5: Geld met e-mails. In module 5 wordt naar een ietwat andere vorm van marketing gekeken: e-mailmarketing. Middels e-mailmarketing kan je namelijk jouw affiliate website bij een groot publiek bekend maken. In deze module legt Jacko Meijaard uit hoe je een e-maildatabase kunt genereren en wat je hier allemaal mee kunt bereiken.

Module 6: Alles komt samen. Module 6 is in feite dé plek waarop het gaat gebeuren. Hier komen alle eerder beschreven onderwerpen bij elkaar samen. In de module ga je vervolgens aan de slag om je pagina te optimaliseren. Je krijgt les over hoe je een landingspagina samen kunt stellen en hoe je de meeste omzet kunt genereren.

Module 7: Meten is weten. Tot slot draait module 7 om het meten van statistieken. Je moet veel informatie in gaan winnen over je bezoekers. Op basis van die informatie kan je tenslotte je website verder gaan optimaliseren.

Ook dat wordt allemaal uitgelegd en toegelicht. Het meten van allerlei factoren staat centraal in de laatste module van de Affiliate Marketing Revolutie cursus.

Wie is Jacko Meijaard?

Nu je eenmaal weet wat de Affiliate Marketing Revolutie is, is het ook goed om naar de bedenker te kijken. Want: wie is Jacko Meijaard nou eigenlijk?

Ik ken hem persoonlijk al sinds november 2011, maar bij het grote publiek is hij nog niet al te bekend. Ik kan stellen dat Jacko Meijaard één van de professionals op het gebied van affiliate marketing is.

Jerik en jacko Meijaard

In de afgelopen jaren heeft hij ongelooflijk grote en succesvolle affiliate websites op weten te richten. Met deze websites heeft hij heel veel geld verdiend. Hoeveel?

Daar doet Jacko Meijaard eigenlijk nooit uitspraken over. Wel kan hij voldoende bewijs leveren dat hij dusdanig veel geld verdiend heeft, mocht je ‘m niet geloven.

Op het gebied van affiliate marketing heeft Jacko Meijaard dus héél veel kennis. Deze kennis probeert hij hedendaags met een zo’n groot mogelijk publiek te delen.

Dat doet hij onder andere door de Affiliate Marketing Revolutie aan te bieden, maar hij geeft ook steeds vaker lezingen. Daarnaast kan je, als lid van de Affiliate Marketing Revolutie, terecht op zijn internetforum.

Ik prijs Jacko Meijaard absoluut dat hij zijn kennis met ons wilt delen. Jij kan daar ook van profiteren. Hoe? Door je simpelweg bij de Affiliate Marketing Revolutie aan te sluiten.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Op deze vraag kan ik een kort antwoord geven: ja, dat is hij zeker. Ik kan me echter ook voorstellen dat je mij niet op mijn woord durft te geloven. Mede daarom wil ik je graag verwijzen naar de vele succesverhalen die op het internet rondcirkelen.

Veel mensen hebben namelijk écht een beter leven door Jacko Meijaard gekregen. Zij genieten nu van vrijheid, van genoeg centjes en van een leuk leven.

Helaas is de internetwereld soms een wereld van de cowboys. Sommige mensen proberen op een dubieuze manier veel geld te verdienen. Onder die noemer valt Jacko Meijaard absoluut niet.

Het is juist bewonderenswaardig dat hij zijn unieke kennis deelt met ons allemaal. Ik kan dan ook geen kwaad woord over Jacko Meijaard uitbrengen!

Kun je echt geld verdienen dankzij de affiliate marketing revolutie?

Als je de Affiliate Marketing Revolutie wenst te gaan volgen, kan dat om meerdere redenen zijn. Wellicht ben je je 9 tot 5 baan zat of wil je simpelweg de uitdaging aan gaan. Feit is dat je met deze revolutie absoluut (veel) geld kunt verdienen.

Wel is het goed om te onthouden dat slapend rijk worden niet makkelijk is. Je kunt absoluut een passief inkomen opbouwen dankzij de Affiliate Marketing Revolutie. Om dat te bereiken, moet je zelf van goeden huize komen.

Je hoeft niet eens veel kennis te hebben; nee dat leer je wel met deze online cursus. Nee, het draait met name om je mindset. Je moet de juiste instelling hebben om (veel) geld te gaan verdienen.

Dit zijn mijn gemiddelde maandelijkse passieve inkomsten.

Je moet de juiste instelling hebben om je leven hiervoor over hoop te gooien. Je moet de juiste instelling hebben om nieuwe dingen uit te proberen.

Kortom: het is mogelijk om (veel) geld met deze online cursus te verdienen, maar het uiteindelijke succes is ook deels van jezelf afhankelijk!

Wat zeggen cursisten over de affiliate marketing revolutie?

In deze review heb je al meerdere malen mijn positieve mening over deze online cursus kunnen vinden.

Ik ben zelf één van de mensen die deze cursus uit heeft mogen proberen. Wat vinden andere cursisten eigenlijk van de affiliate marketing revolutie?

Ook daar kan ik realtief kort over zijn. Iedereen loopt namelijk weg met deze online cursus. De cursisten zijn allemaal vol lof over de cursus, de inhoud van de cursus en de opbouw van de cursus.

Met name de opbouw van de cursus wordt door veel cursisten als uitermate prettig omschreven.

De cursus begint op een laag niveau en gaat gaandeweg steeds dieper op de materie in. Ook zijn de cursisten vol lof over de veelzijdigheid van de cursus.

Alle facetten van affiliate marketing worden namelijk in deze online cursus besproken. Als je aan de slag met affiliate marketing wilt gaan, heb je de nodige basiskennis nodig. Al die kennis word je met deze cursus aangereikt.

Het is nu alleen nog aan jou om die kennis goed in de praktijk toe te passen. Je mindset speelt daar ook een belangrijke rol bij.

De cursisten zijn overigens ook vol lof over andere diensten van Jacko Meijaard. Zo maken veel cursisten nog steeds dagelijks gebruik van het internetforum ‘het Forum van internetsuccesgids’.

Hier komen alle cursisten bij een om over affiliate marketing te praten. Je kunt hier hulp vragen of één van de vele succesverhalen lezen. Daarnaast is de ook de 10k per maand mindset training van Jacko erg populair.

In deze training wordt met behulp van 73 audio opnames het belang van een gezonde leefstijl benadrukt. Met een gezonde leefstijl kan je namelijk de juiste mindset verkrijgen.

Je kunt je daardoor voor de volle 110% inzetten voor je affiliate marketing websites. Dat brengt je ook weer dichterbij succes!

Wat kost de affiliate marketing revolutie cursus?

Zo, je hebt hierboven eigenlijk alle informatie over de affiliate marketing revolutie cursus kunnen vinden. Een belangrijke vraag daarbij is echter: wat kost deze cursus nou eigenlijk?

Op het moment van schrijven wordt de cursus voor een bedrag van 47 euro aangeboden. Deze cursus kost dus nog geen 50 euro, maar kan je tienduizenden euro’s op gaan leveren.

Daarbij kan je ook nog aanspraak maken op de niet-goed-geld-terug garantie. Is de cursus toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Dan doet Jacko Meijaard ook niet moeilijk.

Dan krijg je je inschrijfgeld terug. Je moet daar uiteraard wel een geldende reden voor hebben. Mede op die manier kan Jacko continue de affiliate marketing revolutie cursus verbeteren en uitbreiden.

Ik wil je dan ook zeker aanraden om eventuele feedback aan Jacko Meijaard door te geven. Hier is onder andere het forum een ideale mogelijkheid voor.Daarnaast biedt Jacko Meijaard ook de mogelijkheid om de cursus voor 1 euro uit te proberen.

Je krijgt hierbij 7 dagen toegang tot de cursus. Het enige wat je hier voor hoeft te betalen, is het symbolische bedrag van 1 euro.

Met dit lage bedrag kan je dus voor de eerste keer kennismaken met de affiliate marketing revolutie cursus.

Is dat naar je zin? Dan kan je voor een bedrag van 47 euro alsnog toegang krijgen tot de gehele affiliate marketing revolutie cursus.

Is de affiliate marketing revolutie de moeite waard?

Je bent alweer uitgekomen bij de belangrijkste vraag van deze revolutie. Ik ga hier namelijk bovenstaande vraag beantwoorden: is de affiliate marketing revolutie de moeite waard?

Naar mijn mening is deze cursus méér dan de moeite waard. Deze cursus kan de opstap naar een gelukkig, vrij en rijk leven zijn. De cursus stelt jou in staat om van start te gaan met je business.

Je kunt in korte tijd behoorlijk veel geld verdienen. Hoe? Door eerst de cursus te volgen, je mindset aan te passen en dan te gaan vlammen.

Over de inhoud van de cursus kan ik duidelijk zijn: de inhoud is perfect. De inhoud is gevarieerd, benoemt alle facetten van affiliate marketing en is op een begrijpelijke manier uiteengezet.

Doordat alles met behulp van video’s uitgelegd wordt, kan je het ontzettend goed volgen. Die video’s zorgen er ook nog eens voor dat je geconcentreerd blijft.

Kortom: kan ik je de affiliate marketing revolutie aanraden? Ja, absoluut. Schrijf je direct in en profiteer nadien van alle kennis die je door Jacko Meijaard aangereikt hebt gekregen. Niks staat een weg naar een prachtige toekomst nog in de weg!

Affiliate Marketing Revolutie
Affiliate Marketing Revolutie

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

02 dec 2021
5

Dankzij deze cursus heb ik een mooi maandelijks passief inkomen opgebouwd. Dit heb ik overigens niet in 1 week tijd gedaan! Dit is een proces van een aantal jaar geweest.

David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *