Day Trading Masterclass 2.0 Review

Een passief inkomen opbouwen met Day Traden ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 27 minuten

Het opbouwen van een online inkomen; dat is voor meer en meer mensen een droom. Tegelijkertijd komt deze droom ook bij meer en meer mensen uit. Dat is onder meer te danken aan verschillende ontwikkelingen. Zo kun je tegenwoordig uit meerdere online verdienmodellen kiezen. Eén van deze online verdienmodellen is het zogeheten day traden.

Bij het day traden koop en verkoop je bijvoorbeeld aandelen. Het is hierbij de bedoeling dat de koopprijs onder de verkoopprijs ligt. Als je dát voor elkaar krijgt, kun je binnen een kort tijdsbestek een flinke winst maken. Zoals de benaming al doet vermoeden, gaat het hierbij om het plaatsen van trades binnen één dag. De aandelen die je bijvoorbeeld in de ochtend koopt, verkoop je in de middag alweer. Op die manier kun je dagelijks een flinke winst behalen.

Spreekt jou dit nou ook aan? Dan ben je in deze Day Trading Masterclass review aan het juiste adres. In deze review bespreek ik deze cursus van Kevin Timmer namelijk van A tot Z. Hierbij richt ik me op onder meer de inhoud van de cursus, maar óók op mijn persoonlijke bevindingen.

Zelf ben ik al jarenlang geïnteresseerd in online verdienmodellen. Ik durf zelfs wel te stellen dat ik nagenoeg alle online verdienmodellen minimaal één keer uitgeprobeerd hebt. Dat geldt dus ook voor het day traden, maar dat ging absoluut niet van een leien dakje.

Aan het begin had ik echt geen enkel idee waar ik mee bezig was. Ik dacht logisch te denken en ik dacht ook analytisch vermogen te hebben. Al snel bleek dat dit een flinke misvatting was. Al snel bleek namelijk dat ik eigenlijk alleen maar verlies draaide bij het day traden.

Dat was voor mij het signaal om het anders aan te gaan pakken. Ik besloot om mijn gemaakte fouten op een rijtje te zetten. Uit dit rijtje bleek dat ik gewoon geen enkel weet had waar ik mee bezig was. Dat klinkt wellicht hard en bijzonder, maar het is echt de manier waarop ik naar dit ‘avontuur’ terug kijk.

Uiteindelijk besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Het was tijd om het day traden op een serieuze manier aan te gaan pakken. Om dát mogelijk te maken, ging ik op zoek naar een geschikte cursus. Een geschikte cursus waar ik de benodigde kennis mee op kon doen, want ik vond het day traden zelf wel bijzonder leuk. Het ontbrak me destijds alleen nog aan kennis.

Enfin, uiteindelijk heb ik voor de Day Trading Masterclass gekozen. Over deze masterclass van Kevin Timmer las ik veel goede verhalen, waarna ik me besloten heb om me ook voor deze cursus aan te melden. Dat is iets waar ik tot op heden nog geen spijt van heb. Nee, tot op de dag van vandaag ben ik tevreden met mijn keuze voor deze masterclass.

Waarom? Dat bespreek ik graag uitgebreid in deze Day Trading Masterclass review. Aan de hand van deze review krijg je in ieder geval een duidelijk beeld van deze masterclass. Inclusief van de inhoud van deze masterclass en inclusief mijn persoonlijke bevindingen!


Wat is day traden precies?

Day traden is het kopen en verkopen van financiële producten binnen een kort tijdsbestek. Tijdens dit korte tijdbestek is het de bedoeling om te profiteren van een koersstijging. Indien je dit principe onder de knie hebt, kun je eigenlijk op een relatief passieve manier geld verdienen. Je hoeft alleen maar de juiste trades op de juiste momenten te plaatsen.

De ervaring leert dat dit makkelijk gezegd is dan gedaan. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, ging het mij niet al te goed af. Het viel mij echter op dat veel mensen ervoor kiezen om zich hedendaags met daytrading bezig te houden. Iets wat mij eigenlijk in positieve zin opvalt; het is altijd goed als een dergelijk verdienmodel populair(der) begint te worden.

Wat is de Day Trading Masterclass precies?

Je hebt hierboven al in het kort kennis kunnen maken met day traden. Het is wellicht niet heel verrassend, maar bij de Day Trading Masterclass draait alles om het day traden. Je gaat je tijdens deze masterclass richten op de volgende punten:

 • Trade: je gaat leren hoe je de juiste trades kunt plaatsen.
 • Groei: je gaat leren hoe je jouw inkomen en vermogen ongekend kunt laten groeien
 • Oefen: je gaat tijdens deze masterclass oefenen met het plaatsen van de juiste trades
 • Leer: tijdens deze masterclass ga je echt alles leren over day traden, van A tot Z.
 • Parttime: je kunt het day traden eigenlijk als een parttime baan zien; de Amerikaanse aandelenmarkt is bijvoorbeeld geopend van 15.30 tot 22.00 uur (Nederlandse tijd)
 • Verdienen: uiteindelijk is het zaak dat je geld gaat verdienen dankzij deze uitgebreide masterclass

Wie heeft de Day Trading Masterclass ontwikkeld?

Spreekt het hier bovenstaande jou wel aan? En heb je daarom nu al mogelijke interesse in de Day Trading Masterclass? Persoonlijk kan ik me dat maar al te goed voorstellen. Als je iets met day traden wilt gaan doen, is dit eigenlijk de beste cursus die je op dit moment kunt volgen. Zo, daar heb ik eigenlijk al het nodige mee verklapt, maar het is wel een uitspraak waar ik echt volledig achter sta.

Maar, aan wie hebben we deze masterclass nou te danken? Wie heeft besloten om zijn kennis met een ander te delen? Ik was ook benieuwd naar de ontwikkelaar van de Day Trading Masterclass, waarna ik op onderzoek uitgegaan ben. Uiteindelijk hoefde ik niet al te lang te zoeken. Op de hoofdpagina van de website van de Day Trading Masterclass vond ik de naam van de ontwikkelaar al; Kevin Timmer.

Heb je deze naam wel een vaker voorbij zien komen? Dat is goed mogelijk. Hij heeft zich namelijk weten te ontwikkelen tot één van de beste goeroes op het gebied van day traden. Door de jaren heen heeft zij veel echt veel kennis en ervaring op weten te doen.

Kevin Timmer begon namelijk al in 2014 met het day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Dit deed hij in eerste instantie puur uit interesse, maar eigenlijk werd het al snel een sport voor hem. Een sport om de juiste trades te plaatsen. Van de juiste aandelen. En op de juiste momenten.

Na enige tijd bleek dat hij hier een echt goed gevoel voor had. Of was het meer dan gevoel? Kevin Timmer geeft zelf aan dat hij echt weet waar hij mee bezig is. Hij weet bovendien zijn emoties uit te schakelen en is daardoor in staat om de juiste trades te plaatsen. Nadat hij dit enkele jaren voor zichzelf deed, besloot hij om het net iets anders aan te gaan pakken.

Hij besloot namelijk om zijn kennis te gaan delen. Iets wat mij absoluut aanspreekt en veelzeggend is voor de persoon die Kevin Timmer is. Hij had alle kennis makkelijk voor zichzelf kunnen houden, maar hij heeft ervoor gekozen om de kennis te delen. Een nobel streven waar ik persoonlijk erg blij mee ben.

Onder de naam Day Trading Masterclass lanceerde Kevin Timmer zijn eerste cursus. Deze cursus werd al snel populair, waarna Kevin Timmer een nieuwe variant uitbracht. Die masterclass heeft de volgende typerende naam gekregen: Day Trading Masterclass 2.0. Het is ook deze masterclass die volledig centraal staat in deze Day Trading Masterclass review.

Overigens doet Kevin Timmer niet alles in zijn eentje. Sinds enige jaren is Kevin Timmer namelijk samen gaan werken met Jordi van de Pas. Deze twee heren hadden al jarenlang dezelfde interesse en zijn in het verleden ook collega’s geweest. Door de jaren heen zijn beide heren echter samen gaan werken. Jordi is min of meer voor Kevin gaan werken, waarbij beide heren elkaar perfect aanvullen.

Sinds 2019 is Jordi van de Pas fulltime bezig met day traden. Dit doet hij bijzonder succesvol; net zoals Kevin Timmer heeft hij hier veel geld mee weten te verdienen. Opvallend genoeg stralen Kevin en Jordi dat niet naar de buitenwereld uit. Veel andere goeroes kiezen ervoor om hun rijkdom via bijvoorbeeld Instagram te delen, maar Kevin en Jordi doen dat in mindere mate. Je vindt op de Instagram pagina van Kevin echt wel toffe foto’s, maar het is toch anders dan bij veel andere online goeroes.

Wat vind ik van Kevin Timmer?

Zoals ik eerder in deze review al aangaf, heb ik deze masterclass zelf gevolgd. Juist doordat ik de cursus zelf gevolgd heb, heb ik kennis kunnen maken met Kevin Timmer. Tijdens ons eerste contactmoment bleek al direct dat Kevin Timmer bijzonder sympathiek is. Hij helpt graag andere mensen en hij vertelt echt heel enthousiast over dat traden in zijn algemeenheid.

Op basis van meerdere contactmomenten kan ik het volgende stellen: Kevin Timmer is sympathiek, is zeer vakkundig en is voor de volle 100% te vertrouwen. Mocht je je mogelijk aan willen melden voor de Day Trading Masterclass, is dat iets wat je zonder na te denken kunt doen. Je hoeft in ieder geval niet over de betrouwbaarheid van Kevin Timmer te twijfelen.

Wat vind ik van Jordi van de Pas?

Ook met Jordi van de Pas heb ik regelmatig contact gehad. Ook over deze contactmomenten ben ik erg te spreken. Jordi is namelijk ook erg vakkundig, is sympathiek en staat graag voor je klaar. Je kunt eigenlijk alles aan hem vragen. Hij doet er in ieder geval alles aan om je van een goed en uitgebreid antwoord te voorzien.

Al met al kan ik stellen dat zowel Jordi als Kevin te vertrouwen zijn. Voor de volle 100% en dat ze beide ook erg vakkundig zijn. Als twee mannen verstand van day traden hebben, zijn dat Kevin en Jordi wel!

Voor wie is de Day Trading Masterclass geschikt?

Is het zo dat iedereen de Day Trading Masterclass kan volgen? In principe is dat zo, maar voor een goede afloop zou je wel aan enkele ‘eisen’ moeten voldoen. Zo geven de heren van deze masterclass aan dat je voldoende motivatie en discipline moet hebben. Voordat je écht goed in day traden bent, moet je gewoonweg een hoop leren en ervaring opdoen. Alleen als je bereid bent om daar veel tijd in te investeren, is deze cursus voor je geschikt.

Daarnaast is het ook wenselijk dat je bepaalde wensen hebt. Dat je bijvoorbeeld een bepaald doel qua financiën of qua werk voor ogen hebt. Indien je dergelijke doelen hebt, stimuleer je jezelf namelijk om elke dag weer hard te werken. Om elke dag veel van deze cursus te leren en om deze kennis vervolgens in de praktijk toe te passen.

Ben je bijzonder ambitieus? En vind je het ook leuk om nieuwe dingen te leren? Dan is de Day Trading Masterclass zéker voor jou geschikt. Met deze masterclass doe je veel kennis op, maar daar moet je wel het nodige voor doen. Het is in ieder geval niet zo dat je met day trading slapend rijk kunt worden. Dat is overigens ook iets wat door Jordi en Kevin meerdere malen benoemd wordt.

Wat is het doel van de Day Trading Masterclass?

Het doel van de Day Trading Masterclass is om jou alles te leren over day traden. Daar stopt het echter niet bij. Nee, Kevin en Jordi hebben het doel om jouw leven compleet te veranderen. Daarbij kun je namelijk van de volgende subdoelen gaan genieten:

 • Extra inkomen: dankzij succesvol day traden kun je een extra inkomen opbouwen. Hiervoor hoef je eigenlijk niks anders te doen dan vanachter jouw computer de juiste trades te plaatsen.
 • Vervanging van huidige baan: ook is het mogelijk om met deze Masterclass jouw huidige baan te vervangen. Als je eenmaal succesvol kunt day traden, is een normale baan eigenlijk niet meer nodig. Tijdens de uren dat de Amerikaanse aandelenmarkt open is, kun je namelijk meer dan voldoende geld verdienen. Op een leuke manier!
 • Nieuwe hobby: day traden draait niet alleen maar om het geld, maar ook om het plezier. Als je met day traden aan de slag gaat, merk je al snel dat dit een leuke en nieuwe hobby is of gaat worden.
 • Locatie onafhankelijk worden: dankzij deze masterclass zou je ook niet meer aan één locatie gebonden zijn. Nee, in plaats daarvan kun je volledig locatie onafhankelijk werken.

Al met al zijn de doelen van de Day Trading Masterclass duidelijk. Mochten één of meerdere doelen jou aanspreken, is het advies om zo snel mogelijk in actie te komen. Juist door zo snel mogelijk met deze masterclass te starten, kun je zo snel mogelijk de gewenste resultaten boeken. Een flink inkomen opbouwen is hoe dan ook mogelijk met dank aan de Day Trading Masterclass. En met dank aan Kevin en Jordi.

Hoe is de Day Trading Masterclass opgebouwd?

Zo, in deze Day Trading Masterclass review heb je al veel informatie kunnen vinden. Je weet nu bijvoorbeeld voor wie deze masterclass geschikt is, wat het doel van de masterclass is en wie de ontwikkelaars zijn. Het is nu – wat mij betreft – de hoogste tijd om verder te gaan kijken. Om verder te gaan kijken naar de exacte inhoud en opbouw van de Day Trading Masterclass.

Over de opbouw kan ik alvast één ding verklappen: die is subliem. Kevin en Jordi hebben ervoor gekozen om de masterclass als een videocursus in te vullen. Alle lessen die je in deze masterclass kunt volgen, zijn videolessen. Je hoeft alleen maar naar de video’s te kijken en de tips van Kevin en Jordi op te volgen. Juist door deze invulling is de cursus echt leuk om te volgen. Naar mijn mening in ieder geval.

Ook over de inhouw van deze masterclass ben ik erg te spreken. Kevin en Jordi hebben namelijk gekozen voor een opbouw van maar liefst 16 modules. Deze 16 modules bevatten in totaal 52 lessen; ik kan hierdoor gerust stellen dat deze masterclass echt heel uitgebreid is. In onderstaand rijtje vind je alvast de verschillende modules terug:

 • Module 1: Welkom
 • Module 2: Mindset
 • Module 3: Software
 • Module 4: Basics
 • Module 5: Risk Management
 • Module 6: Money Management
 • Module 7: Plan de trade
 • Module 8: Trades plaatsen
 • Module 9: Level 2 & tape
 • Module 10: Price Action
 • Module 11: Patronen
 • Module 12: Externe factoren
 • Module 13: Stock eigenschappen
 • Module 14: Strategieën
 • Module 15: Voorbereiding
 • Module 16: Afsluiting

Het feit dat deze masterclass uitgebreid is, blijkt alleen al uit de hoeveelheid modules. Ook de hoeveelheid lessen per module is indrukwekkend te noemen. Dat is onder meer het geval bij module 14 ‘Strategieën’. Om deze module af te kunnen ronden, moet je namelijk 12 lessen doorlopen hebben. Het duurt dus echt enige tijd voordat je deze module af kunt ronden, maar je krijgt ook heel veel waar voor je geld.

Graag geef ik je nog een korte toelichting over de verschillende modules:

Module 1: in deze eerste module maak je kennis met Kevin en met Jordi. Ook laten beide heren je in deze module kennis maken met day traden in zijn algemeenheid. De focus ligt hierbij direct op de Amerikaanse aandelenmarkt, aangezien alles bij deze cursus draait om de aandelenmarkt in Amerika.

Module 2: om succesvol te kunnen day traden, moet je over de juiste mindset beschikken. Wat deze mindset precies inhoudt, ga je leren in deze tweede module. Daarnaast bespreken Jordi en Kevin ook hoe je zelf aan de juiste mindset kunt komen.

Module 3: in deze module draait alles om software. Je gaat leren van welke software je gebruik kunt maken, wat de functie van software is en wat bijvoorbeeld brokers doen.

Module 4: in deze module ga je leren hoe de prijzen van aandelen opgebouwd zijn. Ook ga je leren hoe je de prijzen van een grafiek af kunt lezen en hoe je de grafieken zelf af kunt lezen. Allerlei verschillende termen, zoals Tops en Bottoms, komen in deze module al uitgebreid aan bod. Eigenlijk leer je in deze module de zogeheten ‘Basics’

Module 5: hoeveel risico ga jij nemen? En wat is verstandig op het gebied van risico? Op deze twee vragen geven Jordi en Kevin een uitgebreid antwoord in deze vijfde module. Daarbij delen beide heren ook hun persoonlijke bevindingen over het nemen van risico.

Module 6: hoeveel geld ga je inleggen? En op welke manier kun je het optimale rendement behalen? Dat zijn de twee vragen die in de zesde module centraal staan. In deze module draait eigenlijk alles om ‘money management’.

Module 7: wat is nou het beste tijdstip om een trade te plaatsen? Daarover ga je alles leren in deze zevende module. Je gaat leren hoe je de markt kunt analyseren en hoe je daar vervolgens naar kunt handelen. In deze module leggen Kevin en Jordi je veel uit aan de hand van grafieken. Erg nuttig en interessant.

Module 8: hoe kun je nou daadwerkelijk trades gaan plaatsen? Hoe je dit kunt doen, wordt in deze achtste module van A tot Z uitgelegd. Je krijgt eigenlijk een complete uitleg over het plaatsen van de trades, inclusief de posities die je hierbij in kunt nemen.

Module 9: deze module gaat behoorlijk de diepte in. In deze module krijg je namelijk geleerd hoe je met het zogeheten ‘Level 2’ aan de slag kunt gaan. Om dit uit te kunnen leggen, maakt Kevin gebruik van een uniek platform. Hoe je dit platform zelf kunt gebruiken, ga je in deze module leren.

Module 10: in de tiende module draait alles om prijzen. Je gaat leren hoe je bijvoorbeeld candle sticks af kunt lezen, hoe je prijstrends kunt signaleren en wat belangrijke indicators zijn.

Module 11: bij het day traden is de kans groot dat bepaalde patronen voortdurend terugkeren. Hoe je deze patronen kunt herkennen, wordt in deze module uitgebreid uitgelegd. Ook dit is weer een bijzonder waardevolle en interessante module.

Module 12: tijdens het day traden moet je ook met externe factoren rekening houden. Wat deze externe factoren precies zijn, wordt uitgebreid in deze module besproken. Je leert niet alleen wát de externe factoren zijn, maar ook hoe je hier perfect op in kunt spelen.

Module 13: tijdens deze module ga je meer leren over belangrijke stock eigenschappen. Dit zijn eigenlijk eigenschappen waar nagenoeg elk aandeel aan voldoet. Aan de hand van deze eigenschappen kun je voor jezelf in ieder geval de juiste vergelijkingen maken.

Module 14: als je met day traden aan de slag gaat, is het belangrijk om een vaste strategie te volgen. Tussen welke strategieën je zoal kunt kiezen, wordt in deze module uitgebreid uitgelegd. Zoals ik eerder in deze Day Trading Masterclass review al aangaf, bestaat deze module uit maar 12 lessen. Het is hierdoor de meest uitgebreide module van deze cursus!

Module 15: langzaamaan loopt de Masterclass richting het einde. Voordat de masterclass echt klaar is, leggen Kevin en Jordi je uit hoe je de juiste voorbereidingen kunt treffen. Deze voorbereidingen zou je eigenlijk altijd moeten treffen voordat je een trade gaat plaatsen.

Module 16: tot slot wordt de gehele masterclass met deze afsluiting afgesloten. Eigenlijk kun je dit als een afsluitend hoofdstuk, waarin je onder meer met bepaalde regels nog kennis gaat maken. In mijn ogen is dit in ieder geval een super afsluiting van deze uitgebreide masterclass.

Persoonlijk ben ik erg te spreken over alle modules. Elke module is uitgebreid en richt zich op één specifiek onderwerp. Bovendien merk je tijdens het volgen van de modules dat je met ware experts te maken hebt. Eigenlijk kan ik weinig tot geen nadelen bedenken over de modules van de Day Trading Masterclass!

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Als je je voor de Day Trading Masterclass aanmeldt, krijg je toegang tot meerdere bonussen. Het gaat hierbij om onder meer de volgende bonussen:

 • Je krijgt levenslange toegang. Ook als je in de toekomst de video’s van de Day Trading Masterclass terug wilt krijgen, is dat dus mogelijk.
 • Groeps mentoring sessies: ook krijg je toegang tot speciale sessies. Tijdens deze sessies kun je al jouw vragen stellen, indien je deze hebt uiteraard.
 • Toegang tot de community: tevens krijg je exclusieve toegang tot de community van Kevin en Jordi. In deze community kun je inspiratie op doen, kun je jouw vragen stellen en kun je andere mensen helpen.
 • Proscanners: je krijgt tevens toegang tot de zogeheten pro-scanners van Kevin. Aan de hand van deze scanners kun je de juiste aandelen vinden.
 • Lijst met aandelen: ook krijg je dagelijks een lijst van interessante aandelen voorgeschoteld. Deze aandelen worden door Kevin en Jordi aangeraden.
 • Excel sheets: ook krijg je toegang tot de speciale Excel sheets van Kevin en Jordi. Aan de hand van deze sheets zijn de heren in staat om het traden voor zichzelf eenvoudiger te maken. daar kun jij dus ook van gaan genieten.
 • Trade room toegang voor 6 maanden: tot slot krijg je ook nog 6 maanden lang gratis toegang tot de Trade Room. In dit besloten gedeelte kun je terecht voor extra begeleiding en support.

Ook over deze bonussen ben ik erg te spreken. Je krijgt toegang tot meerdere bonussen, terwijl alle bonussen ook nog van een behoorlijke kwaliteit zijn. In mijn ogen sluiten de bonussen in ieder geval prima aan om de inhoud van de Day Trading Masterclass.

Wat vinden andere mensen van de Day Trading Masterclass?

Door de jaren heen heeft Kevin een flinke naam op weten te bouwen. Dat is ook te zien aan de hoeveelheid online beoordelingen die ik gevonden heb. Ik was behoorlijk benieuwd naar de ervaringen van andere mensen, waarna ik op zoek ben gegaan. Op zoek ben gegaan naar beoordelingen over de Day Trading Masterclass.

Eigenlijk al direct bleek dat de meeste mensen erg te spreken zijn. Ik heb bijzonder lang gezocht, maar ik heb eigenlijk géén negatieve beoordelingen gevonden. Wel ben ik onder meer de onderstaande positieve beoordelingen tegengekomen:

Bij Trustpilot hebben pakweg 300 mensen hun beoordelingen achtergelaten. Het feit dat de gemiddelde score een 4,7 is, is wat mij betreft veelzeggend. Voor de duidelijkheid; de schaal loopt van 1 tot 5. Een score van 4,7 is dus echt heel hoog.

Wat kost de Day Trading Masterclass?

Heb ik je met deze Day Trading Masterclass review warm weten te maken? Wil je je daarom graag zo snel mogelijk aanmelden voor deze masterclass? Dat kan ik me goed voorstellen. Voordat je je daadwerkelijk aan gaat melden, wil je waarschijnlijk wel nog iets weten over de kosten.

Nou, voor deze masterclass betaal je tijdelijk 997 euro. De totale cursus en alle bonussen hebben zelf een waarde van pakweg 5400 euro, maar je kunt van een indrukwekkende korting genieten. Het bedrag van 997 euro is alsnog veel geld, maar je verdient dit waarschijnlijk snel terug. Puur doordat je de juiste trades weet te plaatsen.

Garantie

Binnen 14 dagen kun je het volledige aankoopbedrag retour vragen bij Kevin. Met dank aan deze garantie loop je eigenlijk geen enkel risico!

Kan ik de Day Trading Masterclass aanraden?

Al met al ben ik erg te spreken over de Day Trading Masterclass. Deze masterclass is uitgebreid, is van een hoog niveau en is door ware experts opgesteld. Ook het feit dat je veel bonussen aangeleverd krijgt, spreekt mij persoonlijk erg aan.

Iets wat ik ook super vind, is het feit dat ik nu een stuk betere trades plaats! Wil jij ook afscheid nemen van slechte trades? En wil jij graag een inkomen op gaan bouwen? Dan kan ik je maar één ding aanraden: meld je zo snel mogelijk aan voor de Day Trading Masterclass. Als je dat via deze link doet, geniet je van de ongekende korting. Veel plezier met het volgen van deze cursus én met het plaatsen van de juiste trades!

David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *