Trading Navigator Methode Review

Kun je rijk worden met beleggen dankzij deze training ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

In de huidige maatschappij draait het steeds meer om geld en status. Hoe kan je de gewenste status verkrijgen? Onder meer door veel geld te verdienen.

Hoe kan je veel geld verdienen? Onder meer door hard te werken, door ondernemer te worden óf door te handelen in aandelen en opties.

Die laatstgenoemde variant is uiterst interessant en wordt uitgebreid besproken in de Trading Navigator methode. De oprichter van deze methode beweert dat iedereen, dankzij deze methode, succesvol kan worden met het handelen in aandelen en opties.

Omdat ik tijdens mijn carrière als DJ een aardig financieel potje heb opgebouwd, heb ik besloten ook aan de slag te gaan met investeren in aandelen en opties. Om dit te leren ben ik gekomen bij de Trading Navigator methode.

Hoewel ik al wel geld investeer in kennis en waardevolle informatie dat mij later geld op zal leveren, is investeren in aandelen en opties natuurlijk iets heel anders. Ben je op zoek naar een eerlijke review over de Trading Navigator methode? Lees dan zeker verder.


Wat is de Trading Navigator methode?

Volgens de ontwikkelaar van de Trading Navigator methode is dit dé manier om geld te gaan verdienen met beleggen. Je krijgt in deze cursus aangeleerd hoe je jaarlijks 20,6% winst op de aandelenbeurs kunt maken.

De wereld van aandelen is tamelijk gecompliceerd en tegelijkertijd ook ontzettend interessant. De koers van een aandeel kan namelijk door ontzettend veel factoren beïnvloed worden.

Ook de huidige staat van de economie kan een grote invloed op de aandelenkoersen hebben. Dat is iets wat in de meest recente crisis – vanaf 2008 – pijnlijk duidelijk werd. In die jaren hebben sommige handelaren bijzonder veel geld verloren. Andere handelaren hebben juist weer bijzonder veel geld verdiend.

Hoe ze dat voor elkaar weten te krijgen? Iedereen heeft daar zijn/haar eigen methodes voor. Deze methodes verschillen allemaal van elkaar, maar hebben vaak één gemeenschappelijk kenmerk: onder aan de streep is het lastig om consequent veel winst te maken.

De ontwikkelaar van de Trading Navigator methode beweerd dat hij iedereen rijk kan maken. Die bewering is nogal een behoorlijke stelling. Des te meer reden voor mij om nader op onderzoek te gaan naar deze methode. Wat maakt de Trading Navigator methode zo bijzonder? Op welke manier kan je met deze methode veel geld gaan verdienen?

En is deze methode wetenschappelijk onderbouwd? Of is het meer natte vingerwerk? Uiteraard kijk ik ook naar de betrouwbaarheid van deze methode. Daar trap ik deze Trading Navigator methode review graag mee af: wie is de ontwikkelaar?

In onderstaande video kun je de inhoud van deze complete training bekijken.

Wie is de ontwikkelaar van de Trading Navigator methode?

Toen ik voor het eerst op deze methode stuitte, was ik uiteraard ontzettend nieuwsgierig. Wie wilt er nou niet geld kunnen verdienen met het handelen in aandelen? Volgens de ontwikkelaar van deze methode is dat voor iedereen weggelegd. Maar, wie is die ontwikkelaar dan?

De grote man achter de Trading Navigator methode is Harm van Wijk. Al lange tijd is Harm een ontwikkelaar van allerlei gerelateerde producten voor beleggen en investeren. Het nieuwste product van Harm is dus de Trading Navigator methode. Maar, hoe komt Harm dan aan alle kennis voor het ontwikkelen van deze kennis?

Daarvoor moeten we terug gaan naar zijn studieperiode. Aan de universiteit van Tilburg volgde Harm een bedrijfskundige studie. Na het afronden van zijn studie ging hij aan de slag als fondsmanager van enkele grote banken. Onder meer de Binckbank, de SNS en de Fortis prijken op het CV van Harm.

Ook is Harm nog enige tijd commercieel manager van de Financiële Telegraaf geweest. Deze staat van dienst, en bedrijven, laten duidelijk zien dat Harm volledig thuis is in de financiële wereld.

Na zijn vertrek bij de Financiële Telegraaf is Harm zich toe gaan leggen op de digitale wereld. Zijn eerste wapenfeit was Beursbulletin; een online platform specifiek voor beleggers. Daarna kwam Harm ook nog met De Slimste Belegger op de proppen; eveneens online platform voor beleggers.

In de afgelopen tientallen jaren heeft Harm van Wijk dan ook ontzettend veel ervaring opgedaan. Alle kennis die hij hierdoor heeft weten te vergaren, deelt hij graag met andere. Dat doet hij dus in de vorm van de Trading Navigator methode.

Als ik mijn eerste mening mag geven: dit verhaal klinkt vooralsnog goed. Harm van Wijk staat open en bloot overal met zijn naam en foto op internet. Hij kiest er bewust voor om betrouwbaarheid uit te stralen en dat lukt zeer goed. Bij het volgen van een dergelijke methode wil je uiteraard niet voor de gek gehouden worden.

Wel zet ik mijn vraagtekens bij de beweringen van Harm. Volgens de ontwikkelaar is het namelijk mogelijk dat iedereen veel geld kan verdienen met behulp van zijn methode. Klinkt dit niet iets te mooi om waar te zijn? Of weet Harm dit echt voor elkaar te krijgen? Ik ben op onderzoek gegaan!

De prijs van de Trading Navogator Methode is momenteel 997 Euro. Dit is de vaste prijs die door Harm van Wijk is vastgesteld.

Er is een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op de Trading Navigator Methode. Dit betekent dat je binnen 30 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Mijn persoonlijke ervaring is dat Harm zeker te vertrouwen is. Hij heeft een groot team van medewerkers achter zich en reageert altijd snel en behulpzaam via mail. Daarnaast heb ik geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je duidelijk uitgelegd en is alles is prima te volgen.

Wat is het doel van de Trading Navigator methode?

De ontwikkelaar is uiteraard niet zomaar met de Trading Navigator methode op de proppen gekomen. Nee, volgens hemzelf wilt hij andere mensen ook de kans gunnen om veel geld met aandelen te gaan verdienen. Maar, is dat wel mogelijk? Met welk doel is de Trading Navigator methode nou eigenlijk echt ontwikkeld?

Het doel van deze methode is om de beurzen te verslaan. Sterker nog: Harm durft te beweren dat hij gegarandeerd de beurzen weet te verslaan. Harm garandeert dus óók dat jij geld kunt gaan verdienen. Dat is immers het gevolg van het verslaan van de beurzen.

In mijn ogen is dit nogal een gewaagd doel. Stel nou dat het niet lukt om de beurzen te verslaan? Dan klopt het doel van Harm al niet meer. Gelukkig heeft hij ook hier iets voor bedacht; daarover lees je later meer in deze Trading Navigator methode review.

Waar draait de Trading Navigator methode om?

Bij het handelen met aandelen en opties moet je met ontzettend veel factoren rekening houden. Het leuke aan deze vorm van handelen is dat je niet weet wat er gaat gebeuren. Je weet niet hoe de koersen reageren op bepaalde gebeurtenissen.

Daarnaast weet je ook niet wat er allemaal achter de schermen bij beursgenoteerde bedrijven gebeurd. Kortom: het is een uitdaging om op de juiste manier met aandelen te handelen. In de Trading Navigator methode krijg je aangeleerd hoe je deze uitdaging met succes kunt volbrengen.

De Trading Navigator methode draait in feite om het handelen met aandelen op een makkelijke en efficiënte wijze. Het zit namelijk zo dat je uiteindelijk per dag maar 10 minuten aan het handelen hoeft te besteden.

Hierbij maak je gebruik van de Trading Navigator software. Deze software is door Harm ontwikkeld en houdt alle koop en verkoop signalen in de gaten. Deze signalen krijg jij vervolgens door, waardoor je de juiste actie kunt ondernemer.

Daarnaast leer je in deze methode ook hoe je de risico’s met het handelen op de beurs kunt minimaliseren. Je bent zuinig op je geld en wilt uiteindelijk veel geld gaan verdienen. Dat lukt alleen als je rekening met de risico’s houdt en deze op een juiste manier weet te pareren. Ook dat komt dus uitgebreid aan bod bij de Trading Navigator methode.

Waar bestaat deze cursus uit?

Tot nog toe heb je in deze review behoorlijk veel mooie woorden kunnen lezen. Deze mooie woorden zijn allemaal afkomstig van de ontwikkelaar van de Trading Navigator methode. Deze mooie woorden laten duidelijk zien dat de ontwikkelaar ongelooflijk overtuigd is van zijn eigen methode. Stel nou dat je deze methode uit wilt proberen: wat krijg je dan allemaal geleverd?

In deze methode krijg je allereerst les over allerlei vakjargon. Je leert de betekenis van ongelooflijk veel termen en gaat die termen ook aan elkaar koppelen. Op die manier krijg je al direct ontzettend veel kennis omtrent het handelen in aandelen en opties. Vervolgens krijg je ook toegang tot de Trade Navigator software. Deze software is eigenlijk het paradepaardje van de Trading Navigator methode.

Binnen deze software heeft Harm een bepaald script gemaakt. Dit script geeft duidelijke signalen of je iets moet kopen of verkopen. Hierbij wordt onder ander gekeken naar verschillende trends, naar verschillende grafieken en naar verschillende koersen. Op het moment dat de koers onder een ‘Moving Average’ blijft, is dat een signaal om te kopen.

De software signaleert dit voor jou en geeft het aan je door. Vervolgens kan je de software blindelings volgen door het desbetreffende aandeel aan te kopen. Andersom werkt dit ook zo: als een koers de top heeft bereikt, krijg je daar ook een seintje van. Dat is dan het juiste moment om de aandelen te gaan verkopen.

Voordat je gebruik van deze software gaat maken, krijg je eerst 6 weken lang les. Zoals hierboven al gezegd krijg je dan uitleg over het handelen in aandelen en alle bijbehorende vaktermen. Je krijgt aangeleerd hoe je de software kunt installeren en kunt koppelen met de Lynx bank. Volgens Harm is de Lynx bank dé ideale broker om mee te werken.

Krijg je nog extra zaken meegeleverd?

Ja, zeker. Zoals ik in de inleiding al zei, heeft Harm meerdere producten op de markt gebracht. Als je je voor de Trading Navigator methode aanmeldt, krijg je dan ook meerdere van deze producten gratis meegeleverd.

Het gaat daarbij onder andere over het e-book ‘Geld verdienen met opties’ en toegang tot het Telegram systeem van Harm. Via dit systeem krijg je vanzelf berichten in wanneer je iets moet kopen of verkopen.

Ook krijg je nog andere e-books geleverd: geld verdienen met aandelen en Speeders, sprinters en Turbo’s. Ook deze e-books zijn door Harm van Wijk geschreven. Tot slot krijg je ook nog een transactie tegoed van 500 bij Lynx. Deze broker is volgens Harm de allerbeste broker voor het volgen van de Trading Navigator methode.

Wat is de mening van anderen?

Tot nog toe heb ik me in deze review voornamelijk beperkt tot feiten. De feiten laten duidelijk zien dat de Trading Navigator methode behoorlijk uitgebreid is. Tegelijkertijd heb ik ook al een aantal keer benoemd dat de uitspraken van Harm van Wijk nogal gedurfd zijn.

Volgens Harm is het namelijk zo dat je gegarandeerd geld gaat verdienen. Is dit waar? Om antwoord op die vraag te geven, richt ik mij tot andere gebruikers van de methode. Zij weten tenslotte uit eigen ervaringen of deze methode geholpen heeft.

Als ik op internet naar de recensies kijk, zie ik verschillende meningen naar voren komen. Een grote groep gebruikers meldt dat ze (veel) geld hebben verdiend. Sommige durven dat ook aan te tonen met behulp van screenshots van hun trades.

Anderzijds zijn er ook mensen die aangeven dat ze veel geld met deze methode verloren hebben. Harm reageert hier vervolgens weer op dat dit vaak in het beginstadium is. Deze methode is volledig gericht op de lange termijn, waardoor een slow start inderdaad tot de mogelijkheden behoort.

Als ik alle meningen op een rijtje zet, blijkt dat de beweringen van Harm zeker niet altijd waargemaakt worden. Niet iedereen maakt namelijk meer dan 20% rendement, terwijl ze wel deze methode volgen. Harm van Wijk gaf tenslotte aan dat iedereen gegarandeerd de beurzen kan verslaan.

Hij noemde daarbij ook een rendement van ruim 20%. In de praktijk blijkt dat dit niet bij iedereen lukt. Daarbij vraag ik me echter af of dit aan de methode óf aan de mensen zelf ligt. Uit ervaring weet ik namelijk dat het volgen van deze methode enige inzet vereist. Daarover lees je hieronder nog iets meer.

Wat is de prijs van de Trading Navigator methode?

Heb je mogelijke interesse om de Trading Navigator methode te gaan volgen? Dan wil je ongetwijfeld ook weten hoeveel geld je hier voor neer moet tellen. Je kunt deze methode nu aanschaffen voor een bedrag van 597 euro. Voor dit bedrag krijg je toegang tot de software, krijg je van alles aangeleerd door Harm en krijg je dus ook 500 transactiegoed bij de Lynx bank.

De meningen over deze prijs lopen ook uiteen. In mijn ogen is het een marktconforme prijs. Je koopt tenslotte unieke software en dat is zeker geld waard. Vervolgens kan je, met behulp van de Trading Navigator methode, je investering van bijna 600 euro weer makkelijk terug verdienen.

Je hebt hierboven echter kunnen lezen dat niet iedereen geld weet te verdienen met deze methode. In dat geval is de aanschafprijs van 597 euro behoorlijk hoog. Je maakt namelijk geen winst, terwijl je ook nog eens bijna 600 euro geïnvesteerd hebt.

Voor hen die geen winst maken, is het van belang om geduld te houden. Middels het juiste money management kan je jouw verliezen omdraaien tot een kleine winst. Die kleine winst kan je vervolgens weer uitbouwen naar veel meer winst.

Kan ik de Trading Navigator methode aanraden?

Deze review sluit ik graag af met mijn eindconclusie. Ik geef hieronder graag antwoord op de vraag: “Kan ik de Trading Navigator methode aanraden?”.

Als ik alle voor en tegens tegen elkaar afweeg, kan ik deze methode zeker aanraden. Je moet daarbij wel bereid zijn om een initiële investering van bijna 600 euro te doen. Ik durf echter te beweren dat je deze investering relatief snel terug kunt verdienen.

De software die je van Harm aangeleverd krijgt, is namelijk tamelijk uniek te noemen. De software is ongelooflijk ver doorontwikkeld en is daardoor ontzettend betrouwbaar. Met het juiste money management en de juiste inzet kan je heel ver komen met de Trading Navigator methode.

Wel heb ik mijn bedenkingen bij de manier van communiceren van Harm. Het is namelijk een hele bewering die hij overal toont. Volgens Harm kan iedereen geld verdienen met deze methode. Hij weet namelijk ‘gegarandeerd de beurzen te verslaan’.

Bij de meningen van andere gebruikers blijkt dat dit niet altijd in de praktijk blijkt. Ik wil je dan ook graag aanraden om je niet blind te focussen op deze bewering. Als je met aandelen en opties gaat handelen, moet je altijd rekening houden met vermogensverlies.

Onder aan de streep kan ik de Trading Navigator methode in ieder geval absoluut aanraden. Het is een uniek en mooi stukje software waar Harm de beschikking over heeft. Voor een bedrag van 597 euro kan jij ook toegang krijgen tot die software.

Daarbij krijg je ook nog meerdere informatieve e-books én een transactietegoed van 500 euro. Wat wens je nog meer? Meld je direct hier aan voor de Trading Navigator methode.

Trading Navigator Methode
Trading Navigator Methode

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

02 dec 2021
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *