Wat is Mindfulness?

Kort gezegd betekent Mindfulness niets meer dan je volledig bewust zijn van je huidige ervaring. Door te werken aan je mindfulness, krijg je een intensiever en bewuster leven. Je leert hoe je meer aandacht kunt hebben voor het moment en hoe je hier meer van kunt genieten.

Een van de grootste redenen om met mindfulness aan de slag te gaan is omdat veel onderzoek heeft aangetoond dat mindfulness de kwaliteit van je leven verbetert. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je op een betere en fijnere manier naar jezelf kijkt, maar ook je omgeving. Een van de belangrijkste veranderingen dankzij Mindfulness is dat je problemen achter je kunt laten en je de focus daarmee volledig kan verleggen op een positief leven.

De grootste veranderingen die je zal ervaren als je aan de slag gaat met Mindfulness is dat je minder stress ervaart in je leven, jij je beter kunt concentreren overdag, maar ook dat je precies weet waar je grenzen liggen.

Hierdoor kun je afstand doen van de dingen die niet belangrijk zijn en leer je je helemaal focussen op de dingen die op dat moment juist belangrijk zijn. Wil jij aan de slag met Mindfulness? Lees dan mijn review over de Mindfulness voor het dagelijkse leven review.