Simpele Airfryer Gerechten Review

Is dit het meest complete airfryer receptenboek wat er bestaat?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Steeds meer Nederlanders zweren bij een airfryer. Logisch ook. Met een airfryer kan je heerlijke gerechten bereiden zonder dat daarbij vetten benodigd zijn. Dat is bij een frituurpan wel iets anders.


Maar, bestaan er al goede receptenboeken voor een airfryer? Ja, zeker. Het team van airfryerkookboek.nl heeft al meerdere receptenboeken uitgebracht.

Mijn aandacht is getrokken door het fysieke airfryer receptenboek ‘simpele airfryer gerechten’. Ik heb dit boek besteld, ben op onderzoek uitgegaan en heb deze onafhankelijke en kritische review geschreven.

Door mijn jarenlange ervaring weet ik waar ik op moet letten bij een dieetboek. Dat was bij dit boek absoluut benodigd. Ben je benieuwd naar mijn mening? Lees deze review dan zeker even door!


Wat is de ‘simpele airfryer gerechten’?

Het fysieke boek de simpele airfryer gerechten bevat 48 recepten. Al deze recepten zijn met behulp van een airfryer klaar te maken. De recepten zijn dan ook gezond, hebben een unieke smaak en zijn dus makkelijk te bereiden.

In totaal telt het fysieke boek 120 pagina’s. Een klein deel van deze pagina’s wordt ook ingenomen met praktische informatie. Zo krijg je uitgebreid uitgelegd hoe je een airfryer schoon moet maken en wat de baktijden van alle gerechten zijn.

Je moet bij een airfryer namelijk wel rekening houden met bepaalde baktijden. Zo is in het boek te vinden dat je een appelbol 15 minuten op 180 graden moet laten bakken.

Een appeltaart moet daarentegen 60 minuten lang op 160 graden gebakken worden. Het hoofdstuk met daarin alle airfryer baktijden is dan ook een belangrijk kenmerk en voordeel van dit boek.

In onderstaande video maak ik een recept uit het Airfryer receptenboek.

Heb je nog geen spiraalmesje? Dan kun je deze via onderstaande kortingslink bestellen.

Bestel Aardappeltwister!

Wie heeft dit boek geschreven?

Eerlijk gezegd moest ik even goed kijken wie dit boek geschreven heeft. In de inleiding van dit boek viel mijn oog echter op de naam ‘airfryerkookboek.nl’. Dit is de website die achter dit boek, en ook andere airfryer receptenboeken, zit.

Het voorwoord is geschreven door Hans Kuijpers. Kuijpers is samen met Roald van Zegen de oprichter van airfryertotaal.nl (waarvan airfryerkookboek.nl onderdeel is) en van de Facebookpagina Airfryer recepten.

Is dit boek te vertrouwen?

Tegenwoordig vind je ontzettend veel receptenboeken op het internet terug. Veel van deze receptenboeken dragen daadwerkelijk bij aan een gezonde levensstijl. Andere boeken zijn echter geschreven met het oog op het verdienen van veel geld.

Is dat ook het geval bij de makers van dit boek? Nee, zeker niet. De makers, Hans Kuijpers en Roald van Zegen, zijn al jarenlang bezig met recepten voor de airfryer. Zij zijn de potentie van airfryers als geen ander in en willen dat graag aan het grote publiek bekend maken.

In het begin wist ik eerlijk gezegd niet zo goed wat ik allemaal kon doen met de airfryer. Maar nu dankzij dit receptenboek kan ik heel makkelijk en snel gerechten bereiden.

Els Oosterbeek

Wat is in dit boek terug te vinden?

Het boek is simpelweg een receptenboek. In het boek vind je ontzettend veel gerechten terug die specifiek met een airfryer gemaakt kunnen worden. De recepten zijn uitgebreid geschreven en worden ook deels met foto’s toegelicht. Daarnaast kan je ook nog veel praktische informatie in het boek terugvinden.

Zo kan je lezen wat de baktijden van allerlei recepten zijn en hoe je een airfryer het beste schoon kunt maken. Doordat de makers, Hans Kuijpers en Roald van Zegen, zoveel kennis en ervaring hebben, kunnen zij dit delen met het Nederlandse volk.

Welke recepten kun je vinden in het simpele airfryer gerechten boek?

Heb jij enig idee welke gerechten je zoal met een airfryer klaar kunt maken? Ik zelf had daar eigenlijk geen idee van. Ik ben een voorstander van de airfryer, maar was nog niet in staat om me hier een voorstelling van te maken.

Feit is dat dit boek ongelooflijk veel recepten bevat. De makers hebben er voor gekozen om alle recepten in specifieke categorieën onder te verdelen. Zo vind je de volgende categorieën in dit boek terug:

  • Ontbijt/lunch recepten
  • Snacks
  • Gezond
  • Diner
  • Zoet

In de inhoudsopgave valt dan ook al direct één ding op: je kunt de gehele dag door gebruik maken van de airfryer. Ik was eerder in de veronderstelling dat een airfryer alleen geschikt was voor het maken van het diner. Dat is dus absoluut niet het geval.

Ontbijt/lunch recepten

Begin de dag goed met een stevig ontbijt en nadien een goede lunch. Veel van deze recepten zijn in dit boek terug te vinden. Enkele voorbeelden van ontbijt/lunch recepten zijn grootmoeders wentelteefjes, een boeren omelet en een knapperige tosti.

Snacks

Ook op het gebied van tussendoortjes kan je een hoop voor elkaar krijgen met een airfryer. Zo kan je mini frikandelbroodjes, aardappel twisters en/of Mexicaanse nachos bereiden. Dat allemaal met dank aan de airfryer en dit handige boek.

Gezond

Wil je graag gezond eten? Ook dat is mogelijk met een airfryer. Zo kan je kiezen voor geroosterde maiskolven, voor gevulde aubergine of voor pittige gevulde paprika’s. Bij een airfryer komt geen vet te pas, waardoor deze gerechten ook echt gezond zijn en blijven.

Diner

Wil je heerlijke Oostenrijkse schnitzels of een Hollandse biefstuk maken? Ook dat is mogelijk met een airfryer. In de categorie ‘diner’ vind je deze twee recepten + nog veel andere lekkere recepten terug.

Zoet

Tot slot vind je ook nog zoete recepten terug. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld gevulde banen, een hemelse kokoscake of aan Spaanse churros.

Wat zijn de voordelen van dit boek?

De ontwikkelaars en bedenkers van dit boek zijn ware goeroes op het gebied van airfryers. Dat is dan ook direct één van de voordelen van dit boek. In het boek kom je simpelweg recepten tegen waar je nooit eerder aan gedacht hebt. Althans; dat is iets waar ik mee geconfronteerd werd.

Ik had nooit gedacht dat je met een airfryer zoveel verschillende gerechten zou kunnen maken. Dit boek laat me dan ook duidelijk inzien dat je een airfryer de gehele dag door kunt gebruiken. Zelfs voor het maken van een ontbijt is de airfryer uitermate geschikt.

Wat krijg je nog meer als je dit boek koopt?

Sta je op het punt om dit boek te kopen? Verstandige keus! Als je het boek koopt, kan je ook je e-mailadres opgeven. Als je dat doet, krijg je wekelijks nog een extra recept toegestuurd. Dat recept ligt dan uiteraard in de lijn van de overige recepten uit het boek.

Is dit boek de moeite waard?

Je hebt hierboven veel informatie kunnen vinden over het boek ‘Simpele airfryer gerechten’. Een ding is duidelijk: je kunt ongelooflijk veel recepten klaar maken met een airfryer. Dat is eigenlijk al voldoende reden om dit boek aan te schaffen.

Ik kan het van harte aanbevelen om dit boek aan te schaffen. Het boek is uitgebreid, is makkelijk af te lezen en herbergt vele heerlijke recepten. Als je het boek doorbladert, merk je ook direct dat de schrijvers ongelooflijk veel kennis hebben. Het boek ademt één en al professionaliteit uit.

Het is dan ook absoluut de moeite waard om dit boek te kopen. Je zet dan een eerste stap naar een gezonde leefstijl. Een leefstijl waarin je ook niet al te veel tijd aan het koken hoeft te besteden. De airfryer neemt tenslotte al het werk voor jou uit handen!

Waar kan je het boek kopen?

Heb je interesse om het boek te kopen? Dan kan je het boek via de website van de ontwikkelaars kopen: airfryerkookboek.nl. Maar, je kunt het boek ook via mijn website kopen. Als je het boek koopt, krijg je wekelijks dus ook nog een extra recept via de mail toegestuurd.

Wat je moet betalen voor het boek? De adviesprijs ligt rond de € 22,50, maar ik kan het boek met een korting leveren! Wil je ook graag aan de slag met je airfryer? Dan is dit boek absoluut de moeite waard. Schaf direct het boek met korting aan, ga aan de slag en geniet van een gezonde en makkelijke leefstijl.

Het “Simpele Aifryer Gerechten Kookboek” kopen? Dat doe je via onderstaande kortingslink!

Ga Naar De Kortingspagina!
Simpele Airfryer Recepten
Simpele Airfryer Recepten

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

14 nov 2019
5

Sinds ik dit receptenboek in mijn bezit heb ben ik hem meer gaan gebruiken. Wist niet dat je er zoveel lekkere recepten in kan bereiden.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *