Baby Slaapgids review

Is deze (gouden) methode echt aan te raden voor elke ouder met een baby ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Voor veel (jonge) ouders kan het een groot probleem zijn: het niet kunnen slapen van de baby. Sommige baby’s worden ’s nachts én ook overdag continue wakker. Hierdoor raken ze niet uitgerust en gaan ze alleen maar meer huilen.

Niet alleen je baby heeft hier last van, maar jij zonder twijfel ook. Jij moet immers elke nacht je bed uit om je baby te troosten en proberen stil te krijgen. Ondanks dat je zielsveel van jouw kleine wondertje houdt, gaat dit op den duur (flinke) irritaties opleveren. Tijd om d’r iets aan te doen.

Ik heb het zelf bij mijn zus mee mogen maken. Mijn zus, en haar vriend, hadden een prachtige baby gekregen. De baby, Myrthe, had hele mooie en grote ogen. Hij kreeg al snel donker haar en was echt één van de mooiste baby’s die ik ooit gezien had.

Zo op het oog waren mijn zus en haar vriend onwijs blij met hem. Tot op een dag mijn zus vertelde dat ze helemaal gek wordt van alle slapeloze nachten. Myrthe had er namelijk nogal een handje van om elke nacht te krijsen en te huilen. Wat moest ze daar toch mee aan?

Ik ben op Google gaan kijken en stuitte al snel op een ‘revolutionaire gids’. Een gids waarmee elke baby binnen 3 dagen alle nachten door zou slapen. Is dit een wonder? Is het te mooi om waar te zijn? Of heeft de ontwikkelaar van dit boek daadwerkelijk een unieke oplossing weten te vinden?

Ik werd, zoals je wel kunt begrijpen, ontzettend nieuwsgierig naar de Baby Slaapgids. Ik heb me dan ook direct aangemeld en kreeg de gids al snel toegestuurd. Hieronder lees je mijn bevindingen. Deze zijn uiteraard onafhankelijk, eerlijk én kritisch. Lees direct door om een indruk te krijgen van de Baby Slaapgids.


Wat is de Baby Slaapgids?

De Baby Slaapgids is een e-book met daarin een revolutionaire manier om jouw kind elke nacht door te laten slapen. De ontwikkelaar beschrijft in dit e-book hoe je dit moet doen en waar je zoal rekening mee moet houden.

Zoals ik hierboven al omschreef, is het voor veel ouders ontzettend vervelend dat hun kleine kroost niet door slaapt. Als je een baby hebt, wil je het liefst dat hij/zij elke nacht heerlijk doorslaapt. Dit is voor jezelf prettig, aangezien je dan overdag een stuk fitter en energieker bent.

Voor jouw baby is het echter ook prettig als hij/zij elke nacht door kan slapen. Dat verbetert absoluut de ontwikkeling van jouw kind. Daarnaast is het voor de gemoedstoestand van jouw kind ook van belang dat hij/zij voldoende rust krijgt. Kortom: genoeg redenen om iets aan de slaapproblemen van jouw baby te doen. Mogelijk kan deze Baby Slaapgids jou daar helpen.

Wist je overigens dat slapeloosheid bij ongeveer 50% van de Nederlanders een probleem aan het worden is? Veel Nederlanders ervaren slaapproblemen. Deze slaapproblemen kunnen voor behoorlijke problemen zorgen. Om elke dag vol energie aan de slag te gaan, heb je immers voldoende nachtrust nodig.

Door te weinig nachtrust te hebben, kan je je overdag behoorlijk uitgeput en levenloos voelen. De slapeloosheid van zowel kinderen als volwassenen is dus een behoorlijk probleem in Nederland. De ontwikkelaar geeft echter aan dat zij iets heeft verzonnen waardoor baby’s geen last meer van slaapproblemen hebben.

Is dit een utopie? Of is het echt mogelijk om die droomsituatie voor elkaar te krijgen? Ik ben voor jou op onderzoek gegaan. Mijn bevindingen over de Baby Slaapgids lees je in deze uitgebreide review.

In onderstaande video kun je mijn uitgebreide review bekijken

Wie is de ontwikkelaar van dit e-book?

Bij elk e-book, cursus of online platform vind ik het belangrijk om naar de ontwikkelaar te kijken. Door meer informatie over de ontwikkelaar te hebben, kan ik al direct een eerste waardeoordeel over het product vellen.

Het is namelijk zo dat een ontwikkelaar bevoegd en capabel genoeg moet zijn om een dergelijk boek of product uit te brengen. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar de ontwikkelaar van de Baby Slaapgids. Moest ik een hoop energie verrichten om hier achter te komen? Nee, absoluut niet.

Hiermee heeft Annelot Hofstede dan ook een eerste pluspunt gescoord. In de, soms schimmige, wereld van internet is het onwijs belangrijk om transparant te zijn. Mede daarom vind ik het prettig dat de ontwikkelaar van dit e-book zichzelf kenbaar heeft gemaakt.

Maar, wie is Annelot Hofstede nou? Annelot is een gangbare Nederlandse moeder. Zeg maar een moeder waar je mee op het schoolplein staat en een moeder die de vuile luiers van haar kinderen moet wisselen.

Annelot heeft echter in de eerste jaren van het leven van haar dochter met problemen rondgelopen. Of beter gezegd: de dochter van Annelot had een behoorlijk (slaap)probleem. Vanwege vooralsnog onduidelijke redenen kon de dochter van Annelot geen enkele nacht doorslapen.

Na verloop van tijd werd Annelot dit onwijs zat. Logisch ook. Je wilt immers lekker door kunnen slapen en niet elke nacht continue naar je dochter hoeven te gaan. Annelot heeft daarom zelf een theorie bedacht waarmee haar dochter mogelijk elke nacht door zou kunnen slapen.

Volgens Annelot duurde het precies 3 nachten voordat haar dochter door had dat ze óók heerlijk door kon slapen. Sinds Annelot haar unieke theorie uitvoerde, heeft haar dochter geen enkele nacht meer wakker gelegen. Volgens Annelot heeft ze daarom ook een unieke theorie in handen. Met het uitbrengen van dit e-book wil Annelot graag andere ouders ook deze oplossing aanbieden.

Zoals gezegd hebben veel Nederlanders (kinderen en volwassenen) last van slaapproblemen. Het is dus tijd dat hier een praktische oplossing voor gevonden gaat worden. Mogelijk is de Baby Slaapgids dus dé oplossing. Volgens Annelot zelf is dat zeker het geval.

Zoals je van mij gewend bent, hecht ik echter meer waarde aan een onafhankelijke mening. Hieronder kan je dan ook allerlei informatie, inclusief mijn mening, over de Baby Slaapgids vinden!

Voor wie is dit e-book geschikt?

Laat ik allereerst maar even bespreken voor wie dit boek geschikt is. Op welke doelgroep richtte Annelot Hofstede zich bij het schrijven van dit e-book? Het antwoord op die vraag is tamelijk eenvoudig: op alle ouders waarvan hun kind(eren) slaapproblemen ervaren. Deze slaapproblemen kunnen tot vervelende situaties leiden.

Zo is het meermaals het geval dat kinderen de gehele dag door chagrijnig zijn. Dat geldt niet altijd alleen maar voor de kinderen. Ook ouders kunnen behoorlijk last hebben van de slaapproblemen van hun kinderen. De reden hiervoor is tamelijk simpel: je ligt elke nacht wakker en je moet elke nacht uit je bed.

Je moet juist ’s nachts voldoende nachtrust krijgen, zodat je overdag kunt vlammen en voldoende energie hebt.
Het boek is dan ook geschikt voor alle ouders waarvan hun kind(eren) niet door slapen. De redenen voor deze slapeloosheid zijn overigens behoorlijk gevarieerd.

Bij sommige kinderen komt dit door een gebrek aan beweging, terwijl andere kinderen dieperliggende problemen hebben. Het is dus ook van belang om nog naar de oorzaak van de slaapproblemen te kijken.

Heb jij een kind die niet elke nacht doorslaapt? Of nog erger: ligt jouw kind elke nacht te huilen? Dan ben jij de aangewezen persoon om dit boek te bestellen en je in te lezen in de unieke theorie van Annelot. Is dit e-book de moeite waard? Je leest het hieronder.

Hoe is dit e-book opgebouwd?

De ontwikkelaar heeft, naar eigen zeggen, een unieke theorie uit weten te werken. Dit heeft uiteindelijk tot een unieke oplossing gezorgd voor het verhelpen van alle slaapproblemen van kinderen.

Volgens de ontwikkelaar, Annelot, is het mogelijk om binnen drie dagen jouw kind volledig van de slaapproblemen af te helpen. Naar dat doel wordt in het hele boek dan ook toegewerkt. Dit wordt gedaan door informatie te verstrekken en door handige tips te geven.

Zijn dit unieke tips? Daar valt over te twijfelen. Volgens de ontwikkelaar gaat het echter vooral om de combinatie. De combinatie van verschillende factoren waardoor je jouw baby weer kunt laten slapen. De combinatie van verschillende factoren waardoor jij en je baby voldoende nachtrust gaan krijgen.

Waar draait het om bij dit e-book?

Heb jij te kampen met een baby/kind met slaapproblemen? Dan ben je ongetwijfeld naarstig op zoek naar een oplossing. Om te bepalen of dit boek de oplossing kan geven, ben ik op de inhoud van het boek gedoken. Bij dit boek draait het eigenlijk om twee dingen: je kind laten liggen als hij/zij huilt en er vervolgens niet meer naar toe gaan. Jouw kind huilt, volgens de ontwikkelaar, namelijk omdat hij/zij de gehele dag door aandacht heeft gehad.

Het advies in dit boek is dan ook om de aandacht aan je kind goed over de dag te verdelen. Voor een baby is het wennen dat hij/zij ’s nachts opeens geen aandacht meer krijgt, terwijl hij/zij dat de gehele dag door heeft gekregen. Een reactie hierop kan het huilen zijn. Door je baby ’s nachts weinig tot geen aandacht te geven, leert hij/zij vanzelf dat het niet nodig is om ’s nachts te huilen.

De ontwikkelaar claimt dan ook dat je op deze manier de slaapproblemen behoorlijk snel op kunt lossen. Uiteraard kan ik in deze review niet de gehele theorie omschrijven. Daar heb ik simpelweg niet de ruimte voor. Maar, het is goed om te weten dat bovenstaand verhaal eigenlijk de basis van dit e-book vormt.

Mocht je nadere interesse hebben, is het aan te raden om deze review verder door te lezen. Hieronder zie je namelijk de mening van anderen en mijn mening naar voren komen. Op basis van alle informatie uit deze Baby Slaapgids review kan je gaan bepalen of deze theorie aansluit op jouw behoefte.

Als je dit e-book aanschaft, krijg je ook nog enkele bonussen meegeleverd:

  • Een complete handleiding voor middagdutjes

  • Voorlees verhaaltjes

  • Je kindje zindelijk in 3 dagen

  • 65 kinderliedjes

  • Een e-book met baby recepten

  • 3 bonus slaap programma’s

Wat is de mening van anderen?

In elke review hecht ik veel waarde aan mijn eigen mening, maar ik kijk uiteraard ook naar de mening van anderen. Toen ik dat voor de Baby Slaapgids ging doen, schrok ik enigszins van de verschillende recensies. Het is namelijk een feit dat de recensies nogal uiteenlopen. Laat ik allereerst naar de negatieve recensies kijken.

Bij meerdere recensies lees ik dat de inhoud van het boek weinig spectaculairs is. Het is vooral een opsomming van informatie uit andere, soortgelijke, boeken. Tevens geven meerdere mensen aan dat hun baby juist nóg slechter is gaan slapen door dit boek. Daar kunnen overigens meerdere redenen voor zijn. Het is lastig om deze twee factoren direct aan elkaar te linken.

Als ik de positieve recensies onder de loep neem, zie ik toch veel moeders/vaders staan die genieten van dit boek. Hun kind is door deze theorie nu namelijk wél elke nacht rustig.

Het is voor mij een groot vraagteken waarom de recensies zo uiteen lopen? Heeft dit wellicht te maken met het feit dat slapeloosheid een lastig probleem is? Of is het zo dat er meerdere boeken bestaan die over dit onderwerp gaan? Het is voor mij in ieder geval gissen wat de reden van de uiteenlopende recensies is.

Wat is mijn mening over de Baby Slaapgids?

Je hebt in deze Baby Slaapgids review veel informatie over de slaapgids kunnen vinden. Hierboven heb je tevens kunnen lezen dat de ervaringen met de Baby Slaapgids nogal uiteenlopen. Graag wil ik dan ook mijn mening projecteren, zodat je een duidelijk(er) beeld van dit boek krijgt.
Wat is mijn mening over de Baby Slaapgids? Ik moet bekennen dat ik gematigd positief ben.

Allereerst wil ik zeggen dat ik het onwijs gaaf vind dat Annelot Hofstede haar theorie met ons allemaal wil delen. Daarbij vind ik het ook top dat zij zo transparant is. Je hoeft immers geen moeite te doen om er achter te komen wie de ontwikkelaar van dit e-book is.

Daarnaast ben ik ook wel te spreken over de inhoud van het boek. Wat mij betreft staan er zeer handige tips in, waarmee jouw kind ook daadwerkelijk door kan gaan slapen. Het verbeteren van de nachtrust is een belangrijk aangelegenheid. Met dit e-book moet je in staat kunnen zijn om dat voor elkaar te krijgen.

Zoals ik hierboven al zei, ben ik echter gematigd positief. Dat komt omdat dit boek een algemeen probleem bespreekt. Het is echter zo dat elk kind anders reageert op de theorieën. Daarbij komt ook nog eens dat elk kind anders reageert op de mogelijke oplossingen. Het is dus niet per sé een feit dat deze theorie bij jouw kind gaat helpen. Dat is, denk ik, ook de reden waarom de recensies over deze cursus nogal uiteenlopen.

Wat zijn de kosten voor dit e-book?

Indien je interesse in dit e-book hebt, moet je hier een bedrag van 27 euro voor betalen. Let op: dit is een tijdelijke prijs, aangezien het boek normaliter iets meer kost. Voor dit bedrag van nog geen 3 tientjes krijg je dit e-book plus alle bijbehorende bonussen. De bonussen kan je vinden onder het kopje ‘Waar draait het om bij dit e-book?’ in deze review.

Kan ik dit e-book aanraden?

Ik ben alweer aan het einde gekomen van deze review over de Baby Slaapgids. Dit e-book is door de hardwerkende moeder Annelot Hofstede op de markt gebracht. Annelot had te maken met een kind met behoorlijk heftige slaapproblemen. Doordat dit het hele gezin opbrak, ging Annelot op onderzoek uit.

Zij wist uiteindelijk een oplossing te vinden, waardoor haar dochter wél door ging slapen. Ik heb zelf bij het kindje van mijn broer kunnen zien hoe prettig zo’n oplossing zou zijn. Alleen daarom al kan ik dit e-book aanraden.

Daarbij wil ik ook nog aangeven dat je slechts drie tientjes voor dit boek hoeft te betalen. Voor dat minieme bedrag krijg je ook nog meerdere bonussen meegeleverd, zodat je een uitgebreid pakket voor handen hebt. Qua prijs-kwaliteitsverhouding is dit e-book dik in orde.

Daarbij wil ik ook nog aangeven dat het nooit kwaad kan om verschillende oplossingen uit te proberen. Als jouw kind met echte slaapproblemen kampt, kan dat behoorlijke gevolgen hebben.

Door de slaapproblemen op de juiste manier aan te pakken, kan je de gehele situatie voor jouw hele gezin een stuk draaglijker maken. Mogelijk biedt deze Baby Slaapgids dé uitkomst. Het is op zijn minst de moeite waard om het eens een kans te geven.

Baby Slaap Geheimen
Baby Slaap Geheimen

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

28 jan 2020
4

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *