Beagle Geheimen Review

Is dit het beste handboek voor de opvoeding van je Beagle ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

Bij het uitzoeken van een nieuwe hond heb je de keus uit onwijs veel verschillende hondenrassen. Mede hierdoor is deze zoektocht behoorlijk lastig. Ook ik kan daar uit eigen ervaring over mee praten. Al enige tijd ben ik op zoek naar de perfecte hond voor mij. Ik weet van mezelf dat ik nogal strenge eisen aan een hond stel, waardoor ik tot op heden nog niet het perfecte hondenras gevonden hebt.

Een van mijn vereisten is bijvoorbeeld dat ik een hond graag op schoot wil nemen. Anderzijds moet mijn hond ook alleen kunnen zijn op de avonden dat ik als DJ aan het werk ben. Hij moet zich dus goed aan kunnen passen en hij moet zich niet al te snel eenzaam gaan voelen. Uit ervaring weet ik echter dat weinig honden het écht leuk vinden om lang alleen te zijn. Mede daardoor ben ik nog steeds met mijn zoektocht naar een nieuwe hond bezig.

Al geruime tijd loop ik met het idee om een hond te nemen. Een hond geeft mij, verwacht ik, de gewenst ontspanning. Aangezien ik als DJ veelal ’s avonds aan het werk ben, heb ik overdag voldoende tijd over. Die tijd spendeer ik echter veel achter mijn computer voor mijn andere werkzaamheden. Onder aan de streep betekent dit dat ik soms volledige dagen aan het werk ben. Tijdens deze lange dagen vergeet ik soms zelfs om pauze te houden of om een frisse neus te halen. Ik heb de goede hoop dat de komst van een hond dit voor mij een stuk makkelijker gaat maken. Als ik een hond heb, word ik immers min of meer gedwongen om met een hond een stuk te gaan wandelen.

Tot op heden heb ik echter nog niet de perfecte hond weten te vinden. Wel heb ik een shortlist gemaakt met honden die mogelijk in aanmerking komen of gaan komen. Eén van die honden is de welbekende beagle. Dit ras is in Nederland behoorlijk populair en dat is uiteraard niet zonder reden. Dit ras staat onder meer bekend vanwege zijn vriendelijke en zachtaardige karakter. Maar, heel veel meer wist ik tot voor kort niet over dit hondenras.

Dat deed mij besluiten om me verder te gaan verdiepen in dit ras; wellicht is een beagle juist dé hond waar ik naar op zoek ben. Om mezelf in dit ras te verdiepen, heb ik het ebook Beagle Geheimen aangeschaft. Dit handboek moet, volgens de schrijver, alle informatie bevatten die over een beagle bestaat. Ik heb het boek volledig doorgelezen en wil graag mijn bevindingen met jou delen. Wil jij graag alles over een beagle te weten komen? Mogelijk is dit boek dan voor jou op het lijf geschreven; na het lezen van deze uitgebreide Beagle Geheimen review weet je daar meer over!


Wat is het beagle handboek review?

Op de voorpagina van dit boek staat ‘Alles wat je moet weten over de beagle’. Dit boek bevat dus alle relevante informatie over bijvoorbeeld de opvoeding, de kenmerken, de training en de verzorging van een beagle. Het vormt in principe een naslagwerk voor een ieder die meer te weten wil komen over dit populaire hondenras.

Op elke aankoop bereid ik mezelf onwijs goed voor. Dat geldt niet alleen voor het aanschaffen van een nieuwe televisie of een nieuwe broek, maar óók voor het aanschaffen van een hond. In mijn ogen is dit één van de belangrijkste keuzes die je in je leven moet gaan maken. Ik heb besloten dat ik graag een hond wens te hebben, dus nu ben ik al geruime tijd op zoek naar de perfecte hond voor in mijn situatie. Deze zoektocht loopt vooralsnog gesmeerd, maar ik heb nog niet de perfecte hond gevonden. Om te achterhalen of de beagle voor mij de perfecte hond is, heb ik dit handboek aangeschaft.

Laat ik allereerst vooropstellen dat de aanschaf van dit boek zeer vlotjes verliep. Ook had ik de link van het e-book al snel in mijn mailbox, waardoor ik het boek eigenlijk direct kon gaan lezen. Heeft dit boek aan al mijn verwachtingen voldaan? En kan ik het boek aan een ieder aanraden? Op die twee vragen geef ik in deze uitgebreide review antwoord. Aan het einde van deze review vind je een algehele conclusie op basis van mijn bevindingen. Daarnaast vind je in deze review meer informatie over de schrijver, over het doel van dit boek, over de opbouw van het boek en over de kosten. Ook kijk ik nog naar de meningen van andere lezers; al met al dus een zeer uitgebreide review over dit beagle handboek!

In onderstaande video kun je de inhoud bekijken van dit complete handboek.

Wie heeft dit boek geschreven?

In het begin van deze review heb ik het al door laten schemeren: ik vind de aanschaf van een hond een onwijs belangrijke aankoop. In mijn ogen moet deze aankoop 100% goed zijn, aangezien je niet zomaar een hond in huis neemt. Mede hierom vind ik het belangrijk dat de informatievoorziening over de verschillende hondenrassen kloppend en uitgebreid moet zijn. In mijn ogen moeten daarom alleen serieuze schrijvers aan de slag gaan met het schrijven van boeken over honden.

Is dat bij het beagle handboek het geval? Nou, ik kwam al snel achter iets waar ik niet al te blij van werd. Door de jaren heen heb ik meerdere boeken over honden aangeschaft, waarbij alle schrijvers een typisch Hollandse naam hadden. Deze typische namen worden door het bedrijf Blue Sky Marketing bedacht; dit bedrijf is dan ook de daadwerkelijke schrijver van meerdere honden boeken, waaronder dit boek over de beagle.

Na al die tijd vraag ik mij nog steeds af waarom dit bedrijf met fictieve namen actief is. Waarom gebruikt dit bedrijf fictieve Hollandse namen in plaats van de eigen namen? Dit straalt wat mij betreft weinig betrouwbaarheid uit; het bedrijf is alles behalve transparant.

De schrijver van dit boek heeft de naam ‘Frans de Vries’. Hollandser kan niet, toch? Dat is dus het geval bij alle boeken van dit online marketing bedrijf. Wat mij betreft had het bedrijf deze fictieve namen links laten liggen. Het roept namelijk geen betrouwbaar gevoel op, maar desondanks besloot ik om dit boek een kans te geven. Waarom? Omdat ik goede ervaringen heb met andere boeken uit deze hondenserie van dit online marketing bureau.

Bovendien wil ik me zeer uitgebreid informeren over de mogelijke aanschaf van een beagle. Dit is één van de weinige boeken die onwijs veel informatie over dit hondenras bevat, waardoor ik me min of meer ook genoodzaakt voelde om dit boek aan te schaffen. Heb ik hier spijt van gehad? Of ben ik tevreden met de aankoop van dit boek? In de rest van deze review krijg je duidelijkheid over de antwoorden op deze twee vragen.

Voor wie is dit boek geschreven?

Wil je graag meer informatie over een beagle? Dan kan je niet om dit boek heen. Dit boek is namelijk speciaal voor liefhebbers en geïnteresseerde van beagles geschreven. Ook als je reeds een beagle in huis rond hebt lopen, is dit boek uitermate geschikt voor jou. Tot slot is het boek ook nog geschikt voor mensen die twijfelen over de aanschaf van een beagle, zoals ik.

Kortom: als je graag meer kennis over een beagle op wilt doen, is dit boek voor jou op het lijf geschreven. De schrijver heeft bewust alle onderwerpen over een beagle in dit boek uitgebreid beschreven, waardoor het boek voor een nóg bredere doelgroep geschikt is.

Wat is het doel van dit boek?

Is het doel van dit boek om mensen zo uitgebreid mogelijk te informeren over dit hondenras? Ja, dat is zeker het doel. In het voorwoord van dit boek vertelt de schrijver hier meer over. Of beter gezegd; het bedrijf Blue Sky Marketing vertelt hier meer over.

In het voorwoord geeft de schrijver aan dat hij veel vragen had over het opvoeden van een beagle. Hij had namelijk een beagle zelf in huis rond lopen en dat ging niet altijd even goed. Zijn hond luisterde niet altijd even goed, waardoor hij en zijn beagle ook niet altijd op één lijn met elkaar zaten. Door de jaren heen heeft de schrijver veel informatie opgedaan en deze informatie overal genoteerd.

Uiteindelijk heeft de schrijver besloten om deze informatie te gaan bundelen en in de vorm van een e-book uit te brengen. De schrijver zegt daarover: “Ik kan jou nu dus precies vertellen wat je moet doen om de gehoorzame en lieve beagle te krijgen waar je altijd al van hebt gedroomd. Het was mijn doel om mijn kennis en ervaringen met andere te kunnen delen”.

Voor wie is dit boek geschikt?

Niet alleen het doel van het boek is voor mij van belang, maar ook de doelgroep. Ik ben dus nader op zoek gegaan naar de vraag ‘Voor wie heeft de schrijver dit boek geschreven?’. Al snel kwam ik er achter dat het boek voor meerdere personen geschreven is. Heb je nu al een (jonge) beagle in huis rondlopen? Of krijg je binnenkort een beagle? Of zit je de aanschaf van een beagle te overwegen? Als je op één van deze vragen ja hebt geantwoord, is dit boek voor jou geschreven. Het boek bevat namelijk alle relevante informatie met betrekking op bijvoorbeeld opvoeding, training en verzorging.

Het boek is daarnaast ook geschreven voor mensen die interesse in dit hondenras hebben. De beagle is één van de meest populaire hondenrassen in ons land. In behoorlijk veel woonwijken zie je deze honden rond lopen, waar duidelijk uit blijkt dat de honden behoorlijk geliefd zijn. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat er meerdere mensen zijn die graag hun kennis over dit hondenras uit willen breiden. Puur uit interesse en puur omdat ze dat leuk vinden. Als dat het geval is, is dit boek ook uitermate interessant te noemen.

Hoe is het boek opgebouwd?

Zo, je bent nu eigenlijk volledig op de hoogte van alle achtergrondinformatie. Je weet voor wie dit boek geschreven is, je weet door wie dit boek geschreven is en je weet waarom dit boek geschreven is. Het is nu tijd om nader naar de opbouw en de inhoud van het boek te kijken. Daar draait immers alles om. Kan ik bevestigen dat dit boek behoorlijk uitgebreid opgebouwd is? Ja, dat kan ik zeer zeker bevestigen. Oordeel zelf maar. Ik heb hieronder alle hoofdstukken van dit boek op een rijtje uiteengezet:

 • Hoofdstuk 1: De Beagle
 • Hoofdstuk 2: Aanschaffen
 • Hoofdstuk 3: Training en opvoeding
 • Hoofdstuk 4: Leven met een beagle
 • Hoofdstuk 5: De oudere beagle

Per hoofdstuk heeft de schrijver bovendien voor meerdere subhoofdstukken gekozen. Eigenlijk hebben alle hoofdstukken minstens 3 subhoofdstukken, zoals ook bij hoofdstuk 3 het geval is:

 • 3.1. De Beagle puppie
 • 3.2. Zindelijkheidstraining
 • 3.3. Algemene opvoeding en training
 • 3.4. Veel voorkomende gedragsproblemen
 • 3.5. Uitdagingen
 • 3.6. Spelletjes en opvoeding

Ook uit deze opsomming blijkt direct dat dit boek écht uitgebreid opgebouwd is. Het boek begint eigenlijk met de basis, waarin bijvoorbeeld de geschiedenis en de uiterlijke kenmerken van een beagle benoemd worden. Gaandeweg je verder in het boek komt, kom je eigenlijk alle relevante informatie over dit hondenras tegen. De schrijver heeft hierbij bewust voor verschillende hoofdstukken gekozen, waardoor het boek een zeer prettige opbouw heeft. Ook als je zeer gericht naar een bepaald onderwerp op zoek bent, is het mogelijk om dit razendsnel in het boek terug te vinden.

Ben ik tevreden over de opbouw en de inhoud van het boek? Ja, absoluut. Ik heb het boek van de eerste tot de laatste pagina uitgelezen en heb daarbij onwijs veel informatie opgedaan. Het boek bestaat namelijk uit maar liefst 217 pagina’s. In deze 217 pagina’s wordt eigenlijk alles omtrent een beagle beschreven. Door dit boek te lezen, heb ik een zeer duidelijk en compleet beeld gekregen van dit hondenras. Dat gaat mij uiteindelijk absoluut helpen in het maken van een beslissing. Die beslissing heb ik tot op heden nog steeds niet gemaakt, maar dat komt puur omdat ik nog steeds in de oriëntatiefase zit. Zoals je kunt merken, neem ik de aanschaf van een hond zeer serieus. Gelukkig heeft de schrijver van dit boek dat ook gedaan!

Wat vinden andere lezers van dit boek?

Het mag duidelijk zijn; ik ben behoorlijk te spreken over dit boek over de beagle. Geldt dat ook voor andere lezers? In mijn ogen is dat een zeer belangrijke vraag. Mogelijk hebben andere lezers bijvoorbeeld een andere mening over dit boek of missen zij een bepaald onderwerp in het boek.

Om hier achter te kunnen komen, ben ik via het internet op zoek gegaan naar andere lezers. Uiteindelijk heb ik best wel beoordelingen van andere lezers weten te vinden, waarbij enkele aspecten mij opvielen. Allereerst viel het mij op dat de lezers zeer te spreken zijn over de inhoud van het boek. Veel lezers geven aan dat ze in dit boek alle benodigde informatie gevonden hebben. Informatie waardoor ze hun beagle nu beter op kunnen voeden of juist de keuze hebben gemaakt om een beagle in huis te gaan nemen.

Anderzijds valt het me op dat sommige lezers kritiek op de schrijver hebben. Volgens deze lezers is het voorwoord namelijk identiek aan de voorwoorden van andere boeken uit dezelfde serie. Volgens deze lezers komt dit voorwoord daarom een beetje ongeloofwaardig over. Die mening kan ik delen, maar weegt voor mij uiteindelijk niet op tegen de inhoud van het boek. Het voorwoord doet mij niet zo veel, maar datgene wat in het boek staat juist wel. Over die informatie kunnen zowel de andere lezers als ik weinig commentaar leveren.

Al met al zijn de meeste lezers dus tamelijk positief over het boek. De inhoud, de opbouw en de opmaak van het boek worden door veel lezers geroemd. Dit is iets wat ik zeker meeneem voordat ik mijn eindconclusie ga vellen!

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Uit andere boeken van deze hondenserie weet ik dat het bedrijf Blue Sky Marketing standaard meerdere bonussen mee levert. Ik ging er daarom van uit dat dit bij dit boek ook het geval is. Die gedachte bleek volledig te kloppen. Als je dit boek aangeschaft hebt, krijg je namelijk de volgende bonussen volledig gratis meegeleverd:

 • Bonus 1: E-book ‘Baas over je eigen beagle’

 • Bonus 2: E-book ‘Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy’

 • Bonus 3: E-book ‘Honden training geheimen’

 • Bonus 4: E-book ‘Je beagle laten komen op commando’

 • Bonus 5: Onaangekondigde bonus (verrassing)

Ook over deze bonussen ben ik zeer te spreken. Niet alleen over de kwantiteit van de bonussen (4 e-books extra is immers behoorlijk veel), maar ook over de kwaliteit van deze boeken. In mijn ogen voegen deze boeken op hun eigen manier iets toe aan het toch al uitgebreide handboek over de beagles. Door het grote handboek én deze bonussen van A tot Z door te nemen, kan je jezelf perfect verdiepen in dit unieke en leuke hondenras. Ook ik heb deze bonussen van A tot Z doorgelezen en ben er zeer te spreken over. Wat mij betreft scoort dit boek op de meegeleverde bonussen onwijs veel punten!

Wat kost dit boek?

Wil je graag een beagle in huis gaan halen? Ben je daarbij alleen benieuwd of het wel de juiste hond voor jou is? Aan de hand van dit boek kan je daar het juiste antwoord op zien te vinden. Voordat het zo ver is, moet je dit boek echter wel aanschaffen. Gelukkig kan je daarvoor profiteren van een unieke kortingsactie. Tijdelijk hoef je slechts 37 euro voor dit boek te betalen.

Voor dit relatief lage bedrag krijg je niet alleen het uitgebreide handboek, maar dus óók de verschillende bonussen meegeleverd. Volgens de verkoper van het boek is de waarde van dit totale pakket normaliter ongeveer 97 euro. Met dank aan deze unieke kortingsactie kan je dus ongeveer 60 euro besparen. Dat is meer dan de moeite waard, niet waar?

Bovendien is deze prijs van 37 euro relatief laag te noemen, als ik de kwaliteit van dit boek in ogenschouw neem. Ik durf dit zelfs te kwalificeren als een koopje, aangezien je echt onwijs veel informatie uit deze boeken kunt halen!

Kan ik dit boek aanraden?

In deze uitgebreide Beagle handboek review heb je alle relevante informatie over dit boek kunnen vinden. De tijd is nu aangebroken om een eindoordeel te gaan vellen. Kan ik dit boek aanraden? Ja, dat kan ik absoluut. In mijn ogen is dit hét boek waar alle huidige en toekomstige baasjes van een beagle behoefte aan hebben. Het boek bevat niet alleen alle relevante informatie, maar bevat ook nog allerlei handige tips. Tips waarmee je jouw beagle op de juiste manier op kunt voeden, kunt verzorgen en/of kunt trainen.

Over dit boek kan ik nagenoeg geen minpunten aanstippen. Het enige waar ik moeite mee heb, is dat de schrijver alles behalve transparant is. Gezien de kwaliteit van het boek zelf is dat echter iets waar ik doorheen moet kijken. Het boek bevat namelijk onwijs veel informatie, is op een perfecte manier opgebouwd en kent daardoor eigenlijk geen minpunten.

Wil je graag een beagle in huis nemen? Twijfel je nog over de aanschaf van een beagle? Of heb je momenteel al een jonge beagle in huis rond lopen? In die gevallen is dit boek absoluut voor jou aan te raden. Ook als je je nader in dit unieke hondenras wilt verdiepen, vind je in dit boek alle relevante informatie. Veel leesplezier.

Beagle Geheimen
Beagle Geheimen

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

21 mei 2020
4
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *