eCursus Blijvend Meer Zelfvertrouwen Review

Stelt deze krachtige online training jouw in staat een Sterk, Gezond en Blijvend Zelfvertrouwen op te bouwen?

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

Een gebrek aan zelfvertrouwen blijft voor veel Nederlanders een behoorlijk groot problemen. Het lage zelfbeeld en het gebrek aan zelfvertrouwen staan geluk in feite in de weg.

Persoonlijk heb ik, met name in mijn jeugd, last gehad van te weinig zelfvertrouwen. Ik twijfelde over alles wat ik deed en ik wist simpelweg niet wat ik wél en niet kon.

Ik was bang om mezelf te ontplooien en wilde absoluut niet op de voorgrond treden. Puur omdat ik bang was om een negatieve indruk achter te laten. Overigens had ik ook het idee dat iedereen negatief over mij dacht.

Jaren later heb ik me meermaals afgevraagd waarom ik destijds zo weinig zelfvertrouwen had. Ik heb me echter ook gerealiseerd dat er destijds nog geen cursus was om iets aan mijn zelfvertrouwen te doen.

Tegenwoordig bestaat die cursus wel in de vorm van de cursus Blijvend Meer Zelfvertrouwen.

Als ervaringsdeskundige was ik uiteraard bijzonder benieuwd naar deze cursus. Ik heb daarom contact gelegd met de ontwikkelaar en kreeg toegang tot de cursus.

Mijn onafhankelijke, eerlijke en kritische bevindingen wil ik graag in deze Blijvend Meer Zelfvertrouwen review met jou delen. Ervaar je ook een gebrek aan zelfvertrouwen?

Ik kan je van harte aanraden om daar spoedig iets aan te gaan doen. Mogelijk kan dat dus met behulp van deze cursus. Lees zeker even door om mijn bevindingen te lezen en zodoende kan je ook voor jezelf bepalen of deze cursus voor jou interessant is.


Wat is de Blijvend Meer Zelfvertrouwen cursus?

Met deze cursus krijg je aangeleerd hoe je aan je zelfvertrouwen kunt werken. De focus ligt daarbij met name op de lange termijn, zodat je óók in de toekomst met voldoende zelfvertrouwen fluitend door het leven kan.

Ik realiseer me terdege dat ik vroeger niet de enige was die last had van te weinig zelfvertrouwen. Het lijkt een algeheel probleem te zijn in Nederland, maar uiteraard ook in andere landen. Komt dat wellicht ook doordat de lat steeds hoger gelegd wordt? Iedereen moet tegenwoordig maar presteren.

De nadruk ligt op het buiten je comfortzone treden in plaats om écht gelukkig te zijn. Daarnaast lijkt ook niemand meer genoegen te nemen met wat ze op dit moment hebben. In plaats van zaken, zoals liefde en vriendschap, te koesteren, is iedereen altijd op zoek naar meer, meer en nog eens meer.

Dat heeft bij mij regelmatig tot bedenkingen geleid. Waar komt die drang naar perfectie en constante groei toch vandaan? En wat is het verband tussen te weinig zelfvertrouwen en het continue hunkeren naar perfecte? Ik durf wel te stellen dat hier een duidelijk verband tussen zit.

Je kunt je nu ongetwijfeld goed voorstellen dat ik nieuwsgierig naar de cursus Blijvend Meer Zelfvertrouwen was. Ik kreeg gelukkig toegang tot de cursus en heb zodoende de gehele cursus van A tot Z door kunnen pluizen. Ben ik te spreken over deze cursus? Het antwoord op die vraag lees je in deze review.

Als je zelf ook te weinig zelfvertrouwen hebt, is het absoluut de moeite waard om verder te lezen. Onthoud daarbij dat óók ik last van te weinig zelfvertrouwen hebt. Je bent zeker niet de enige. Je bent echter wel de enige die dit voor jezelf op kunt lossen, wellicht met behulp van deze cursus.

In onderstaande video kun je zien wat de cursus exact inhoud

Wie is de ontwikkelaar van deze cursus?

Voordat ik op de inhoud in ga zoomen, wil ik graag naar iets anders kijken. Want: wie is nou de ontwikkelaar van deze cursus? In mijn ogen is dit één van de belangrijkste vragen die ik mezelf voor elke review stel.

Ik wil namelijk dat het internet een stuk transparanter gaat worden. Het is belangrijk voor een ieder om uit te stralen wie hij/zij is. Dat geldt dus óók voor de ontwikkelaars van dergelijke cursussen. Sterker nog: dat geldt zéker voor de ontwikkelaars van dergelijke cursussen.

Het opbouwen en blijven behouden van voldoende zelfvertrouwen is namelijk een onwijs belangrijk punt. Des te meer reden voor mij om te kijken of ik kon achterhalen wie de ontwikkelaar van deze cursus is.

Als ik google op ‘Blijvend Meer Zelfvertrouwen’ kom ik direct op de website van Newstart uit. Dit is de ontwikkelaar van de cursus.

Een bedrijf dat zich specialiseert in trainingen op het gebied van geluk en succes.

Het blijkt dat de grote man achter deze cursus dhr. Frank de Moei is. Alvast een eerste bonuspunt voor deze ontwikkelaar, aangezien hij met naam en foto op zijn website te vinden is.

Hij is dus absoluut transparant en is ook daadwerkelijk wie hij beweerd dat hij is. Frank de Moei is een levenscoach die mensen helpt om positieve veranderingen in hun leven door te brengen.

Het doel hiervan is om van meer geluk en succes te kunnen genieten. In de afgelopen 25 jaar heeft Frank onwijs veel ervaring opgedaan. Deze ervaring is opgedaan in de vakgebieden psychologie, persoonlijke ontwikkeling, training en coaching. Een combinatie van deze vakgebieden is in mijn ogen een prima basis om een dergelijke cursus te schrijven.

Vanaf het eerste moment heb ik dan ook direct vertrouwen dat de inhoud van deze cursus waarheidsgetrouw is. Bovendien durf ik steeds meer te dromen dat dit boek ook écht mensen kan helpen.

Door de jaren heen heeft Frank de Moei een grote groep mensen weten te helpen. Met de lancering van deze cursus wil hij nog meer mensen zien te bereiken. Het uiteindelijke doel is om het zelfvertrouwen te verbeteren en het ongelukkige gevoel van mensen weg te nemen. Zoals hierboven al gezegd, heb ik direct een goed gevoel bij deze cursus.

Dat wordt nog eens versterkt als ik op social media op zoek ga naar Frank. Ik kom direct op een actief LinkedIn account uit en ook op Twitter, Facebook en Google+ is hij te vinden. Wat mij betreft scoort Frank dus hoge punten op dit gebied. Op naar het volgende punt: de inhoud van deze cursus.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Als je last van te weinig zelfvertrouwen hebt, weet je hoe ongelooflijk vervelend dit is. Eigenlijk zorgt het lage zelfbeeld voor een flinke beperking in jouw leven. Je kunt niet optimaal genieten van het leven, aangezien je alleen maar negatieve gedachten en emoties hebt. Tijd dus om hier iets aan te doen. Mogelijkerwijs kan dit e-book jou hierbij helpen. Wat is er zoal in de Blijvend Meer Zelfvertrouwen cursus te vinden?

Als je je aanmeldt voor deze cursus, krijg je meerdere zaken geleverd. Allereerst krijg je toegang tot een 12 weken durende cursus én je krijgt nog enkele bonussen gratis meegeleverd. De 12 weken durende cursus kan onderverdeeld worden in drie verschillende modules.

De eerste module heet ‘Analyseer je zelfvertrouwen’. Deze module draait met name om het begrijpen van wat zelfvertrouwen nou exact is. Als je dat eenmaal door hebt, kan je ook gaan analyseren waar jouw gebrek aan zelfvertrouwen vandaan komt.

Op die manier kan je jouw onzekerheden gaan ontdekken. Dit is een ontzettend belangrijke stap in het verdere proces; althans dat is iets wat ik tijdens mijn jeugd heb ervaren. In deze module legt Frank verder ook nog uit waarom voldoende zelfvertrouwen zo onwijs belangrijk is.

De tweede module gaat door het leven als ‘Ontdek je zelfvertrouwen’. In deze module komen met name de gevolgen van jouw gebrek aan zelfvertrouwen aan bod. Hierbij benoemt Frank onder meer de gevolgen van jouw geluk, prestaties, relaties en gedachten.

Ook deze module is onwijs belangrijk, aangezien je in deze module ook veel over jezelf na moet gaan denken. Je gaat namelijk bij jezelf te rade wat je goede eigenschappen zijn en op welke manier je jouw slechte eigenschappen wilt veranderen. Op die manier is het mogelijk om iets aan jouw onzekerheid te gaan doen.

In de laatste module ga je aan de slag met het ontwikkelen van je zelfvertrouwen. Deze module heet dan ook ‘Creëer nieuw zelfvertrouwen’. De module staan vol met technieken om iets aan je zelfvertrouwen te doen.

Deze technieken hebben niet alleen effect op de korte termijn, maar ook zeker op de lange termijn. Het is namelijk onwijs belangrijk om het zelfvertrouwen op de lange termijn te kunnen behouden.

Wat krijg je nog meer na het aanmelden?

Je hebt hierboven reeds kunnen lezen hoe de cursus opgebouwd is. Naar mijn mening is dit een perfecte opbouw van deze uitgebreide cursus. Alles wordt stap voor stap besproken. Vervolgens heb je ook echt de tijd om na te denken over je eigen situatie en je gebrek aan zelfvertrouwen.

Frank weet eigenlijk overal de juiste snaar te treffen en werkt zodoende al direct aan jouw zelfvertrouwen. Zoals ik hierboven al zei, krijg je ook nog enkele bonussen geleverd.

Je krijgt namelijk gratis drie e-books geleverd bij het aanmelden. Deze e-books hebben de volgende namen:

  • Inzicht in je kracht
  • Je bent prima zoals je bent
  • Volg je eigen weg

Deze e-books liggen eigenlijk precies in de lijn van de gehele cursus. Het draait allemaal om twee dingen: jouw zelfbeeld en het geluk in jouw leven. Je hebt nu in eigen handen om daar iets aan te gaan doen. Kan ik vooralsnog de Blijvend Meer Zelfvertrouwen cursus aanraden? Ja, absoluut.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Toen ik toegang tot de cursus kreeg, wist ik niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik had in eerste instantie ook niet direct door voor wie deze cursus nou echt geschikt is. Iedereen die te weinig zelfvertrouwen heeft, heeft dat namelijk om een bepaalde reden.

Een oorzaak hiervan kan zijn dat je vroeger gepest bent of dat je een traumatische gebeurtenis meegemaakt hebt. Feit is dat het oplossen van je gebrek aan zelfvertrouwen dus ook niet in alle gevallen op dezelfde manier werkt.

Hoe dan ook is deze cursus toch voor een breed publiek geschikt. Het is eigenlijk geschikt voor een ieder die te weinig zelfvertrouwen heeft. Ongeacht de oorzaak is hier namelijk altijd wel iets aan te doen. Frank heeft er dan ook bewust voor gekozen om het boek zo algemeen mogelijk te beschrijven, terwijl her en der wel zeer diep op de materie ingegaan wordt.

Door deze combinatie is de cursus voor een ontzettend breed publiek geschikt. Ervaar jij problemen door je gebrek aan te zelfvertrouwen? Dan ben je al geschikt om je aan te melden voor deze cursus.

Op de verkooppagina van deze cursus pronkt Frank overigens met de volgende resultaten. Door deze cursus te volgen, kan je de volgende zaken voor elkaar krijgen:

  • Een blijvend gevoel van zekerheid

  • Meer respect voor jezelf

  • Blijvend meer zelfvertrouwen

  • Geloof in eigen kunnen

Wat zijn de meningen van anderen over deze cursus?

We gaan langzaamaan alweer richting het einde van Blijvend Meer Zelfvertrouwen review. Zoals je van mij gewend bent, kijk ik bij elke review ook naar de meningen van anderen. Toen ik zocht naar de mening van anderen over deze cursus was dat direct behoorlijk positief.

Eigenlijk lees je op het internet alleen maar positieve reacties over Blijvend meer zelfvertrouwen en zijn er inmiddels meer dan 15000 mensen die de cursus naar tevredenheid hebben gevolgd.

Alleen het feit dat er al zo veel mensen zijn die ervoor kiezen om de cursus blijvend meer zelfvertrouwen te volgen zegt natuurlijk al genoeg.

Als we uitgaan van de reacties op de cursus, kunnen we stellen dat de cursus door iedereen naar tevredenheid is afgerond en dat deze cursus een echte aanrader is.

Wat is mijn mening over de cursus?

Nu ben je ongetwijfeld ook benieuwd wat mijn mening is. Om mijn mening op papier te zetten, ben ik weer even teruggegaan naar mijn jeugd. Ik probeer weer op te sommen waarom ik destijds onzeker was.

Deze onzekerheid kwam bij mij voort uit meerdere oorzaken. Feit is dat ik destijds geen goede leidraad had om iets aan mijn mate van zelfvertrouwen te gaan doen. Het gevolg?

Ik bleef hangen in mijn gebrek aan zelfvertrouwen. Hoe anders zou dit zijn gelopen als ik destijds de beschikking had over deze cursus.

In mijn ogen is de Blijvend Meer Zelfvertrouwen cursus namelijk geweldig. Ik ben onwijs positief over de inhoud, over de opmaak en over de indeling. In mijn ogen is dit de juiste cursus om iets aan je zelfvertrouwen te doen.

Iets wat mij ook aanspreekt, is dat Frank juist naar de lange termijn kijkt. Het is niet alleen belangrijk om op de korte termijn iets aan je zelfvertrouwen te doen, maar ook om iets op de lange termijn aan je zelfvertrouwen te doen.

Je wilt immers over 10 jaar nog steeds voldoende zelfvertrouwen hebben. In mijn ogen kan je dat voor elkaar te krijgen door deze curus te volgen.

Bijkomend voordeel vind ik dat je ook nog extra bonussen meegeleverd krijgt. Bovendien valt deze cursus qua kosten alleszins mee. Daarover kan je hieronder nog iets meer lezen.

Wat zijn de kosten voor de Blijvend Meer Zelfvertrouwen cursus?

Heb je interesse om je aan te melden voor deze cursus? Dan wil je uiteraard weten hoeveel geld je neer moet leggen. Je kunt nu tijdelijk van een prachtige actie genieten.

Je betaalt nu tijdelijk namelijk maar 49 euro voor deze uitgebreide cursus. Voor nog geen vijf tientjes krijg je een cursus voorgeschoteld waarmee je jouw hele leven kunt veranderen. Wie wil dat nou niet?

Bij het betalen van de cursus krijg je tevens een mooie button te zien. Daarop staat: niet-goed-geld-terug-garantie. Na het aanmelden voor deze cursus heb je 30 dagen de tijd om je geld terug te vragen.

Door deze garantie aan te bieden, laat Frank zien dat hij overtuigd is van deze cursus. Dat levert bij mij wederom pluspunten op.

Kan ik de Blijvend Meer Zelfvertrouwen cursus aanraden?

Ik ben alweer aan het einde uitgekomen van deze review. Graag wil ik mijn review afsluiten met het antwoord op de bovenstaande vraag. Is deze cursus de moeite waard? Ja, zonder enige twijfel.

Dat komt enerzijds door de inhoud van de cursus. Ik ben er van overtuigd dat deze cursus jou kan helpen met het verbeteren van je zelfvertrouwen. Sterker nog: ik ben er van overtuigd dat dát ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de kosten van deze cursus.

Je betaalt immers maar 49 euro, terwijl je daarvoor ook nog drie extra e-books geleverd krijgt.
Om deze review maar even in marketingtermen af te sluiten: deze cursus heeft een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat mij betreft is het aanmelden voor deze cursus dan ook meer dan de moeite waard. Begin met een belangrijke verandering in je leven; voldoende zelfvertrouwen levert je onwijs veel geluk en succes op!

Download DIRECT 7 Waardevolle Tips Voor Meer Zelfvertrouwen!

Vul je naam en emailadres in

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen
eCursus Blijvend Zelfvertrouwen

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

08 jan 2020
4
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *