BNB Verhuur Cursus Review

Met vastgoed beginnen zonder eigen vermogen?

Gemiddelde leestijd: 23 minuten

Ben je zelf de eigenaar van een vakantiehuisje? Dan heb je meerdere mogelijkheden om hier optimaal van te gaan genieten. Je kunt immers zelf van dit huisje gaan genieten, bijvoorbeeld als je even toe aan vakantie of wat ontspanning bent. Je kunt er echter ook voor kiezen om geld te gaan verdienen met jouw vakantiewoning.

Hoe je dat kunt doen? Dat kan je onder meer doen door jouw vakantiewoning te gaan verhuren. Meer en meer mensen kiezen hiervoor, zoals in de afgelopen ook duidelijk geworden is. Zo maken tegenwoordig onwijs veel mensen gebruik van AirBnb; via deze website is het mogelijk om jouw eigen woning te verhuren of om de woning van een ander te huren.

Het hoeft daarbij niet altijd om bijvoorbeeld een appartement in een stad in het buitenland te gaan. Nee, je kunt er ook voor kiezen om jouw vakantiewoning in Drenthe of in Friesland te verhuren aan mensen die daar interesse in hebben.

Zelf zat ik ook naar de mogelijkheden hiervan te kijken, waarna ik besloot om meer informatie op te gaan doen via het internet. Ik besloot om de mogelijkheden te gaan onderzoeken, aangezien ik het idee had dat dit een mooi verdienmodel zou zijn. Het zou bovendien een verdienmodel zijn waarmee je een relatief passief inkomen op zou kunnen bouwen; dat klinkt uiteraard altijd als muziek in de oren.

Nadat ik via het internet op zoek naar mogelijkheden ging, ben ik uiteindelijk op de BNB Verhuur Cursus uitgekomen. Deze cursus heb ik met veel plezier én interesse gevolgd, waarna ik uiteindelijk voor mezelf de knoop door heb kunnen hakken.

Dit heeft er echter ook toe geleidt dat ik in staat ben om deze BNB verhuur cursus review te schrijven. In deze review vertel ik je namelijk graag alles over deze cursus. Zo vertel ik wat het doel van de cursus is, wie deze cursus ontwikkeld heeft en wat de voordelen van de cursus zijn. Ook bespreek ik de belangrijkste informatie met betrekking tot de inhoud van de cursus, de kosten van de cursus en eventuele extra bonussen.

Na het lezen van deze BNB verhuur cursus review kan je voor jezelf de keuze gaan maken; ga je je aanmelden voor deze cursus of niet? Ik kan je alvast één ding verklappen; persoonlijk heb ik onwijs veel aan deze cursus gehad. Ik heb mijn horizon echt weten te verbreden, maar daar vertel ik graag meer over in deze uitgebreide review!


Wat is de BNB verhuur cursus?

Met behulp van deze cursus ga je leren hoe je vastgoed aan kunt kopen en dit vervolgens kunt gaan verhuren. De focus ligt hierbij onder meer op de recreatieve markt, denk aan vakantiewoningen. Aan de hand van allerlei tips, informatie uit de praktijk én alles omtrent wetgeving leer je in ieder geval onwijs veel over het verhuren van een woning.

Zoals ik hierboven al stelde, is deze markt in de afgelopen jaren ontzettend groot geworden. Als je in bijvoorbeeld het buitenland wil verblijven, hoef je niet meer per sé een duur hotel te boeken. Nee, je kunt er ook voor kiezen om via bijvoorbeeld AirBnb een kamer, een appartement of een compleet huis te huren. Indien je daarvoor kiest, ben je vaak ook nog goedkoper uit. Het is daarbij een feit dat AirBnb in de afgelopen jaren onwijs groot geworden is; mede daarom komt dit bedrijf meermaals in het nieuws.

Sommige mensen vinden de huidige marktwerking namelijk niet al te eerlijk. Als je de eigenaar van een hotel bent, heb je bijvoorbeeld met allerlei regels te maken. Dit zijn regels waar je als verhuurder van een (vakantie)woning of appartement een stuk minder mee te maken hebt. Mede daarom zijn er in de afgelopen jaren al meerdere ontwikkelingen in Nederland geweest op het gebied van het verhuren van woningen en appartementen als particulier zijnde. Meer informatie hierover vind je ook in de BNB verhuur cursus.

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze complete training.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Zoals je wellicht al eens eerder op mijn website gelezen hebt, hecht ik veel waarde aan achtergrondinformatie. Zo vind ik het erg prettig als ik weet wie een cursus of een training ontwikkeld heeft of wie een bepaald e-book geschreven heeft. Aan de hand van deze informatie kan ik immers voor mezelf al een eerste oordeel gaan vellen.

Ook bij de BNB verhuur cursus ben ik daarom op zoek gegaan naar de ontwikkelaar van deze cursus. In mijn persoonlijke dashboard kwam ik al snel meer informatie tegen over het bedrijf dat achter deze cursus zit. Dit bedrijf is gevestigd in de plaats Egmond aan den Hoef. Toen ik het adres op Google Streetview intypte, kwam ik op een keurig bedrijfspand uit.

Echter is in het persoonlijke dashboard van deze BNB verhuur cursus niet meer informatie over de mensen achter dit bedrijf te vinden. Wel vond ik in mijn persoonlijke dashboard verschillende contactgegevens, waaronder een e-mailadres. Dat is wat mij betreft een pluspunt, maar het is daarentegen wel weer jammer dat er géén telefoonnummer vermeld staat. Bij een dergelijke cursus zou het juist prettig zijn als je even snel de telefoon kunt pakken en een vraag kunt stellen. Wel heb ik begrepen dat het mogelijk is om het contactformulier in te vullen en zo een telefonisch gesprek in te plannen.

Nadat ik nog even door ging zoeken, kwam ik uiteindelijk wél uit op de namen van de ontwikkelaars. Sterker nog; ik vond direct alle informatie waar ik naar op zoek was. Ik vond op de website van de BNB verhuur cursus namelijk dat deze cursus ontwikkeld is door Nikki Koppedraaijer en Priscilla Jansma.

Ze geven aan dat ze veel ervaring met een specifiek verhuurmodel hebben, waarmee zij zelf van veel vrijheid hebben kunnen genieten. Zij besloten vervolgens om deze kennis te bundelen en ook andere mensen te gaan helpen met het verhuren van (vakantie)woningen.

Iets wat mij aanspreekt, is dat beide ontwikkelaars met naam, achternaam én afbeelding op de website getoond staan. Dat brengt de nodige transparantie met zich mee en roept bij mij direct een vertrouwd gevoel op. Ook de reden waarom zij met deze cursus begonnen zijn, spreekt mij persoonlijk aan. In mijn ogen is het een nobel streven dat zij andere mensen willen helpen met de kennis zij in het verleden hebben opgedaan.

Ook las ik op de website dat Nikki en Priscilla hun eigen verhuurbedrijf hebben; Beachhousesea rentals. Op het internet zijn louter positieve beoordelingen over dit verhuurbedrijf te vinden. Ook dat is voor mij een duidelijk teken aan de wand dat Nikki en Priscilla hun zaakjes prima op orde hebben.

Vooralsnog staan alle seinen dus op groen. De ontwikkelaars, Nikki en Priscilla, zijn transparant en roepen daarmee direct een vertrouwd gevoel op. Het enige wat in mijn ogen nog ontbreekt, is een telefoonnummer op de website van deze cursus. Dat zou het nóg iets makkelijker maken om in contact te komen met Nikki en/of Priscilla. Daarbij moet ik wel nog opmerken dat op de website wel keurig het KVK- en BTW nummer vermeld staat; ook dat is absoluut een goed teken!

De prijs van de BNB Verhuur cursus 997 Euro. Dit is de vaste prijs die door Nikki en Priscilla is vastgesteld.

Er is een wettelijke 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op de BNB Verhuur Cursus. Dit betekent dat je binnen 30 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Mijn persoonlijke ervaring is dat Nikki en Priscilla zeker te vertrouwen zijn. Hij reageert altijd snel en behulpzaam via mail en in de Facebook community. Daarnaast heb ik geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je duidelijk uitgelegd en is alles is prima te volgen.

Wat is het doel van deze cursus?

Volgens ons Nikki en Priscilla is het met deze cursus écht mogelijk om een passief inkomen op te gaan bouwen. Zij geven daarbij wel aan dat dit slechts voor een klein percentage van alle mensen mogelijk is, maar met deze cursus zou het voor iedereen mogelijk moeten zijn.

Daarbij valt ook nog de volgende disclaimer op de website van de BNB verhuur cursus te vinden: Wij geloven niet in “Get-Rich-Quick” schemes. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Dit is dan ook waarvoor onze training ontworpen is. Wij maken geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met onze ideeën, informatie en documenten, programma’s of strategieën. We kennen jou niet en daarnaast zijn de resultaten die jij in jouw leven behaalt jouw volledige verantwoordelijkheid. Mee eens?

Deze disclaimer spreekt mij persoonlijk erg aan, aangezien ik bij veel andere cursussen allerlei verschillende claims en beloftes tegenkom. In de praktijk blijkt echter dat het bij veel van deze cursussen absoluut niet mogelijk is om die beloftes in de praktijk te brengen. Gelukkig is dat bij de BNB verhuur cursus wél mogelijk; volgens Nikki en Priscilla kan je met deze cursus immers niet snel rijk worden. Je kunt echter wel een vastgoedportfolio op gaan bouwen, een passieve inkomstenbron aan huur gaan genereren en daarmee dus van financiële vrijheid genieten. Dat is dan ook uiteindelijk het doel van de BNB verhuur cursus!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Ben je op dit moment al met vastgoed bezig? Of heb je een leuke hoeveelheid spaargeld opgebouwd waar je graag iets leuks mee wilt gaan doen? Wil je daarbij ook nog genieten van vrijheid? In dat geval is deze BNB verhuur cursus voor jou geschikt. Deze cursus richt zich namelijk op mensen die van vrijheid willen gaan genieten.

Het gaat daarbij niet eens alleen om financiële vrijheid, maar ook om de vrijheid dat je nergens aan vastzit. Als je meerdere woningen verhuurt, bepaal je immers volledig zelf waar en wanneer je gaat werken. Je hoeft geen 9 tot 5 baan meer te hebben, maar je kunt juist dingen gaan doen waar jij plezier in hebt.

Mocht jij van jouw 9 tot 5 baan af willen, is dit volgens Nikki en Priscilla dé beste optie. Het is daarbij wel goed om te beseffen dat je wel een startkapitaal nodig hebt. Hoe je aan dit startkapitaal kunt komen? Bijvoorbeeld door jarenlang veel te sparen, door te beleggen of door op een andere manier aan jouw vermogen te gaan werken. Wel is het goed om te weten dat er ook een module Rent-to-rent is. Dat betekent dat jij leert hoe je een pand zelf kunt huren en vervolgens weer door te verhuren. Die module heet Woning huren voor verhuur. Vervolgens ben je in staat om nóg meer rendement te gaan pakken, dankzij het verhuren van woningen én dankzij deze cursus!

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Nadat je het inschrijfgeld betaald hebt, krijg je direct toegang tot jouw persoonlijke dashboard van de BNB verhuur cursus. Via dit dashboard ben je in staat om de verschillende modules te volgen, maar je kunt ook jouw vragen stellen. Nikki en Priscilla hechten namelijk veel waarde aan interactie. Alle vragen die je daar stelt, kunnen door Nikki/Priscilla beantwoord worden, maar óók door andere leden van de BNB verhuur cursus.

Het draait in mijn ogen echter meer om de verschillende modules van deze cursus. Nou, daar kan ik je alvast één ding over verklappen; deze cursus is echt heel uitgebreid opgebouwd. Als je in jouw persoonlijke dashboard op ‘Trainingen’ klikt, krijg je namelijk de volgende lijst met modules te zien:

 • Mindset & persoonlijke ontwikkeling; 11 lessen
 • Hoe te starten met BNB verhuur; 12 lessen
 • Achter de schermen bij Beachhouse rentals; 12 lessen
 • Voorbereiden van de woning; 6 lessen
 • Platform inrichten; 9 lessen
 • Woning gereedmaken; 5 lessen
 • Verhuren; 16 lessen
 • Verschillende platformen; 9 lessen
 • Tips & tricks: 13 lessen
 • BNB verhuur cursus documenten; 20 lessen
 • Casestudies; 2 lessen
 • Minicursus BNB verhuur; 13 lessen
 • Out of the box; 1 les
 • Marktonderzoek buitenland; 4 lessen

Het mag duidelijk zijn; deze cursus is onwijs uitgebreid opgebouwd. Per module vind je, zoals je hierboven al ziet, meerdere lessen terug. Dankzij deze verschillende lessen ben je in staat om jouw kennis direct uit te breiden en aan de slag te gaan met het verhuren van woningen.

Daarbij wil ik ook graag nog benoemen dat het op het eerste oog al duidelijk is waar de lessen over gaan. Wat ik daarmee bedoel? Nou, het dashboard is zeer overzichtelijk opgebouwd. Dit wil ik graag aan je laten zien met behulp van onderstaand screenshot:

Zoals je kunt zien, staat per module aangegeven waar de module exact omdraait. Voordat je met één van de modules gaat starten, weet je dus direct waar de module over gaat. Dat is iets wat mij absoluut aanspreekt.

Waar ik ook over te spreken ben, is de manier waarop de modules vervolgens opgebouwd zijn. Binnen een module begin je – logischerwijs – met de eerste les, waarna je door kunt gaan met de overige lessen. Deze lessen sluiten perfect op elkaar aan en zijn ook nog eens overzichtelijk opgebouwd. Zo hebben Nikki en Priscilla ervoor gekozen om heel veel informatie in de vorm van video’s voor te schotelen.

Deze video’s zijn leuk om te volgen, zijn van een hoog niveau en zien er kwalitatief ook prima uit. Scherp beeld, goed geluid en een duidelijke stem die de cursus inspreekt. Wat mij betreft kan ik met geen kwaad woord spreken over de opbouw en/of inhoud van deze cursus.

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

In mijn ogen is deze cursus onwijs uitgebreid opgebouwd, maar Nikki en Priscilla hebben tóch besloten om nog enkele bonussen te geven. Mede dankzij deze bonussen is de cursus nóg uitgebreider dan ik in eerste instantie had gedacht.

Zo heb je elke maandag een live call met Priscilla en Nikki. Tijdens deze live call worden interessante zaken besproken, waarbij Nikki en Priscilla ook hun eigen ervaringen graag met je delen. Deze live call is onwijs prettig, aangezien je dan ook direct contact met Nikki en Priscilla hebt. Bovendien kan je deze live calls altijd achteraf nog terugkijken; deze live calls worden namelijk geplaatst in het dashboard van de BNB verhuur cursus!

Ook kan je via jouw persoonlijke dashboard enkele interessante interviews lezen. Nikki en Priscilla hebben onder meer interviews gehouden met mensen van Booking.com, met succesvolle vastgoed ondernemers en vergelijkbare mensen. Dankzij deze interviews krijg je een duidelijk beeld van de gehele markt, maar ook van wat er allemaal mogelijk is. Eigenlijk zijn deze interviews niet alleen informatief, maar ook nog eens super inspirerend. Deze interviews laten immers duidelijk zien wat er zoal mogelijk is als je op een serieuze wijze met het verhuren van woningen aan de slag gaat!

Dit zijn echter nog niet alle bonussen. Nee, Nikki en Priscilla bieden ook de volgende 7 modules gratis aan:

 • Bonus 1: E-mail templates in verschillende talen
 • Bonus 2: Expat module
 • Bonus 3: Short stay business module
 • Bonus 4: Corona strijdplan
 • Bonus 5: Exclusieve casestudies hoe je woningen aankoopt
 • Bonus 6: Hoe leef ik hypotheek & huurvrij de rest van mijn leven?
 • Bonus 7: Kan en mag ik BNB verhuren in mijn dorp of stad?

Wat vinden andere mensen van deze cursus?

In deze BNB verhuur cursus review heb je vooralsnog veel feitelijke informatie kunnen vinden. Her en der heb ik ook mijn eigen mening al in deze review verwerkt, maar ik heb nog niks aangegeven over wat andere mensen nou van deze cursus vinden.

Hier was ik zelf in ieder geval razend nieuwsgierig naar. Ik ben daarom op zoek gegaan naar beoordelingen over de BNB verhuur cursus van andere cursisten. Helaas heb ik deze op de website níet kunnen vinden, terwijl er wel op de website staat dat onwijs veel cursisten mij al voor zijn gegaan.

Wel vond ik op de Facebookpagina van BNB verhuur cursus enkele veelzeggende review:

 • Bij de cursus zit een praktijkdag. Ik vond het super inspirerend. Leuke mensen ontmoet, tips gekregen en een vakantiehuis bezocht. De cursus is super toegankelijk: goede prijs, goede kwaliteit. Ik kan het iedereen aanbevelen.
 • Top cursus, een stappenplan van a tot z, om te kunnen starten met bnb verhuur. Daarbij genoeg waardevolle documenten waar je gebruik van kunt maken.

De beoordelingen op Facebook zijn in ieder geval stuk voor stuk bijzonder positief te noemen. Dat sterkt mij alleen maar in de gedachte dat deze cursus écht van een hoog niveau is. Alle beoordelingen op de Facebook pagina van de BNB verhuur cursus zijn positief en dat is uiteraard niet zonder reden!

Wat kost deze cursus?

Heb je nu interesse om deze cursus te gaan volgen? Dat kan ik me heel goed voorstellen. Voordat je toegang tot alle modules krijgt, dien je een bedrag van 997 euro. Toen ik dit bedrag voor het eerst zag, moest ik wel even slikken. Je dient namelijk bijna 1000 euro te betalen, maar uiteindelijk kan ik één ding concluderen; dit bedrag is elke cent dubbel en dwars waard.

Voor het bedrag van 997 euro krijg je namelijk heel veel, zoals ook in onderstaand screenshot te zien is:

Daarnaast bieden Nikki en Priscilla ook nog een 100% tevredenheidsgarantie aan. Mocht je niet tevreden met de cursus zijn, kan je dit aan Nikki en Priscilla laten weten. Volgens hen krijg je vervolgens jouw gehele investering terug, waardoor je eigenlijk geen risico loopt!

Kan ik de BNB verhuur cursus aanraden?

Zo, ik ben alweer aan het einde gekomen van deze uitgebreide BNB verhuur cursus review. Graag sluit ik deze review af met het antwoord op de vraag ‘Kan ik de BNB verhuur cursus aanraden?’. Uiteindelijk kan ik deze vraag met een kort antwoord beantwoorden; ja, dat kan ik zeker.

In mijn ogen hebben Nikki en Priscilla een cursus van een ongekend hoog niveau weten te ontwikkelen. De cursus is erg prettig om te volgen, de cursus bevat veel nuttige informatie en de cursus is op een logische manier opgebouwd. Je leert onwijs veel over een onderwerp dat tegenwoordig behoorlijk ‘hot’ is. Het ligt bovendien in de lijn der verwachtingen dat in de toekomst het verhuren van woningen en appartementen alleen maar belangrijker en groter gaat worden.

Mocht jij van jouw 9 tot 5 baan af willen én durf jij de stap aan? Dan is het volgen van de BNB verhuur cursus zéker aan te raden. Je moet alleen even rekening houden met de investering van bijna 1000 euro, maar dat bedrag is de cursus dubbel en dwars waard. Mede daarom kan ik je van harte aanbevelen om je direct voor de BNB verhuur cursus aan te melden via onderstaande link. Veel succes en plezier!

Met vastgoed beginnen zonder eigen vermogen?

Ga DIRECT Naar De GEHEIME Kortingspagina!
BNB Verhuur Cursus
BNB Verhuur Cursus

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

17 sep 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *