Lees mijn uitgebreide monsterreview en mijn ervaringen over de Bol Masterclass van Jia Ruan!

Ga jij met behulp van deze cursus in korte tijd echt heel veel geld verdienen?

Gemiddelde leestijd: 26 minuten

Dat je geld kunt verdienen via het internet is inmiddels duidelijk. Op welke manier je dit voor elkaar kunt krijgen is een ander verhaal. Veel mensen zoeken naar de makkelijkste manier zonder er heel veel moeite voor te doen.


Voor nagenoeg iedereen is het aantrekkelijk om in een kort tijdsbestek veel geld te verdienen.

Dat is nu mogelijk! Hoe? Dankzij het internet. Wegens de opkomst van het internet zijn er vele nieuwe mogelijkheden gekomen om geld te verdienen.

Voorbeelden hiervan zijn dropshipping en affiliate marketing. Heb jij ook interesse om via het internet geld te verdienen? Weet je echter niet op welke manier je dat het beste kunt doen?

Op het internet kan je meerdere cursussen vinden. Cursussen waarmee je een hoop kennis op doet. Deze kennis kan je vervolgens in de praktijk tot uiting laten komen.

Als we het over een dergelijke cursus hebben, komt de Bol Masterclass van Jia Ruan vaak naar voren. In deze review kijk ik dan ook op een onafhankelijke, scherpe en kritische manier naar de Bol Masterclass.


Wat is de Bol Masterclass van Jia Ruan?

Jia Ruan

Bij de Bol Masterclass draait het om één specifiek handelsmerk. Jia Ruan leert je namelijk hoe je producten uit Azië kunt kopen én deze kunt slijten in Nederland.

Hierbij draait het er met name om dat de producten via Bol.com verkocht worden. Daar komt dan uiteraard ook de benaming ‘Bol Masterclass’ vandaan. Jia Ruan heeft een uitgebreide training op weten te stellen.

De training bevat meerdere modules en bevat veel video’s en informatieve graphics. In de verschillende modules word je kennisniveau stap voor stap naar een hoger niveau getild.

Aan het einde van de laatste module heb jij alles in handen om een succesvolle ondernemer te worden. Welteverstaan: een succesvolle internet ondernemer.

Is de Bol Masterclass betrouwbaar of oplichting?

Mensen die succesvol zijn, hebben veelal te maken met haters. Dat is ook zeker het geval bij Jia Ruan. Veel mensen uiten, online, commentaar op de hardwerkende ondernemer.

Volgens velen is de Bol Masterclass dan ook oplichting. Is dat wel zo? Nee, ik kan je vertellen dat de Bol Masterclass volledig legaal en betrouwbaar is.

Als jij het inschrijfgeld betaalt, krijg je namelijk binnen mum van tijd al online de inloggegevens. Dat is het eerste signaal dat we met een betrouwbare partij te maken hebben.

Met deze inloggegevens heb je toegang tot de online training van Jia Ruan. Het enige waar we onze twijfels bij hebben, zijn de filmpjes van Jia Ruan. Online, met name op Facebook, zie je veelal korte filmpjes van Jia Ruan terugkomen.

Filmpjes waarmee hij de Bol Masterclass aan een groot publiek kenbaar wil maken. Deze filmpjes zijn echter ietwat over-the-top.

De filmpjes zijn iets teveel van het genre de-ideale-schoonzoon. In mijn ogen zou het beter zijn als Jia Ruan deze filmpjes iets genuanceerder zou maken.

Oftewel: de focus meer op de inhoud van de cursus en niet per sé op het grote geld. Bij de filmpjes van Jia Ruan draait het namelijk maar om één ding: snel veel geld verdienen.

Juist die boodschap roept bij veel mensen argwaan op. Toch weet ik zeker dat de Bol Masterclass absoluut betrouwbaar is.

In onderstaande video legt Jia Ruan, “in Jip & Janneke taal, uit wat je in de cursus kunt verwachten.

Wat leer je precies in de Bol Masterclass?

Ik heb hierboven al even uitgelegd waar de Bol Masterclass om draait. In feite gaat het om het kopen van producten uit Azië en deze vervolgens via Bol.com te verkopen. Dit is met name interessant omdat de inkoopprijzen in Azië ontzettend laag zijn.

Je kunt voor een klein bedrag al allerlei interessante producten kopen. Deze producten kan je vervolgens via Bol.com voor véél meer geld verkopen.

Op die manier is het mogelijk om veel geld te verdienen. Maar, welke modules komen zoal aan orde bij de Bol Masterclass?

De online trainingen van Jia Ruan’s Bol Masterclass zijn onderverdeeld in vijf verschillende modules.

Elke module duurt twee weken en heeft één specifiek onderwerp. Hieronder kan je meer informatie over de verschillende modules vinden:

Week 1 en 2 Mindset training

In de eerste twee weken draait het met name om je mindset. Het is namelijk mogelijk om veel geld te verdienen, maar dan moet je wél de juiste mindset hebben.

Oftewel: je moet bereid zijn om veel uren te maken en gigantisch hard te werken. Alleen op die manier is het mogelijk om succesvol te zijn met de Bol Masterclass.

Week 3 en 4: Research doen en businessplan maken

Als je eenmaal de juiste mindset hebt, kan het echte werk gaan beginnen. Een belangrijk onderdeel daarbij is het doen van research. Je moet gaan bekijken welke producten interessant zijn én welke producten je graag in Nederland wenst te gaan verkopen.

Daarbij moet je uiteraard naar de aanwezige concurrentie in het land kijken. In deze module leer je dan ook op welke aspecten je jezelf kunt onderscheiden.

Uiteraard speelt een businessplan een belangrijke rol daarbij. In week 3 en 4 krijg je dan ook veel toelichting/hulp voor het maken van een businessplan.

Week 5: Daadwerkelijk aan de slag met inkopen en verkopen

In week 5 gaat het los. In deze module ga je namelijk direct aan de slag met het inkopen en het verkopen van de producten. Het leuke hieraan is dat je direct resultaat gaat zien.

Als jouw product(en) gekocht worden, geeft dat een ontzettende stimulans. Je krijgt daardoor nóg meer motivatie om nog harder te werken en nog meer orders te gaan scoren.

Week 6, 7 en 8: Je business opschalen naar het volgende niveau

Na week 5 heb je de smaak te pakken. Je gaat in de weken 6, 7 en 8 dan ook bezig met het opschalen van je business. Je gaat nog meer orders scoren en je gaat dingen grootser/serieuzer aan pakken. Over welke dingen we het dan hebben?

Dat leer je allemaal in de Bol Masterclass. Deze online training weet zich met name te onderscheiden in deze weken. Jia Ruan weet namelijk in deze module de juiste snaar bij veel mensen te raken.

Week 9 en 10: Aan de slag met het automatiseren van je business

Heb je jouw business verder opgeschaald? Dan ben je aanbeland bij de laatste stap. Je moet je business gaan automatiseren. Op die manier is het namelijk mogelijk om passief inkomen te genereren.

Je verdient geld, terwijl je daar zelf amper nog iets voor hoeft te doen. Dat is uiteraard voor iedereen een prachtige en heerlijke situatie.

Met de Bol Masterclass is dat mogelijk. In de laatste twee weken wordt namelijk van alles uitgelegd over het automatiseren van je eigen online business.

Voor wie is de Bol Masterclass geschikt?

Het mag duidelijk zijn dat de Bol Masterclass een ontzettend interessante training is. Dat komt onder andere doordat elke module uitgebreid besproken wordt.

De modules bevatten ontzettend veel waardevolle informatie en hebben daardoor allen een absolute meerwaarde.

Maar, voor wie is deze training dan zoal geschikt? In mijn ogen is het voor iedereen geschikt, zolang je maar de juiste mindset hebt.Bij de Bol Masterclass speelt je mindset een ontzettend grote rol. Je moet vertrouwen in jezelf hebben en je moet veel energie en inzet op kunnen brengen.

Alleen op die manier is het mogelijk om bijzonder succesvol te zijn in de online business. Als je interesse in de Bol Masterclass hebt, zijn dat dan ook wel belangrijke vereiste.

Kortom: de Bol Masterclass is voor iedereen geschikt die voldoende inzet en energie op kan brengen.

Daarnaast moet je ook buiten je comfortzone durven te treden. Je krijgt ongetwijfeld commentaar van andere als je verteld dat je met deze online business bezig bent.

Door jezelf hier voor open te stellen, kan je een compleet nieuw leven creëren.

Het advies is dan ook om de meningen van andere links te laten liggen. Daar heb je namelijk niks aan. Waar je wel iets aan hebt? Aan de cursus van Jia Ruan!

Wie is Jia Ruan eigenlijk en waarom zou je naar hem luisteren?

Jia-Ruan

In deze review is de naam van Jia Ruan al veelvuldig voorbijgekomen. Maar, wie is hij eigenlijk?

En nog belangrijker: waarom zou je per sé naar hem luisteren op het gebied van online business? Enkele jaren terug hoorde Jia Ruan van een vriend dat hij veel geld verdiende met online business.

Deze vriend, Gijs genoemd, heeft in het kort aan Jia Ruan uitgelegd hoe dat in z’n werk ging. Jia Ruan ging dit vervolgens óók doen en was ontzettend succesvol.

Na het opbouwen van een prachtig digitaal imperium besloot Ruan dat het tijd was om andere te gaan helpen. Eigenlijk is dat de manier waarop de Bol Masterclass ontstaan is.

Overigens is Jia Ruan actief onder de bedrijfsnaam ‘Unstoppable Lifestyle’.

Deze naam geeft direct aan waar Ruan voor staat. Hij doet namelijk zijn best om zoveel mogelijk mensen succesvol te laten zijn met e-commerce. Dat gaat hem ook nog eens goed af.

Daarnaast is Jia Ruan netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kan je op internet veel succesverhalen vinden. Deze succesverhalen zijn uiteraard afkomstig van de cursisten van de Bol Masterclass.

Wat kun je bereiken als je de BOL Masterclass volgt?

Welk leven heb jij voor ogen? Wil je tot aan je pensioen een 9 tot 5 baan hebben? Een baan waarbij je continue naar je baas moet luisteren? Een baan waarbij je niet eens de volle pond mee kunt verdienen?

Het grote geld gaat namelijk naar de baas van het bedrijf. Wil jij je eigen baas worden? Dat is mogelijk met de Bol Masterclass. Wat kan je zoal bereiken met de Bol Masterclass?

Het is mogelijk om financiële vrijheid te verkrijgen. Oftewel: je hoeft nooit meer te werken als je succesvol met de Bol Masterclass aan de gang gaat.

In de laatste module van de training wordt namelijk besproken hoe je jouw business kunt automatiseren. Als je dat voor elkaar gekregen hebt, komt het geld vanzelf naar je toe rollen.

Terwijl jij in Saint Tropez bent of op Ibiza aan het strand ligt, kopen mensen jouw producten op Bol.com. Het enige wat jij hoeft te doen, is het aantal orders in de gaten te houden.

In 5 stappen je eigen winstgevende Bol.com Business

Bol.com is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ontzettend grote speler. Een online partij waar veel andere partijen zich aan optrekken. Overigens is Bol.com niet eens écht een verkoper, wist je dat?

Nee, Bol.com is alleen de verbindende factor tussen vraag en aanbod. De producten die jij wenst te verkopen, kunnen via Bol.com gemakkelijk aan een groot publiek tentoongesteld worden.

Maar, hoe kan je dan winstgevend worden met de business op Bol.com? Dat is mogelijk als je de onderstaande vijf stappen succesvol weet af te ronden:

 • Stap 1:Het doen van marktonderzoek
 • Stap 2:Het doen van concurrentie onderzoek
 • Stap 3: Het doen van productonderzoek
 • Stap 4: Leveranciers zoeken in het buitenland
 • Stap 5: de logistiek van Bol.com inzetten (LVB)

Als je deze vijf stappen succesvol weet te doorlopen, kan je een winstgevende Bol.com Business opbouwen. Weet je wat nou het mooie is?

Deze 5 stappen worden uitgebreid besproken in de gratis training van Jia Ruan. Ik wil je dan ook uitnodigen om deel te nemen aan de gratis training van Jia Ruan.

In deze gratis training worden allereerst bovenstaande vijf stappen uitgebreid besproken. Wil je nadien nog meer leren? Dan is de Bol Masterclass voor jou de juiste vervolgstap.

Hoe groot is de kans dat je succesvol wordt met Bol.com?

Heb je enig idee hoeveel mensen een Bol.com business bezig zijn? Heb je enig idee hoeveel van die mensen succesvol zijn?

De cijfers laten duidelijk zien dat de kans groot is dat je succesvol wordt met Bol.com. Maar, daar zijn wel enkele ‘vereiste’ voor nodig. Het is namelijk verkeerd om te denken dat het geld vanzelf naar je toe komt rollen.

Dat is soms de indruk die Jia Ruan achterlaat, maar dat is dus zeker niet het geval. Nee, bij het succes zijn bijvoorbeeld je eigen motivatie en inzet bepalend.

Als jij ontzettend gemotiveerd bent, zet je je met de volle 100% procent in voor je online business. Dat werkt simpelweg zijn vruchten af.

Daarnaast is het goed om te weten dat je met de Bol Masterclass alle tools en kennis toegereikt krijgt.

Het enige wat jij nog hoeft te doen, is ontzettend veel motivatie te hebben en inzet te tonen. Door veel aandacht aan de modules te besteden, kan je vervolgens ontzettend succesvol worden.

Het is dan ook in alle gevallen een succesvolle combinatie van je eigen inzet en de tools van de Bol Masterclass.

Als je op het internet naar de succesverhalen gaat zoeken, kom je die veelal tegen. Hierbij lees je verhalen dat mensen duizenden euro’s per maand verdienen.

Dat allemaal met dank aan de Bol Masterclass. Het is goed om te weten dat deze reviews en succesverhalen écht bestaan. Veel mensen zijn jou al voorgegaan met het verdienen van een hoop geld.

Tot slot wil ik nog benoemen dat we tegenwoordig in een unieke tijd leven. Het internet is nog steeds met een gigantische opkomst bezig en daar kan óók jij van profiteren.

Door de opkomst van het internet heb je een prima mogelijkheid gekregen om veel geld te verdienen. Door je aan te sluiten bij de Bol Masterclass kan je die mogelijkheid perfect in gaan vullen.

Wat dat betreft leven we tegenwoordig écht in een gouden tijd. Een tijd waarin alles mogelijk is. Met dank aan de Bol Masterclass en het internet.

Welke resultaten hebben andere cursisten al behaald?

Op het internet vind je vele succesverhalen terug. Maar, welke resultaten zijn dan zoal behaald door cursisten van de Bol Masterclass? Het is belangrijk om deze resultaten in twee categorieën te onderscheiden.

Enerzijds hebben de cursisten ongelooflijke resultaten geboekt op het financiële aspect. Sommige zijn financieel onafhankelijk geworden, terwijl andere duizenden euro’s per maand verdienen.


Dat is echter niet het enige resultaat van de Bol Masterclass. Nee, veel cursisten geven aan dat ze óók als mensen gegroeid zijn.

Door de Bol Masterclass hebben ze ingezien dat het belangrijk is om andere mensen te helpen. Daarnaast zijn de cursisten veel meer kansen in gaan zien.

Deze kansen kunnen dan ook nog eens benut worden met dank aan de Bol Masterclass.

Wil je meer informatie vinden over de resultaten van andere cursisten? Je kunt op deze pagina van Unstoppable Lifestyle vele filmpjes vinden .

Deze filmpjes zijn door cursisten opgenomen en geven duidelijk aan welke resultaten behaald zijn met de Bol Masterclass.

Persoonlijke mening over de BOL Masterclass

We zijn ongeveer aan het einde van deze review gekomen. Je hebt hierboven ontzettend veel onafhankelijke informatie over de Bol Masterclass vinden.

Het was echter al vrij snel duidelijk dat mijn mening over de Bol Masterclass bijzonder positief is. Ik ben dan ook zeer te spreken over deze training én over de resultaten daarvan.

Wel heb ik mijn twijfels geuit over de boodschap van Jia Ruan. De ontwikkelaar van de Bol Masterclass lijkt soms te uiten dat het verdienen van veel geld een fluitje van een cent is.

Het is echter belangrijk om te beseffen dat je alleen veel geld kunt verdienen als je veel motivatie hebt én voldoende inzet toont. In mijn ogen zou Jia Ruan de boodschap dan ook iets anders moeten brengen.

Desalniettemin ben ik erg enthousiast over de Bol Masterclass. Ook heb ik hieronder de belangrijkste voordelen van de Bol Masterclass hieronder op een rijtje gezet:

 • Uitgebreide modules
 • Veel informatie in alle modules
 • Modules zijn op een interessante manier ingevuld
 • Veel praktijkvoorbeelden
 • Veel mensen zijn reeds succesvol geweest met de Bol Masterclass
 • Je krijgt bij de Bol Masterclass alle kennis en tools toegereikt
 • Al met al een leuke en leerzame manier om (veel) geld te gaan verdienen

Na het lezen van jouw review ben ik aan de slag gegaan met de cursus. Inmiddels heb ik mijn bijbaan op kunnen zeggen en kan ik leven van de maandelijks inkomsten via Bol.com :-).

Lynn Debecker

Starten met de Bol Masterclass?Wil je ook gaan starten met het volgen van de Bol Masterclass? Verstandig! Via de kortingspagina kan je dan ook nog eens korting op de cursus krijgen.

De cursus kost uiteraard geld. Je krijgt niet zomaar toegang tot de Bol Masterclass. Nee, daar moet je een bedrag van € 997 voor neertellen.

Dat zijn de kosten als je het totale cursusgeld in één keer gaat betalen. Als je het cursusgeld in termijn betaalt, lopen de kosten ietwat op.

Via mijn kortingspagina kan je korting krijgen op de totale kosten van de Bol Masterclass. Daarbij is het belangrijk om te weten dat je direct na betaling toegang tot de online omgeving krijgt.

In deze online omgeving kan je de modules vinden én alle leerzame en informatie video’s van Jia Ruan.

Schrijf je in, betaal het inschrijfgeld en ga vervolgens direct aan de slag. Het is goed om te weten dat iedereen succesvol kan zijn met de Bol Masterclass.

Zolang je maar veel inzet toont, kan óók jij veel geld gaan verdienen. Met mijn kortingspagina kan je allereerst al wat geld besparen op het inschrijfgeld. Dat is ook prettig, niet waar?

Conclusie: is de Bol Masterclass het waard?

We zijn aan het einde van deze review gekomen. Je hebt hierboven een onschatbare waarde aan informatie kunnen vinden.

Informatie waar je ontzettend veel aan hebt als je met de Bol Masterclass wilt gaan beginnen. Om de review goed af te sluiten, wil ik graag nog mijn onafhankelijke conclusie uiteenzetten.

Ik durf te stellen dat de Bol Masterclass een prima online training is op het gebied van e-commerce. In mijn ogen is dit dé beste training om veel kennis te vergaren van online business.

De succesverhalen zijn niet voor niets oneindig en geven dan ook een duidelijk beeld van de mogelijke resultaten.

Wel wil ik nogmaals benoemen dat je altijd voldoende inzet moet tonen en motivatie moet hebben. Dit is een ontzettend grote factor.

Het is namelijk verkeerd om te denken dat dit een makkelijke manier is om geld te verdienen. Dat is wél zo, als je maar voldoende inzet toont. Je mindset is dan ook ongelooflijk belangrijk.

Daarnaast wil ik Jia Ruan nog aanraden om de boodschap van hem iets anders over te brengen. Hij is een mindset-coach en is dus een meester in het toespreken van mensen.

Jia Ruan moet er echter wel voor waken dat de boodschap niet teveel om het snelle geld verdienen gaat.

Met de Bol Masterclass kan je véél geld verdienen, maar dat lukt dus alleen als je voldoende inzet toont. Ik wens je graag veel succes met deze uitgebreide en prima cursus!

Bol Masterclass banner

Ook starten met de Bol Masterclass Training?

Ga via deze website naar de geheime kortingspagina en meld jezelf aan voor de online training. Je komt er daarna al snel achter of dit iets voor jou is.

Ga DIRECT Naar De Geheime Kortingspagina!
Bol Masterclass
Bol Masterclass

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

21 okt 2019
5

Deze cursus is voor mensen die zelf goed beseffen dat je niet binnen 1 maand rijk kunt worden en inzien dat een business opbouwen heel veel tijd, geld en energie in beslag neemt. Je moet een lange termijn visie en veel geduld hebben. Dan gaat deze cursus jou heel ver brengen.

David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *