Crypto Masterclass Beginnerscursus review

De meest complete beginnerscursus om te starten met crypto?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Enkele jaren terug werd de wereld opeens opgeschrikt door de blockchain technologie en de Bitcoin. In de jaren daarna zijn de cryptocurrencies uitgegroeid tot een behoorlijk groot fenomeen. Een fenomeen waar menig mensen geld mee heeft verdiend én een fenomeen waar werkelijk waar iedereen mening over heeft.

In mijn ogen is het nogal makkelijk om overal een mening over te vormen, ook als je ergens geen ervaring mee hebt. Ik vorm liever mijn eigen mening op basis van mijn eigen ervaringen. Mede daarom heb ik me aangemeld voor de Crypto Masterclass cursus.

Omdat ik met mijn carriere als dj al een mooi financieel potje heb opgebouwd, was ik van plan om een gedeelte van dat geld te investeren in dingen die mij geld zouden opleveren. Een van die investeringen is cryptocurrencies.

Natuurlijk weet ik als geen ander dat je verstand van zaken moet hebben om op de juiste manier te kunnen investeren in cryptocurrencies. Daarom heb ik besloten om de Crypto Masterclass cursus te volgen. In dit blogbericht lees je dan ook mijn ervaringen en onafhankelijke mening over de cursus. Lees snel verder.


Wat is de Crypto Masterclass cursus?

De Crypto Masterclass cursus is een cursus voor mensen die graag willen handelen met de cryptocurrencies. Je leert eigenlijk van alles over de cryptocurrencies, de waarde hiervan, de koers en de achterliggende blockchain technologie.

De wereld van cryptocurrencies is ongekend interessant te noemen. Althans; dat is mijn mening. Ik heb in de afgelopen jaren veel gehandeld met de digitale valuta’s en heb daar een hoop kennis bij opgedaan. Destijds merkte ik al dat veel mensen vragen hebben over de cryptocurrencies.

Dat komt wellicht omdat je handelt in iets wat niet tastbaars is. Je kunt de cryptocurrencies niet in je hand houden. Het is vooralsnog ook nog niet mogelijk om (overal) met de cryptocurrencies te betalen. Dat is echter wel iets wat ik in de (nabije) toekomst verwacht. Maar goed, zo ver is het nog niet.

De Crypto Masterclass cursus komt in eerste instantie in ieder geval positief op me over. Het is, in mijn ogen, goed dat zoveel mogelijk mensen in aanraking komen met de cryptocurrencies. Alleen op die manier kan de digitale valuta steeds meer geïntegreerd worden in de samenleving. In mijn ogen is dat noodzakelijk, aangezien de banken tegenwoordig te veel macht hebben.

Bekijk in de onderstaande video de inhoud van de cursus

Ik stoor me normaliter aan weinig dingen, maar de macht van de banken is in mijn ogen verkeerd. Het roept bij mij enige irritatie op, puur omdat de banken kunnen doen wat ze willen. Ze hebben een ongekende macht en maken daar ook misbruik; dat heeft de crisis die in 2008 begon wel laten zien.

Hoe dan ook: ik was erg benieuwd naar de Crypto Masterclass cursus. Ik heb me enige tijd geleden aangemeld en de hele cursus doorlopen. Wil je graag weten wat mijn bevindingen zoal zijn?

Lees dan zeker even deze review door. Ik vertel je van alles over de inhoud van de cursus, de ontwikkelaars en de ervaringen van andere. Aan het einde van de review heb je in ieder meer dan genoeg informatie om een goede keuze te gaan maken. De keuze of je de Crypto Masterclass cursus wel of niet gaat volgen.

Wie is de ontwikkelaar van de Crypto Masterclass cursus?

De ontwikkelaars achter de cursus zijn Derek Westra en Patrick Suiker. Met hun vele kennis en ervaring op het gebied van cryptocurrencies helpen zij jou graag de juiste kennis te ontwikkelen. Met de cursus die Derek en Patrick hebben ontwikkeld moet het voor iedereen mogelijk zijn om aan de slag te gaan met cryptocurrencies.

De wereld van de cryptocurrencies is een ietwat vaag. Dit heeft puur te maken met het feit dat er niks tastbaars aanwezig is. De blockchain technologie is niet tastbaar en dat geldt ook voor de digitale valuta. Je kunt niet 10 Bitcoins in je handen houden en de waarde daarvoor voelen.

Nee, de waarde van de Bitcoin is alleen in de koers terug te vinden. Doordat de wereld van cryptocurrency een beetje vaag is, komen hier ook mensen met verkeerde bedoelingen op af. Het recente verleden heeft immers laten zien dat je in een kort tijdsbestek behoorlijk rijk kunt worden.

Dat kan alleen als je op de juiste manier handelt en voldoende kennis hebt. Die kennis wordt uitgebreid uitgereikt in de vorm van deze cursus. Maar, wie heeft de cursus dan ontwikkeld? Dat is voor mij persoonlijk altijd een belangrijke vraag.

Als ik hier onderzoek naar doe, kom ik eigenlijk direct achter het antwoord. Dat is voor mij een goed teken. Deze cursus is opgericht door het team van AllesOverCrypto. Dit is eigenlijk een groot online platform waarbij alles draait om de cryptocurrencies.

Je kunt hier het laatste nieuws volgen, je kunt alle koersen bekijken en je kunt deelnemen aan de vele discussies op het levendige forum. Dat deze website achter deze cursus zit, sprak mij direct aan.

Voor wie is de cursus geschikt?

Het is daarnaast ook altijd goed om naar de doelgroep van een cursus te bekijken. Voor wie is de Cryptocurrency Beginnerscursus uitermate geschikt? Ik ben op zoek gegaan of de makers van dit boek hier iets meer over hebben verteld. Ja, eigenlijk wel. Het antwoord op deze vraag is namelijk direct terug te zien in de naam van de cursus. Zoals de naam al doet vermoeden, is de cursus geschikt voor beginners.

Wat zijn dan precies beginners? Dat zijn mensen die willen beginnen met het handelen met cryptocurrencies. Door de explosieve stijging van de koersen in de afgelopen jaren, hebben veel mensen interesse in de digitale valuta gekregen.

Dat werd nog eens versterkt door de media aandacht die kwam toen de Bitcoin op het hoogste punt stond. Hoe meer media aandacht ergens voor komt, hoe meer mensen geïnteresseerd in het onderwerp zijn. Dat is simpelweg een logische gang van zaken.

De mannen achter de Crypto Masterclass cursus hebben de cursus dan ook volledig voor beginners geoptimaliseerd. Als je nog geen ervaring met het handelen in cryptocurrency hebt, biedt deze cursus simpelweg de oplossing. Je kunt alle benodigde informatie in de cursus vinden, zodat je op de juiste manier kunt beginnen met handelen.

Wie beginnen nu met handelen in de digitale valuta? Dat zijn voornamelijk mensen die geloven in de techniek en/of geld willen verdienen. Het is echter goed om te weten dat de markt van cryptocurrency behoorlijk volatiel.

Dit betekent eigenlijk dat de markt nog niet heel volwassen is. Niemand weet nog hoe de markt op bepaalde gebeurtenissen gaat reageren. Het is daardoor ook erg lastig om gericht te gaan handelen.

Dankzij de Crypto Masterclass cursus krijg je in ieder geval genoeg kennis aangereikt waarmee je op een optimale manier kunt gaan handelen. Voor een ieder met bovengemiddelde interesse in cryptocurrency is deze cursus dan ook geschikt.

Hoe is de Crypto Masterclass cursus opgebouwd?

Bij elke cursus ben ik razend benieuwd hoe de indeling is gemaakt. Hoe is de opbouw? Die vraag was met name bij deze cursus ontzettend belangrijk. Dat heeft te maken met het feit dat de cursus geschikt is voor beginners. Beginners hebben een beperkt kennisniveau en daardoor is het noodzakelijk dat een dergelijke cursus bij het nulpunt begint. Dat is ook absoluut het geval bij de Crypto Masterclass cursus.

Deze cursus is opgebouwd aan de hand van verschillende hoofdstukken. Je krijgt allereerst een welkomstwoord te lezen, waarna je vervolgens uitgelegd krijgt hoe de cursus gaat verlopen. Overigens is het zo dat je bijna alle informatie in de vorm van video’s voorgeschoteld krijgt. Daarover later meer.

Het eerste hoofdstuk heeft de treffende naam ‘Inleiding’ gekregen. In de inleiding wordt veel informatie verschaft over algemene informatie. De verschillende sub-hoofdstukken zijn bijvoorbeeld ‘de ontwikkeling van geld’, ‘Blockchain’ en ‘Smart contracts’. Allemaal begrippen/onderwerpen die in de rest van het boek veelvuldig aan bod gaan komen.

Na de inleiding begint het eerste echter hoofdstuk ‘Crypto kopen’. Dit hoofdstuk laat zien hoe je crypto kunt kopen, waar je op moet letten, waar je dit kunt kopen, tegen welke koers je het beste kunt kopen en waar je zoal rekening mee moet houden.

Ook wordt in deze hoofdstuk benoemd welke brokers je zoal kunt gebruiken. Je krijgt ook allemaal video’s te zien waarin de verschillende onderwerpen aan bod komen. Vanaf dit hoofdstuk wordt bijna alles in de vorm van video’s voorgeschoteld.

De overige hoofdstukken in deze cursus zijn als volgt:

 • Hoofdstuk 2: je investering beveiligen
 • Hoofdstuk 3: je winsten uitbetalen
 • Hoofdstuk 4: geld verdienen met ICO’s
 • Hoofdstuk 5: de industrie van de toekomst, leer cryptotrading
 • Hoofdstuk 6: eindexamen

Per hoofdstuk is alle informatie onderverdeeld in verschillende subhoofdstukken. In hoofdstuk 3 ‘Je winsten uitbetalen’ zijn de subhoofdstukken bijvoorbeeld:

 • 3.1 Winsten zo makkelijk mogelijk uitbetalen (Bitvavo)
 • 3.2 Winsten zo snel mogelijk uitbetalen (Bitonic)
 • 3.3 Winsten zo goedkoop mogelijk uitbetalen (Kraken)

Bij de hoofdstukken vindt er ook continue een eindtoets plaats. Je moet deze eindtoets succesvol afronden. Lukt dat niet? Dan kan je niet verder naar het volgende hoofdstuk. In mijn ogen is dit een fraaie en unieke feature.

Een feature die eigenlijk in meerdere cursussen geïmplementeerd zou moeten worden. Je weet hierdoor namelijk zeker of je wel of niet het benodigde kennisniveau in huis hebt. Bij de toetsen in de Cryptocurrency Beginnerscursus moet je minimaal 70% goed hebben. Is dat niet het geval? Dan kan je het hoofdstuk opnieuw volgen en de toets nogmaals proberen.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor de Crypto Masterclass cursus?

In een later stadium in deze review kom ik terug op de aanschafprijs van de Crypto Masterclass cursus. Ik vind het allereerst belangrijker om te kijken naar de inhoud. Wat krijg je nou allemaal als je je aan gaat melden voor de Crypto Masterclass cursus?

Je krijgt allereerst de uitgebreide cursus voorgeschoteld. Maar, daarnaast krijg je ook nog enkele extra’s. Ik heb in onderstaand rijtje eigenlijk een volledige samenvatting gemaakt van wat je zoal krijgt:

 • 19 video’s met diepgaand en uiteenlopend lesmateriaal

 • 200 quizvragen om jouw kennis over crypto’s te testen

 • Een certificaat als je jouw cursus succesvol af weet te ronden

 • Levenslange toegang tot alle updates van deze cursus

 • Vier extra’s E-books omtrent de crypto’s

 • Toegang tot de VIP-community groep

 • Persoonlijke mentor

Het mag duidelijk zijn dat de ontwikkelaars van deze cursus kosten noch moeite hebben bespaard. De inhoud is ontzettend uitgebreid en je krijgt ook nog eens meerdere extra’s geleverd.

Soms krijg je zelfs nog een bonusles meegeleverd. Of dit zo is en welke bonusles dat dan is, is volledig afhankelijk van het moment. Feit is dat je met bovengenoemde aspecten al veel waar voor je geld krijgt.

Waar draait de cursus exact om?

In deze Crypto Masterclass cursus review heb ik al meerdere keren aangegeven dat de wereld van cryptocurrencies ietwat vaag is. Dit heeft, zoals gezegd, te maken met het niet-tastbare. Je kunt de Bitcoins, de altcoins en de achterliggende technologie niet vasthouden of zien. Het is eigenlijk zoals het volledige internet: alles is niet-tastbaar en roept daardoor soms wel eens vragen op.

Waar draait de Crypto Masterclass cursus nou exact om? Eigenlijk om alles wat met cryptocurrency van doen heeft. De ontwikkelaars hebben ooit een eigen website op het gebied van cryptocurrency opgestart: AllesOverCrypto. Deze website hebben zij in de loop der jaren flink uit weten te breiden.

Daarbij hebben de mannen er ook voor gekozen om meerdere cursussen en e-books uit te brengen. Iets wat mij bijzonder aanspreekt. Ik weet uit ervaring namelijk dat het in deze tak van sport soms aan betrouwbare en goede informatie ontbreekt. Als je met cryptocurrency wilt gaan handelen, moet je simpelweg verstand van zaken hebben.

Je moet begrijpen wat het doel is van de digitale valuta én je moet begrijpen hoe de techniek nou precies werkt. Dat is dan ook onder meer waar deze cursus exact om draait.

De ontwikkelaars willen meer waarde aan de cryptocurrency markt brengen en dat lukt alleen door mensen goed op te leiden. Kan je jezelf de juiste kennis aanleren met de Crypto Masterclass cursus? Ja, absoluut. Daarover later meer in deze review.

Wat is mijn mening over deze cursus?

We kruipen langzaamaan richting het einde van deze review. Tijd dus voor mij om mijn mening te uiten. Ben ik blij geworden na het volgen van de Crypto Masterclass cursus? Ja, dat ben ik absoluut. Zonder ook maar enige twijfel kan ik deze cursus aan iedereen aanraden.

De cursus is logisch opgebouwd, bevat onwijs veel informatie en gaat uiteraard om een actueel en belangrijk onderwerp. In mijn ogen is het nu echt tijd dat er iets aan de (misplaatste) macht van banken gedaan wordt. In mijn ogen is dit alleen mogelijk dankzij de cryptocurrencies. De cryptocurrencies, op basis van de blockchain technologie, kunnen de macht van banken verslaan.

Terugkomend op de cursus. Wat mij ook bijzonder aanspreekt, zijn de video’s. Deze video’s zijn prettig gemonteerd, bevatten onwijs veel informatie en zijn absoluut van groot belang voor de gehele cursus. Iets wat mij een beetje irriteerde, was het zachte achtergrondmuziekje. Dit muziekje is, als mijn oren het goed doen, bij elke video hetzelfde. Dat ging na een tijdje enigszins vervelen.

Waar ik óók over te spreken ben, zijn de toetsen aan het einde van een hoofdstuk. Dat is de enige manier waarop je kan bepalen of je iets begrepen hebt of niet. Bij dit onderwerp is het belangrijk dat je onderwerp A begrijpt voordat je met onderwerp B verder gaat. De ontwikkelaars van deze cursus hebben dat bijzonder goed gedaan.

Al met al kan ik niets anders dan positief zijn. Ik wil een ieder van harte aanraden om de Crypto Masterclass cursus te volgen. Als je ook maar enige interesse in het onderwerp ‘cryptocurrency’ hebt, is dit dé cursus om te volgen.

Wat is de mening van anderen?

Mijn mening is uiteraard niet altijd de waarheid. Mede daarom benoem ik in alle reviews ook de meningen van andere. Wat vinden andere gebruikers van de Crypto Masterclass cursus?

Eigenlijk is iedereen positief. Ik kan op het internet simpelweg bijna geen negatieve ervaringen vinden. Wat wel veel te vinden is, zijn verhalen van mensen die (veel) geld hebben verdiend dankzij de cursus. Met deze cursus kan je namelijk leren hoe je kunt gaan traden met cryptocurrencies. Dat kan behoorlijk veel geld op leveren, indien je het succesvol weet te doen uiteraard.

De meningen van andere gebruikers zijn dus óók positief. Het doet mij goed dat ik dan met veel andere gebruikers op één lijn zit. Dit laat des te meer zien dat de Crypto Masterclass cursus absoluut van grote meerwaarde is. Dit versterkt ook mijn boodschap dat deze cursus absoluut aan te raden is.

Wat kost de Cryptocurrency Beginnerscursus?

Graag wil ik deze review afsluiten met een ander belangrijk onderwerp: de kosten. Wat moet je nou betalen voor de Crypto Masterclass cursus? Je moet eenmalig een bedrag van 197 euro betalen. Normaliter ligt dit bedrag een stuk hoger (400 euro), maar via deze website kan je de cursus al voor 197 euro aanschaffen. Voor dat bedrag krijg je onbeperkte toegang tot de Crypto Masterclass cursus.

Wat vind jij van deze investering? Is meer dan de moeite waard, toch? Als je serieus gaat handelen, heb je binnen een kort tijdsbestek de investering van 197 euro alweer terug verdiend. Dit geeft mij des te meer reden om de Crypto Masterclass cursus aan iedereen aan te raden. Ik wens je graag alvast veel plezier (en succes) met het volgen van deze interessante cursus!

DIRECT starten met de Crypto Masterclass cursus? Dat doe je via onderstaande kortingslink!

Meld Jezelf Aan Voor De GRATIS Online Bitcoin Training!
Cryptocurrency Beginnerscursus
Cryptocurrency Beginnerscursus

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

18 dec 2019
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *