eCursus Betere Relaties Met Iedereen Review

In slechts 11 weken je relaties verbeteren ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Het leven is een opeenstapeling van ups en downs. Deze opeenstapelingen heb je deels in eigen hand, maar je bent deels ook overgeleverd aan de grille van het leven. Het helpt in ieder geval absoluut als je de juiste mensen om je heen weet te verzamelen.

Vrienden waar je op kan bouwen, een goede band met familie en een prettige werksfeer met je collega’s; het zijn stuk voor stuk belangrijke relaties die je veel plezier in het leven kunnen brengen.

Helaas weet ik uit eigen ervaring dat niet alle relaties zo positief zijn. Enkele jaren terug had ik een vriend waar ik werkelijk alles mee deed. We gingen samen op vakantie, we gingen samen leuke dingen doen in het weekend en we deelden al onze emoties en gedachten met elkaar.

Toch merkte ik dat de vriendschap na een tijdje minder werd en dat ook andere mensen in mijn omgeving langzaamaan minder tijd voor me hadden.  Zou ik dan zelf iets verkeerd doen of ligt het niet aan mezelf? Ik hield die optie zeker open en ging via het internet op zoek naar meer informatie. Was het een gangbaar probleem dat vriendschaps- en familierelaties stroef konden lopen?

Al snel kwam ik er achter dat dit inderdaad het geval was. Ik maakte namelijk kennis met de online cursus Betere relaties met iedereen. Afgaande op de beoordelingen van deze cursus zag ik dat er veel mensen met relationele problemen waren.

Dat waren dus niet altijd problemen in een liefdesrelatie, maar problemen in een relatie met bijvoorbeeld een broer, een zus, een vriend, een vriendengroep of collega’s.

Nadat ik de cursus tegengekomen was, bleef deze enkele nachten in mijn hoofd zitten. Na enkele nachten besloot ik daarom dat ik me maar gewoon moest aanmelden voor de cursus. Ik was er klaar voor om mezelf in het diepe te gooien en om de relaties in mijn leven te gaan verbeteren. Heeft deze cursus mij geholpen? Dat lees je in deze Betere relaties met iedereen review.

In deze review bespreek ik onder meer hoe de cursus opgebouwd is, wie de cursus ontwikkeld heeft en wat je zoal mag verwachten van deze cursus. Ben je benieuwd geworden? Lees deze review dan op je gemakje door en meld je mogelijk zelf ook aan voor deze cursus.

Wat is de Betere relaties met iedereen cursus?

In deze cursus staat het opbouwen én onderhouden van gezonde relaties centraal. Je krijgt handige tips en uitgebreide informatie over het veranderen van een relatie, over het oplossen van relatieproblemen en hoe je jouw grenzen kunt bewaken.

Zoals ik hierboven al zei; het leven gaat altijd met vallen en opstaan. Daar kwam ik op een pijnlijke manier achter toen bleek dat mijn beste maatje achter mijn rug om vervelende dingen zei. Ik dacht dat ik hem kon vertrouwen, maar dat bleek dus een harde les te zijn.

Aangezien ik behoorlijk zelfkritisch ben, ging ik destijds bedenken of deze harde les mogelijk door mijzelf zou komen. Deed ik wellicht dingen verkeerd? Liet ik relaties verslonzen? Was ik geen prettige gesprekspartner? Dergelijke vragen passeerden in mijn hersenen de revue.

Nadat ik met de cursus Betere relaties met iedereen in aanraking kwam, wilde ik maar één ding: me aanmelden voor de cursus. Dat heb ik uiteindelijk gedaan en daar ben ik tot op de dag vandaag nog steeds onwijs blij mee. Hiermee verklap ik eigenlijk al direct wat ik van deze cursus vind.

Mijn uitgebreide mening, interessante informatie en de meningen van andere gebruikers vind je in het restant van deze review!

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze cursus.

75 % compleet

Download DIRECT 7 Waardevolle Tips Om Jouw Relaties Met Iedereen Te Verbeteren!

Deze werken DIRECT zeer effectief!

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Eenzaamheid is in Nederland een behoorlijk probleem. Dat geldt niet alleen voor ouderen, maar ook sommige jongeren en volwassenen zitten continue alleen thuis. Aangezien dit een bekend en serieus probleem is, vind ik het onwijs belangrijk dat de juiste cursussen ontwikkeld worden.

In mijn ogen is het daarbij ontzettend belangrijk dat de cursus door een ware vakman of vakvrouw ontwikkeld is. Is dat het geval bij deze cursus? Ja, absoluut. Ik kwam er namelijk al snel achter dat de ontwikkelaar van deze cursus Frank de Moei is.

De naam van Frank ben ik bij meerdere cursussen tegengekomen; dat is wat mij betreft een goed teken. Bij die andere cursussen was ik namelijk ook behoorlijk tevreden. Frank omschrijft zichzelf als ‘een professionele coach en een trainer met diploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie’.

Naar eigen zeggen heeft hij in de afgelopen 25 jaar al 15.000 mensen kunnen helpen met hun persoonlijke groei.

Dit doet Frank onder andere door dergelijke cursussen uit te brengen, maar ook zijn vanuit zijn praktijk begeleidt hij veel cliënten. Het moge duidelijk zijn; Frank de Moei heeft onwijs veel kennis omtrent dit onderwerp. In mijn ogen is Frank dan ook de aangewezen persoon om een dergelijke cursus te ontwikkelen.

Mijn ervaringen met andere cursussen van Frank zijn uiterst positief. Dat is echter niet het enige waar ik positief over ben. Nee, ik vind het ook prettig dat Frank open en transparant is.

Als je op de website van deze cursus terecht komt, zie je bijvoorbeeld direct zijn naam én foto staan. Dit roept vertrouwen op en ervaar ik dus als zeer prettig. Al met al ben ik dus onwijs blij dat Frank de Moei de ontwikkelaar van deze cursus is. Dat belooft bovendien een hoop voor de inhoud van deze cursus.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Graag wil ik eerst bespreken voor wie Frank deze cursus ontwikkeld heeft. Heeft Frank deze cursus voor liefdesrelaties ontwikkeld? Of heeft deze cursus een veel breder draagvlak? Ja, de cursus heeft een veel beter draagvlak.

Bij deze cursus draait het namelijk niet om de relaties met je partner, maar om de relaties met iedereen. Van je buurman tot aan je moeder en van je collega tot aan je vriendengroep. Doordat de cursus zo breed opgezet is, lijkt de cursus ook voor een breed publiek geschikt te zijn. Is dat ook zo?

Ja, absoluut. Op de website van deze cursus valt daar iets meer informatie over te vinden. Deze informatie heb ik hieronder in het kort samengevat.

Wil je zelf één van de volgende doelen behalen? Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou:

  • Als je relatieproblemen op wilt lossen

  • Als je beter wilt gaan communiceren

  • Als je jouw grenzen beter wil gaan bewaken

  • Als je wilt kiezen voor de juiste relaties

Hoe is de cursus opgebouwd?

Bij elke cursus draait het uiteindelijk om de inhoud, niet waar? Ik kan je alvast één ding verklappen: de inhoud van deze cursus is dik in orde. De informatie is relevant, in de cursus staan handige tips vermeld en de cursus is uitverspreid over enkele weken.

Je krijgt bij deze cursus geen dik cursusboek voorgelegd. Nee, je krijgt in 11 weken tijd 23 mailtjes. In deze mailtjes vind je verschillende lessen, waardoor je jouw relaties een stuk gezonder kunt gaan maken.

Frank heeft bij het ontwikkelen van de cursus specifiek gekozen voor een resultaatgerichte cursus. Zelf omschrijft hij de cursus als ‘een systematisch, praktische én effectieve methode om je relaties te verbeteren’. Hier heeft hij de inhoud van de cursus dan ook volledig op afgestemd.

Het voordeel van de opbouw van deze cursus is dat je een langere periode met dit onderwerp bezig bent. Je leert hierdoor onwijs veel en kunt de geleerde theorie ook alvast in de praktijk uit gaan oefenen.

Je kunt hierdoor relatieproblemen oplossen, je kunt hierdoor beter gaan communiceren, je kunt hierdoor je grenzen beter gaan bewaken en je kunt hierdoor gaan kiezen voor de juiste relaties.

De inhoud van de cursus

Deze cursus bestaat dus in totaal uit 23 lessen. Deze 23 lessen zijn onderverdeeld in 23 mails en 11 weken lang krijg je twee mailtjes. Wat staat er nou precies in deze mailtjes? De inhoud van de cursus richt zich eigenlijk op drie facetten: nuttige informatie, handige tips en communicatie technieken.

Ja, de inhoud van de cursus is grotendeels gericht op het ontwikkelen van betere communicatie technieken. Door beter én duidelijker te communiceren, kan je namelijk jouw relaties op de juiste manier onderhouden. Je kunt hierdoor goede relaties opbouwen én deze relaties ook blijven behouden.

Het voordeel hiervan is dat een ieder positieve energie van prettige relaties krijgt. Anderzijds is het ook zo dat je onwijs negatieve energie krijgt van relaties waarin alles misloopt. Het is dus zaak om de inhoud van deze cursus op te volgen, de geleerde technieken toe te passen en zodoende al je relaties te verbeteren.

In deze cursus is ook een belangrijke rol weggelegd voor verschillende oefeningen. Deze oefeningen hebben eigenlijk betrekking op de verschillende communicatie technieken. Dankzij deze oefeningen leer je om beter te communiceren, leer je om je in andere mensen te verplaatsen en leer je dus hoe je betere relaties op kunt bouwen. Ook vind je in de cursus meerdere (pittige) vragen terug.

Door een eerlijk antwoord voor jezelf op deze vragen te formuleren, krijg je meer inzicht in je huidige leven, je huidige communicatie skills en je huidige relaties.

Persoonlijk ben ik zeer te spreken over de inhoud van deze cursus. Onder meer vanwege de oefeningen en de verschillende (confronterende) vragen heb ik onwijs veel gehad aan deze cursus. Ik heb mezelf immers weten te ontwikkelen en ik heb betere relaties op kunnen bouwen.

Ook vond ik het onwijs prettig dat deze cursus onderverdeeld is in meerdere e-mails. Hierdoor ben je langere tijd met hetzelfde onderwerp bezig en dat sprak mij uitermate aan.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor andere cursus?

Doordat Frank de Moei meerdere cursussen ontwikkeld heeft, weet hij exact hoe deze wereld werkt. Het is dan ook aannemelijk om te denken dat je nog enkele bonussen meegeleverd krijgt bij deze cursus. Is dat het geval? Ja, zeker. Als je je voor deze cursus aanmeldt, krijg je de volgende bonussen gratis meegeleverd:

  • E-book ‘Inzicht in je kracht’. Dit e-book, met een waarde van 25 euro, bevat 56 inspirerende pagina’s over je persoonlijke kracht én geeft je inzicht in verandering. Sluit qua onderwerp dus perfect aan op de cursus ‘Betere relaties met iedereen’.
  • Eén E-mailcoaching sessie. Je krijgt daarnaast ook de kans om per e-mail een vraag aan Frank de Moei te stellen. Frank hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en weet dat, dankzij deze bonus, in de praktijk te brengen.

Wat zijn de meningen van andere gebruikers?

In deze review heb je meerdere keren kunnen lezen dat ik onwijs tevreden ben. De cursus heeft mij namelijk echt geholpen en heeft bij mij in principe voor een veel beter leven gezorgd. Is dat ook het geval bij andere gebruikers?

Ik ben op het internet gaan zoeken naar beoordelingen over deze cursus. En wat blijkt? Onwijs veel gebruikers zijn super positief over deze cursus. Zo valt er te lezen dat mensen hun relaties verbeterd hebben en oude relaties weer opgebouwd hebben.

Ik volg nu de e-cursus Betere Relaties met Iedereen, dat opent mijn ogen hoe ik tegen anderen aankijk, maar ook hoe ik door anderen gezien kan worden.

Mark Thijssen

In meerdere reviews las ik ook dat deze cursus bijgedragen heeft aan het zelfvertrouwen van mensen. Doordat je beter leert communiceren, durf én kan je jezelf ook beter uit te drukken. Dat leidt tot een hogere mate van zelfvertrouwen en geeft mensen dus een zeker gevoel.

Al met al zijn de beoordelingen van andere gebruikers dus onwijs positief. Dat doet mij goed, aangezien deze beoordelingen dus op één lijn zitten met mijn persoonlijke mening. Dat sterkt mij in de overtuiging dat deze cursus écht iets te bieden heeft.

Wat kost deze cursus?

Heb je wel oren naar deze cursus? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen: je aan te melden voor deze cursus. Maar, wat kost dat nou? Ik heb goed nieuws voor je; je kunt tijdelijk genieten van een flinke korting op deze cursus.

Normaliter betaal je 199 euro, maar je hoeft tijdelijk slechts 59 euro te betalen. Voor nog geen zes tientjes kan jij dus voorgoed je relaties en je leven gaan veranderen.

Voor dit relatief lage bedrag krijg je ook nog de bovengenoemde bonussen meegeleverd. Bovendien kan je gebruik maken van een 15-dagen-geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden over de cursus? Dan kan je binnen 15 dagen na aanmelden je geld terug vragen. Volgens Frank de Moei betreft dit een ‘15-dagen 100 % geld terug garantie’; je loopt dus geen enkel risico.

Is deze cursus aan te raden?

Ik ben alweer aan het einde van deze review aanbeland. Het is de hoogste tijd om mijn algehele conclusie te gaan formuleren. Mijn conclusie hang ik op aan de vraag ‘Is deze cursus aan te raden?’.

Op deze vraag kan ik eigenlijk maar één antwoord geven: ja, deze cursus is absoluut aan te raden. In mijn ogen is dit dé cursus om je relaties te gaan verbeteren. Positieve relaties brengen zoveel geluk en positiviteit met zich mee, waardoor de cursus meer dan de moeite waard is. Ook ben ik uitermate positief over de ontwikkelaar, over de opbouw en over de inhoud van de cursus.

Om het nog iets aantrekkelijker te maken, hoef je dus ook niet de hoofdprijs voor deze cursus te betalen. Je kunt bovendien gebruik maken van de 15-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie en je krijgt gratis nog meerdere bonussen meegeleverd.

Al deze positieve punten zorgen ervoor dat ik deze cursus absoluut aan kan raden. Veel succes met de cursus en veel plezier met het genieten van je vernieuwde, positieve relaties!

eCursus Betere Relaties met Iedereen
eCursus Betere Relaties met Iedereen

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

21 mrt 2020
4

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *