eCursus Vind Je Ideale Baan Review

Kun je dankzij deze complete cursus echt jouw ideale droombaan vinden ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, maar valt het totaal niet mee om een nieuwe baan te vinden? Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn waardoor jij nu geen baan kunt vinden. Ook kan het natuurlijk zijn dat er wel genoeg werk is, maar dat jij moeite hebt met een baan vinden dat bij je past.

Zelf heb ik ook een lange tijd werk gedaan waar ik totaal niet vrolijk van werd.

Elke dag leefde ik daardoor in een sleur en leek het alsof ik daar maar niet uit kwam.

Gelukkig is het me gelukt om dat patroon te doorbreken en doe ik nu werk dat ik heel erg leuk vind om te doen. Ik ben namelijk DJ.

Daarnaast ben ik tegenwoordig ook bezig om deze website te onderhouden en kun je wel stellen dat ik mijn droombaan heb gevonden.

Juist omdat ik deze situatie mee heb gemaakt, was ik benieuwd naar de cursus Vind je ideale baan.

Daarbij was ik vooral benieuwd naar welke methodes er zijn om je ideale baan te vinden en of ik het zelf destijds op een vergelijkbare manier had aangepakt.

In deze review vertel ik je mijn bevindingen over de cursus, vertel ik je of de cursus de moeite waard is en of ik de cursus aan je kan aanraden of niet. In deze uitgebreide review heb ik het uitgebreid met je over de cursus vind je ideale baan Lees daarom zeker verder.

Wat is de Cursus je ideale baan vinden?

Zoals ik in de inleiding van deze review al aangaf kunnen er veel oorzaken zijn waardoor jij moeilijk je ideale baan kunt vinden. Toch is een van de belangrijkste reden vaak hoe jij er zelf instaat.

De cursus Je ideale baan vinden helpt je daarom met het vinden van je droombaan. Dit doe je in de cursus door vooral eerst jezelf te ontdekken. Bij het vinden van een nieuwe baan is het namelijk eerst belangrijk dat jij weet wat jouw echte passie is en waar jouw kwaliteiten liggen.

Als jij namelijk weet waar je goed in bent en wat je graag doet, zijn er al veel banen op de banenmarkt waar jij niet meer naar zal kijken.

Dat betekent automatisch dat het voor jou een stuk makkelijker wordt om een baan te vinden dat bij je past.

Voor het volgen van deze cursus maakt het daarbij ook niet uit of je nu een baan hebt waar je geen voldoening uit haalt, of dat je momenteel thuis zit en geen werk hebt.

Na het volgen van deze cursus weet je precies wat jij moet doen om zo snel mogelijk de baan van je dromen te vinden.

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze complete cursus.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

De cursus vind je ideale baan is gemaakt door Frank de Moei. Hij heeft naast deze cursus nog veel andere cursussen gemaakt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Met behulp van deze cursus wil Frank de Moei je helpen om afstand te doen van de baan die je niet leuk vindt. Dat is in veel gevallen een lastige stap omdat je niet makkelijk opgeeft wat je al hebt.

Toch is het volgens Frank belangrijk om verder te kijken als je nu geen plezier en voldoening haalt uit je werk. Het betekent dan simpelweg dat je niet op je plek zit.

Daarnaast is het hebben van een baan die je niet graag doet al reden genoeg om verder te kijken.

Frank de Moei maakt zijn cursussen onder het bedrijf Newstart.nl. Dit is een website waarbij je wordt geholpen om je leven in alle opzichten te verbeteren.

Zo helpt hij je met zijn website bij het krijgen van meer zelfvertrouwen, hoe je minder stress ervaart, hoe je betere relaties kunt krijgen en hoe je meer kunt genieten van het leven.

In deze review richten we ons vooral in het krijgen van je ideale baan.

De vraag is dan natuurlijk of Frank de Moei de aangewezen persoon is om je helpen bij het vinden van je ideale baan. Welke ervaringen heeft hij op dit gebied en kan hij je echt helpen?

Sinds 2015 is Frank de Moei begonnen met het begeleiden van mensen en doet hij zijn best om daarmee deze mensen een positiever leven te laten ervaren.

Natuurlijk is hij daar niet zomaar mee begonnen en heeft hij vooraf behoorlijk wat ervaring opgebouwd.

In eerste instantie is Frank de Moei begonnen met de HBO opleiding Bedrijfskunde. Echter heeft Frank het hier niet bij gelaten. Frank had namelijk de droom om Life Coach te worden.

Om zijn dromen te verwezenlijken heeft hij besloten om andere opleidingen te gaan volgen die hem meer in de goede richting op zouden sturen. Zo heeft hij daarna de opleiding Positieve psychologie cum laude behaald. Daarna heeft hij zijn kennis flink uitgebreid door ook de opleidingen en trainingen tot Life coach behaald.

Hieruit kunnen we opmaken dat Frank de Moei meer dan voldoende kennis in huis heeft om jou te helpen een beter leven te creëren.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is eigenlijk voor veel verschillende mensen geschikt, maar richt zich vooral op de mensen die nu niet op hun plek zitten bij hun huidige baan, of ergens anders passie voor hebben.

Ook als je nu nog geen idee hebt waar je kwaliteiten liggen en wat je graag zou willen doen, is dit een uitstekende cursus om meer over jezelf te ontdekken.

Deze cursus helpt jou met het ontdekken van je kwaliteiten. Vaak weet je namelijk wel dat je niet erg tevreden bent met je werk, maar weet je vaak niet direct waardoor dat komt.

Door deze cursus te volgen zal al snel duidelijk worden waarom je niet tevreden bent met je werk en wordt je geholpen om erachter te komen wat er dan wel bij je past.

Aangezien er veel mensen zijn die dit probleem ervaren, is deze cursus daarmee echt een uitkomst.

Als jij je niet goed voelt met je huidige werk, kan Frank de Moei je helpen om ervoor te zorgen dat jij binnenkort wel het werk doet dat bij je past.

Wat is het doel van deze cursus?

Ik hebben natuurlijk al een beetje verklapt wat het doel is van de cursus je ideale baan vinden. Maar ik leg je graag nog even concreet uit wat het doel is van de cursus.

Het is voor Frank de Moei vooral het doel om jou inzicht te geven in je eigen kwaliteiten en passie. Als jij eenmaal weet waar je goed in bent, wordt het een stuk makkelijker om een baan te vinden dat bij je past.

Daarnaast bestaan er bij het zoeken naar een nieuwe baan een heleboel twijfels. Deze twijfels gaan vaak over het opgeven wat je al hebt.

Het is vaak erg lastig om je vaste baan in te ruilen voor iets dat je nog niet kent. Wat nou als het achteraf toch niet bevalt? Wat nou als je niet meer je vaste lasten kunt betalen?

Het is daarom goed om te weten dat deze cursus je helpt om die twijfels te doen verdwijnen, zodat jij vol zelfvertrouwen kunt gaan beginnen aan je nieuwe uitdaging.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Als je aan de slag gaat met de cursus, krijg je 12 weken lang iedere week en soms ook vaker per week e-mails.

Deze e-mails zijn de onderdelen van de cursus en helpen je stap voor stap door de lesstof van de cursus heen.

Wat vooral prettig is, is dat je niet zelf hoeft in te loggen op een platform en dat je simpelweg je mail kunt openen om aan de slag te gaan met de lesstof van de cursus .

Naast de vele informatie die je krijgt in de e-mails bevatten sommige e-mails ook opdrachten. Hierbij gaat het vaak om opdrachten die jij dient uit te werken op papier.

Om je een handig overzicht te geven is het goed om te weten dat de cursus bestaat uit 3 delen die perfect op elkaar aansluiten.

Deel 1: Je passie en talenten ontdekken

In het eerste deel ga je aan de slag om erachter te komen waar jouw kwaliteiten liggen en wat je passies zijn. Daarnaast krijg je een uitgebreide uitleg over waarom het belangrijk is om iets te doen waar je passie voor hebt en hoe je passie en talent met elkaar kunt combineren.

Door te weten waar je passie ligt en wat je kwaliteiten zijn, weet je vrijwel direct naar wat voor een baan jij zou moeten zoeken.

Als je nog niet weet waar je passie ligt en wat je kwaliteit zijn ben je eigenlijk in het onbekende aan het zoeken. De kans dat je dan een baan zal vinden dat bij je past is klein.

Deel 2: Twijfels omzetten in kracht

Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan, komen daar vaak veel twijfels bij kijken. Je wilt natuurlijk niet zomaar je huidige baan opgeven. Dat komt vooral omdat je weet wat je nu hebt en dat je nog niet weet wat je krijgt als je iets anders gaat doen.

Daarbij komt ook vaak de twijfel naar boven over je inkomen. Je verdient nu een vast salaris en je weet dat je elke maand je vaste lasten kunt betalen.

Als je op zoek gaat naar een nieuwe baan, weet je dat nog niet en is het maar afwachten of het allemaal goed komt.

In dit deel ga je daarom aan de slag om deze twijfels om te zetten in kracht. Zo leer je dat bedrijven er juist om staan te springen als jij precies de juiste talenten hebt voor een functie en dat je vaak veel verder komt als je goed op je plek zit.

Als je namelijk doet waar je plezier uit haalt, gaat het veel makkelijker en wordt je vaak veel succesvoller.

Deel 3: De overstap maken naar je droombaan

Als je eenmaal weet dat het tijd is voor verandering en je over de drempel bent gestapt, wordt je in het derde deel geholpen om de moeilijk overstap daadwerkelijk te maken.

Allereerst ga je aan de slag om jezelf voor te bereiden op de overstap naar je nieuwe baan. Ook leer je hoe je voordat je gaat overstappen je kennis en vaardigheden kunt vergroten, zodat je een nog betere kans hebt om ook daadwerkelijk te worden aangenomen voor je nieuwe baan.

Met deel 3 wordt je vooral klaargestoomd om alles te geven wat je hebt, zodat jij voor het bedrijf waarvoor je gaat werken de maximale resultaten gaat leveren.

Na het volgen van deel 3 ben je klaar om je oude baan achter je te laten en je focus volledig te verleggen op je nieuwe droombaan.

Wat vinden andere volgers van deze cursus?

Frank de Moei heeft natuurlijk al veel mensen geholpen bij het vinden van hun ideale baan. De vraag is dan natuurlijk of de cursus ook echt helpt en of het de mensen die de cursus ook hebben gevolgd, echt hun droombaan hebben weten te vinden.

Het is wel duidelijk dat Frank de Moei veel kennis heeft want overal op het internet lees je uiterst positieve resultaten over de cursus.

Van de mensen die de cursus je Ideale baan vinden hebben gevolgd, lees je veel positieve klantbeoordelingen dat zij ook daadwerkelijk een baan hebben gevonden dat beter bij ze past.

Ja, ik heb met deze e-cursus een ideale baan gevonden. Ik werk nu in een internationaal bedrijf met met voedingsupplementen – heel leuk om te doen. Bedankt!

A. Yildiz

Het enige dat ze daarvoor hebben gedaan is de cursus volgen en de actie stappen daadwerkelijk ondernomen.

Natuurlijk zijn er naast alle positieve reviews op het internet ook altijd wel wat minder positieve reviews te vinden. Er zijn natuurlijk altijd mensen die een bovenmatige verwachting hadden van de cursus en daardoor teleurgesteld zijn.

Maar de meeste reacties zijn vooral heel positief en daarmee kunnen we stellen dat de cursus van Frank de Moei wel degelijk helpt.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor deze cursus?

In principe bestaat de gehele cursus uit e-mails. Deze ontvang je gedurende 12 weken in je mailbox. Toch krijg je naast de e-mails in de cursus ook een aantal werkopdrachten als bijlage en krijg je na het aanschaffen van de cursus ook een aantal hele mooie bonussen mee gestuurd zoals:

  • Het E-book Inzicht in Kracht

  • Het E-book ontdek je passie en talent

  • Het E-book Maak de overstap naar je droombaan

Bonus 1: Het E-book inzicht in kracht

De eerste bonus is een E-book van maar liefst 56 pagina’s waarin je de nodige inspiratie krijgt over je eigen kracht. Ook leer je in dit E-book waarom jij je doelen nog niet hebt bereikt en wat je eraan kunt doen om ze wel te bereiken. Daarmee is deze bonus al een hele mooi aanvulling op de cursus.

Bonus 2: Ontdek  je passie en talent

De tweede bonus is een E-book die maar liefst 44 pagina’s bevat. In dit E-book leer je meer over passie, talent hoe jij je sterke eigenschappen en kwaliteiten kunt ontdekken. Ook leer je meer over hoe jij erachter kunt komen waar je passie ligt en hoe je daar gebruik van kunt maken.

Bonus 3: Maak de overstap naar je droombaan

De laatste bonus is ook een E-book. Dit E-book bevat 67 pagina’s en staat helemaal in het teken van het vinden van je droombaan. Je leert hoe je van je hobby je werk kunt maken, je ontdekt of jij toe bent aan een nieuwe carrière en krijgt informatie over wanneer het tijd is om afstand te doen van je saaie werk.

Al met al was ik behoorlijk verrast over hoe goed de bonussen die je krijgt aansluiten bij de lesstof in de e-mails.

Wat kost deze cursus?

Ik ben al bijna weer aan het einde gekomen van de review en de grote vraag is natuurlijk, wat gaat het je kosten om met deze cursus aan de slag te gaan.

Toen ik op de pagina van Je ideale baan vinden keek, was ik vooral verrast van de relatief lage aanschafprijs van de cursus. Voor een bedrag van 49 euro kun je al aan de slag gaan met de cursus en krijg je daarbij ook nog eens alle eerder genoemde bonussen.

Daarnaast is het ook zeer prettig om te weten dat als de cursus niet voor je is wat je ervan verwacht, jij je geld binnen 30 dagen na aanschaf van de cursus nog terug kunt krijgen. Zo loop je geen enkel risico bij het aanschaffen van de cursus.

Kan ik deze cursus aanraden?

Zoals je van mij gewend bent sluit ik mijn reviews altijd af met mijn eigen oordeel en mening. Na het volgen van deze cursus was ik vooral behoorlijk enthousiast.

De cursus geeft je alle informatie die je nodig hebt om op zoek te gaan naar je droombaan. Daarmee durf ik te stellen dat als je alle onderdelen van de cursus goed doorloopt en er ook actief mee aan de slag gaat, jij straks ook je ideale baan zult vinden.

De informatie die je krijgt is vooral heel uitgebreid en leuk om te lezen. Je kunt duidelijk merken dat Frank de Moei precies weet waar hij over praat en dat hij zijn uiterste best doet om jou te helpen.

Ben jij enthousiast geworden over de cursus? Dan raad ik je absoluut aan om de cursus te volgen. Ik wens je veel succes met het vinden van je droombaan.  

eCursus Vind Je Ideale Baan
eCursus Vind Je Ideale Baan

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

09 apr 2020
4
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *