Fck Normal Life review

De beste cursus om het ideale Digital Nomad leven te leiden?

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Van 9 tot 5 voor een baas werken. Jaarlijks een beoordelingsgesprek met jouw leidinggevende. Nietszeggende gesprekken met collega’s bij het koffiezetapparaat. Verlof of vrije dagen bij de baas aanvragen. Elke dag in de file staan. Je aan alle regels houden. En weinig mogelijkheid tot eigen inbreng.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar een gemiddelde werknemer tegen aan loopt. Als je géén eigen baas bent, ben en blijf je afhankelijk van de grille van jouw werkgever. Is jouw werkgever opeens genoodzaakt om het aantal vrije dagen per jaar drastisch te verminderen? Wettelijk gezien is dat voor een werkgever mogelijk, maar het is voor jou ongetwijfeld niet wenselijk. Maar, wat moet je nou op zo’n moment? Het lastige is dat je op zo’n moment vrij weinig kunt doen, aangezien je overgeleverd bent aan jouw werkgever.

Jarenlang was dit mijn grote schrikbeeld. Ik wilde namelijk van eigen verantwoordelijk, eigen vrijheid én mijn eigen resultaten genieten. als je in loondienst een stapje harder zet, merk je daar zelf niks van. Het enige zichtbare gevolg is dat jouw baas weer enkele maanden eerder een nieuwe auto kan kopen.

Wil jij ook graag van vrijheid en van onafhankelijkheid gaan genieten? Wil jij zelf ook afscheid nemen van de onevenwichtige relatie tussen werkgever en werknemer? Dan is het mogelijk interessant om voor jezelf een digitaal bedrijf te starten. Een bedrijf waarmee je digitale diensten voor partijen verricht óf waarmee je zelf jouw eigen websites gaat ontwikkelen.

Een belangrijk voordeel van een digitaal bedrijf is dat je nergens aan gebonden bent. Het enige wat je echt nodig hebt, is een laptop en een internetverbinding. Zodra je die twee benodigdheden voor elkaar hebt, kun je van over de gehele wereld werken. Meer en meer mensen kiezen hiervoor; zij gaan door het leven als een digital nomad.

Lange tijd trok het fenomeen ‘digital nomad’ mij erg aan. Via internet volgde ik bijvoorbeeld meerdere digital nomads, waardoor ik een duidelijke indruk van hun leven kon krijgen. Echter wist ik niet 100% zeker of deze leefstijl iets voor mij zou zijn. Persoonlijk hecht ik namelijk ook waarde aan mijn vrienden en mijn familie én aan mijn vertrouwde omgeving.

Toch wilde ik eens de poging wagen om als digital nomad door het leven te gaan. Voordat ik die poging ging wagen, besloot ik om eerst de cursus Fck Normal Life te volgen. Deze cursus sluit volledig aan op het beroep ‘digital nomad’ en sprak mij daardoor erg aan.

Wat deze cursus mij opgeleverd heeft? Onwijs veel nieuwe inzichten. Juist dankzij deze inzichten heb ik uiteindelijk de keuze gemaakt om toch niet als digital nomad door het leven te gaan. De reden hiervoor? Ik wilde mijn bestaan als DJ ook niet opzeggen; dat is namelijk zonder enige twijfel het meest gave beroep dat je kunt doen. Mede daarom besloot ik om vanuit huis te blijven werken, maar mijn interesse naar het digital nomad bestaan was absoluut niet weggenomen.

Heb jij zelf ook interesse om als digital nomad door het leven te gaan? Dan kan de Fck Normal Life cursus jou mogelijk ook de juiste inzichten geven. Ben je benieuwd of de digital nomad leefstijl iets voor jou is? Dan is het dus mogelijk aan te raden om deze cursus te volgen. In deze Fck Normal Life review bespreek ik graag alles wat met deze cursus te maken heeft.

Zo bespreek ik wie deze cursus ontwikkeld heeft, wat het doel van de cursus is en wat je zoal met deze cursus gaat leren. Verder richt ik ook mijn pijlen op eventuele bonussen, op het kostenplaatje en vel ik een algehele eindconclusie. Deze algehele eindconclusie kan ik vellen doordat ik zelf de Fck Normal Life cursus van A tot Z doorgenomen heb. Deze gehele Fck Normal Life review is dan ook gebaseerd op mijn eigen ervaringen!


Wat is de Fck Normal Life cursus precies?

Bij de Fck Normal Life cursus draait het om één ding: een bestaan als digital nomad. In deze cursus ga je dan ook leren hoe je dit aan kunt pakken, waar je rekening mee moet houden, hoe je een vast inkomen kunt creëren en hoe je jouw online business tot een succes uit kunt laten groeien.

Opvallend hierbij is dat de Fck Normal Life cursus uit meerdere elementen bestaat. Zo kun je bijvoorbeeld het complete Master Program volgen, waarbij je 8 E-learning modules voorgeschoteld krijgt. Daarnaast krijg je ook persoonlijke coaching, krijg je levenslange toegang tot het programma en kun je te allen tijde jouw vragen stellen.

In deze Fck Normal Life review deel ik graag al mijn bevindingen met jou. Daarbij richt ik ook expliciet mijn pijlen op de ontwikkelaars van deze cursus, aangezien deze ontwikkelaars in mijn ogen subliem werk geleverd. Hoe dat precies zit, lees je in het restant van deze Fck Normal Life review.

O ja, nog één ding over de naam van deze cursus. Mogelijk vind je deze naam aanstootgevend, maar dat is absoluut niet de bedoeling. Met deze naam willen de ontwikkelaars juist laten zien dat je afstand kunt nemen van het normale leven. Je hoeft niet altijd tussen de gebaande paden te wandelen. Nee, je kunt het ook eens op een geheel andere manier gaan proberen. Net zoals alle andere digital nomads op deze aardbol doen!

In onderstaande video krijg je een compleet overzicht van deze online training

De prijs van het Master Program van Fck Normal Life kost 299 Euro. Dit is de vaste prijs die door Lotte en Nout is vastgesteld.

Er is een wettelijke 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op de Fck Normal Life Cursus. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Mijn persoonlijke ervaring is dat Lotte en Nout zeker te vertrouwen zijn. Ze reageren altijd snel en behulpzaam via mail en Whatsapp. Daarnaast heb ik geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je duidelijk uitgelegd en is alles is prima te volgen.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Voordat ik überhaupt een cursus ga volgen, verdiep ik me eerst in de ontwikkelaars van de cursus. Juist door me in hen te verdiepen, krijg ik een duidelijk beeld van het achtergrondverhaal. Ook krijg ik daardoor beter door wat het doel van de cursus is én wat de kwaliteit van de cursus is. Zodoende ben ik dus ook op zoek gegaan naar wie de ontwikkelaars van de Fck Normal Life cursus zijn.

Gelukkig hoefde ik hier niet al te lang naar te zoeken. Toen ik voor het eerst een kijkje op de website van deze cursus nam, zag ik namelijk direct de namen Nout en Lotte naar voren komen. Ik zag niet alleen hun namen naar voren komen, maar ook nog eens een foto van hun beide. Kijk, daarmee stralen ze echt vertrouwen uit. Zij laten namelijk hiermee zien dat ze transparant zijn en dat ze niks te verbergen hebben. Super!

Maar, wie zijn Nout en Lotte dan precies? Nout en Lotte zijn twee mensen die als digital nomad de gehele wereld over reizen. Zij genieten hierbij niet alleen unieke naturen, unieke culturen en unieke belevenissen, maar ook van veel vrijheid. Ook weten zij deze reizen namelijk te combineren met hun eigen online business, waardoor zij eigenlijk betaald op vakantie zijn. Zij reizen het gehele jaar door én zij verdienen het gehele jaar door vrij veel geld. Dat klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

In de afgelopen jaren hebben Nout en Lotte in ieder geval veel ervaringen opgedaan. Deze ervaringen hebben zij uiteindelijk om weten te toveren tot hun eigen cursus; de Fck Normal Life. Met deze cursus trachten zij om jou óók te leren hoe je een leefstijl als hen aan kunt nemen.

Wil je graag meer over Lotte en Nout weten? Dan is het aan te raden om de website van Fck Normal Life eens te bekijken. Op deze website vind je prachtige foto’s van Nout en Lotte, maar je vindt ook tal van nuttige blogs. Zij houden op hun eigen website namelijk ook een blog bij. Wil je even wegdromen van de leefstijl die Nout en Lotte hanteren? Dan kun je via de website van Fck Normal Life ook zien waar zij zoal geweest zijn.

Al met al zijn mijn bevindingen over Nout en Lotte positief. Ze hebben veel ervaring, ze weten als geen ander hoe het is om een digital nomad te zijn én ze hebben het beste met je voor. Daarbij ben ik ook te spreken over de transparantie; namen, foto’s, adresgegevens en de KVK gegevens zijn simpelweg allemaal te vinden op de website van Fck Normal Life!

Bekijk hieronder de podcast die ik had met Lotte en Nout.

Wat is het doel van de Fck Normal Life cursus?

Zoals hierboven al gesteld, hebben Nout en Lotte veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren. In de afgelopen jaren hebben zij tal van landen bezocht én hebben zij hun eigen online business weten te ontwikkelen. Juist dát willen ze ook graag aan jou gaan leren.

Het doel van de Fck Normal Life cursus is dan ook om jou van (financiële) vrijheid te gaan voorzien. Dankzij een digital nomad leefstijl zou je namelijk van het prachtige leven kunnen genieten, van allerlei indrukwekkende landen én van jouw eigen leefstijl. Het doel is dan ook eigenlijk dat je niet meer met de punten uit het begin van deze Fck Normal Life review te maken hebt. Je hoeft niet meer van 9 tot 5 te werken, je hoeft niet meer bij het koffiezetapparaten nietszeggende gesprekken te houden en je hoeft niet meer te werken voor een baas. Nee, je kunt geheel voor jezelf in het buitenland gaan werken!

Voor wie is de Fck Normal Life cursus geschikt?

Ben jij jouw huidige leven zat? Wil jij eens buiten de gebaande paden gaan wandelen? En ben je bereid om daar een klein risico voor te nemen? Dan is het aan te raden om met de Fck Normal Life cursus aan de slag te gaan.

Met deze cursus richten Nout en Lotte zich eigenlijk op de durvende ondernemer. Mensen die graag hun eigen online business op willen bouwen én graag veel tijd in het leven doorbrengen. Als jij je hierin herkent, is deze cursus eigenlijk voor jou op het lijf geschreven.

Wel is het goed om te weten dat je een bepaald risico neemt. Je bent immers niet verzekerd van een vast inkomen in het buitenland; juist met deze cursus kun je dit echter op gaan bouwen. In mijn ogen weet deze cursus het risico dan ook al voor een flink gedeelte in te perken!

Herken jij jezelf in één van de onderstaande punten? Dan ben je volgens Nout en Lotte zeker geschikt voor de Fck Normal Life cursus:

 • Je wilt zo snel mogelijk als een digital nomad gaan leven
 • Je mist op dit moment een stok achter de deur om die droom te realiseren
 • of je zoekt eigenlijk iemand die jou helpt om de juiste stappen te zetten
 • Je wilt volledig zelf de indeling van jouw dag en week bepalen
 • Je hebt voldoende motivatie en inspiratie om dit doel te gaan behalen.

Hoe is de Fck Normal Life cursus opgebouwd?

In deze Fck Normal Life review heb je vooralsnog veel informatie kunnen vinden. Je weet bijvoorbeeld nu wat het doel van de cursus is, je weet waar de cursus om draait en je weet wie deze cursus ontwikkeld heeft. Het is nu de hoogste tijd om nader naar de inhoud van deze cursus te gaan kijken. Hoe hebben Nout en Lotte deze cursus ingericht?

Nou, het gaat hierbij eigenlijk om een compleet Master Program. Binnen dit programma is de belangrijkste rol voor de cursus weggelegd, maar Nout en Lotte bieden nog enkele interessante extra’s aan. Uiteraard wil ik deze extra’s ook aan je voorleggen, maar ik wil eerst naar de cursus kijken.

Nout en Lotte hebben ervoor gekozen om hun cursus onder te verdelen in 8 modules. Nadat je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je toegang tot deze 8 modules. Via het online dashboard van Fck Normal Life kun je de gewenste module kiezen, waarna je direct van start gaan met de cursus.

Voor het overzicht heb ik deze 8 modules even voor je op een rijtje gezet:

 • Module 1: Doelen stellen. Het is allereerst van belang dat je jouw doelen gaat stellen. Hier helpen Nout en Lotte je perfect mee in de eerste module van de Fck Normal Life cursus.
 • Module 2: Geld verdienen. In de tweede module leggen Nout en Lotte uit hoe je geld kunt verdienen vanuit het buitenland. Ze bespreken enkele online verdienmodellen en geven ook hun persoonlijke mening over deze verdienmodellen.
 • Module 3: Onderneming. In deze module leer je hoe je jouw onderneming op kunt zetten. Deze module bestaat uit allerlei praktische informatie, maar ook uit meerdere handige tips.
 • Module 4: Vast Inkomen. In de vierde module leren Nout & Lotte hoe je een vast inkomen in het buitenland kunt creëren. Je krijgt hierbij allerlei handige tips en ze geven ook zelf aan hoe zij een vast inkomen opgebouwd hebben.
 • Module 5: Succesvol. In deze module krijg je geleerd hoe je jouw online business uit kunt laten groeien tot een succes. Een continu groei is hierbij van cruciaal belang, zoals Nout en Lotte duidelijk uitleggen in deze module.
 • Module 6: Financieel. In de zesde module bespreken Nout en Lotte hoe je jouw financiën zo efficiënt mogelijk bij kunt houden.
 • Module 7: Geluk. In het leven draait uiteraard niet alles om geld, maar juist om geluk. In de zevende module staat geluk dan ook centraal, waarbij Nout en Lotte antwoord geven op de vraag ‘Hoe kun jij jouw geluk achterna streven?’.
 • Module 8: De laatste stap. Tot slot leer je in deze module wat je allemaal moet regelen voordat je naar het buitenland kunt vertrekken.

In mijn ogen hebben Nout en Lotte echt subliem werk afgeleverd met deze cursus. De cursus is onwijs interessant te noemen en is ook super leuk om te volgen. Enerzijds komt dit door het feit dat de cursus volledig bestaat uit video’s, maar anderzijds komt dit ook door het aanstekelijke enthousiasme van Nout en Lotte. Ik was in ieder geval direct geïnspireerd om als digital nomad te gaan leven!

Zoals eerder in deze Fck Normal Life review al aangegeven, bestaat dit programma uit meer dan alleen een cursus. Zo bieden Nout en Lotte jou ook persoonlijke hulp aan in de vorm van persoonlijke coaching. Tijdens deze coaching kun je jouw vragen stellen, waarna Nout en Lotte jou van passend advies voorzien. Dankzij deze coaching weet je nóg meer te profiteren van jouw bestaan als digital nomad.

Al met al ben ik zeer te spreken over het Fck Normal Life programma van Nout en Lotte. Ze hebben geweldig werk afgeleverd, de cursus is leuk om te volgen en ook over de persoonlijke coaching ben ik zeer te spreken!

Welke bonussen krijg je meegeleverd?

Eerder in deze Fck Normal Life review gaf ik al aan dat je enkele bonussen meegeleverd krijgt. Je kunt de persoonlijke coaching als één van deze bonussen zien, maar Nout en Lotte bieden nog veel meer aan. Om je een overzicht van alle bonussen te geven, zet ik de bonussen graag even op een rijtje:

 • Stappenplan eigen onderneming: dit is een complete bundel met daarin alle informatie over het opstarten van een eigen onderneming. Zo vind je hierin onder andere meer informatie over het inschrijven van jouw bedrijf bij de Kamer van Koophandel.
 • Budgetteringsplan: met deze bundel ben je in staat om een geweldige budgettering te maken. het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is dit plan in te vullen. Je krijgt daardoor direct het gewenste overzicht over jouw financiën.
 • Community: ook krijg je toegang tot de exclusieve community waarin alleen maar digital nomads te vinden zijn. In deze community kun je jouw vragen stellen en kun je connecten met digital nomads. Super leuk!
 • Facebook Advertentie Guideline: volgens Nout en Lotte is het onwijs belangrijk om de juiste advertenties op Facebook te gaan plaatsen. Met deze bonus leer je precies hoe je de beste bonussen kunt maken én kunt plaatsen.

Wat vinden andere volgers van het Fck Normal Life programma?

In de afgelopen jaren hebben meer en meer mensen de ambitie gehad om als digital nomad door het leven te gaan. Dat is dan ook duidelijk terug te zien aan de hoeveelheid mensen die in de afgelopen jaren het Fck Normal Life programma gevolgd hebben.

Ik ben op onderzoek gegaan naar de bevindingen van deze mensen. Waarom? Omdat je aan de hand van die bevindingen een nóg duidelijker beeld van het Fck Normal Life programma krijgt. Al snel kwam ik erachter dat de bevindingen super positief zijn, zoals onderstaande beoordeling duidelijk laten blijken:

In mijn ogen sluiten de beoordelingen in ieder geval aan op mijn persoonlijke beoordelingen. Veel mensen geven namelijk aan dat Nout en Lotte vakkundig, behulpzaam en uiterst vriendelijk zijn!

Wat kost het Fck Normal Life programma?

Klinkt een bestaan als digital nomad bij jou als muziek in de oren? Wil jij zelf ook graag profiteren van de mogelijkheden van een bestaan zonder beperkingen? Dan is het absoluut aan te raden om het Fck Normal Life programma te gaan volgen. Een belangrijke vraag daarbij is uiteraard wel wat je voor het Fck Normal Life programma moet betalen.

Je krijgt tot het Master Program van Nout en Lotte toegang als je een bedrag van 299 euro betaald. Nadat je dit bedrag betaald hebt, krijg je direct toegang tot het online cursusgedeelte. Ook kun je vanaf dat moment gebruik maken van de kennis van Nout en Lotte

Graag wil ik ook de garantie nog even aanstippen. Als je niet tevreden met jouw aankoop bent, kun je dit binnen 14 dagen aan Nout en Lotte laten weten. Binnen deze 14 dagen krijg je vervolgens het aankoopbedrag retour, waardoor je eigenlijk geen risico loopt.

Kan ik het Fck Normal Life programma aanraden?

In deze Fck Normal Life review heb je alles over dit programma en het bestaan als digital nomad kunnen lezen. Wil jij nou ook graag als digital nomad de wereld overreizen en (veel) geld verdienen? Dan kan ik het Fck Normal Life programma van harte aanraden.

De cursus is onwijs leuk om te volgen, de persoonlijke coaching is subliem en Nout en Lotte zijn zeer sympathiek. Als ik zelf niet als DJ actief zou zijn, zou ik op dit moment ook als digital nomad over de wereld reizen. Mocht jij die droom ook hebben, wil ik je aanraden om direct in actie te komen. Koop dit programma, verdiep je in het bestaan van Digital Nomad en pluk hier direct de vruchten van!

Fck Normal Life Master Program
Fck Normal Life Master Program

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

12 jan 2021
5

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *