Fitchef Turbo Review

Is dit het meest complete handboek voor een gezonde leefstijl ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Lekker eten doe ik graag en gezond koken is een van mijn passies. Ik was al een tijde op zoek naar een kookboek met gezonde recepten die snel en makkelijk te bereiden zijn.In de afgelopen jaren is het aantal diëten fors toegenomen. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat steeds meer mensen bewust(er) leven. Men let op hun voedingspatroon en probeert voldoende te bewegen.

Dat zijn meestal de twee voorwaarden voor het kwijtraken van de overtollige kilo’s. Over de diëten gesproken: welke diëten zijn wel succesvol gebleken en welke diëten niet?

Met mijn eigen ervaringen kan ik je het één en ander over FitChef Turbo vertellen. Hieronder kan je dan ook mijn onafhankelijke en eerlijke mening over dit boek vinden.


Wat is de FitChef turbo precies?

Fitchef-Turbo-boek

Het boek ‘FitChef Turbo’ is het vervolg op het succesvolle boek ‘FitChef’. In dot boek draait het om enkele voorwaarden. Zo bevat het boek eiwitrijke recepten. Daarnaast zijn deze recepten binnen een handomdraai klaar te maken.

In het boek wordt tevens gebruik gemaakt van de zogeheten Harris en Benedict formule. Met deze formule kan je berekenen welke voedingsstoffen jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen koolhydraten, eiwitten en vetten. Met de recepten uit dit boek weet je één ding zeker: deze 3 voedingsstoffen krijg je in de juiste hoeveelheid binnen.

Het boek is dan ook voor meerdere doeleinden geschikt. Zo is het een perfecte mogelijkheid om gezond te leven, ook al heb je vrij weinig tijd.

De gerechten zijn namelijk stuk voor stuk binnen enkele minuten klaar te maken. Je hoeft dus niet al te veel moeite te doen, terwijl je wel heerlijke recepten klaar kunt maken.

In totaal bevat het boek meer dan 80 verschillende recepten. Deze recepten zitten allemaal boordevol eiwitten. Mede daarom is het boek ook uitermate geschikt voor mensen die ‘droog willen worden’. Met ‘droog willen worden’ bedoel ik dat je zichtbaar gespierd bent.

Al met al kan ik het boek samenvatten als een receptenboek vol met eiwitrijke recepten. Het boek is geschikt voor mensen die af willen vallen én voor mensen die zichtbaar gespierd willen worden. Wat dat betreft is dit voor boek voor een breed publiek interessant.

In onderstaande video kun je de inhoud van het boek bekijken.

Wie is Mark van Oosterwijck?

Als ik het over FitChef Turbo heb, heb ik het eigenlijk ook direct over Mark van Oosterwijck. Dit is namelijk de schrijver van FitChef Turbo én van de voorloper van dit boek (FitChef).

Van Oosterwijck is de grote man achter het bedrijf Drogespieren.nl. Dit is in feite een lifestyle blog waarin allerlei zaken omtrent spiermassa, afvallen en gezondheid worden besproken.

Al vanaf jonge leeftijd was Mark geïnteresseerd door voeding en spieropbouw. Dat kwam onder meer doordat Mark vroeger zelf last van overgewicht had.

Hij weet dus exact welke beperkingen dit zoal met zich mee brengt.
Door de jaren heen heeft Mark de focus gelegd op het helpen van andere. Daar is dit boek, FitChef Turbo, een voorbeeld van.

Dat geldt ook voor de voorloper van dit boek (FitChef) en het boek Vet Verliezen 1.0. Ik durf dan wel te stellen dat Mark in de afgelopen jaren een goede naam heeft op weten te bouwen. Toen ik dit boek tegen kwam, was ik dan ook vol goede moed.

Volgens Mark zelf heeft hij één duidelijk doel voor ogen: hij wilt andere mensen helpen om zo efficiënt mogelijk af te vallen. Het is daarvoor niet nodig om een volledig leven over hoop te gooien.

Nee, volgens Mark is het goed mogelijk door kleine aanpassingen te doen. Daarnaast is het belangrijk om consistent door het leven te gaan. Je moet dan ook wel over enige mentaliteit beschikken als je de diëten van Mark wenst te gaan volgen.

In onderstaande video krijg je een goede indruk van dit receptenboek.

Wat voor een recepten staan er in het boek?

Als ik het boek open sla, valt me één ding op. Alle recepten die hierin staan, zitten boordevol eiwitten. Dat is dan ook het belangrijkste kenmerk van het boek FitChef Turbo. In dit boek staan alleen maar eiwitrijke recepten.

Recepten waarmee je voldoende eiwitten binnenkrijgt en waarmee je een stuk gezonder door het leven kunt gaan.
Overigens vind je ruim 80 verschillende recepten in het boek terug. Deze recepten zijn bovenal allemaal binnen 15 minuten gereed te maken.

Dat geldt voor recepten voor het avondeten, maar ook voor de lunch en het ontbijt. Wat wens je nog meer? Met dit boek heb je direct toegang tot ruim 80 heerlijke, eiwitrijke recepten. Recepten waarmee je zowel droog kunt worden als flink mee af kunt vallen.

Van welk soort dieet maakt de FitChef Turbo gebruik?

Uiteraard is Mark niet de enige die bezig is met het opstellen van diëten. Nee, zoals ik in de inleiding al zei: het aantal diëten is fors toegenomen. Op welk soort dieet is dit boek dan gebaseerd?

Het is goed om te weten dat FitChef Turbo eigenlijk een eiwitrijk dieet is. Tegelijkertijd zijn de recepten enerzijds koolhydraatarm en anderzijds koolhydraatrijk. Deze combinatie roept wellicht enige vraagtekens op.

In de praktijk zie ik namelijk dat FitChef Turbo voornamelijk voor sporters geschikt is. Met het dieet is het mogelijk om af te vallen, maar het is nóg beter mogelijk om zichtbare spieren te krijgen.

Voor veel sporters is het wenselijk dat zij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen én dat zij gespierd worden/blijven. Voor die combinatie is het dieet van FitChef Turbo uiterst geschikt. Toch bestaan er voor mensen die per sé willen afvallen betere afvalboeken.

Dit boek is, zoals gezegd, met name voor sporters die op zoek naar de unieke combinatie zijn. Het is een compliment richting Mark waard dat dit dieet juist voor sporters ontzettend interessant is.

Als je een sporter bent, weet je namelijk hoe moeilijk het is om gezond te leven én veel spiermassa op te bouwen.

Wat zijn de 5 energiepijlers van FitChef Turbo?

Door de jaren heen heeft Mark verschillende pijlers in het leven geroepen. Dat zijn eigenlijk de pijlers waar hij zich aan houdt bij het opstellen van een dergelijk receptenboek.

Zo kan je in het boek onder andere de 5 energiepijlers vinden. Wat daarmee bedoeld wordt? In het gehele boek richt Mark zich continue op deze 5 pijlers.

Ik heb het hierbij over de volgende pijlers: balans, eenvoud, smakelijk, verzadigd gevoel en betaalbaar. Wellicht behoeft dit nog enige uitleg.

Balans

Hiermee probeert Mark aan te geven dat elk recept de belangrijkste voedingsstoffen bevat. Je lichaam blijft dus continue in balans als je dit dieet volgt.

Eenvoud

De recepten zijn allemaal binnen 15 minuten te bereiden. Je gaat dan ook geen exotische ingrediënten terug vinden. Nee, Mark hecht waarde aan eenvoud en dat is duidelijk terug te zien in het boek.

Smakelijk

Uiteraard moet het eten ook nog eens lekker smaken. De recepten in het boek kan ik dan ook typeren als smakelijke gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn.

Verzadigd gevoel

Om af te vallen, is het belangrijk dat het lichaam ‘vol’ zit. De recepten in FitChef Turbo bevatten veel vezels en eiwitten.

Deze voedingsstoffen zorgen ervoor dat je lichaam/hersenen het idee hebben dat je volledig vol zit. Dit helpt je absoluut om de overtollige kilo’s kwijt te raken.

Betaalbaar

Voor Mark is het ook belangrijk dat dit boek voor een ieder beschikbaar is. Mede daarom is het boek betaalbaar én zijn de recepten ook betaalbaar.

Daarmee komen we weer op hetzelfde punt: in FitChef Turbo wordt geen gebruik gemaakt van exotische ingrediënten. Alles draait om de eenvoud.

In mijn ogen weet Mark de juiste snaar te raken met deze 5 pijlers. Het zijn al prima op zich zelf staande pijlers, maar juist de combinatie maakt het zo sterk.

Je komt tenslotte vrij weinig diëten tegen waarbij je niet de hoofdprijs moet betalen, terwijl je wel heerlijke recepten voorgeschoteld krijgt.

Daarnaast spelen ook de eenvoud en balans een belangrijke rol in FitChef Turbo. Wat mij betreft zijn dit pijlers waar elk receptenboek aan moet voldoen.

Mede omdat het huidige leven zo hectisch is, heeft een ieder behoefte aan makkelijke gerechten.

Oftewel: gerechten die je in een handomdraai klaar kunt maken. Juist dát zijn de gerechten die je in FitChef Turbo terug vindt.

Bereken hier jouw BMI

Het berekende BMI is

Laag BMI! Hiervoor kun je het beste Fitchef Turbo uitproberen!

Normaal BMI Je kunt hiervoor het beste de Afslank Receptenbijbel uitproberen!

Hoog BMI! Je kunt hiervoor het beste de Afslank receptenbijbel uitproberen!

Mijn ervaring met de FitChef Turbo

Zoals alle reviews op mijn website, heb ik ook deze review op basis van eigen ervaringen geschreven. In de afgelopen periode heb ik vol interesse het boek van Mark van Oosterwijck gevolgd.

Wat mij direct op viel, was de verscheidenheid aan recepten. Alle recepten zijn eiwitrijk, maar ondertussen zijn de recepten ook behoorlijk divers.

Eén van de pijlers is niet voor niets ‘smakelijk’. Over de smaak in dit dieet had ik dan ook niks te klagen. Maar, dat is uiteraard niet het belangrijkste van een dieet. Nee, het gaat met name om het resultaat.

Op het gebied van de resultaten kan ik kort zijn: ook die zijn dik in orde. Ik wil daarbij wel het volgende opmerken. Dit boek is met name geschikt voor sporters. Zij willen tenslotte spieren opbouwen en ondertussen gezond leven.

Dat is mogelijk met dit boek. Als je echter alleen af wilt vallen, is dit boek niet de juiste keuze. In dat geval zijn andere boeken beter.

Ook in die boeken ligt de nadruk namelijk op het afvallen. In FitChef Turbo ligt de nadruk op afvallen, gezond leven én een spiermassa opbouwen.

Wat zeggen andere mensen over dit boek?

Door de opkomst van het internet is alle informatie toegankelijk. Ik heb dan ook op internet opgezocht wat andere mensen zoal van dit boek vinden.

Over het algemeen zijn de meeste mensen behoorlijk enthousiast. Dat komt ook deels door het relatief lage prijskaartje van FitChef Turbo. Je betaalt namelijk een bedrag van nog geen 30 euro voor dit receptenboek.

De meningen over FitChef Turbo zijn redelijk gelijkgestemd. Men vindt het een prima boek, maar benoemt wel dat het met name voor sporters uitermate handig is. Om alleen af te vallen, kan je volgens de gebruikers beter een ander boek uitkiezen.

Daarnaast benoemen veel gebruikers óók het gemak van dit boek. Als je een druk bestaan hebt, heb je lang niet altijd de tijd om uitgebreid te gaan koken.

Dat is, volgens andere mensen, dan ook een absoluut pluspunt van dit boek. De recepten zijn allemaal makkelijk te bereiden én zijn bovenal nog eens gezond.

Je hoeft dus niet meer uren uit te trekken om een gezonde maaltijd te bereiden. Vooral dat punt is voor veel mensen een ongelooflijke overwinning.

Is FitChef Turbo de moeite waard?

Mark van Oosterwijck gooide hogen ogen met zijn vorige boek, FitChef. Geldt dat ook voor FitChef Turbo? Wat mij betreft wel.

Wat betreft de recensies op het internet van andere mensen ook. Het boek is namelijk onderscheidend en weet in veel gevallen het leven een stuk gemakkelijker te maken.

Je hoeft namelijk geen uren meer in de keuken door te brengen. Ondertussen geniet je wel van een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Daarbij komt ook nog eens dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt.

Daarbij wil ik wel opmerken dat het boek met name voor sporters de moeite waard is. Als jij een spiermassa op wilt bouwen, ben je gebaat bij FitChef Turbo.

Met het boek is het namelijk mogelijk om zowel spiermassa op te bouwen als om gezond door het leven te gaan. Ik wil dit boek dan ook graag aan sporters aanraden.

Ben je geen sporter en wil je gewoon gezond door het leven gaan? Dan ben je ook met de FitChef Turbo goed bezig.

Je moet je daarbij wel beseffen dat het niet het beste boek is om direct veel kilo’s mee kwijt te raken. Op het gebied van een gezonde leefstijl is dit echter wel één van de betere boeken op de markt.

FitChef Turbo aanschaffen met korting

Als je het boek wilt kopen, moet je zo’n 3 tientjes neerleggen. Dat is een marktconform bedrag voor een dergelijk uitgebreid boek. Je krijgt tenslotte meer dan 80 recepten voorgeschoteld.

Tegelijkertijd wilt iedere Nederlander geld besparen. Dat zit tenslotte in onze genen. Gelukkig is dat mogelijk dankzij mijn kortingsactie.

Ik bied jou een mooie korting op FitChef Turbo aan, zodat jij helemaal goed van start kunt gaan met dit receptenboek!

Fitchef Turbo van Mark van Oosterwijck kopen? Dat doe je via een speciale kortingspagina!

Ga direct naar de kortingspagina!
Fitchef Turbo
Fitchef Turbo

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

18 okt 2019
4

Niet alle gerechten vallen even in de smaak maar ondanks dat zijn ze wel super gezond en eenvoudig te bereiden.

David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *