Fitcooking Lifestyle Programma 2020 Review

Het ultieme voeding & fitness lifestyle programma van 2020 ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Steeds meer mensen streven naar de beste versie van zichzelf. Ze letten op hun leefstijl, ze huren een dure personal trainer in en/of ze volgen uiteenlopende diëten. Het doel hiervan is evident: fit worden, overtollige kilo’s kwijtraken en een strak lichaam verkrijgen.

Is het dan echt nodig om een dure personal trainer in te huren? Is het dan echt nodig om een bepaald dieet te volgen? Dergelijke vragen stelde ik mezelf ook.

Al jarenlang had ik de droom om een strak en fit lichaam te krijgen. Bovendien merkte ik aan mezelf dat ik kracht en energie tekort kwam. Nadat mijn beste vriend zich bezig ging houden met een dieet, kon ik eigenlijk niet afblijven.

Ik ging daarom via het internet op zoek naar de beste manier om een strak en fit lichaam te krijgen. Daarbij stuitte ik al snel op de eerste twee edities van Fitcooking. Dit concept sprak mij erg aan; gelukkig zag ik tijdig dat editie 3 uit zou komen. Ik heb daar even geduldig op gewacht en heb me daarna direct aangemeld voor het Fitcooking programma.

Mijn grote doel om een fit en strak lichaam te krijgen, kon mogelijk werkelijkheid gaan worden door dit programma. Is het gelukt? Ben ik tevreden over Fitcooking? De antwoorden op die vragen vind je in deze Fitcooking editie 3 review. Ik bespreek hierin de derde editie van de succesvolle Fitcooking serie.

Dit programma is door de ontwikkelaar continue doorontwikkeld, waardoor we nu dus met editie 3 te maken hebben. In deze review lees je niet alleen mijn bevindingen, maar kijk ik ook naar de bevindingen van andere gebruikers. Uiteraard kan je in deze review ook terugvinden hoe het programma opgebouwd is, waar het programma exact om draait en wie de ontwikkelaar is.

Ben je benieuwd geworden naar het Fitcooking programma? Lees deze review op je gemakje door en start mogelijkheid zelf ook met het proces om een strak en fit lichaam te krijgen!


Wat is het Fitcooking programma?

Bij het Fitcooking programma draait alles om het verkrijgen van een strak en fit lichaam. Je vindt in dit programma veel informatie over een uniek lifestyle plan, informatie over voeding, informatie over training en je krijgt allerlei recepten voorgeschoteld die horen bij een gezonde leefstijl.

Zoals gezegd streven steeds meer mensen naar de beste versie van zichzelf. De lat ligt tegenwoordig hoog, want een strak & fit lichaam is het ideaalbeeld. Hoe kan je nou zo’n strak & fit lichaam krijgen? Naar het antwoord op die vraag ben ik ook een tijdje op zoek geweest. Ik kwam gelukkig in aanraking met het Fitcooking programma; dit programma heeft mijn leven absoluut veranderd.

Ik wil je in deze review dan ook graag meer vertellen over de derde editie van het Fitcooking programma. In deze review bespreek ik eigenlijk alles wat met het Fitcooking boek te maken heeft. Ik bespreek wat de inhoud van het boek, hoe het boek opgebouwd is, wat het doel van dit programma is en of het programma aan te raden is.

Wil jij ook een strak & fit lichaam krijgen? Dan is het zaak om je lifestyle aan te gaan passen. Je moet veel energie en doorzettingsvermogen hebben om een strak lichaam te krijgen.

Tegelijkertijd moet je ook voldoende rust pakken, de juiste voedingsmiddelen binnen krijgen en eigenlijk bewust met alles in het leven om gaan. Hoe je dit het beste kunt doen, komt in het Fitcooking programma uitgebreid ter sprake.

Bekijk in onderstaande video de inhoud van dit complete lifestyle programma

Wie heeft het Fitcooking programma ontwikkeld?

Toen ik voor het eerst met het Fitcooking programma in aanraking kwam, verbaasde ik me over de foto’s op de voorpagina van het bijbehorende boek. Op deze foto’s staat namelijk continue dezelfde knappe vrouw afgebeeld.

Een vrouw met een strak & gespierd lichaam. Wie is zij toch? Nou, ik kwam er al vrij snel achter dat deze vrouw de ontwikkelaar van het Fitcooking programma is. Haar naam is Veerle Trum; in de afgelopen jaren heeft zij het Fitcooking programma bedacht en verder uitgewerkt. Ondertussen is zij bij Fitcooking programma editie nummer 3 aanbeland, nadat de eerste twee edities onwijs populair bleken.

Veerle heeft een grote passie voor voeding en training. Op basis van deze passie heeft zij een lifestyle ontwikkeld. Een lifestyle waar zij gelukkig van wordt en een lifestyle waar zij een strak & fit lichaam door verkregen heeft.

Deze lifestyle heeft zij compleet uitgewerkt in dit Fitcooking programma. Bij het programma draait het voornamelijk om de lange termijn. Volgens Veerle is het namelijk van belang om óók op de lange termijn de focus op voeding en training te hebben. Dat is de enige mogelijkheid om je strakke & fitte lichaam te krijgen én te behouden.

Mijn bevindingen over Veerle Trum zijn onwijs positief. Op de foto’s straalt zij kracht en vertrouwen uit; dat is precies waar veel vrouwen naar op zoek gaan. Maar, vergis je niet. Het Fitcooking programma is óók geschikt voor mannen. Ook dat spreekt mij bijzonder aan. Al met al ben ik bijzonder positief over de ontwikkelaar. Veerle Trum staat namelijk overal met naam en afbeelding afgebeeld.

Dat doet mij vermoeden dat zij volledig achter haar eigen programma staat. Bovendien straalt dit veel vertrouwen uit naar de buitenwereld. Wat mij betreft is Veerle dus ook de juiste persoon om een dergelijk programma te ontwikkelen. Doordat zij eerder al twee edities uitgebracht heeft, had ik de gedachte dat editie 3 minstens net zo goed zou zijn. Uiteindelijk is die gedachte volledig uitgekomen.

Waar draait het Fitcooking programma om?

Dit programma draait om het verkrijgen van een gezond, strak & fit lichaam. Een dergelijk lichaam verkrijg je niet zomaar. Nee, je moet hier de juiste lifestyle voor aanhouden, een juist voedingspatroon volgen en de juiste intensiteit in de trainingen leggen. Hiermee heb ik direct de drie belangrijkste pijlers van het Fitcooking programma benoemd:

 • Lifestyle

 • Training

 • Voeding

Dankzij dit programma krijg jij de juiste handvatten aangereikt om stappen te gaan maken. Je kunt met dit programma vet verliezen, je kunt een flinke spiermassa op gaan bouwen en je kunt zodoende een strak en fit lichaam verkrijgen. Is dat jou doel? Dan is het Fitcooking voor jou op het lijf geschreven.

Wellicht kan ik het doel van dit programma het beste omschrijven aan de hand van de voorpagina van het boek. Op de voorpagina is namelijk de volgende tekst te lezen: “Een compleet programma om in 12 weken in de beste shape van jouw leven te komen en te blijven”. Het duurt dus slechts 12 weken voordat je al van een gezond & fit lichaam kunt genieten.

Voor wie is het Fitcooking programma geschikt?

Graag wil ik opmerken dat het Fitcooking programma niet voor iedereen geschikt is. Je kunt dit programma namelijk alleen succesvol volgen als je zelf onwijs veel inzet hebt. Je moet het nodige doorzettingsvermogen hebben, je moet geduld op kunnen brengen en je moet streng voor jezelf kunnen zijn. Je moet namelijk hard trainen, je moet de juiste dingen eten en je moet dat dag in dag uit vol zien te houden.

Wil je spiermassa opbouwen? Dan is het Fitcooking programma voor je geschikt. Wil je een strak, vitaal en fit lichaam krijgen? Ook dan is het Fitcooking programma voor je geschikt. Wil je graag van de overtollige kilo’s afkomen? Ook dan ben je aan het juiste adres bij het Fitcooking programma. Al met al is het programma geschikt voor mensen die een verandering in hun leven aan willen brengen.

Dat was bij mij óók het geval. Ik had al jarenlang de droom om een strak en fit lichaam te verkrijgen. Jarenlang had ik echter voor mezelf ook smoesjes om deze droom continue uit te stellen. Ik was altijd ‘te druk’, ik had altijd ‘iets anders aan mijn hoofd’ of ik had spontaan last van een ‘blessure’.

Moraal van het verhaal: het Fitcooking programma is geschikt voor iedereen die voldoende motivatie heeft. Je moet echt motivatie hebben om een gezond en fit lichaam te krijgen. Het programma is namelijk behoorlijk ‘streng’ en je moet dus ook streng voor jezelf kunnen zijn. Ik kan je dit programma in ieder geval zeker aanraden; daarover lees je later meer in deze Fitcooking review.

De inhoud van het Fitcooking programma

In het Fitcooking programma speelt het e-book ‘Het ultieme voeding en fitness lifestyle plan voor een strak & fit lijf’ de hoofdrol. In dit boek vind je eigenlijk alle informatie omtrent lifestyle, voeding en training.

Maar, hoe zit het met de inhoud van het boek? Als je het opent, zie je allereerst een voorpagina met enkele foto’s. Op deze foto’s staat het gespierde lichaam van de schrijver, de stralende lach van de schrijver en allerlei foto’s van heerlijke gerechten.

Zodra je het boek openslaat, zie je direct het voorwoord van Veerle. In dit voorwoord vertelt Veerle wie zij is, wat haar passies zijn en waarom zij het Fitcooking programma ontwikkeld heeft.

Vervolgens zie je de inhoudsopgave:

 • Pagina 6: Hoe gebruik je het lifestyle plan? Alles wat jij moet weten om te kunnen starten.
 • Pagina 12: Informatie over voeding & training. Hoe voeding bijdraagt aan jouw resultaat.
 • Pagina 20: Stappenplan van Fitcooking. Stap voor stap naar een passend voedingspatroon.
 • Pagina 32: Shape shakes. 12 gezonde en eiwitrijke shapes voor elke dag.
 • Pagina 46: Ontbijt. 18 heerlijke ontbijtjes om verantwoord je dag mee te starten.
 • Pagina 66: Lunch. 15 smaakvolle en eiwitrijke lunch recepten.
 • Pagina 84. Diner. 19 gezonde recepten voor een heerlijke avondmaaltijd.
 • Pagina 106: Koolhydraat beperkt. 10 eiwitrijke recepten met minder koolhydraten.
 • Pagina 118: Vegan. De 13 lekkerste vega(n) recepten voor een dagje zonder vis of vlees.
 • Pagina 134: Prep and Go. 10 recepten om mee te nemen naar elke gewenste bestemming.
 • Pagina 146: Hartige snack. 10 onwijs lekkere hartige snacks voor tussendoor.
 • Pagina 158: Zoete snacks. 14 eiwitrijke zoete snacks om verantwoord van te genieten.
 • Pagina 174: Sauzen & Dips. De 16 lekkerste gezonde en eiwitrijke sauzen, dips en spreads.

Deze inhoudsopgave laat direct zien waar dit programma om draait: lifestyle, voeding en training. De focus ligt daarbij op de voeding, aangezien je in het boek onwijs veel verschillende gezonde recepten kunt vinden. De 137 recepten uit het boek bevatten allemaal de juiste hoeveelheid calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten. De juiste hoeveelheid voedingswaarden om een gezond & fit lichaam te gaan krijgen.

Het Fitcooking programma is eigenlijk een complete leidraad voor een gezonde lifestyle. Je kunt het boek van A tot Z doorlezen, de heerlijke recepten klaarmaken en onwijs hard in de sportschool trainen. Op die manier heb jij het ook in je om een gezond, strak & fit lichaam te krijgen.

Door de opbouw van het boek ben je in 12 weken in staat om een fit & vitaal lichaam te krijgen. Je bouwt onwijs veel spiermassa op, je neemt afstand van de overtollige kilo’s en je geniet nadien van een strak & fit lichaam.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor dit programma?

Heb je naar aanleiding van deze review reeds interesse in het Fitcooking programma? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd wat je krijgt zodra je je aangemeld hebt. Nou, Veerle heeft ervoor gekozen om het gehele programma onder te verdelen in 4 stappen. Als je je voor het Fitcooking programma aanmeldt, krijg je de volgende zaken geleverd:

 • Een macrocalculator voor zowel mannen als vrouwen; hiermee kan je de hoeveelheid calorieën- en macronutriënten berekenen.

 • Een persoonlijk voedingsschema op maat aan de hand van jouw calorieën.

 • Nuttige en waardevolle tips, weetjes en advies over voeding & training.

 • 137 eiwitrijke recepten.

Als je je voor het Fitcooking programma aanmeldt, krijg je volgens Veerle ‘alle kennis en tools die jij nodig hebt om effectief jouw fysieke doelen te behalen en te behouden’. Dat klinkt goed, niet waar?

Wat is de mening van andere gebruikers?

In deze review heb je tussen de regels door kunnen lezen dat ik onwijs positief ben. Ik heb gehoord dat de eerste twee edities van het Fitcooking programma onwijs goed waren, maar deze editie is nóg beter. Vinden andere volgers c.q. gebruikers van dit programma dat ook?

Ja, absoluut. De meningen van andere gebruikers sluiten namelijk precies op mijn mening aan. In veel beoordelingen valt bijvoorbeeld te lezen dat mensen van hun overtollige kilo’s afgekomen zijn en dat zij veel lekkerder in hul vel zitten. Doordat ze hun volledige lifestyle aangepast hebben, gaan ze fluitend & gezond door het leven.

In de recensies vallen ook veel positieve woorden te lezen over Veerle. Zo omschrijft iemand haar als ‘echt een lieve dame’. In een andere beoordeling wordt genoemd dat Veerle de recensent geleerd heeft om écht in shape te blijven.

De meningen over Veerle en het nieuwe Fitcooking programma zijn dus onwijs positief. Dit geeft mij ook een goed gevoel, aangezien ik dus niet de enige ben die zo positief over dit programma is.

Wat zijn de kosten voor het nieuwe Fitcooking programma?

Heb je naar aanleiding van deze review interesse om het nieuwe Fitcooking programma te volgen? Dan hoef je daar absoluut niet de hoofdprijs voor te betalen. Je kunt namelijk tijdelijk van een kortingsactie van Veerle gebruik maken.

In plaats van het vaste bedrag van 47 euro hoef je nu slechts 37 euro te betalen. Voor nog geen 40 euro krijg je dus toegang tot het uitgebreide programma.

Als je dit bedrag betaald hebt, krijg je bovendien direct toegang tot het programma. Het programma is volledig digitaal en is na aanmelding dus direct inzichtelijk. Dit betekent dat je per heden kunt starten met het proces om een fit & vitaal lichaam te krijgen.

Kan ik het nieuwe Fitcooking programma aanraden?

Een strak lichaam, een ongekende spiermassa en een gelukzalig gevoel; dat heb ik overgehouden aan het volgen van het nieuwe Fitcooking programma. Ik kan zodoende dit programma aan iedereen aanraden. Het programma is logisch opgebouwd, het programma bevat onwijs veel informatie en het programma werkt écht.

Ik kan je eigenlijk maar voor één ding waarschuwen: je eigen inzet. Je moet namelijk echt veel inzet tonen om van het beste resultaat te kunnen genieten. Je moet veel geduld hebben, je moet veel doorzettingsvermogen hebben en je moet in jezelf geloven. Het nieuwe Fitcooking programma is namelijk effectief, maar werkt absoluut.

Ben jij op zoek naar de beste versie van jezelf? Wil je een fit & gezond lichaam krijgen? Dan is dit hét programma. Veerle heeft absoluut goed werk afgeleverd met het nieuwe Fitcooking programma.

Zoals ik eerder al zei, waren de eerste twee edities van het programma al goed. Met deze derde editie heeft Veerle zich wederom weten te overtreffen. Ik wil je dan ook van harte aanraden om je direct aan te melden en aan de slag te gaan.

Voor een bedrag van 37 euro kan je eigenlijk niet de mist in gaan. Probeer het, ga trainen, volg de recepten uit het boek en geniet van de voordelen. Je staat aan de vooravond van een complete verandering van jouw leven. veel succes en plezier!

Een gezonder leven in slechts 4 eenvoudige stappen?

Ga Direct Naar De Kortingspagina!
Fitcooking Lifestyle Programma 2020
Fitcooking Lifestyle Programma 2020

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

20 mrt 2020
4
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *