High Ticket Dropship Academy Review

Een maandelijks passief inkomen verdienen met dropshippen?

Gemiddelde leestijd: 23 minuten

In de afgelopen jaren zijn veel ondernemers gestart met hun eigen online business. Onder meer affiliate marketing en dropshipping zijn daarbij veel gekozen online verdienmodellen. Persoonlijk ben ik meer overtuigd van affiliate marketing, maar ik geef ook graag dropshipping een kans om zich te bewijzen.

Hoe ik tot die keuze ben gekomen? Nou, ik kwam onlangs in contact met de Dropship Academy. Enige tijd geleden had ik al de cursus van hen gevolgd, maar zij zijn nu met een nieuwe cursus op de proppen gekomen. Ik heb de kans gehad om deze nieuwe cursus, genaamd High Ticket Dropship, uit te proberen. Mijn bevindingen deel ik graag met je in deze High Ticket Dropship review.

In de afgelopen jaren heb ik mezelf aardig weten te ontwikkelen als digitaal ondernemer. Ik ben ooit als ondernemer gestart omdat ik vaak overdag nog enkele uurtjes over had. Dat kwam puur door mijn werk als DJ; dat werk speelt zich uiteraard veelal in de avond af.

Enkele jaren geleden kwam ik tot de ontdekking dat ik toch wel wat vrije tijd per dag over had. Wat ging ik met die vrije tijd doen? Ging ik die tijd verspillen aan Netflix? Of zou ik die tijd nuttig gaan besteden? Uiteindelijk koos ik voor de tweede optie; een keus waar ik absoluut nooit spijt van heb gehad.

Ondertussen heb ik een hoop mogen leren. Zo heb ik ook geleerd dat het zeer belangrijk is om je continue door te blijven ontwikkelen. Mede daarom neem ik veel cursussen af, aangezien ik daarmee mijn kennis uit kan breiden. Bovendien kan ik dankzij die cursussen tijdelijk nieuwe kansen inzien c.q. grijpen. Dit komt uiteindelijk de groei van mijn onderneming alleen maar ten goede.

Zoals ik hierboven al aangaf, heb ik eerder de cursus van de Dropship Academy gevolgd. De heren van de Dropship Academy streven echter zelf ook continue naar groei, waardoor zij nu met een nieuwe cursus op de proppen zijn gekomen. De High Ticket Dropship cursus is het nieuwste product van de Dropship Academy en ziet er zeer veelbelovend uit.

In deze High Ticket Dropship review bespreek ik graag alles omtrent deze cursus. Zo bespreek ik onder meer hoe deze cursus opgebouwd is, waar het bij deze cursus precies omdraait en of deze cursus aan te raden is. Uiteraard bespreek ik ook wat de kosten voor deze cursus zijn, of je nog bonussen meegeleverd krijgt én wat het doel van deze cursus is. Om deze High Ticket Dropship review helemaal compleet te maken, zoom ik ook nader in op de heren van de Dropship Academy.


Wat is de High Ticket Dropship cursus?

In de afgelopen jaren heeft de Dropship Academy dropshipping naar een hoog niveau getild. De eigenaren van de Dropship Academy hebben gigantische resultaten weten te bereiken, waarna zij ook andere mensen zijn gaan helpen. Dat hebben zij in de afgelopen periode met meerdere cursussen gedaan, waarvan de High Ticket Dropship cursus nu eigenlijk de opvolger is.

In deze cursus krijg je eigenlijk alles omtrent highticket dropshipping geleerd. Wat dit precies is? Nou, dit is eigenlijk het scoren van orders met een flink bedrag. Je leert dus niet hoe je 10 euro per order kunt scoren, maar je leert wel hoe je bijvoorbeeld 200 euro, 400 euro of zelfs 500+ euro per order kunt gaan verdienen.

Hoe je dat precies kunt doen? Die kennis had ik vóór het volgen van deze cursus absoluut nog niet in huis. Ik durf echter te stellen dat ik op dit moment die kennis wél in huis heb. Deze cursus heeft mij een hoop nieuwe kennis en nieuwe inzichten opgeleverd; meer verklap ik op dit moment nog niet. Ben je nu als nieuwsgierig naar de High Ticket Dropship cursus? Lees deze High Ticket Dropship review op je gemakje door en laat je verrassen!

Let op: de High Ticket Dropship cursus is niet hetzelfde als de Dropship Academy 3.0 cursus. Het gaat echt om een geheel nieuwe cursus. Een nieuwe cursus met een zeer interessant onderwerp; je leert immers in deze cursus een zeer lucratief verdienmodel!

In onderstaande video laat ik de inhoud van deze complete training zien.

De prijs van de Dropship Academy is momenteel 1.497 Euro. Dit is de vaste prijs die door Joshua is vastgesteld.

Er is een wettelijke 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op de Dropship Academy. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Mijn persoonlijke ervaring is dat Joshua zeker te vertrouwen is. Hij heeft een groot team van medewerkers achter zich en reageert altijd snel en behulpzaam via mail. Daarnaast heb ik geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je duidelijk uitgelegd en is alles is prima te volgen.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Ben je op dit moment al met dropship bezig? Of ben je je op dit moment aan het inlezen in dit online verdienmodel? In beide gevallen is de kans groot dat je wel eens van de Dropship Academy gehoord hebt. De Dropship Academy is eigenlijk dé autoriteit op het gebied van dropshipping in ons land. Ook in België heeft dit bedrijf overigens al een flinke naam achter weten te laten.

Het bedrijf Dropship Academy is opgestart door de heer Joshua Kaats. Joshua was op jonge leeftijd al gegrepen door de online business en heeft zelf ook nooit zijn opleiding af gemaakt. Dat was ook niet nodig, aangezien hij al snel winstgevende dropship websites op wist te zetten. Ondertussen wist hij ook zijn kennis flink uit te breiden, wist hij zijn online business op te schalen en wist hij dus echt veel geld te verdienen.

Nadat hij zelf onwijs veel geld verdiend had, besloot hij om zijn leven anders aan te gaan pakken. Hij wilde niet meer alleen voor zichzelf gaan werken, maar hij wilde ook andere mensen graag gaan helpen. Dat heeft hij uiteindelijk gedaan door zijn eigen onderneming, Dropship Academy, te ontwikkelen. Met zijn onderneming heeft hij door de jaren heen vrij veel online ondernemers weten te helpen.

De Dropship Academy heeft namelijk al meerdere online cursussen op de markt gebracht. Deze cursussen verschillen op bepaalde vlakken, maar hebben wel altijd één gemeenschappelijk kenmerk: ze hebben iets van doen met dropshipping. Dat is dus ook het geval bij de High Ticket Dropship cursus. Dit is eigenlijk de nieuwste cursus van het bedrijf Dropship Academy.

Is Joshua Kaats nog steeds de eigenaar van de Dropship Academy? Ja, zeker. Het is echter wel een feit dat hij niet meer als enige werkzaam is in zijn bedrijf. Door de jaren heeft hij een volledig e-commerce team weten te creëren, waardoor hij zijn online business verder uit heeft weten te breiden.

Achter de schermen is een belangrijke rol weggelegd voor Sven Jansen. Sven is ook zeer gedreven in dropshipping geworden en is eigenlijk uitgegroeid tot dé zakenpartner van Joshua Kaats. Samen met Joshua heeft Sven ook een gave Lamborghini en Ferrari gekocht; dit is des te meer bewijs dat deze heren hun zaakjes prima op orde hebben.

Al met al ben ik over de Dropship Academy zeer te spreken. Joshua Kaats heeft van zijn bedrijf een succes weten te maken. Dat is grotendeels te danken aan zijn mindset, maar ook aan zijn harde arbeid. Eigenlijk is hij het typerende voorbeeld van een succesvolle digitale ondernemer: door hard te werken weet je al snel een hoop te bereiken.

Daarbij is het echter ook van belang dat je weet waar je mee bezig bent. Dat kun je voor elkaar krijgen door één van de cursussen van de Dropship Academy te volgen. Enige tijd geleden had ik al een cursus van de Dropship Academy gevolgd, waar ik destijds zeer te spreken over was. Geldt dat ook voor de High Ticket Dropshipping cursus van de Dropship Academy? Het antwoord op die vraag vind je in het restant van deze High Ticket Dropshipping review!

Wat is het doel van deze cursus?

Hierboven heb ik aangegeven dat Joshua Kaats zelf een zeer succesvol dropship ondernemer is. Waarom heeft hij dan besloten om andere mensen met dropshipping te gaan helpen? Daarmee zorgt hij immers toch alleen maar voor meer concurrentie? Dat klopt zeker, maar Joshua Kaats heeft een nobel streven. Hij wil namelijk iedereen – met interesse – van onafhankelijke vrijheid gaan voorzien. Volgens hem is dat absoluut mogelijk door deze cursus te gaan volgen.

Met deze cursus wil hij ook aan jou leren hoe je een winstgevende business op kunt zetten. Het gaat hierbij dan niet om producten waarmee je enkele euro’s winst kunt maken, maar juist om producten waarbij je van hoge marges geniet. Ook die producten zijn volgens Joshua Kaats zeer geschikt voor dropshipping.

Moraal van het verhaal: het doel van deze cursus is om jou te helpen bij het opbouwen van een winstgevende business. Voor het opbouwen van een dergelijke business heb je de juiste kennis in huis én je moet weten waar je mee bezig bent. Dat wordt – naar zeggen van de Dropship Academy – allemaal uitgebreid besproken in de High Ticket Dropshipping cursus.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is eigenlijk voor alle digitale ondernemers geschikt. Enerzijds is de cursus zéker geschikt voor mensen die op dit moment al met dropshipping bezig zijn. Je weet dan immers al hoe dit online verdienmodel in elkaar zit en hoe je jouw eigen dropshipping websites kunt ontwikkelen.

Je kunt deze High Ticket Dropshipping dan eigenlijk als een uitbreiding op jouw kennis zien. Je leert precies hoe je producten kunt verkopen met een hoge marge, waardoor je nóg meer geld via dropshipping kunt gaan verdienen.

Heb je nog géén ervaring met dropshipping? Dan is deze cursus alsnog voor jou geschikt. Met deze cursus doe je namelijk alle kennis op die je nodig hebt om als succesvol digitaal ondernemer te kunnen fungeren. De cursus is in mijn ogen in ieder geval vrij laagdrempelig, waardoor je je zonder enige aarzeling voor deze cursus aan kunt melden. Ook als je nog geen ervaring met dropshipping hebt.

In mijn ogen is deze cursus in ieder geval voor een breed publiek geschikt. Daar wil ik wel graag het volgende aan toevoegen: volgens Joshua Kaats is deze cursus alleen geschikt voor mensen die voldoende motivatie hebben. Ook moet je over de juiste mindset beschikken. Dat is overigens niet alleen het geval bij de High Ticket Dropshipping cursus, maar is ook het geval bij de Dropship Academy 3.0 cursus!

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Zo, je hebt nu eigenlijk alle achtergrondinformatie over deze cursus voorgeschoteld gekregen. Zo op het eerste oog ziet de cursus er veelbelovend uit, maar dat is de cursus dat in de praktijk ook? Die vraag wil ik graag beantwoorden door nader met je naar de opbouw en inhoud van deze cursus te gaan kijken.

Zoals ik hierboven al aangaf: met deze cursus leer je precies hoe je producten kunt gaan verkopen met een ongekend hoge marge. Je moet hierbij rekening houden met een marge van wel 500 euro per product. Als je één product via één van jouw dropshipping websites weet te verkopen, kun je dus al 500 euro verdienen.

In deze cursus wordt dit allemaal aan je uitgelegd met behulp van 122 lessen. Deze 122 lessen zijn onderverdeeld in maar liefst 10 verschillende modules. Voor het overzicht heb ik de verschillende hoofdstukken/modules even op een rijtje gezet:

 • Welkomstwoord
 • Introductie
 • Module 1: Niche Goldmining
 • Module 2: Webshop Magneet 2.0
 • Module 3: Shoptimized Thema 2.0
 • Module 4: Gratis Shopify Thema 2.0
 • Module 5: Leverancier Fishing
 • Module 6: Conversie Magic (Bootcamp)
 • Module 7: Conversie Magic (Optimalisatie)
 • Module 8: Sales Funnel Machine

Al deze modules zijn onwijs uitgebreid opgesteld. Zo vind je bijvoorbeeld in de module ‘Webshop Magneet 2.0’ module 19 lessen terug. In deze lessen wordt onwijs veel nuttige informatie besproken. Deze informatie krijg je overigens allemaal in de vorm van video’s voorgeschoteld.

Deze video’s zijn door Sven Jansen en Joshua Kaats ingesproken. Beide heren hebben een prettige stem om naar te luisteren, terwijl de video’s er ook gelikt uit zien. Je hoeft eigenlijk alleen maar de video’s aan te zetten, naar de video’s te kijken/luisteren en ook nog aantekeningen te maken.

In mijn ogen is het volgen van de High Ticket Dropshipping cursus echt een feestje. Zoals bij de vorige cursussen van de Dropship Academy ook al het geval was, bevat ook deze cursus bovendien heel veel kennis en informatie. Al deze informatie kun je op een gemakkelijke én leuke manier op gaan doen.

Verder ben ik ook zeer te spreken over de omvangrijkheid van deze cursus. Als je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je direct toegang tot jouw persoonlijke dashboard. Via dit dashboard kun je alle modules en alle lessen gaan volgen, waardoor je dus alle benodigde kennis op kunt gaan doen.

Daarbij ben ik óók te spreken over het feit dat je via dit dashboard direct jouw vragen kunt stellen. Het is echter ook mogelijk om mee te doen aan de wekelijkse meeting. In deze meeting kun je direct jouw vragen aan de coaches van de Dropship Academy stellen, waardoor de cursus al snel nóg duidelijker voor je wordt.

Onder aan de streep kan ik dus alleen maar met lovende woorden over de High Ticket Dropship cursus spreken. Deze cursus is uitgebreid, bevat onwijs veel informatie, is leuk/makkelijk om te volgen en is keurig opgemaakt. Ik heb dus helemaal niks te klagen over deze veelbelovende cursus van de Dropship Academy!

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

In de afgelopen jaren heeft de Dropship Academy meerdere cursussen op de online markt uitgebracht. Bij al deze cursussen viel mij op dat ze de nodige bonussen gratis meeleveren. Is dat ook het geval bij de High Ticket Dropshipping? Ja, dat is zéker het geval.

Als je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je dus toegang tot een online dashboard. Via dit online dashboard kun je de modules van deze cursus volgen, maar je kunt ook direct gebruik maken van allerlei bonussen. Ik heb even al deze bonussen voor je op een rijtje gezet:

 • Coaching bibliotheek: hierin vind je alle opnames van de coachings.
 • Platinum Partner Secrets 2.0: hierin vind je inzichten over de masterminds die door Joshua Kaats bezocht worden.
 • Klantgeluk BluePrint + Facebook Ads Blueprint: meer informatie over het opzetten van Facebook advertenties.
 • Google Shopping 2.0: een complete cursus voor het verkopen van producten via Google.
 • Google Basics 2.0 + Google Tekst Ads 2.0 + Google SEO 2.0: vergelijkbaar met de hierboven genoemde cursus.
 • De succesformule (creëer een 100K mindset): een uitgebreide cursus over het verkrijgen van de juiste mindset.
 • Samen succes Challenge 2020: toegang tot een interessante challenge van de

Al met al krijg je dus onwijs veel bonussen meegeleverd. Al deze bonussen spreken mij erg aan, aangezien de bonussen aansluiten op de inhoud van de High Ticket Droshipping. Als je succesvol met dropshipping aan de slag wilt gaan, heb je daar zonder enige twijfel Facebook en Google voor nodig. Met deze bonussen krijg je precies aangeleerd hoe je daar gebruik van kunt maken.

Wat vinden andere mensen van de High Ticket Dropshipping cursus?

Lijkt het jou wel iets om met deze cursus aan de slag te gaan? Dat kan ik me maar al te goed voorstellen. Ik ben namelijk behoorlijk positief over deze cursus, terwijl dat óók het geval is bij veel andere mensen die deze cursus volgen. Via onder meer Trustpilot vind je veel positieve beoordelingen over de Dropship Academy:

Tussen deze reviews heb ik enkele interessante opmerkingen gevonden. Deze heb ik even op een rijtje gezet:

 • Alles goed uitgelegd er is een wereld van kansen. Je moet ze alleen willen pakken. Deze jongens geven je die mogelijkheid.
 • Uitstekende opbouw van de content. Zeer leerzaam en duidelijke uitleg. Kan bijna niet misgaan op deze manier!
 • Als je serieus bent om je leven financieel en intellectueel naar een volgend niveau te tillen én je hebt interesse in productverkoop en marketing dan is deze cursus perfect voor jou! 10X meer waard dan de prijs van de cursus.

Deze beoordelingen laten duidelijk zien dat veel mensen uiterst tevreden zijn over de High Ticket Dropshipping cursus.

Wat kost de High Ticket Dropshipping cursus?

We lopen langzaamaan richting het einde van deze High Ticket Dropshipping review. Ben je vooralsnog zéér te spreken over deze cursus? Dan is er eigenlijk nog één belangrijk aspect dat besproken moet gaan worden; de prijs voor deze cursus.

Voor deze cursus betaal je eenmalig een bedrag van 1497 euro. Voor dat bedrag krijg je toegang tot deze cursus; niet tijdelijk, maar jouw gehele leven. Kun je het bedrag van 1497 euro niet in één keer ophoesten? Dan kun je er ook voor kiezen om dit bedrag gespreid te gaan betalen.

De Dropship Academy biedt daarvoor de volgende opties aan:

 • Betaling per maand: 4 maandtermijnen van 450 euro per termijn
 • Betaling per maand: 10 maandtermijnen van 200 per termijn

Zoals je direct ziet, is het vele malen voordeliger om het bedrag van 1497 euro in één keer te betalen. In mijn ogen staat het bedrag van 1497 bovendien perfect in verhouding tot de inhoud van dit cursus. Dit bedrag heb je – als het goed is – binnen de kortste keren weer terugverdiend!

Kan ik de High Ticket Dropshipping cursus aanraden?

Om deze High Ticket Dropshipping review af te sluiten, heb ik een eindoordeel geveld. Mijn eindoordeel is uiterst simpel: deze cursus is absoluut de moeite waard. Ik wil je van harte aanraden om je direct voor deze cursus aan te melden, aangezien je jouw hele leven hiermee kunt gaan veranderen. Als je enkele orders met een marge van 500 euro’s weet te scoren, wil je immers niks anders meer.

De opbouw, de inhouw, de opmaak, alle bonussen en het prijskaartje; in mijn ogen klopt alles aan deze cursus. Het enige waar je rekening mee moet houden, is met het feit dat de cursus onwijs uitgebreid is. Je moet dus echt veel tijd aan de cursus besteden, waarna je uiteindelijk wel de beste resultaten kunt gaan behalen.

Ik kan je in ieder geval aanraden om je direct voor deze cursus aan te melden. Betaal het bedrag van 1497 euro en zet daarmee de eerste stap naar financiële vrijheid!

High Ticket Dropship Academy
High Ticket Dropship Academy

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

04 nov 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *