Invented / Online Training Time Management Review

Heb je na het volgen van deze training meer rust in je hoofd ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

In het leven hebben we allemaal te maken met enkele zekerheden. Eén van de zekerheden is bijvoorbeeld dat je belasting moet betalen en een andere zekerheid is dat er 24 uur in een dag zitten. Dat is al eeuwenlang zo en zal ook eeuwenlang blijven, indien we de huidige tijdnotatie aan blijven houden. Gezien het verband tussen het sterren- en zonnestelsel en de huidige tijdnotatie is het aannemelijk dat er hier nooit meer iets aan veranderd wordt.

Je hebt per dag slechts 24 uur om het onderste uit de kan te halen. Als je bezig met persoonlijke groei bent, is het daarom onwijs belangrijk om die 24 uur zo optimaal mogelijk te benutten. Persoonlijk kan ik daar over mee praten. Of beter gezegd; ik weet ook hoe het mogelijk is om de tijd te verdoen. Ik ben namelijk al jarenlang actief als DJ. In de avonduren en ’s nachts werk ik dus veel, waardoor ik ook vaak laat op bed lig. Enkele jaren geleden had ik vervolgens het volgende dagritme: uitslapen, nog een uurtje in bed blijven liggen, Netflix aanzetten, boodschapje doen, op de bank liggen en een nieuwe set voor het komende feest maken.

Deze dagindeling gaf mij absoluut geen bevredigend gevoel. Ik had het idee dat ik mijn tijd aan het verdoen was en ik werd er eigenlijk niet echt gelukkiger van. Via het internet ging ik daarom op zoek naar mogelijkheden waarmee ik mijn dag beter in zou kunnen delen. Al snel kwam ik interessante artikelen en interviews tegen. Veel mensen gaven bijvoorbeeld aan dat zij de tijd niet goed hebben besteed en dat zij zich aan het einde van de dag het volgende afvroegen: Waar heb ik alle 24 uur van de dag nou eigenlijk aan besteed?

Nadat ik verder ging lezen, kwam ik op een interessante term uit: Time Management. Naarmate ik meer en meer aan het lezen was, kwam ik er achter dat deze term behoorlijk populair én belangrijk was. Ik besloot daarom om me nader hierin te gaan verdiepen. Al snel kwam ik daarbij in aanraking met Invented; deze partij had een cursus Online Training Time Management ontwikkeld. Daarnaast las ik dat deze partij ook meerdere andere handige hulpmiddelen en dashboards ontwikkeld had. Ik besloot daarom om me aan te melden voor de Online Training Time Management. Al mijn bevindingen omtrent deze training én omtrent het bedrijf Invented wil ik graag in deze review met je delen.

In deze review vertel ik je meer over het bedrijf, over de baas van het bedrijf, over de verschillende modules, over de Online Training Time Management en over alle bijbehorende kosten. Aan het einde van deze review ben je vervolgens zelf in staat om te bepalen of Invented voor jou een meerwaarde heeft. Ben je benieuwd geworden? Ga er goed voor zitten en lees deze review op je gemakje door!


Wat is Invented precies?

‘Tijd voor kostbare zaken’, Met die woorden word je welkom geheten op de website van Invented. Dit bedrijf heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in Time Management. Het bedrijf helpt andere bedrijven met het optimaal indelen c.q. benutten van de tijd en heeft ook een online training ontwikkeld.

Op de webiste van dit bedrijf las ik al snel meerdere interessante gegevens. Wist je bijvoorbeeld dat we tegenwoordig onwijs veel prikkels en informatie per dag moeten verwerken? De hoeveelheid informatie die we nu per dag moeten verwerkt, werd door mensen 40 jaar geleden in één maand verwerkt. Dit geeft des te meer aan dat onze hersenen overuren draaien en dat alle tijd dus optimaal ingedeeld moet worden. Je moet eigenlijk geen losse eindjes meer in je hersenen rond hebben dwalen, aangezien dergelijke losse eindjes alleen maar extra tijd en energie vragen.

Naar eigen zeggen richt Invented zich op een groep van 1,3 miljoen Nederlanders. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat zoveel Nederlanders last van (werk gerelateerde) stress hebben. Dit is een schrikbarend hoog aantal; ik was mij hier eigenlijk nooit zo van bewust. Invented zegt echter dat zij in staat zijn om dit aantal naar beneden te brengen. Dit spreekt mij uiteraard aan; hieronder lees je meer informatie over het bedrijf, maar ook over de online training Time Management die zij aanbieden!

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze complete training.

Wie heeft dit bedrijf opgericht?

Bij alle trainingen vind ik het onwijs belangrijk om naar de ontwikkelaar c.q. oprichter te krijgen. Ook bij dit onderwerp vind ik dat onwijs belangrijk, aangezien het hier om een serieus probleem gaat. Stress is van grote invloed op de Volksgezondheid en blijft dat in de komende jaren hoogstwaarschijnlijk ook.

Bij dit bedrijf ging ik dan ook met veel interesse op zoek naar de oprichter van het bedrijf. Deze informatie kon ik echter niet op de website van het bedrijf vinden. Na een uitgebreide zoektocht, onder meer via LinkedIn, kwam ik uiteindelijk op de naam Roy Post is. Roy is de oprichter van Invented en heeft de volgende termen duidelijk op zijn LinkedIn account staan: Oprichter – Verbinder – Groei. Die termen staan in mijn ogen in directe verbinding met zijn bedrijf.

Helaas is er verder online weinig tot geen informatie te vinden over Roy Post. Tegelijkertijd is het ook zo dat er op de website geen informatie te vinden is over de werknemers van het bedrijf. Je kunt wel contact opnemen om ‘in contact te komen met één van de experts van het bedrijf. Maar, wie zijn deze experts dan? En waarom zijn dit zogeheten experts?

Op basis van de positieve beoordelingen op het internet kan ik concluderen dat Invented inderdaad een specialistisch en goed aangeschreven bedrijf is. Het spreekt mij echter niet heel erg aan dat er weinig informatie te verkrijgen is over het bedrijf, over de oprichter en over de medewerkers. Op het gebied van transparantie zou dit bedrijf dus nog flink kunnen groeien. Dit weerhield mij er echter niet van om me níet voor de training Time Management aan te melden. Al mijn bevindingen vind je in het restant van deze review.

Wat is het doel van de Online Training Time Management?

Het bedrijf Invented probeert professionals te helpen om elke dag het onderste uit de kan te kunnen halen. Dat kunnen ze doen door bijvoorbeeld zeer effectief te werken en de 24 uur per dag zeer nuttig te besteden. Als je effectief gaat werken, kan je van de volgende voordelen gaan genieten:

 • Je krijgt meer tijd voor het belangrijkste gedeelte van je werk of van je eigenlijk business.

 • Je krijgt meer tijd voor het behalen van je (persoonlijke) doelen

 • Je krijgt meer rust in je hoofd

 • Je krijgt meer grip op je dagindeling

 • Je krijgt meer overzicht over je leven en over de taken die je af moet ronden

 • Je krijgt alles weer onder controle

 • Je hoeft minder ‘brandjes te gaan blussen’

 • Je krijgt een lege mailbox

 • Je krijgt een overzichtelijke agenda

 • Je krijgt al jouw ideeën en taken in één overzicht

Met deze online training werk je dus niet alleen aan jouw persoonlijke ontwikkeling, maar je verkrijgt ook een overzichtelijke omgeving waarin je kunt gaan werken. Daarover vertellen ik je later meer in deze review. Invented heeft in ieder geval nog véél meer te bieden dan alleen de Online Training Time Management.

Voor wie is deze training geschikt?

Op de website van Invented valt onwijs veel interessante informatie over de klanten te lezen. Het blijkt namelijk dat allerlei grote bedrijven gebruik maken van de online training van Invented. Niet alleen de training wordt gebruikt, maar ook andere modules vinden gretig aftrek.

Naar eigen zeggen richt Invented zich op een onwijs breed publiek. Als je in loondienst bent, kan je deze training volgen. Als je een ondernemer bent, kan je deze training volgen. Als je leidinggevende van een groot team bent, kan je met jouw gehele team deze training volgen. Moraal van het verhaal: deze training is eigenlijk geschikt voor alle werkende mensen in ons land.

Zoals ik eerder in deze review al aangaf, ben ik in het dagelijkse leven actief als DJ. Ook voor mij was deze training op het lijf geschreven. Dat kan ik in ieder geval bevestigen na het volgen van de training!

Hoe is de Online Training Time Management opgebouwd?

Wil je graag van één of meerdere van bovengenoemde voordelen genieten? Dat is zeker mogelijk als je je voor de Online Training Time Management van Invented aanmeldt. Nadat je je aangemeld hebt, kom je terecht in een online dashboard. Via dit dashboard kan je de verschillende modules en tools van Invented inzien, waarover later meer in deze review.

Via het online dashboard kan je ook starten met de training Time Management Basis. Deze training is onderverdeeld in 26 verschillende modules. Deze 26 modules zijn onderverdeeld in de volgende vier hoofdstukken:

 • Hoofdstuk 1: Je richting scherp in beeld (5 modules)
 • Hoofdstuk 2: Omgaan met verstoringen en afleidingen (4 modules)
 • Hoofdstuk 3: Plannen en organiseren (13 modules)
 • Hoofdstuk 4: Een waterdicht systeem (3 modules)

Al deze hoofdstukken zijn op een onwijs duidelijke manier opgebouwd. Eigenlijk begint elk hoofdstuk op niveau 0, waarna je steeds meer kennis en tips aangereikt krijgt. Aan de hand van deze kennis en tips moet je in staat zijn om snel je dagindeling te verbeteren. Daardoor kan je van één of meerdere bovengenoemde voordelen gaan genieten.

Ook over de inhoud van de hoofdstukken ben ik uitermate te spreken. Om je daar meer informatie over te kunnen geven, heb ik allereerst de modules van hoofdstuk 2 op een rijtje gezet:

 • Module 1: Belangrijk en urgent
 • Module 2: De waan van de dag
 • Module 3: Effectiviteitsmatrix
 • Module 4: Matrix vertalen naar tijdsbesteding

Per module vind je één of meerdere uitgebreide video’s terug. Ook vind je in deze modules handige tips terug, waarmee je uiteindelijk de oefening uit de laatste module kunt voltooien. Deze oefening helpt je oprecht om meer structuur in je leven aan te brengen en dus om je tijd veel beter in te gaan delen.

Eigenlijk bevat deze training dus alles waar je maar aan kunt denken: uitgebreide informatieve video’s, handige tips en interessante oefeningen. Door die oefeningen/opdrachten uit te voeren, werk je uiteindelijk zeer gericht naar het eindresultaat toe. Overigens is het zo dat je niet zomaar met hoofdstuk 2 kunt beginnen. Nee, je moet eerst alle modules uit hoofdstuk 1 afgerond hebben. Dit geeft des te meer aan dat deze training een volledige cirkel betreft; je moet alle hoofdstukken volgen, zodat je uiteindelijk het gewenste eindresultaat kunt behalen.

Al met al ben ik zeer te spreken over de opbouw én inhoud van de training. Ik kan me in ieder geval goed voorstellen dat onwijs veel grote bedrijven voor deze training gekozen hebben. De training is logisch opgebouwd, de training bevat onwijs veel nuttige informatie en ook de opdrachten zijn bij mij in de smaak gevallen. Al met al kan ik geen kwaad woord zeggen over deze uitgebreide training!

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Een interessant onderwerp zijn altijd de meegeleverde bonussen bij een online training/cursus. Krijg je bij de Online Training Time Management nog bonussen meegeleverd? Nou, je krijgt toegang tot enkele interessante tools:

 • Slimme werkomgeving Outlook
 • Slimme werkomgeving Gmail
 • Slimme werkomgeving MacBook
 • Mobiele notificaties uitzetten
 • Effectief thuiswerken

Deze tools kan je openen, maar kan je ook direct gaan gebruiken in het dagelijkse leven. Dankzij deze tools ben je dus in staat om de geleerde theorie direct in de praktijk toe te gaan passen.

Verder is het goed om weten dat er ook nog een extra training bestaat: Time Management Plus. Ook deze training krijg je tijdelijk gratis meegeleverd; in deze training gaat de materie nog dieper. Je kunt daardoor nóg meer leren over het perfect besteden van de uurtjes op een dag.

Wat vinden andere van deze training?

Bij alle trainingen vind ik het onwijs belangrijk om naar de mening van andere gebruikers/volgers te kijken. Het klopt dat mijn mening onwijs positief is, maar geldt dat ook voor de meningen van andere gebruikers? Nou, ik kan je één ding verklappen; onwijs veel mensen zijn super positief over deze training. Voor het overzicht heb ik hieronder twee van deze reviews uiteengezet:

“Een overvloed aan informatie, die nu dankzij bij deze masterclass verkregen goed georganiseerd zijn. Kaf en koren, netjes gescheiden. Dit is een van de dingen waarbij deze training mij al direct enorm geholpen heeft. Verder heldere, to-the-point uitleg over en praktische tips voor het stellen van doelen en het effectief en productief nastreven daarvan.”

“Van collega’s heb ik vernomen dat ze dit de meest effectieve training vonden die ze in 20 jaar hebben gevolgd”.

Deze reviews laten duidelijk zien waar de kracht van deze training in zit. Over het algemeen zijn de beoordelingen super positief. Echt negatieve beoordelingen zijn eigenlijk niet op het internet te vinden. Het is immers niet voor niets dat grote bedrijven ook voor deze training kiezen. Dat doen zij alleen maar omdat ze veel positieve verhalen gehoord hebben; daar ben ik van overtuigd!

Tot slot is het ook nog interessant om het volgende te benoemen. Op de website van Invented staat het volgende: Als beste beoordeeld op Springest. Springest is een verzamelbank van opleidingen, trainingen en cursussen; het bedrijf biedt meer dan 81.000 opleidingen aan. Dat deze training op dit onwijs grote platform beoordeeld wordt met een 9,5, is veelzeggend!

Wat kost deze training

Staan voor jou alle seinen op groen om deze training te gaan volgen? Dan ben je wellicht wel nog benieuwd naar het prijskaartje van deze training. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Je kunt tijdelijk van een prachtige kortingsacties genieten! Normaliter betaal je voor de Online Training Time Management een bedrag van 249 euro exclusief BTW. Tijdelijk is dat bedrag verlaagd naar 199 exclusief BTW.

Om dat aanbod nog interessanter te maken, is de extra training ‘Time Management Plus’ ook gratis. Je kunt dus dubbel profiteren als je je nu direct voor deze uitgebreide training aanmeldt!

Kan ik deze training aanraden?

In deze review heb je onwijs veel informatie kunnen vinden over het bedrijf Invented, over de diensten die zij aanbieden en over de training ‘Time Management. Over die training ben ik onwijs te spreken. Ik heb persoonlijk super vele aan deze training gehad; ik ben er daarbij ook overtuigd van dat dit niet alleen voor mij geldt. Ik denk dat deze training eigenlijk voor alle werkende Nederlanders van absolute meerwaarde is.

Ook over het prijskaartje, het online dashboard en de meegeleverde bonussen ben ik zeer te spreken. Onder aan de streep is dit dus een training die ik absoluut aan kan raden. Als je de 24 uur in een dag beter wilt gaan besteden, kan je eigenlijk niet om deze training heen. Veel succes!

Invented – Online time management trainingen
Invented – Online time management trainingen

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

05 jun 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *