Keto revolutie review

Is dit het allerbeste dieet op dit moment?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Als je af wilt vallen, heb je tegenwoordig meerdere mogelijkheden. Er bestaan immers legio diëten waar je uit kunt kiezen. Belangrijk is om te weten dat niet elk dieet voor elk persoon geschikt is. Van een dieet waar jij geen enkele kilo door afvalt, kan je buurman mogelijk 20 kilo afvallen.


Het is dus voornamelijk een kwestie van experimenteren en uiteindelijk het juiste dieet tegenkomen.Een van de mogelijkheden is wellicht een zogeheten keto dieet. Een keto dieet is uitgewerkt in de volledige Keto Revolutie. Wat is de Keto revolutie? Welke voordelen brengt de Keto Revolutie met zich mee?

En wellicht de belangrijkste vraag: is het aan te raden om je voor deze cursus aan te melden? In de afgelopen jaren heb ik meerdere diëten uit mogen proberen. Omdat ik razend benieuwd naar de Keto Revolutie ben, heb ik me ook hiervoor aangemeld. Ben je benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan zeker even deze onafhankelijke en eerlijke review door.


Wat is de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een collectie van boeken waarin een ketogeen dieet besproken wordt. Binnen dit dieet draait het om het vermijden van koolhydraten. De inname van koolhydraten moet beperkt worden en dat is hét doel van de Keto revolutie.

Binnen de wereld van diëten bestaan een hoop uiteenlopende meningen. Sommige mensen geven aan dat koolhydraten goed zijn, terwijl volgens andere juist de koolhydraten de oorzaak van de overtollige kilo’s zijn. Hoe zit dat exact? Volgens de ontwikkelaar van de Keto revolutie is het absoluut van belang om de inname van koolhydraten te beperken. Dat is exact ook waar een ketogeen dieet om draait. Bij een ketogeen dieet draait het eigenlijk om twee aspecten:

  • Het vermijden van de inname van koolhydraten
  • Het verhogen van de inname van vetten

Toen ik dit voor het eerst zag staan, kwamen er veel vragen in mij op. Is het namelijk niet zo dat je juist door vetten dik wordt? De ontwikkelaar van de Keto Revolutie heeft aangegeven dat dit net iets anders in elkaar zit. In deze review wil ik je daar ook graag meer over vertellen. Het is namelijk een belangrijk detail bij de Keto revolutie.

Uiteraard lees je in deze review ook mijn uitgebreide mening. Ik heb namelijk zelf gebruik mogen maken van de Keto revolutie. Hierdoor weet ik exact wat deze revolutie te bieden heeft, wat de voor- en nadelen zijn en of het aan te raden is om je hiervoor aan te melden. Wil je hier graag meer over weten? Dan nodig ik je van harte uit om deze review uitgebreid door te nemen.

75% compleet!

Download DIRECT Super Waardevolle Informatie Over Het Keto Dieet!

Vul je naam en emailadres in en ontvang meteen de informatie in je mailbox.

Waar bestaat de Keto revolutie exact uit?

Stel nou dat je je aan wilt melden voor de Keto revolutie; wat kan je dan zoal verwachten? Om het antwoord op die vraag te geven, is het belangrijk om naar het doel van dit dieet te kijken. Wat is namelijk het doel van een ketogeen dieet van de Keto revolutie? Het belangrijkste doel is eigenlijk om van de overtollige kilo’s af te komen.

In Nederland hebben relatief veel mensen met overgewicht te kampen. Dit zorgt op den duur voor gezondheidsproblemen en voor een vervelend/ongelukkig gevoel. Er is dus veel mensen veel aan gelegen om te investeren in het juiste dieet. Als je je voor de Keto revolutie aanmeldt, krijg je het volgende geleverd:

  • Het boek ‘De Keto Revolutie’

  • Het Intermittent Fasting handboek

  • Het Keto Revolutie Receptenboek

  • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes

  • Keto Videocursus

Bovenstaand lijstje ziet er bijzonder indrukwekkend uit, niet waar? Graag wil ik je nog enige toelichting geven op deze elementen. Heb je bijvoorbeeld enig idee wat het Intermittent Fasting handboek is? Dit handboek leert je aan hoe je het beste kunt eten. Het draait hier niet zozeer om wat je eet, maar om hoe je eet.

Zo is het van belang dat je op de juiste tijdstippen eet, dat je de juiste porties eet en dat je de aandacht echt bij het eten houdt. Zo wordt het afgeraden om met je telefoon te zitten tijdens het eten. Op die manier kan je namelijk de aandacht écht op het eten vestigen en kan het eten direct perfect verteert worden.

In het boek ‘de Keto Revolutie’ vind je allerlei heerlijke en gezonde gerechten terug. Deze gerechten hebben twee gemeenschappelijke kenmerken: ze zijn makkelijk te bereiden en ze bevatten weinig tot geen koolhydraten. Doordat deze gerechten weinig tot geen koolhydraten bevatten, is het mogelijk om van de overtollige kilo’s af te komen. Juist dat is het doel van een ketogeen dieet én van de Keto Revolutie.

Als ik naar de verschillende boeken kijk, vallen enkele dingen mij direct op. Zo is het een feit dat de boeken er ontzettend netjes uit zien. Er is veel aandacht aan de opmaak besteed, alle belangrijke zaken staan op de juiste plek en het leest simpelweg lekker weg.

Bovendien spreekt ook de videocursus mij ontzettend aan. Dankzij deze videocursus heb je ook bewegend beeld en krijg je een nog duidelijker beeld van de gehele Keto revolutie.

Wie is de maker van de Keto revolutie?

Zoals je wellicht al weet, vind ik het belangrijk om naar de ontwikkelaar van cursussen en diëten te kijken. Zo heb ik dat dus ook bij de Keto revolutie gedaan. Toen ik op zoek was naar de ontwikkelaar van deze revolutie, hoefde ik niet al te lang te zoeken. Nee, de ontwikkelaar is namelijk Mitchel van Duuren. Mitchel heeft samen met enkele werknemers van hem de gehele Keto revolutie bedacht en uitgewerkt.

Daarbij vond ik het ook belangrijk om na te gaan wat de drijfveer van Mitchel van Duuren was. Waarom wilde hij zo graag met een boek zoals de Keto revolutie op de markt komen? Om antwoord hierop te geven, moeten we terug naar de jeugd van Mitchel. Hij wilde graag breed worden, maar dat lukte op geen enkele manier.

Toen hij 16 was, besloot hij het heft in eigen handen te nemen. Hij begon te experimenteren met eiwitproducten en dat sloeg eigenlijk direct bij ‘m aan. Op basis daarvan besloot Mitchel om in eiwitproducten te gaan handelen. Zodoende startte hij met zijn eerste webshop in eiwitproducten.

In de jaren daarna wist hij de webshop uit te breiden en met nieuwe initiatieven te starten. Een welbekend voorbeeld daarvan is het Paleo dieet. Mitchel was degene die dit dieet voor het eerst naar Nederland haalde. Bij dit dieet draait het niet om wat je eet, maar om hoe je eet. Het Intermittent Fasting handboek is, in mijn ogen, een vervolg op het Paleo dieet.

Voor wie is de Keto revolutie geschikt?

Het is belangrijk om een geschikt dieet te vinden. Zoals ik eerder in deze review al zei, werken sommige diëten wel bij de een en niet bij de ander. Mede hierdoor is het vaak een kwestie van meerdere diëten uit proberen en zodoende te experimenteren. Voor wie is de Keto revolutie uitermate geschikt? Dat is met name voor mensen die graag van de overtollige kilo’s af wensen te komen.

Ook als je het liefst niet al te lang in de keuken staat, komt de Keto revolutie prima van pas. Alle gerechten die in het boek genoemd staan, zijn namelijk snel te bereiden. Hierdoor hoef je geen uren in de keuken te staan, maar heb je eigenlijk binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd voor je neus staan.

Het is wel belangrijk om te beseffen dat de Keto revolutie niet voor iedereen geschikt is. Je moet namelijk wel tegen een behoorlijk extreem dieet kunnen. Als ik naar de verschillende diëten kijk, vind ik de Keto revolutie absoluut één van de meest extreme varianten. Uit mijn ervaring blijkt dan ook dat niet iedereen hier bijzonder goed tegen kan.

Zo krijgen sommige mensen last van bijwerkingen, waaronder duizeligheid en misselijkheid. Dit heeft simpelweg te maken met het gebrek aan koolhydraten. Je lichaam is gewend om koolhydraten binnen te krijgen. Op het moment dat je met de Keto revolutie bezig bent, verandert dat compleet.

Je lichaam krijgt juist weinig tot geen koolhydraten meer binnen. Hierdoor kan het lichaam last van bijwerkingen krijgen en zodoende kan de Keto revolutie als extreem ervaren worden.

Wat zijn de voordelen van de Keto revolutie?

Aangezien ik zelf de Keto revolutie gevolgd heb, weet ik exact wat de belangrijkste voordelen zijn. Zo vind ik het bijzonder prettig dat het boek ontzettend fijn ingedeeld is. Je hebt direct zicht op datgene waar je naar op zoek bent en alles ziet er gewoon netjes uit. Daar kan ik simpelweg geen kwaad woord over spreken.

Daarnaast ben ik ook te spreken over de prijs-kwaliteitsverhouding. Over de prijs vertel ik je graag later in deze review nog iets meer. Over de kwaliteit ben ik duidelijk: de Keto revolutie is van ongeëvenaarde kwaliteit. Naar mijn mening komen andere keto diëten niet in de buurt van de Keto revolutie.

Dat heeft ook te maken met de recepten die in het boek te vinden zijn. Deze recepten zijn namelijk makkelijk te bereiden, zijn ontzettend lekker en bevatten weinig koolhydraten. Hierdoor hoef je niet al te lang in de keuken te staan, kan je van de overtollige kilo’s afkomen én eet je ondertussen ook nog eens lekker. Dat is alles wat je wilt, niet waar?

Ook ben ik bijzonder te spreken over het Intermittent Fasting handboek. Dit handboek bespreekt op een prima manier hoe je moet eten. Het draait bij een dieet namelijk niet altijd om datgene wat je eet, maar juist hóe je eet.

Het is namelijk van belang om bijvoorbeeld op het juiste tempo te eten. Zodoende stel je jouw lichaam in staat om het eten op de juiste manier te verteren. Met het Intermittent Fasting handboek krijg je hier meer inzicht in en krijg je enkele handige tips aangereikt.

Als laatste voordeel wil ik de niet-goed-geld-terug-garantie aanstippen. Ben je niet tevreden met het boek? Geen zorgen. Je kunt namelijk direct de aanschafprijs terug krijgen.

Geef aan Mitchel van Duuren aan dat je niet tevreden bent en de terugbetaling wordt voor je geregeld. Daarbij moet je uiteraard wel aan de voorwaarden voldoen. Het kan niet zo zijn dat je 100 dagen na aankoop nog aangeeft dat je er niet tevreden mee bent.

Heeft de Keto revolutie ook nadelen?

Bij elke review vind ik het ontzettend belangrijk om kritisch te zijn. Alleen op die manier kan ik jou namelijk wel of niet overtuigen om je aan te melden voor een bepaalde cursus of een bepaald dieet. Ik heb dus ook zeer kritisch naar de Keto revolutie gekeken en heb enkele nadelen weten te ontdekken.

Allereerst is het dieet, zoals eerder al gezegd, behoorlijk extreem. Als je hier niet tegen kunt, is het beter om naar andere diëten uit te gaan kijken. Dit heeft puur te maken met het feit dat je lichaam geen tot weinig koolhydraten meer binnenkrijgt. Hierdoor kan je last van bijwerkingen, zoals misselijkheid en duizeligheid, krijgen.

Daarnaast is het spijtig dat de verschillende boeken alleen als e-book gemaakt zijn. Je moet dus alles digitaal lezen en hebt niet de beschikking over een fysiek boek. Het is uiteraard aan jezelf om te bepalen of je dit wel of niet vindt, maar ik vind dit toch een klein nadeel. Desondanks ben ik zeer te spreken over de e-books, zoals je hierboven reeds hebt kunnen lezen.

De mening van anderen over de Keto revolutie

Vooralsnog ben ik aan het woord geweest in deze review. Ik weet echter ook dat mijn mening niet direct gelijk staat aan de waarheid. Nee, daarom trek ik het altijd iets breder uit en kijk ik ook naar de mening van anderen. Wat vinden andere gebruikers nou van de Keto revolutie?

Als ik op het internet naar de recensies kijk, zie ik louter positieve recensies. Veel mensen geven aan dat hun leefstijl compleet veranderd is door de Keto revolutie. Ze zijn hun overtollige kilo’s kwijtgeraakt, zijn zodoende veel zekerder geworden en hebben hierdoor meer plezier in hun leven.

Ook geven veel mensen aan dat ze het prettig vinden dat ze weinig tijd in de keuken door hoeven te brengen. Het bereiden van de gerechten uit het Keto revolutie boek gaat namelijk snel en makkelijk.

In 2,5 maand ben ik maarliefst 17 kg kwijtgeraakt. Ik voel me supergoed en ik slaap veel beter.

Karin

Wel lees ik her en der wat klachten over de bijwerkingen. Deze bijwerkingen zijn ondertussen een bekend probleem geworden van de Keto revolutie. Je moet hier echter mee om leren gaan. Daarnaast weet je nooit of je last van deze bijwerkingen gaat krijgen, zolang je de Keto revolutie niet volgt. Het advies is dan ook om met de Keto revolutie te starten en goed in de gaten te houden of je last van de bijwerkingen krijgt of niet.

Wat kost de Keto revolutie?

Bij de voordelen van de Keto revolutie gaf ik al aan dat de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde is. De kwaliteit van het boek is ontzettend hoog en ook de variatie spreekt mij erg aan. Maar, welk bedrag moet je voor de Keto revolutie dan betalen? Je kunt het programma nu al voor een bedrag van € 37,00 aanschaffen. Dat kan je doen door direct op deze link te klikken.

Normaliter kost de Keto revolutie € 97,00. Ook dat bedrag is prima te doen, maar met bovenstaande link kan je dus nog 60 euro besparen. Voor 37 euro krijg je dus een ontzettend uitgebreid programma waarmee je van de overtollige kilo’s af kunt komen.

Ben je niet tevreden met de aankoop? Dan kan je altijd nog gebruik maken van de unieke niet-goed-geld-terug-garantie!

Is de aanschaf van de Keto revolutie aan te raden?

Nou, ik ben alweer aan het einde van deze review uitgekomen. Je hebt hierboven behoorlijk veel informatie over de Keto revolutie kunnen vinden. Wat is vooralsnog jouw idee over dit programma?

Ik kan je hoe dan ook aanraden om van dit programma gebruik te gaan maken. Het is een behoorlijk extreem dieet, maar het is ondertussen wél een bewezen dieet.

Op een perfecte manier kan je van je van de overtollige kilo’s afkomen. Dat is toch wat uiteindelijk iedereen wilt.

Ik wil je nogmaals aanraden om je voor dit programma aan te melden. Je kunt je hele leven dankzij de Keto revolutie om gaan gooien.

Wil jij in korte tijd snel afvallen?

Proficteer dan NU van deze mooie kortingsactie!

Ga Direct Naar De Geheime Kortingspagina!

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec
de Keto Revolutie
de Keto Revolutie

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

24 dec 2019
5

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *