Nooit Meer Zorgen Of Stress Review

Dankzij deze online cursus een zorgeloos en stressvrij leven ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Een leven zonder zorgen en stress; het is helaas voor weinigen weggelegd. In de huidige maatschappij zijn de verwachtingen nogal hooggespannen, waardoor de nodige mensen last van stress hebben. Sterker nog; behoorlijk veel (werkende) mensen ervaren echt veel stress.

Deze stress kan, op de lange termijn, zelfs zorgen voor een burn-out. Als je last van een burn-out hebt, ben je nóg verder van huis. Tijd dus om tijdig in actie te komen, zodat je de vorming van stress zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Uit ervaring weet ik namelijk dat zorgen en stress je leven compleet kunnen verwoesten. Tijdens mijn verhuizing merkte ik dat alle dagelijkse bezigheden gecombineerd al snel te veel worden. 

Hierdoor voelde ik al snel een gevoel van stress; vooral omdat ik na een tijd het overzicht verloor en aan de lopende band doorging.  Al snel kwam ik er achter dat dit niet de juiste methode was, aangezien ik direct met nóg meer stress en zorgen kreeg te maken.

Dit zorgde uiteindelijk voor een vicieuze cirkel waar ik bijzonder lastig uit kon komen. Na verloop van tijd besloot ik daarom om op het internet te zoeken naar oplossingen. Hoe kon ik mijn gevoel van stress en alle zorgen wegnemen?

Ik stuitte al snel op de cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’. Nadat ik een paar minuutjes de website van deze cursus doorgenomen had, besloot ik direct om me aan te melden. Om bepaalde redenen had ik het gevoel dat dit dé cursus voor mij zou zijn.

Is dat ook het geval gebleken? Dat vertel ik je graag in deze Nooit meer zorgen of stress review. Aan het einde van deze review weet je exact waar de cursus om draait, hoe de cursus opgebouwd is, voor wie de cursus geschikt is en wat mijn ervaringen met de cursus zijn.

Ik bespreek tot slot ook nog wat deze cursus moet kosten en wat de beoordelingen van andere gebruikers zijn.


Wat is de cursus Nooit meer zorgen of stress?

De cursus richt zich op het verbeteren van de gemoedstoestand. Je krijgt aangeleerd hoe je optimistisch kunt denken en hoe je volledig tot ontspanning kunt komen. Dit resulteert uiteindelijk tot een positieve gedachtegang, tot meer zelfvertrouwen en tot innerlijke rust.

Zoals ik in de inleiding van deze review al zei; veel mensen kampen met stress. Recent onderzoek heeft laten zien dat, in Nederland, ongeveer 1,4 miljoen mensen last van burn-out verschijnselen hebben.

Deze verschijnselen zijn in de meeste gevallen het directe gevolg van langdurig een gevoel van stress. Dat stressgevoel zorgt uiteindelijk voor een situatie waarin je compleet uitgeblust bent. Je hebt geen energie meer, je geniet niet meer van het leven en je raakt zodoende dieper en dieper in de put.

Dit zijn in mijn ogen voldoende redenen om iets aan het gevoel van stress te doen. Maar, hoe doe je dat nou? Als je via het internet gaat zoeken, kom je behoorlijk veel verschillende cursussen tegen. Weinig van deze cursussen blijken echter te werken.

Ik was daarom onwijs benieuwd naar de cursus Nooit meer zorgen of stress. In deze onafhankelijke, kritische en eerlijke review wil ik je graag meer vertellen over deze cursus. Uiteraard lees je ook wat deze cursus voor mij teweeg gebracht heeft, aangezien ik vroeger óók last van stress heb gehad.

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze online cursus.

75% compleet!

Ontvang GRATIS 3 Waardevolle Tips om DIRECT Stress Te Verminderen!

Werken Zeer Effectief!

Wie is de ontwikkelaar van deze cursus?

Bij elke cursus vind ik het belangrijk om eerst naar de ontwikkelaar te kijken. In mijn ogen is het namelijk van belang dat een capabel persoon een bepaalde cursus ontwikkeld. Is de cursus door een incapabel persoon ontwikkeld?

Dan levert dat wat mij betreft direct minpunten op. Ik ben daarom ook op zoek gegaan naar de ontwikkelaar van deze cursus; wie heeft deze cursus ontwikkeld c.q. geschreven? Het antwoord op die vraag is Frank de Moei. Deze naam ben ik reeds meerdere keren tegengekomen bij andere cursussen en boeken.

Frank de Moei is een professional op het gebied van persoonlijke groei. Dankzij een online trainingsprogramma heeft hij reeds 15.000 cursisten geholpen met een persoonlijke groei. Hij heeft een dergelijk programma op weten te bouwen dankzij zijn uiteenlopende ervaring.

Bovendien heeft Frank de Moei onwijs veel ervaring opgedaan. Hij is bijvoorbeeld aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO) en bij het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Tot slot wil ik graag ook nog vermelden dat Frank de Moei een eigen praktijk heeft. ook deze praktijk heeft er aan bijgedragen dat ik Frank de Moei kan typeren als een ware goeroe. Een persoon die onwijs veel weet over stress, over zorgen en over hoe je een persoonlijke groei kunt behalen.

Als je persoonlijke groei wilt behalen, is het van belang om goed in je vel te zitten. Dat kan je weer voor elkaar krijgen door het gevoel van stress en zorgen weg te nemen.

Al met al zijn mijn bevindingen over Frank de Moei onwijs positief. Ik ben onder de indruk van het palmares van deze man en denk dat hij de aangewezen persoon is voor het ontwikkelen van een dergelijke cursus.

Ook gaf mij dit een bepaalde overtuiging dat het aanmelden voor deze cursus de moeite waard is. Mede op basis hiervan heb ik me enige tijd geleden aangemeld voor deze cursus. Mijn overige bevindingen omtrent de Nooit meer zorgen of stress cursus lees je in het vervolg van deze review.

Voor wie is deze cursus ontwikkeld?

Zoals eerder al gezegd, hebben behoorlijk wat mensen last van stress. Deze stress is niet alleen onwijs vervelend, maar kan ook voor verscheidene gezondheidsproblemen zorgen. Het is daarom onwijs belangrijk om de stress tijdig én op de juiste manier aan te pakken.

Hoe je dat kunt doen? Dat is onder andere mogelijk met behulp van deze cursus. Deze cursus is namelijk ontwikkeld voor mensen die last van een gevoel van stress hebben. Ook als je je onwijs veel zorgen maakt, is deze cursus voor jou op het lijf geschreven.

Ben je bijvoorbeeld veel bezig met zaken bij je op de werkvloer? Of heb je zorgen over bepaalde privé aangelegenheden? Dergelijke zorgen kunnen op den duur tot stress gaan leiden; het is dus zaak om de stress en zorgen zo snel mogelijk weg te nemen.

Kortom; ervaar jij stress of zorgen? Dan is deze cursus voor jou op het lijf geschreven. De ontwikkelaar van de cursus, Frank de Moei, weet als geen ander hoe je persoonlijke groei kunt behalen. Onder persoonlijke groei valt ook het wegnemen van twijfels en zorgen.

De cursus is hierdoor dus óók geschikt voor mensen die een persoonlijke groei willen behalen.

Op de website heeft Frank de Moei hier overigens nog een interessant stuk over geschreven. Frank geeft namelijk aan dat het resultaat van de cursus afhankelijk is van jouw inzet. Als je te weinig inzet toont, levert de cursus niet het gewenste resultaat op.

De cursus is hierdoor alleen geschikt voor mensen die écht iets in hun leven willen veranderen. Voor mensen die écht iets aan hun zorgen en stress willen doen. Het wegnemen van stress en zorgen is niet zomaar gedaan, maar vergt de juiste inzet.

Alleen als je de juiste hoeveelheid inzet kunt tonen, is deze cursus voor je geschikt. Om dit verhaal samen te vatten, heeft Frank de Moei het volgende lijstje opgesteld. Herken jij je in één van de ‘symptomen’? Dan is de cursus voor jou geschikt, mits je voldoende inzet kunt tonen:

 • Als je (veelvuldig) niet lekker in je vel zit
 • Als je last van negatieve gedachten hebt
 • Als je veel piekert over het heden, het verleden en/of over de toekomst
 • Als je continue negatief en/of gespannen bent
 • Als je niet meer tot rust kunt komen

Hoe is de cursus opgebouwd?

Nu je meer over de ontwikkelaar en over het doel van de cursus weet, is het zaak om nader naar de inhoud te gaan kijken. Ik wil graag aan je voorleggen hoe de cursus opgebouwd is.

Allereerst kan ik je vertellen dat de cursus aan de hand van weekprogramma’s opgebouwd is. Dit betekent dat je in 9 weken verschillende mails toegestuurd krijgt. Per mail vind je een bepaalde les terug; deze lessen zijn onderverdeeld in de volgende hoofdstukken:

 • 1. Welkom
 • 2. Waar komen zorgen en stress vandaan?
 • 3. Wat zijn de voordelen van zorgen en stress?
 • 4. Jij bent niet je gedachten.
 • 5. Ondersteunen je overtuigingen je zorgen?
 • 6. De kracht van goede vragen.
 • 7. De kracht van focus.
 • 8. Van zorgen naar actie.
 • 9. Vergroot je vertrouwen.
 • 10. Zonder angst.
 • 11. Laat de controle los.
 • 12. Schrijf je zorgen op.
 • 13. Transformeer je zorgen.
 • 14. Dit moment kent geen zorgen.
 • 15. Dankbaarheid.
 • 16. Ontspanning aantrekken.
 • 17. Snel en blijvend ontspannen.
 • 18. Meer informatie over het loslaten van stress en zorgen.
 • 19. Afsluiting

Toen ik voor het eerst dit rijtje met hoofdstukken zag, moest ik even slikken. Ik vind namelijk dat sommige hoofdstukken nogal vaak omschreven zijn. Nadat ik de cursus gevolgd heb, kan ik in ieder geval bevestigen dat je in elk hoofdstuk nuttige informatie vindt.

Deze informatie is niet alleen waardevol, maar is ook nog eens perfect op elkaar afgestemd. Het is namelijk niet zo dat de hierboven genoemde 19 hoofdstukken los van elkaar staan. Nee, integendeel zelfs. De hoofdstukken zijn op elkaar afgestemd en vormen dus een geheel.

Hoe worden de mails opgesteld?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de cursus in 19 hoofdstukken opgebouwd is. Per hoofdstuk krijg je een mail toegestuurd; per week krijg je twee mailtjes, waardoor je per week in principe twee hoofdstukken volgt.

Deze hoofdstukken zijn op elkaar afgestemd en dat is ook terug te zien in de mailtjes. Alle mailtjes die je ontvangt, hebben namelijk dezelfde lay-out. Je vindt in de mails interessante informatie, maar je vindt hier ook handige tips en oefeningen in terug.

Dankzij deze oefeningen zou je in staat moeten zijn om het gevoel van stress weg te nemen. Ook de zorgen kan je dankzij deze oefeningen, in combinatie met de feitelijke informatie, wegnemen. Daarbij is het dus wél van belang dat je meer dan voldoende inzet toont.

Wat vinden andere gebruikers van deze cursus?

Nu je weet hoe de cursus opgebouwd is, wil ik graag naar een ander aspect kijken. Aan het einde van deze review lees je namelijk mijn eigen mening, maar hoe zit het nou met de meningen van andere gebruikers? Zijn deze gebruikers positief over de Nooit meer zorgen of stress cursus? Ja, absoluut.

Om antwoord op deze vraag te kunnen geven, ben ik via het internet op zoek gegaan naar beoordelingen. En wat blijkt? Verreweg het grootste gedeelte van deze beoordelingen zijn onwijs positief.

Her en der zijn recensies te lezen dat mensen niet tevreden zijn, maar het overgrote merendeel is onwijs tevreden. Zo valt er in sommige recensies te lezen dat de gebruikers nooit meer last van stress hebben. Dankzij deze cursus hebben zij namelijk handvatten gekregen om voorgoed afstand te nemen van de zorgen en van het gevoel van stress.

Daarnaast lees ik in meerdere reviews positieve verhalen over Frank de Moei. Meerdere gebruikers geven aan dat zij al meerdere cursussen van Frank hebben gevolgd. Dat is uiteraard altijd een goed teken.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor de Nooit meer zorgen of stress cursus?

Heb je mogelijke interesse om je voor deze cursus aan te melden? Dan wil je ongetwijfeld weten wat je voor de cursus moet betalen. Het exacte bedrag lees je verderop in deze review. Graag wil ik namelijk eerst aangeven wat je geleverd krijgt als je je aanmeldt voor deze cursus:

 • Het e-book Inzicht in je kracht
 • Eén E-mail Coaching sessie

Behalve bovengenoemde onderdelen krijg je dus ook wekelijks twee mails van Frank. Deze mails bevatten waardevolle informatie, handige tips en bepaalde oefeningen.

Overigens; als je je aanmeldt voor de cursus, krijg je direct een welkomstmail van Frank. Het is jammer dat dit een geautomatiseerde mail is, aangezien het daardoor niet al te persoonlijk is. Gezien de populariteit van de cursus kan ik echter goed begrijpen dat Frank hiervoor gekozen heeft.

Hoeveel moet je voor de cursus betalen?

Voor niets gaat de zon op; ook voor deze cursus moet je dus een bepaald bedrag betalen. Welk bedrag dit is? Nou, ik heb goed nieuws voor je. Je kunt namelijk tijdelijk genieten van een lage(re) prijs voor deze cursus.

Je betaalt tegenwoordig slechts 59 euro voor de cursus in plaats van de 199 euro. Dit is echter wel een tijdelijke kortingsactie; het advies is dan ook om je snel aan te melden voor de Nooit meer zorgen of stress cursus.

Na het bestellen van de cursus kan je ook nog gebruik maken van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Frank heeft ervoor gekozen om deze garantie aan te bieden, zodat je nooit ontevreden over de cursus hoeft te zijn. Mogelijk heeft ook dit ervoor gezorgd dat er online zo weinig negatieve recensies te vinden zijn.

Wat is mijn mening over de cursus?

Graag sluit ik deze uitgebreide review af met een slotwoord. Een slotwoord waarin ik graag mijn persoonlijke mening uiteen wil zetten. Je hebt in de inleiding van de review kunnen lezen dat ook ik last van stress heb gehad.

Gelukkig kan ik melden dat deze cursus dit volledig verholpen heeft. Ik voel me vrij, ik voel me gelukkig en ik maak me een stuk minder zorgen. Eén van de lessen uit deze cursussen is dat ik me geen zorgen meer ga maken over zaken waar ik geen invloed op heb. Stelt mij gerust en zorgt voor een stuk minder stress.

Heb je zelf stress en/of zorgen? Ik wil je in dat geval van harte aanraden om de cursus eens uit te proberen. Deze cursus is, dankzij Frank de Moei, namelijk écht in staat om jou te helpen. Om jou te helpen om gelukkiger te worden en om fluitend door het leven te gaan.

Dankzij de relatief voordelige kosten hoef je bovendien niet al te diep in de buidel te tasten. Al met al ben ik dus onwijs positief en kan ik de cursus absoluut aanraden!

eCursus Nooit Meer Zorgen Of Stress
eCursus Nooit Meer Zorgen Of Stress

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

12 mrt 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *