Online Cursus Geluk – Genieten Van Het Leven Review

Voel je jezelf weer gelukkiger na het volgen van deze online cursus ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Geluk; het is niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen voelt zich happy, niet iedereen is gelukkig en niet iedereen is blij met zijn/haar leven. Hoe kan dat toch?

Het is allereerst in mijn ogen goed om te bepalen wat geluk exact inhoudt in jouw ogen. Ervaar je geluk omdat je gezond bent en een lieve partner hebt? Of ervaar je geluk omdat je succesvol bent en een dure auto kan rijden?

Ik heb jarenlang met de vraag gezeten ‘Waar vind ik mijn geluk?’. Ik wist niet zo goed wat in mijn ogen geluk nou écht in hield. Totdat ik in aanraking kwam met de DJ booth; ik leefde helemaal op en kon mijn geluk niet meer op. Toen ik eenmaal aan mijn DJ leven gewend was, ben ik na gaan denken over het verschil ten opzichte van de periode daarvoor. Hoe kon ik het toch dat ik nu wel gelukkig was?

Ik vond dit dusdanig interessant dat ik mezelf voornam om me hier verder in te verdiepen. Ik kwam daarbij al snel in aanraking met de online cursus Geluk – genieten van het leven. Na enig nadenken besloot ik me om me aan te melden voor deze cursus. Ik was niet meer zo zeer op zoek naar het ware geluk, maar ik wilde juist meer weten over de gang van zaken. Wat betekent geluk nou echt? En wat doet geluk met een persoon?

Op dergelijke vragen hoopte ik antwoord te vinden en ik had goede hoop dat ik dit in deze cursus zou kunnen vinden. Graag wil ik in deze review de cursus Geluk – Genieten van het leven nader met je bespreken. Ik laat je zien hoe de cursus opgebouwd is, wie de ontwikkelaar is en ik bespreek de belangrijkste voordelen van de cursus.

Uiteraard vind je ook de benodigde informatie omtrent de kosten en mogelijke bonussen die standaard meegeleverd worden. Ben je benieuwd geworden naar deze cursus? Lees dan zeker even door om te bepalen of deze cursus mogelijk aansluit op jouw wensen en behoeften.

Deze Geluk – genieten van het leven cursus review is onafhankelijk en geeft een duidelijk beeld van de (inhoud van de) cursus.


Wat is de cursus Geluk – genieten van het leven?

Bij deze cursus draait alles om het verkrijgen van geluk. Sterker nog; volgens de ontwikkelaar van deze cursus ga je binnen 9 weken meer geluk ervaren. Je krijgt een praktische en systematische methode aangeleerd om gelukkig te worden, maar ook om gelukkig te blijven.

Als ik in de Dikke van Dale naar het woord ‘geluk’ zoek, zie ik de volgende betekenissen staan: 1. Gunstige loop van omstandigheden. 2. Aangenaam gevoel van iemand zich verheugt. Over de eerste definitie heb je niet zo’n invloed, maar over de tweede definitie zeker wel. In deze cursus ligt de nadruk dan ook op de tweede definitie. Als jij je gelukkig voelt, ben je blij, ben je happy en leef je gelukkig.

Er is echter ook een andere kant van de medaille; als je geen geluk kent, kan je door hele diepe dalen gaan. Diepe dalen waardoor je het leven mogelijk niet meer ziet zitten of waardoor je geen plezier meer uit het leven haalt. Om dat te voorkomen, is het belangrijk om tijdig iets aan je gevoel van geluk te doen. Mogelijk kan je een gelukkig gevoel bij jezelf op gaan roepen met deze cursus.

Dat is althans wat de ontwikkelaar zegt te kunnen. In mijn ogen is het nogal een grote uitspraak om binnen 9 weken meer geluk te gaan ervaren. Graag bespreek ik deze cursus dan ook nader met je, om te bepalen of deze uitspraak enigszins waarheidsgetrouw is of juist grootspraak is van de ontwikkelaar. Om te beginnen wil ik graag mijn pijlen richten op de ontwikkelaar van deze cursus.

In onderstaande video laat ik de inhoud van de cursus zien.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is een gelukzalig gevoel onwijs prettig. Als je dat gevoel níet ervaart, kan je leven ook compleet de andere kant op slaan. Mede hierom vind ik het onwijs belangrijk dat men op een serieuze manier over het verkrijgen van geluk spreekt. In het verlengde daarvan heb ik zeer kritisch naar de ontwikkelaar van deze cursus geschreven.

Allereerst ben ik op zoek gegaan naar de naam van de ontwikkelaar en vervolgens heb ik naar zijn beweegredenen gekeken. Wat was voor de ontwikkelaar de reden om deze cursus te maken? Was die reden terug te vinden in eigen gewin (geld verdienen) of juist om andere mensen te helpen? In mijn ogen zou een dergelijke cursus maar voor één doel ontwikkeld mogen worden: het helpen van andere mensen.

Als ik op zoek ga naar de ontwikkelaar van deze cursus, stuit ik al snel op een bekende naam. Ook deze cursus is namelijk geschreven door Frank de Moei. Recent heb ik meerdere cursussen van deze professional al beschreven; ik weet dus exact met wat voor meneer ik te maken heb. Ik kan niet anders dan aangeven dat Frank de Moei een ongelooflijk capabel persoon is.

Al ruim 25 jaar zit hij in het professionele vak. Hij is een professional coach en heeft daarnaast diploma’s op het gebied van Positieve Psychologie en Life-Coaching. Als iemand iets zou moeten weten over het verkrijgen van geluk, zou het Frank de Moei wel moeten zijn.

In de afgelopen 25 jaar heeft hij ruim 15.000 cursisten geholpen met hun persoonlijke groei. Daarnaast heeft Frank de Moei een eigen praktijk waarin hij cliënten begeleid om gelukkig te zijn én om te genieten van het leven. Die praktijk sluit dus perfect aan op deze cursus.

Het doet mij goed om te zien dat deze cursus door Frank de Moei opgesteld is. Ik weet namelijk zeker dat hij geen eigen gewin heeft. Hij heeft zijn hele leven al besteed aan het helpen van andere mensen op het gebied van geluk en op het gebied van persoonlijke groei. Daarnaast weet ik 100% zeker dat Frank de Moei de juiste kennis heeft om een dergelijke cursus op te stellen.

Hij weet exact wat er bij geluk zoal om de hoek komt kijken en waar je zoal op dient te letten. Het mag duidelijk zijn dat ik tevreden ben met de ontwikkelaar. Ik heb persoonlijk zeer goede ervaringen met Frank de Moei en vind het daarom ook prettig dat hij deze cursus geschreven heeft. Wil je graag weten voor wie deze cursus geschikt is? En hoe de cursus exact opgebouwd is? Dat lees je hieronder!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Het klinkt zo simpel; gelukkig zijn. Helaas is dat niet voor een ieder weggelegd. Frank de Moei probeert met deze cursus om mensen toch op de juiste weg te helpen. De weg naar geluk is namelijk niet al te ver bij je verwijderd; je moet alleen de juiste stappen weten te zetten.

Herken jij jezelf in één van de volgende situaties? Zo ja, dan is deze cursus voor jou op het lijf geschreven:

  • Je bent niet tevreden over jezelf, niet tevreden over je werk en/of niet tevreden over de relaties die je hebt. Deze relaties kunnen zowel betrekking hebben op de liefde als vriendschap.
  • Je bent continue aan het piekeren over de toekomst. De toekomst is voor iedereen onzeker, maar dat is alsnog geen reden om dit piekeren bij jou de overhand te laten nemen.
  • Je ervaart geen innerlijke rust. Volgens Frank de Moei is het onwijs belangrijk om innerlijke rust te hebben, aangezien je die rust nodig hebt om bepaalde doelen te kunnen behalen. Ook op het gebied van het verkrijgen van geluk heb je die rust nodig.
  • Je zit niet lekker in je vel. Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je niet lekker in je vel zit. Met deze cursus kan je in ieder geval wél weer lekker in je vel komen te zitten.

Het moge duidelijk zijn; de cursus Geluk – genieten van het leven is voor een breed publiek geschikt. Ben jij momenteel niet tevreden met jezelf, niet tevreden met je leven of zit je niet lekker in je vel?

Bedenk dan twee dingen: je bent niet de enige en deze cursus biedt mogelijk uitkomst. Hieronder bespreek ik namelijk hoe de cursus opgebouwd is en wat het doel van deze cursus is.

Hoe is de cursus opgebouwd?

Volgens Frank de Moei is het met deze cursus mogelijk om binnen 9 weken geluk te ervaren. Je leert niet alleen om nú gelukkig te zijn, maar ook om in de toekomst gelukkig te blijven. Geluk is namelijk geen momentopname; geluk is iets waar je je hele leven profijt van kunt hebben.

Voordat het zover is, is het volgens Frank de Moei dus zeker de moeite waard om deze cursus te volgen. Maar, hoe krijg je nou de informatie in deze cursus aangereikt? En op welke manier kan je dan leren om gelukkiger te worden én te blijven?

Deze cursus duurt in zijn totaliteit 9 weken. Per week krijg je twee lessen per mail toegestuurd. In deze lessen vind je veel informatie, bepaalde oefeningen en handige tips. Met deze oefeningen, en aan de hand van de informatie, kan je het gevoel van geluk gaan trainen. Je kunt hierdoor het geluk min of meer opwekken en zodoende vrolijk(er) door het leven gaan.

Volgens Frank de Moei is gelukkig zijn een keuze. Als je met deze cursus gaat starten, zou je na een les al het verschil moeten kunnen ervaren. Dit is iets wat ik zeker wil geloven. Ik weet namelijk als geen ander dat Frank de Moei in staat is om iedereen geluk(kiger) te maken. In mijn ogen slaat Frank de Moei de plank dus absoluut níet mis.

Behalve de mailtjes die je voor 9 weken lang gaat ontvangen, krijg je nog meer informatie aangereikt. Je krijgt namelijk ook nog twee handige bonussen meegeleverd. Daarover vertel ik je later in deze review graag meer

Frank de Moei heeft bewust voor een opbouw van 9 weken gekozen. Volgens hem is het namelijk niet mogelijk om binnen één week gelukkig te zijn. Nee, je moet hier de tijd voor uittrekken en de nodige processen zien te doorlopen. Deze processen komen uiteraard – ongemerkt – voorbij in de mails die je ontvangt behorende bij deze cursus.

Dankzij deze mails ben je dus 9 weken lang actief bezig met het verkrijgen van meer geluk. Je neemt praktische informatie in je op, je moet praktische vragen beantwoorden en je moet praktische opdrachten uitvoeren. In combinatie met de handige tips die door Frank de Moei aangereikt worden, heb je daarmee eigenlijk het totaalplaatje te pakken.

In mijn ogen heeft Frank de Moei absoluut goed werk afgeleverd met de opbouw van deze cursus. Persoonlijk ben ik fan van een cursus die iets langer duurt; Rome is tenslotte ook niet in één dag gebouwd.

Bovendien vind ik het prettig dat deze cursus zowel informatie als vragen, oefeningen en tips bevat. Je krijgt hierdoor eigenlijk alle benodigde stof aangeleverd om écht iets aan je leven te gaan veranderen. Mijn bevindingen zijn dus behoorlijk positief, maar daarover vertel ik je aan het einde van deze review graag nog iets meer.

Vergeet niet blij te zijn te ontvangen, als iemand jou iets geeft. Gelukkige mensen zijn mensen die makkelijk geven en ook goed zijn in ontvangen.

Wat is het doel van deze cursus?

Nu je eenmaal weet hoe de cursus opgebouwd is, is het tijd om te gaan kijken naar het doel van de cursus. Wat kan je nou zoal met deze cursus behalen? In mijn ogen is het namelijk iets te kort door de bocht om te roepen ‘meer geluk te ervaren’. Geluk is namelijk voor een ieder verschillend. Gelukkig heeft Frank de Moei zelf enkele concrete doelen benoemd die je met deze cursus kunt gaan behalen:

  • Dankzij deze cursus kun je gaan genieten van het leven én van elk moment.

  • Dankzij deze cursus ga je lekkerder/beter in je vel zitten.

  • Dankzij deze cursus ga je ontspannen en positief door het leven.

  • Dankzij deze cursus ga je oprecht gelukkig en tevreden zijn.

Let op: deze doelen zijn door Frank de Moei volledig zelf opgesteld. Kan ik me vinden in deze doelen? Ja, ik denk dat deze doelen perfect aansluiten op de inhoud van deze cursus. In mijn ogen heeft deze cursus namelijk alles wat je nodig hebt om gelukkig te worden.

Je gaat hierdoor beter in je vel zitten, je kunt meer van de mooie dingen in het leven genieten en je krijgt een veel positievere gedachtegang. Ook dat is onwijs prettig!

Wat krijg je als je je aanmeldt voor deze cursus?

Hierboven gaf ik al even aan dat je meerdere bonussen meegeleverd krijgt bij deze cursus. Om exact te zijn; je krijgt twee bonussen meegeleverd. Het draait hierbij om de volgende bonussen:

  • E-book ‘Inzicht in je kracht’. Met dit E-book krijg je meer informatie én inspiratie over persoonlijke kracht en persoonlijke groei. Je krijgt dankzij dit e-book een duidelijk inzicht in de wereld van veranderingen.
  • Eén E-mail Coachingsessie. Vanuit de praktijk van Frank de Moei helpt hij veel mensen op het gebied van coaching. Als je je voor deze cursus aanmeldt, krijg je een coachingsessie van één uur volledig gratis. In dat uur kan je al jouw vragen stellen, zodat je echt het onderste uit de kan weet te halen met deze cursus.

In mijn ogen heeft Frank de Moei bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit gekozen. Toegegeven; twee bonussen zijn niet zo veel. Aan de andere kant leveren deze twee bonussen juist wél de kwaliteit waar je naar op zoek bent.

Deze bonussen helpen je echt verder met deze cursus en met je gehele leven. Ik ben dan ook zeer te spreken over de bonussen die Frank de Moei standaard meelevert bij deze cursus.

Wat vinden andere gebruikers van deze cursus?

In deze review heb ik meermaals naar voren laten komen dat ik bijzonder positief ben over deze cursus. Maar, hoe zit dat nou met andere gebruikers van de cursus. Zijn zij net zo te spreken over de cursus als dat ik ben?

Ja, zeker. Op het internet zijn namelijk onwijs veel positieve geluiden en berichten te vinden over de cursus Geluk – genieten van het leven.

In deze beoordelingen valt op dat veel gebruikers aangeven dat ze daadwerkelijk veel geluk ervaren. In één van de beoordelingen valt de volgende passage te lezen: Ik heb erg veel baat bij de cursus.

Dank je Frank voor je positieve mails! Ze geven me kracht en energie, bevestiging en het gevoel geluk door te geven….

Simone Hendriksma

Het geeft mij inzicht en ik kijk zo anders naar dingen. Door er intensief mee bezig te zijn in mijn dagelijkse leven, merk ik dat ik nu al gelukkiger aan het worden ben. Ik heb het in eigen hand en dat werkt. Dankjewel!

Deze beoordeling laat duidelijk zien waar de cursus om draait en wat de cursisten zoal behalen met deze cursus. Het valt mij tegelijkertijd op dat er vrij weinig negatieve recensies over deze cursus te vinden zijn. Dat doet mij goed, aangezien wederom blijkt dat Frank de Moei een zeer capabel persoon is.

Wat kost deze cursus?

Als je een gelukkiger leven wenst te hebben, moet je je één ding beseffen: Dit gaat niet zonder slag of stoot. Deze cursus kan je in ieder geval onwijs helpen met het bereiken van geluk. Voordat je met deze cursus aan de slag kunt gaan, moet je uiteraard wel een bepaald bedrag bepalen.

Op de website van Newstart.nl valt te lezen dat je tijdelijk van een mooie korting kunt genieten. Je hoeft namelijk tijdelijk slechts 59 euro voor deze uitgebreide cursus te betalen. Voor 59 euro meer geluk in je leven ervaren; dat klinkt las een prima koop, niet waar?

Voor deze 59 euro krijg je dus ook nog de twee bonussen meegeleverd. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, hebben deze bonussen ook nog een absolute meerwaarde. Daarnaast geeft Frank de Moei je ook nog een garantie.

Als je binnen 15 dagen aangeeft dat je niet tevreden bent, krijg je het volledige bedrag van Frank de Moei weer terug. Je loopt hierdoor geen risico en kunt dus eigenlijk niet de mist in gaan met het aanschaffen van de cursus.

Tot slot: normaal betaal je bijna 200 euro voor deze cursus. Een bedrag van 59 euro is dus absoluut zéér interessant te noemen!

Kan ik deze cursus aanraden?

Eigenlijk heb ik het antwoord op bovengenoemde vraag al meerdere keren beantwoord. Ja, ik kan deze cursus absoluut aanraden. Zoals je misschien al in deze review gemerkt hebt, ben ik onwijs te spreken over deze cursus. In mijn ogen is Frank de Moei de juiste persoon om een dergelijke cursus te ontwikkelen. Daarnaast denk ik dat de opbouw en de inhoud van deze cursus onwijs goed is.

Ik kan al met al geen nadelen aan deze cursus vinden, ook het prijskaartje en meegeleverde bonussen zijn namelijk bijzonder gunstig. Ik wil je dan ook graag aanraden om met deze cursus aan de slag te gaan. Je staat aan de vooravond om je leven op een onwijs positieve manier te veranderen. Het enige dat je nog moet doen, is je aan te melden voor deze cursus!

eCursus Geluk – Genieten van het Leven
eCursus Geluk – Genieten van het Leven

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

01 apr 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *