Online Geld Verdienen In 10 Stappen Review

Is dit het juiste handboek om online geld te verdienen ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Door de opkomst van het internet is er echt onwijs veel mogelijk tegenwoordig. Je kunt met vrienden contact houden die in Australië zitten, je kunt videobellen met collega’s en je kunt jouw eigen online business op gaan bouwen. Meer en meer mensen kiezen ervoor om met hun eigen online business te starten. Iets wat ik absoluut toe kan juichen. Ik heb namelijk enkele jaren geleden ook besloten om mijn eigen online business te starten.

Mijn online business combineer ik tegenwoordig al weer enkele jaren met mijn werk als DJ. Mijn werk als DJ vind ik oprecht leuk. Ik vind het heerlijk om lekkere plaatjes te draaien, om van een feest echt een knalfeest te maken en om mensen te vermaken. Overdag vind ik het echter ook heerlijk om mijn handen uit de mouwen te steken en nuttig te zijn. De uren die ik languit op mijn bank lig, vind ik eigenlijk verspilde uren. Die uren had ik immers ook kunnen besteden aan het opbouwen en verder uitbreiden van een online business.

Al met al ben ik zeer tevreden met mijn keuze van enkele jaren terug. Doordat ik die keuze gemaakt heb, geniet ik momenteel van een dubbele inkomstenbron. Dat is echter niet het enige voordeel van mijn eigen online business. Nee, ik vind het ook heerlijk dat ik mijn eigen tijden in kan delen, dat ik zelf bepaal waar ik me mee bezig hou én dat ik aan helemaal niemand verantwoording af hoeft te leggen.

Klinkt dat voor jou als muziek in de oren? Dat kan ik me goed voorstellen! Mocht je zelf een online business op willen starten, kan je het e-book ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ gaan lezen. Ik heb recent dit boek óók gelezen en wil graag mijn bevindingen met jou delen.

Op voorhand ziet dit boek er in ieder geval veelbelovend uit; het onderwerp spreekt mij aan en ook de voorkant van het digitale boek ziet er keurig verzorgd uit. Maar, wat heeft het e-book nou echt te bieden? Wie heeft dit boek geschreven?

Wat moet je betalen voor dit e-book? En krijg je nog eventuele bonussen meegeleverd als je besluit om dit boek aan te schaffen? Op al deze vragen ga ik in deze Online geld verdienen in 10 stappen review een passend antwoord geven. Na het lezen van deze review kan je direct voor jezelf bepalen of dit boek iets voor jou is, of niet.

Wat is het e-book Online geld verdienen in 10 stappen?

Volgens de schrijver van dit boek zou je, dankzij dit boek, in 10 stappen een passief inkomen op kunnen bouwen. Je geniet daarbij van onafhankelijk, van vrijheid en dus van een hoog passief inkomen. Deze 10 stappen vormen samen volgens de schrijver een ‘compleet en praktisch stappenplan’. Met dat stappenplan zou je dus binnen de kortste keren behoorlijk succesvol moeten worden.

Graag wil ik je allereerst een waarschuwing geven. Een waarschuwing voor alle cowboys die momenteel op het internet actief zijn. Al deze cowboys denken dat zij de kennis in pacht hebben en dat hij hun kennis voor woekerbedragen kunnen verkopen. Deze verschillende cowboys vragen daar echter veel geld voor, waardoor zij uiteindelijk rijk worden door het verkopen van cursussen, trainingen en dergelijke. Het enige verdienmodel wat zij hebben, is het verkopen van cursussen. In de praktijk hebben zij namelijk niet allemaal een succesvolle business, zoals iedereen wel naar de buitenwereld laat zien.

Om je voor dergelijke cowboys te behoeden, bespreek ik met veel plezier allerlei cursussen, online trainingen en e-books. In sommige gevallen zijn sommige cursussen namelijk te mooi om waar te zijn. Als je die indruk hebt, is het verstandiger om er ver vanaf te blijven. Als iets te mooi om waar te zijn lijkt, is dat ook zo in de meeste gevallen.

Zeg ik daarmee indirect dat dit e-book ook door een cowboy geschreven is? Nee, absolúút niet. Ik kan je namelijk alvast verklappen dat ik behoorlijk onder de indruk ben van dit boek. De opbouw en de inhoud van het boek spreken mij absoluut aan. Ook over de schrijver ben ik zeer positief. Mocht je graag meer weten over dit e-book willen weten, adviseer ik je om deze review volledig door te lezen. In deze review bespreek ik namelijk alles wat met dit boek te maken heeft!

Wie heeft dit e-book geschreven?

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen, heb ik geen al te hoge pet om van sommige ontwikkelaars/schrijvers van digitale producten. Mede daarom kijk ik bij elke cursus/training/e-book met een kritische blik naar de ontwikkelaar/schrijver. Bij het boek ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ hoefde ik niet al te lang te zoeken naar de naam van de schrijver. Op de voorpagina van het boek prijkt namelijk de naam ‘Edward Hendriks’; hij is de schrijver van dit e-book.

Een korte zoektocht via Google laat mij zien dat Edward Hendriks een ervaren schrijver is. In het verleden heeft hij meerdere korte boeken geschreven, maar ook meerdere thrillers. Tegenwoordig gaat Edward Hendriks door het leven als een freelance schrijver en copywriter. Hij heeft lange tijd in loondienst gewerkt, maar heeft dus besloten om de stap naar het ondernemerschap te maken.

Door de jaren heen heeft Edward Hendriks zich niet alleen bezig gehouden met het schrijven van boeken, maar óók met het opbouwen van zijn eigen online business. Die ervaringen en kennis wil hij graag met iedereen delen via zijn e-book. In het voorwoord van zijn boek geeft hij iets meer informatie over zichzelf, over zijn redenen om dit boek te schrijven en over de inhoud van het boek.

Iets wat mij absoluut aanspreekt, is dat Edward Hendriks onwijs transparant is. Hierdoor oogt hij betrouwbaar en weet hij direct een bepaald gevoel van vertrouwen uit te stralen. Als je zijn naam op Google intypt, zie je ook direct foto’s naar voren komen. Die foto’s komen ook overeen met de foto die hij van zichzelf in zijn boek geplaatst heeft; ook dat is een prettige constatering. Tot slot vind ik het mooi om te zien dat hij zijn eigen Wikipedia pagina heeft. Al met al ben ik zeer positief over de schrijver van het boek. Maar, daar draait het uiteindelijk niet om. Onder aan de streep draait het immers om het doel van het boek en de inhoud van het boek. Daarover vertel ik je ook graag meer in deze uitgebreide ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ review.

Wat is het doel van dit boek?

In de afgelopen jaren is Edward Hendriks niet alleen schrijver geweest, maar ook een digitale ondernemer. Hierdoor heeft hij het voor elkaar gekregen om twee inkomstenbronnen te creëren. Met dit boek wil hij dit graag ook aan jou leren, zodat jij ook van twee inkomstenbronnen kunt gaan genieten. Eén van die inkomstenbronnen is volledig passief; met dit boek probeert hij jou te leren om zelf een passieve inkomstenbron op te gaan bouwen.

In de inleiding van zijn e-book zegt hij hier zelf het volgende over: “In dit boek deel ik mijn inzichten met jou, zodat ook jij je voordeel ermee kunt doen

(en je daar geen twaalf jaar over hoeft te doen). Geen bullshit, geen dure programma’s die ik je wil verkopen, ik deel gewoon mijn kennis over het opbouwen van passief inkomen (in combinatie met actief inkomen) in deze praktisch ingestoken gids.

Ik probeer je ook te waarschuwen voor de vele dubieuze praktijken die voortkomen uit de zoektocht van mensen naar passief inkomen. Want veel mensen die rijk zijn geworden met een passief inkomen hebben dat gedaan door hun ‘geheimen’ voor veel geld aan anderen te verkopen’.

Het lijkt me nu volstrekt duidelijk wat het doel van Edward Hendriks is met dit boek. Hij wil op een eerlijke en correcte manier zijn kennis met jou delen, waardoor jij ook van een passief inkomen kunt gaan genieten. Dat passieve inkomen kun je sparen voor bijvoorbeeld jouw pensioen, voor het kopen van leuke dingen of voor het opbouwen van een buffer. Al met al kan je dankzij dit e-book een prettige financiële situatie gaan verkrijgen.

Voor wie is dit boek geschikt?

Wil je graag een passieve inkomstenbron op gaan bouwen? Dan is dit boek uitermate voor jou geschikt. In mijn ogen is dit boek zelfs voor een groter publiek geschikt, aangezien ook mensen met hun eigen online business het nodige van dit boek op kunnen steken. Mocht je met dit boek aan de slag willen gaan, is het wel van belang dat je enige interesse in het onderwerp hebt. Deze interesse moet je bovendien delen met de nodige inzet en het nodige doorzettingsvermogen. Alleen door hard en op de juiste manier te werken, kan je echt succesvol worden met het opbouwen van een passief inkomen.

Edward Hendriks geeft in de inleiding van het boek specifiek aan dat het boek geschikt is voor mensen die in loondienst werken of zzp’ers. Voor hen is het immers mogelijk om een tweede inkomstenbron op te bouwen. Mocht je in loondienst werken, mocht je voldoende inzet hebben en mocht je interesse in een eigen online business hebben, is dit boek eigenlijk voor jou op het lijf geschreven!

Hoe is het boek opgebouwd?

Zo, het is nu de hoogste tijd om naar de inhoud en de opbouw van het boek te gaan kijken. Je weet nu voor wie dit boek geschikt is en wat het doel van dit boek is, maar nu ga ik graag het boek zelf nader bespreken. Allereerst doe ik dat door aan te geven dat het boek 138 pagina’s en 10 verschillende hoofdstukken kent. Voor het overzicht heb ik deze tien hoofdstukken hieronder op een rijtje gezet:

 • Hoofdstuk 1: Inleiding
 • Hoofdstuk 2: Wat is passief inkomen?
 • Hoofdstuk 3: Mijn verhaal over passief inkomen
 • Hoofdstuk 4: Waarom zou je online geld gaan verdienen?
 • Hoofdstuk 5: Online geld verdienen; de snelle route
 • Hoofdstuk 6: Online geld verdienen; de gestage route
 • Hoofdstuk 7: Zo blijf je gemotiveerd
 • Hoofdstuk 8: Over afbeeldingen
 • Hoofdstuk 9: Ten slotte; waar je ook aan moet denken
 • Hoofdstuk 10: Verder lezen? Deze boeken en blogs raad ik aan

De opbouw van dit boek bestaat echter niet alleen uit deze 10 hoofdstukken. Nee, in de laatste 40 pagina’s van het boek vind je ook nog allerlei handige extra’s. Zo vind je daar een begrippenlijst, een overzicht met handige online tools, een checklist voor de aankoop van een website en een handleiding voor het schrijven van SEO teksten. Onder aan de streep kan ik hierdoor maar één ding concluderen; het boek is onwijs uitgebreid opgebouwd. Edward Hendriks heeft voor veel verschillende hoofdstukken gekozen en deze hoofdstukken ook nog aangevuld met handige extra’s.

Ook over de inhoud van het boek ben ik zeer te spreken. In mijn ogen weet Edward Hendriks dit boek namelijk op een unieke manier op te bouwen. Het onderwerp is behoorlijk veelbesproken, maar Edward weet hier toch zijn eigen draai aan te geven. Daaraan zie je eigenlijk direct dat Edward van nature een tekstschrijver is. Hij is in staat om een tamelijk uitgekauwd onderwerp toch nog op een interessante manier te bespreken.

De 10 stappen

Tot slot wil ik hoofdstuk 6 nog even nader aanstippen. Dit is in mijn ogen namelijk het belangrijkste hoofdstuk van dit boek. In dit hoofdstuk zet Edward de 10 stappen uiteen waarmee je op de juiste manier een passief inkomen op kunt bouwen. Het gaat daarbij om de volgende tien stappen:

 • Stap 1: Het idee
 • Stap 2: De doelgroep
 • Stap 3: Onderzoek
 • Stap 4: De domeinnaam
 • Stap 5: De website
 • Stap 6: De content
 • Stap 7: Verdienmodellen
 • Stap 8: Promotie
 • Stap 9: Opschalen
 • Stap 10: Diversificatie

In totaal neemt dit stappenplan ongeveer 50 pagina’s in beslag. Daarmee is dit stappenplan echt het belangrijkste deel van dit boek. In mijn ogen heeft Edward goed werk afgeleverd met dit stappenplan. Het is een stappenplan dat je ook op andere plekken op het internet kunt vinden, maar Edward heeft alles op een duidelijke manier uiteengezet. Wat mij daarbij ook aanspreekt, is het feit dat Edward voor een overzichtelijke opbouw gekozen heeft. Hij maakt gebruik van vetgedrukte kopjes, hij heeft de tips een andere kleur gegeven en hij maakt op de juiste manier gebruik van de witregels en dergelijke. Ook hierdoor is het zeer prettig om dit boek van A tot Z door te lezen.

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

De opbouw van dit boek is al onwijs uitgebreid te noemen. Ik was daarom ontzettend benieuwd of Edward Hendriks ook nog extra bonussen mee zou leveren. Daar is géén sprake van, maar hij heeft wel enkele extra’s toegevoegd aan het boek zelf:

 • Begrippenlijst
 • Handleiding SEO-copywriting
 • De Rank Booster Formule
 • Handige online tools
 • Checklist aankoop websites
 • Vragen en beoordeling

Deze extra hoofdstukken beschouw ik eigenlijk als de bonussen die door Edward Hendriks meegeleverd worden. Met name de uitgebreide begrippenlijst en het overzicht met de handige online tools spreken mij aan. Als je een passief inkomen op wilt bouwen, is het van belang dat je de juiste zaken weet te monitoren en vervolgens weer weet te verbeteren. Daarvoor kan je gebruik maken van de handige online tools die door Edward Hendriks in dit boek besproken worden.

Daarnaast is de begrippenlijst in mijn ogen dus ook zeer waardevol. Door deze begrippenlijst is eigenlijk de gehele inhoud van het boek een stuk duidelijker. Mocht je in het boek een onbekend begrip tegen komen, kan je even virtueel doorbladeren naar de begrippenlijst. In die begrippenlijst vind je vervolgens de term staan inclusief een duidelijke toelichting. Met dank aan deze ‘bonus’ weet Edward Hendriks zijn boek voor iedereen begrijpelijk te maken. Ook over deze meegeleverde ‘bonussen’ ben ik in ieder geval zeer te spreken. Deze bonussen vormen in mijn ogen de juiste aanvulling op het toch al uitgebreide boek!

Wat vinden andere lezers van dit e-book?

Het mag vooralsnog duidelijk zijn; ik ben behoorlijk te spreken over het e-book. Ben ik de enige die daar zo over denkt? Of hebben andere mensen op het internet ook een beoordeling over dit boek achtergelaten? Nou, dat hebben veel mensen inderdaad gedaan. Uit deze beoordelingen blijken twee dingen; niet iedereen vind het onderwerp van het boek even uniek, maar veel mensen geven wel aan dat dit boek onwijs prettig en behulpzaam is.

Overigens vond ik op het internet ook veel beoordelingen over de schrijver zelf. Veel mensen geven aan dat zij veel kennis van Edward Hendriks op hebben gedaan, waarbij de nadruk ligt op het schrijven van content. Door zijn ervaring is Edward inderdaad een ideale leermeester voor het schrijven van content. Deze kennis en ervaring probeert hij over te brengen op een ieder die een eigen online business op wilt starten. Dat hij dit op een prettige en juiste manier doet, blijkt wel uit de beoordelingen die her en der op het internet te vinden zijn.

Het doet mij goed om te zien dat de beoordelingen van andere lezers overeenkomen met mijn persoonlijke bevindingen. Al met al is het boek onwijs uitgebreid opgebouwd en is het boek waardevol voor veel mensen. Dat blijkt ook wel direct als je de beoordelingen op het internet door gaat nemen.

Wat kost dit e-book?

Ben je door deze ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ review geïnspireerd geraakt om zelf een passief inkomen op te gaan bouwen? Dan kan je direct de juiste keuze maken; het boek direct aanschaffen. Je kunt hierbij ook nog eens van een tijdelijke kortingsactie genieten. Normaliter vraagt Edward Hendriks een bedrag van 69 euro voor dit e-book, maar hij heeft zijn vraagprijs tijdelijk weten te verlagen naar 49 euro. Voor nog geen 50 euro kan jij dus de trotse eigenaar van dit e-book, inclusief alle extra’s, worden.

Het genoemde bedrag is ook nog eens inclusief BTW. Mocht je als zzp’er actief zijn, komen de totale kosten voor dit boek dus nóg lager uit. Bovendien ben je in staat om via verschillende betalingsmethode de betaling te verrichten; ook al deze ‘randzaken’ heeft Edward Hendriks prima voor elkaar.

Heb je het boek gekocht en ben je er uiteindelijk niet tevreden over? Dan kan je binnen een termijn van 30 dagen het volledige aankoopbedrag retour krijgen. Edward vraagt je om daarvoor een mailtje naar hem te sturen, waarna hij jouw aanvraag verder af gaat handelen. Je loopt heirdoor dus eigenlijk geen risico; het bedrag van 49 euro krijg je – indien het boek niet bevalt – dus terug. Enige voorwaarde daarbij is wel dat je dit binnen 30 dagen na het aanschaffen van het boek aan Edward laat weten!

Kan ik het e-book ‘Online geld verdienen in 10 stappen’ aanraden?

In deze uitgebreide review heb je eigenlijk alle informatie over dit interessante boek kunnen vinden. Her en der heb ik ook al mijn mening door laten schemeren. Het mag daardoor geen verrassing zijn dat ik dit boek van harte aan kan raden. Zoals ik eerder in deze review al zei, heeft Edward Hendriks niet voor het meest makkelijke onderwerp gekozen. Dit onderwerp is immers al veelbesproken en er hangt bovendien een bepaald stigma boven. In mijn ogen heeft Edward dit onderwerp juist op een unieke, creatieve en hoogwaardige manier weten te bespreken.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat je met dit boek zelf een passief inkomen op kunt bouwen. Je kunt daarbij echter niet volledig op de inhoud van dit boek rekenen; je moet uiteraard zelf ook de nodige inzet tonen. Al met al kan ik de aanschaf van dit boek van harte aanraden!

Bouw een passief inkomen op in 10 stappen!

Ga DIRECT Naar De GEHEIME Kortingspagina!
Online Geld Verdienen in 10 Stappen
Online Geld Verdienen in 10 Stappen

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

26 jul 2020
4
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *