Online Geld Verdienen Startersgids Review

Is dit het ultieme handboek naar financiële onafhankelijkheid?

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Online geld verdienen; wie wilt dat nou niet? Is het mogelijk om dit zelf voor elkaar te krijgen? Zo ja, wat moet je daar zoal voor doen? Dit alles komt aan bod in de online geld verdienen startersgids.


Zelf ben ik al jarenlang bezig met het verdienen van geld via digitale mogelijkheden. De mogelijkheden zijn hiervoor legio, waardoor soms het overzicht een beetje ontbreekt. Ik ben dan ook reuze benieuwd om deze startersgids een duidelijke leidraad biedt. Een leidraad waar een ieder iets aan heeft om een digitaal imperium op te bouwen. Heb je hier ook interesse in? Lees dan zeker even deze review door!


Wat is de online geld verdienen startersgids?

De online geld verdienen startersgids is een uitgebreid stappenplan waarmee je jouw online bedrijf kunt beginnen/uitbreiden. De startersgids bespreekt alle facetten waar je aan moet denken bij het online verdienen van geld.

Voor veel mensen is het een ware droom om online geld te kunnen verdienen. Je werkt in dat geval niet meer voor een baas en bepaalt volledig waar je mee bezig bent.

Helaas blijft dit voor bijna net zo veel mensen bij een droom. Niet veel mensen zijn namelijk bereid om die stap te zetten. Dat heeft met name met angst voor het onbekende te maken. Het opzeggen van je fulltime baan en je volledig richten op online geld verdienen, is een behoorlijk grote stap. Mede daarom durven niet veel mensen dit aan.

Dat wordt nog eens versterkt doordat er geen hele duidelijke richtlijnen bestaan. Er is namelijk geen garantie dat je online genoeg geld kunt verdienen. Nee, je moet absoluut weten waar je mee bezig bent en hoe je geld moet verdienen. Dergelijke aspecten komen allemaal aan bod in de online geld verdienen startersgids.

Deze gids is, zoals de naam al doet vermoeden, specifiek geschikt voor starters. Je begint dus op niveau 0 en gaat vandaar uit steeds dieper in op de materie. Uiteindelijk moet je in staat zijn om een fulltime salaris te gaan verdienen. Of beter gezegd: online een fulltime salaris verdienen.

Persoonlijk ben ik al enige tijd bezig met het verdienen van geld via digitale kanalen. Ik weet als geen ander dat dit behoorlijk lastig kan zijn. Het is namelijk een relatief nieuwe wereld. Tevens is het een wereld waarin al redelijk wat concurrentie is. Als je niet weet waar je mee bezig bent, is het dan ook lastig om hier succesvol mee te zijn. Ik ben dan ook op voorhand al fan van de online geld verdienen startersgids.

Het is in mijn ogen ontzettend belangrijk dat starters op de juiste manier starten. Alleen op die manier is het namelijk mogelijk om online veel geld te gaan verdienen. Als ik naar mijn eigen ontwikkeling kijk, zie ik dat ik daar enkele jaren over gedaan heb.

Ik heb zo mijn vermoedens dat je door het volgen van deze startersgids al veel sneller kunt starten met online geld verdienen. Ben je benieuwd naar alle bevindingen? Dan is het absoluut interessant om mijn review door te lezen. Ik heb namelijk een uitgebreide, onafhankelijke en eerlijke review geschreven. Lees dus zeker even door!

Wie is de schrijver van het e-book?

De online geld verdienen startersgids is dus een e-book. Dit betekent dat het geen fysiek boek is, maar dat je deze alleen digitaal kunt lezen. In mijn ogen is dat absoluut iets van deze tijd.

Het sluit dan ook perfect aan op het onderwerp van deze startersgids. Maar, wie heeft dit e-book geschreven? Voor mij is dat altijd een belangrijke vraag.

Op het internet zijn namelijk enkele mensen die op een slinkse manier veel geld willen verdienen. Dat gaat niet altijd op een nette manier. Ik noem hen dan ook cowboys en blijf het liefste zo ver bij hen uit de buurt. Geldt dat ook voor de schrijver van dit e-book? Of is de schrijver van dit e-book volledig betrouwbaar? Ik ben op onderzoek uitgegaan!

Ik kwam bij de inleiding van dit boek direct de naam van de schrijver tegen: Mick van Zadelhoff. Hij is actief met zijn bedrijf Moderne Nomaden. Zoals de naam al doet vermoeden, is Mick een digital nomad. Dit betekent dat hij de wereld rondreist en ondertussen aan het werk is. Dat is absoluut één van de voordelen/mogelijkheden als je online geld aan het verdienen bent.

In de inleiding van het e-book is Mick behoorlijk open over zijn verleden. Hij geeft aan dat hij begon met online geld verdienen, maar dat dit gepaard ging met vallen en opstaan. Op basis van die bevindingen heeft hij zichzelf uiteindelijk aangeleerd hoe je wél geld moet verdienen op het internet. Die ervaring heeft hij tot uiting proberen te brengen in deze startersgids.

Voor mij is het direct een goed teken dat Mick zo open en transparant is. Als ik op de website van Moderne Nomaden kijk, geeft me dat ook direct een goed gevoel. Alles ziet er netjes en betrouwbaar uit. Dat zijn de eerste pluspunten voor de online geld verdienen startersgids.

75% compleet!

Volg Mijn Exclusieve GEHEIME Videotraining Over De Online Geld Verdienen Startersgids!

Vul je naam en emailadres in

Voor wie is het boek geschikt?

Ik weet als geen ander dat heel veel mensen online geld zouden willen verdienen. Het is namelijk dé uitgelezen mogelijkheid om te genieten van vrijheid en van financieel gemak. Als je nu nog in loondienst bent, kan deze startersgids de eerste stap zijn naar een gelukkiger leven. Het blijkt namelijk dat veel mensen niet helemaal tevreden zijn als ze voor een baas werken. Ze moeten continue verantwoording afleggen en kunnen zichzelf niet volledig ontplooien.

Bovendien moeten ze zich elke dag netjes op kantoor melden en leiden daardoor niet het leven dat ze eigenlijk zouden willen hebben.

Dit boek is dan ook voor iedereen geschikt die iets anders wil. Die buiten de gebaande paden durft te gaan en zich open durft te stellen voor veranderingen. Het is tevens geschikt voor mensen die veel interesse in de digitale wereld heeft. Als je enige interesse in de digitale wereld hebt, spreekt dit boek je ongetwijfeld direct aan.

Overigens zegt Mick hier het volgende over in de inleiding van het boek: Wellicht is dit je eerste stap naar een leven waarin reizen en werken samengaan. Of een stap richting meer thuis werken en minder voor een baas. Een stap om meer je eigen plan te trekken en het leven naar jouw kant te zetten.


Dit zegt genoeg, toch? Het boek is bij uitstek geschikt voor mensen die een verandering in hun leven willen hebben. Je moet daar wel voor open staan en volledige inzet tonen. Dat is eigenlijk een vereiste bij dit boek. Althans; daar kwam ik zelf direct achter bij het begin.

Wat kun je verwachten van het e-book?

Om antwoord op deze vraag te kunnen geven, is het wellicht handig om naar de inhoudsopgave van het e-book te kijken. Het boek is door Mick onderverdeeld in enkele hoofdstukken. Per hoofdstuk wordt een bepaald onderwerp besproken. Ik zie direct aan de sub-hoofdstukken dat hier ook echt tot in detail naar gekeken wordt. Om je een voorbeeld te geven:

De naam van hoofdstuk 1 is: Manier 1: een eigen website als verdienmodel. Binnen dit hoofdstuk zijn vervolgens enkele sub-hoofdstukken te vinden:

  • 1. Geld verdienen met website via Google Adsense
  • 2. Affiliate marketing om geld te verdienen met je website
  • 3. Advertenties plaatsen op je website om geld te verdienen
  • 4. Geld verdienen met jouw website door advertorials toe te staan
  • 5. Geld verdienen met bedrijfsvermeldingen op jouw website
  • 6. Geld verdienen met je eigen product of dienst
  • 7. Geld verdienen door je website te verkopen

Dit hoofdstuk laat direct enkele dingen zien. Allereerst laat het duidelijk zien dat dit e-book ontzettend uitgebreid is. Allerlei facetten van online geld verdienen worden besproken. Dit laat tegelijkertijd ook zien dat er online ontzettend veel mogelijk is. Je hebt meerdere mogelijkheden om online geld te verdienen. Al die mogelijkheden komen uitgebreid aan bod in dit hoofdstuk en in dit boek.

Uiteindelijk kan je in dit boek in totaal 12 verschillende hoofdstukken vinden omtrent het online verdienen van geld. Die 12 hoofdstukken zijn vervolgens weer allemaal onderverdeeld in sub-hoofdstukken, waar je hierboven het voorbeeld van hoofdstuk 1 van hebt kunnen vinden.

De hoofdstukken zijn ontzettend uitgebreid. De inhoud van het boek is dan ook dik in orde. Dat geldt eveneens voor de variatie in het boek. Er worden zo ontzettend veel mogelijkheden uitgebreid besproken. Er zit hoe dan ook een mogelijkheid bij die bij jou tot de verbeelding spreekt. Zo worden ook verschillende social media kanalen besproken en krijg je bovendien overal handige tips bij.

het boek begint overigens al met een uitgebreid verhaal over online geld verdienen. Zo geeft Mick aan dat je op zoek moet gaan naar jouw interesses. Als je ergens interesse voor hebt, kan je daar met passie over vertellen.

Die passie weet je op die manier over te brengen op bijvoorbeeld je bezoekers. Dat proeven de bezoekers en daardoor is je website/online project ongetwijfeld een stuk populairder. Moraal van het verhaal: zoek je interesses op en ga op basis daarvan aan de slag.

Hoeveel kost het geld verdienen startersgids e-book?

Je hebt hierboven kunnen lezen wat je zoal in dit e-book kunt vinden. Spreekt het je vooralsnog aan? Dan is het uiteraard ook belangrijk om te weten wat je eventueel voor dit e-book zou moeten betalen.

Uiteraard heb ik daar óók het antwoord op! Voor dit e-book hoef je eenmalig een bedrag van slechts € 27,00 te betalen. Voor dat minieme bedrag krijg je een download link voor het downloaden van het e-book. Voor dat minieme bedrag heb je dus voor je hele leven toegang tot dit e-book.

Ik durf wel te stellen dat dit bedrag absoluut de moeite waard is. Het bedrag is niet al te hoog, terwijl je wel een ongelooflijk uitgebreid e-book tot je beschikking krijgt. In mijn ogen is het dan ook zeker aan te raden om die 27 euro aan dit boek te spenderen. Je kunt er alleen maar beter van worden!

Mijn ervaringen met het e-book

Je hebt tot nog toe een hoop informatie over dit boek kunnen lezen. Her en der heb ik mijn persoonlijke mening al verwerkt. Het mag dan ook wel duidelijk zijn dat ik bijzonder onder de indruk ben van dit boek. Het is absoluut geen garantie dat je dankzij dit boek rijk gaat worden. Maar, ik schat de kans toch wel groot in dat je inderdaad online geld kunt gaan verdienen. Het boek geeft je de juiste handvatten aan. Vervolgens moet je die handvatten zelf zien te verzilveren. Je moet de kennis uit dit e-book ook in de praktijk gaan brengen.

Daarbij merk je ongetwijfeld dat je met obstakels te maken gaat krijgen. Het is echter zaak om juist die obstakels te overwinnen. Door die obstakels te overwinnen, kan je namelijk een succesvolle online ondernemer worden. Om die obstakels te overwinnen, moet je wel de nodige inzet tonen. Je moet het onderste uit de kan proberen te halen.

Elke dag weer. Met de online geld verdienen startersgids heb je in ieder geval een prima basis om aan de slag te gaan. Door veel ervaring op te doen en continue bij te leren, kan je succesvol worden. Dat is in ieder geval de ervaring die ik bij dit boek heb.

Wat zeggen andere mensen over het e-book?

De online geld verdienen startersgids is nog niet zo heel lang uit op het moment dat ik deze review schrijf. Deze review schrijf ik eind december van het jaar 2019. Op dat moment druppelen her en der de eerste beoordelingen van dit e-book al binnen.

Ik kan niets anders dan concluderen dat men positief is over dit boek. Het vormt een brede basis en de inhoud is duidelijk en levert een absolute meerwaarde. Wat dat betreft sluiten de bevindingen van andere mensen dus naadloos aan bij mijn bevindingen.

Dankzij de online geld verdienen startersgids heb ik voor mezelf de juiste keuzen kunnen maken op welke manier ik geld wilde verdienen via het internet. Ik verdien inmiddels een leuk maandelijks terugkerend passief inkomen dankzij affiliatemarketing.

Youri de Kort

Bij de andere meningen lees ik wel steeds hetzelfde. Dat is wat ik hierboven ook al zei: je moet zelf ontzettend veel inzet in je digitale carrière steken. Het is namelijk niet zo dat je slapend rijk via het internet kunt worden.

Nee, ook op het internet moet je ontzettend hard werken. De online geld verdienen startersgids legt je uit hoe dat moet. Vervolgens moet je dat zelf in de praktijk zien te brengen.

Is het e-book de moeite waard om aan te schaffen?

Ik ben alweer aan het einde van deze review gekomen. Als ik ergens enthousiast over ben, kan ik daar vrijuit over praten. Dat is dan ook de reden waarom deze review redelijk lang is. Ik ben namelijk ontzettend enthousiast over de online geld verdienen startersgids. In mijn ogen is deze gids alles wat een beginnende internet ondernemer nodig heeft.

Het boek geeft niet alleen ontzettend veel informatie, maar ook heel veel inspiratie. Bovendien worden er behoorlijk veel manieren uitgelegd waarmee je online geld kunt verdienen. Die variatie, de inhoud en de gehele samenstelling van dit boek hebben mij absoluut enthousiast gemaakt.

Met alle eerlijkheid durf ik te stellen dat dit boek zeker de moeite waard is. Dat wordt nog eens versterkt door de minieme aanschafwaarde van het boek. Voor het boek hoef je namelijk maar 27 euro te betalen.

Die 27 euro kan je in jouw digitale carrière dubbel en dwars terug verdienen. Voordat het zo ver is, moet je eerst deze startersgids aanschaffen en veel inzet tonen. Het is niet mogelijk om slapend rijk te worden.

Het is wél mogelijk om veel geld te verdienen, dankzij dit boek en dankzij tomeloze inzet en veel doorzettingsvermogen. Dit boek geeft je in ieder geval de juiste handvatten om aan je digitale carrière te gaan werken. Ik wens je ontzettend veel succes én plezier.

Onthoud dat niet alles om geld draait, maar ook om je eigen plezier. Des te meer reden om per direct afscheid te nemen van je saaie fulltime baan. Ga voor jezelf starten en maak daarbij gebruik van deze interessante en uitgebreide startersgids!

Maak NU de juiste keuze op welke manier jij geld wil verdienen via het internet!

Dit complete handboek gaat jou absoluut verder helpen!

Ga DIRECT Naar De Kortingspagina!
Online Geld Verdienen Startersgids
Online Geld Verdienen Startersgids

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

27 nov 2019
4

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *