Is Opinieland.nl Betrouwbaar ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

OpinieLand.nl is een van de meest bekende van de enquête websites. Het is een uitstekend platform om online geld te verdienen door een deel te zijn van marktonderzoek. Mensen zijn meestal sceptisch als ze iets horen over online geld verdienen, omdat zij voornamelijk onwettige websites hebben langs zien komen.

Check onderstaande video.

Hoe werkt het?

Zoals bij de meeste onderzoekspanels kan je geld verdienen met het maken van online onderzoeken over verschillende onderwerpen. Van apparaten tot advertenties, van gezondheidszorg tot hobby’s. Deze kan je gemakkelijk invullen via elk apparaat dat internet geeft, dus op je laptop, tablet of telefoon. Soms krijg je ook producten thuis gestuurd zodat je ze kan uitproberen.

De uitnodiging voor alle onderzoeken krijg je in je mail, en je mag dan steeds zelf weten of je wel of niet meedoet. Nogmaals, er is geen verplichting. Uiteraard verdien je alleen geld als je wel meedoet, maar dat is natuurlijk logisch.

Voordat je een vragenlijst gaat invullen zie je altijd staan hoeveel de vergoeding is. Wel zo fijn om dit van tevoren al te weten. Ook zie je hoe lang de enquêtes gaat duren, zodat je kan inschatten of je het de beloning waard vindt. Gelijk na het invullen van het onderzoek wordt de beloning op je saldo gezet.

Alle vergoedingen spaar je op tot minimaal €10,- waarna je het kan inwisselen voor geld via PayPal, maar je kan ook kiezen voor cadeabonnen. Ook doe je automatisch mee met een driemaandelijkse prijstrekking waarbij je kans maakt op €2000,-

Is Opinieland betrouwbaar?

In mijn beleving wel. Zelf hebben ik meerdere overboekingen aangevraagd en is het geld altijd zonder enige problemen aangekomen bij PayPal. Je kan het trouwens ook direct vanaf PayPal gebruiken om dingen online mee te betalen, dat is helemaal veilig.

Ook is het zo dat als je aan onderzoeken meedoet dat de beloning per direct wordt toegekend aan je saldo. De site werkt dus altijd real-time.

Opinieland is daarmee zo goed voor de leden dat ze hen de vergoeding al uitbetalen, nog voordat zij deze zelf hebben ontvangen van de organisaties voor wie zij zelf de survey uitvoeren. Dit is bij veel andere panels zeker niet altijd het geval. Dus het antwoord op de vraag of Opinieland betrouwbaar is: ja

Opinieland.nl
Opinieland.nl

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

21 apr 2020
4

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *