Slank Door De Overgang Review

Helpt deze heldin jou echt door de overgang heen ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Gedurende de overgang verandert er een hoop in het vrouwelijke lichaam. De hormoonhuishouding verandert, waardoor de functies van bepaalde hormonen overgenomen moeten worden. Hier moet het lichaam flink aan wennen, waardoor er meerdere overgangsklachten kunnen ontstaan. Bekende overgangsklachten zijn onder andere stemmingswisselingen, pijn aan de borsten en overgewicht.

Tijdens de overgang is het goed mogelijk dat een vrouw veel kilo’s aan komt. Dit is deels een natuurlijk proces, maar deels is het ook het gevolg van een ongezond voedingspatroon. Een ongezond voedingspatroon komt met name tijdens de overgang tot uiting.

Het gevolg is dat sommige vrouwen tijdens de overgang de nodige kilo’s aankomen. Dat is uitermate zonde, aangezien deze kilo’s de overgangsklachten ook verder kunnen verergeren. Kortom: voldoende redenen om slank door de overgang te gaan. Maar ja, hoe kan je dat het beste doen?

Enkele jaren geleden was het duidelijk dat mijn moeder in de overgang kwam. Ze was al een tijdje niet ongesteld geweest en kreeg bovendien last van pijn in haar borsten. Na verloop van tijd werd ze ook steeds vermoeider, geprikkelder en kreeg ze last van stemmingswisselingen.

Deze klachten lieten duidelijk zien dat mijn moeder in de overgang kwam. Op een gegeven moment zag ik mijn moeder ook per week zwaarder worden. Ik besprak dat met haar en ze gaf aan dat dit eigenlijk onbewust ging. Samen zijn we op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden en we stuitten daarbij op Club.overgang.info. Dit is een website waarop je allerlei producten/cursussen aan kunt schaffen.

Eén van de producten die ons aansprak, was het Slank door de Overgang programma. Ik heb dit programma als cadeautje aan mijn moeder gegeven en wil graag onze bevindingen met jou delen. Ik heb zelf het programma niet kunnen volgen, maar heb uiteraard met grote nieuwsgierigheid toegekeken bij mijn moeder.

Zodoende ben ik achter de sterke punten en minder sterke punten gekomen. Wil je ook graag slank door de overgang? Dan biedt mogelijk dit programma uitkomst. Hieronder lees je mijn kritische, onafhankelijke en eerlijke bevindingen. Na het lezen van deze Slank door de overgang review kan je direct voor jezelf bepalen of je het programma aan gaat schaffen of niet.


Wat is het Slank door de Overgang programma?

Het Slank door de overgang programma bestaat uit meerdere onderdelen die jou helpen om slank door de overgang te gaan. Je vindt onder andere kledingadvies, een maaltijdenplanner en een e-book in dit programma terug.

Zoals gezegd ervaren veel vrouwen klachten tijdens de overgang. Het lastige aan deze klachten is dat niemand hier invloed op heeft. Het is tenslotte een natuurlijk proces waar elke vrouw last van gaat krijgen. Je kunt echter door een gezond voedingspatroon wel proberen om de klachten zoveel mogelijk te beperken.

Daarbij is het ook aan te raden om voldoende te bewegen en leuke dingen te ondernemen. Een andere optie om de overgangsklachten te beperken, is door je aan te melden voor dit (online) programma. Althans; dat is wat de ontwikkelaars van het programma zelf beweren.

Volgens hen is het absoluut mogelijk om op een slanke manier door de overgang te gaan. Daarbij moet je echter wel het juiste eten, op de juiste manier bewegen en aan andere randzaken denken.

Zoals reeds hierboven gezegd heeft mijn moeder dit programma uitgeprobeerd. Zij was hier bijzonder over te spreken. Ik geef je alvast een tipje van de sluier; alle kilo’s die zij aangekomen was, raakte zij door dit online programma vliegensvlug kwijt. Sterker nog; ze wist nóg meer kilo’s kwijt te raken.

Dit gaf mij een duidelijk teken dat dit programma wel eens zou kunnen werken. Mede daarom heb ik deze uitgebreide review geschreven. Ik wil jou graag informeren over het programma, de inhoud en de verschillende voordelen. Op basis daarvan kan je direct besluiten of je het programma een kans wilt geven.

In onderstaande video krijg je een goede indruk over de inhoud van dit programma

Wie heeft dit online programma ontwikkeld?

De overgang is voor veel vrouwen toch wel een gevoelig onderwerp. Het is daarnaast ook een onderwerp waar niet al te groot over gepraat wordt. Dit merkte ik bij mijn moeder, maar dit geldt ongetwijfeld ook voor vele andere vrouwen.

In mijn beleving is het daarom belangrijk dat een dergelijk online programma een bepaald gevoel van vertrouwen op roept. Mede daarom heb ik onderzoek gedaan naar wie dit programma ontwikkeld heeft.

Bij een dergelijk gevoelig onderwerp moet de informatie 100% kloppen. Naar mijn mening moeten dergelijke programma’s dan ook door capabele mensen ontwikkeld zijn. Door mensen die veel ervaring met de overgang hebben en zodoende ook veel kennis hebben.

Is dat het geval bij dit online programma? Toen ik op onderzoek ging, stuitte ik al snel over de website club.overgang.info. Dit is immers ook de website waar het online programma te vinden is. Deze website is eigenlijk een grote community voor alle vrouwen in Nederland.

Je kunt je op dit forum voorstellen, je kunt je inlezen, je kunt overgangsklachten bespreken en je kunt minicursussen volgen. Daarnaast is het platform ook bedoeld om elkaar ondersteuning te bieden. De vrouwen op dit forum slaan hun handen in een en proberen zodoende de overgang voor elkaar een stuk draaglijker te maken.

Toen ik het e-book erbij pakte, werd ik direct geconfronteerd met de grote vrouw achter dit platform. Maar, tot mijn grote verbazing was Ria Kamelle geen echt persoon. Nee, het is een schuilnaam van een persoon die onbekend wilt blijven. Hij/zij doet onder andere het klantcontact voor de website club.overgang.info en heeft dus ook dit boek geschreven.

Hij/zij treedt dus met de naam Ria Kamelle naar buiten. Mijn bevindingen hierover? Dit gaf mij eigenlijk niet direct een goed gevoel. Zoals ik hierboven al stelde, is de overgang een gevoelig onderwerp. Ik vind dan ook dat een capabel persoon dit boek had moeten schrijven. Op basis van alleen de naam kan ik niet beoordelen of de ontwikkelaar van dit programma capabel of niet is.

Hoe dan ook; ik besloot het een kans te geven. Op het internet kwam ik namelijk vrij weinig negatieve woorden omtrent Ria Kamelle tegen. Dit deed mij vermoeden dat hij/zij mogelijk wél veel kennis over de overgang kan hebben. Na enig zoekwerk op Google kwam ik namelijk meerdere boeken van Ria Kamelle terug.

Deze auteur heeft ook het boek ’50 recepten in 30 minuten’ en het boek ‘Overwin je overgang’ geschreven. Met name dat laatste boek was een verkoopknaller in ons land. Dit stemde mij iets meer tevreden. Ik besloot dan ook destijds om dit programma cadeau aan mijn moeder te geven. De overige bevindingen van mijn kant kan je in de rest van deze uitgebreide review vinden.

Voor wie is dit programma geschikt?

Het antwoord op deze vraag is nogal kort: voor vrouwen die in de overgang zitten. Ja, als je in de overgang zit, is de kans aanwezig dat je behoorlijk veel kilo’s aankomt. Op dit tegen te gaan, kan je je aanmelden voor het Slank door de Overgang programma.

Heb je geen last van overgewicht tijdens de overgang? Of kom je wel aan, maar vind je dat niet al te erg? Dan is er niet direct een noodzaak om je voor dit programma aan te melden. In dat geval kan je je misschien beter aanmelden voor het andere boek van Ria Kamelle; overwin je overgang.

Hoe is het programma opgebouwd?

Op de website club.overgang.info kan je meerdere cursussen vinden in de leeromgeving. Al deze cursussen zijn vervolgens weer onderverdeeld in enkele onderdelen. Dat is ook het geval bij het Slank door de Overgang platform. Als je hier op klikt, krijg je vijf verschillende onderdelen te zien. Ik heb de onderdelen hieronder opgesomd en een korte toelichting erbij geplaatst:

E-book; in dit e-book vind je alle informatie om óók na je 40ste levensjaar een mooi figuur te krijgen en te houden. Het e-boek telt in totaal maar liefst 122 pagina’s en leert je meer over een uniek programma. In dit programma zijn er drie pijlers: mentale blauwdruk, natuurlijke ingrediënten en de hormoonhuishouding.

Van pagina 3 tot en met pagina 29 krijg je meer informatie over deze drie pijlers. Vervolgens begint vanaf pagina 31 het kookboek. Hierin vind je meer dan 50 recepten voor zowel het ontbijt, de lunch, de tussendoortjes, het avondeten, bijgerechten en desserts.

Met deze recepten weet je één ding zeker: ze zijn stuk voor stuk gezond en dragen dus bij aan het kwijtraken van de overtollige kilo’s gedurende de overgang. Tot slot vind je aan het einde van het e-book nog een kort nawoord.

40 smoothies en juices e-book: een ander e-book binnen dit programma draait volledig om smoothies en juices. Volgens Ria Kamelle dragen deze voedingsproducten namelijk bij aan een gezond gewicht gedurende de overgang. In dit e-book vind je heerlijke recepten.

Kledingadvies: in het programma is eveneens een filmpje van ruim 27 minuten te vinden. In dit filmpje krijg je advies over de kleding die je tijdens de overgang zoal kunt dragen. Je hebt immers met overgewicht te maken, waardoor je mogelijkerwijs ook iets aan je kledingstijl dient te veranderen. Dit filmpje probeert je hierbij te helpen.

Maaltijdenplanner: de maaltijdenplanner is een pdf bestand van 4 pagina’s. In dit pdf bestand kan je voor 3 weken lang alle maaltijden per dag zien. Zo vind je op de maandag bijvoorbeeld een omelet als ontbijt terug, een tomatensoep voor de lunch, een paella met kip voor het avondeten en een handje ongezouten noten als één van de tussendoortjes. Vervolgens zie je per gerecht ook staan waar je het recept in het grote e-book terug kunt vinden.

Boodschappenlijstjes: het laatste pdf bestand is 26 pagina’s groot en bevat alle boodschappenlijstjes. Dankzij dit bestand weet je exact wat je wanneer moet kopen. Je hebt zodoende altijd verse en gezonde ingrediënten in huis op het moment dat je ze nodig hebt. Sommige van deze boodschappen kan je bij de supermarkt doen, terwijl je andere boodschappen bij de biowinkel aan moet schaffen.

Wat mijn mening is over de opbouw van het programma? Ik ben hier bijzonder van onder de indruk. In mijn ogen heeft de ontwikkelaar alles behoorlijk uitgebreid besproken. Daarnaast heeft hij/zij ook perfect de link weten te leggen tussen de recepten en bijvoorbeeld de maaltijdenplanner. In de maaltijdenplanner wordt continue aangegeven waar je de recepten voor de betreffende gerechten kunt vinden. Uitermate handig.

Wat is het doel van dit programma?

Het programma heeft niet voor niets de naam ‘Slank door de overgang gekregen’. Het doel is tenslotte om van de overtollige kilo’s af te komen. Dat is echter niet het enige doel van dit programma. Nee, een ander doel is dat je je lekkerder gaat voelen.

Zoals gezegd verandert er tijdens de overgang een hoop in het vrouwelijke lichaam. Deze veranderingen kunnen ook voor een terneergeslagen en lusteloos gevoel zorgen. Bijkomend gevolg is dat je niet meer altijd even vrolijk bent en ook steeds minder energie krijgt.

Door dit programma te volgen, krijg je elke dag de juiste voedingsmiddelen. Deze voedingsmiddelen zorgen ervoor dat je, ondanks alle veranderingen in je lichaam, toch voldoende energie hebt en behoudt. Dankzij deze energie ga je je minder ‘slecht’ voelen en zodoende wordt de overgang weer een stuk draaglijker.

Wat is mijn mening over dit programma?

Een review is natuurlijk geen review zonder daarin mijn eigen mening te verwerken. Je hebt hierboven reeds kunnen lezen dat ik onder de indruk van de inhoud van het programma bent. Maar, wat is nou mijn algehele indruk van dit programma?

Ik kan je wel verzekeren dat ik bijzonder positief ben. In mijn ogen is dit absoluut een programma waar elke vrouw de overgang een stuk draaglijker mee kunt maken. Hierbij wil ik wel nog enkele kanttekeningen plaatsen.

Zoals gezegd vind ik het bijzonder en vervelend dat het programma onder een pseudoniem uitgegeven is. Je weet hierdoor niet met wie je exact te maken hebt en dat kan wat wantrouwen opwekken. In mijn ogen zou het beter zijn als de persoon achter de schuilnaam ‘Ria Kamelle’ transparanter zou zijn. Dat zou meer vertrouwen en zodoende een beter gevoel opwekken.

Daarnaast heb ik ook mijn bedenkingen bij het lettertype van het boek. Dat geldt met name voor de titels van de verschillende hoofdstukken. Deze titels hebben een ietwat frivool en kinderlijk lettertype. Hierdoor is het niet altijd even goed te lezen en dat is in mijn ogen bijzonder jammer.

Ondanks deze twee tekortkomingen ben ik onwijs positief over het boek. Wat mij betreft kan elke vrouw dit boek wel tijdens de overgang gebruiken. Niet alleen om de overtollige kilo’s kwijt te raken, maar ook om veel lekkerder in hun vel te zitten. Dit programma zorgt er immers ook voor dat je voldoende energie verkrijgt.

Wat is de mening van andere gebruikers?

Het platform club.overgang.info is tamelijk groot te noemen. Op het forum is dagelijks voldoende activiteit te zien en daarnaast zijn er ook de nodige programma’s te kopen/te bestellen. Op de website zijn ook meerdere recensies te vinden.

Deze recensies zijn, misschien niet helemaal onverwachts, stuk voor stuk uiterst positief. Ik besloot daarom om ook op andere plekken op het internet naar de recensies te zoeken. Is iedereen echt zo positief over het Slank door de Overgang programma?

Ik kan stellen dat dit zeker het geval is. Ik lees voornamelijk positieve recensies waarin onder meer staat dat het programma veel vrouwen geholpen heeft. Daarbij dien ik wel op te merken dat in sommige recensies ook te lezen is dat men graag meer openheid van zaken zou willen hebben omtrent de ontwikkelaar. De meningen van andere gebruikers sluiten dus naadloos aan op mijn bevindingen.

Wat zijn de kosten voor dit programma?

Als je mogelijke interesse in dit programma hebt, wil je ongetwijfeld ook weten hoeveel je hiervoor moet betalen. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Je kunt via onderstaande link namelijk tijdelijk profiteren van een hoge korting. Je kunt het gehele programma nu voor maar 37 euro aanschaffen. Normaliter is de aanschafprijs 49 euro of zelfs nog duurder.

Voor slechts 37 euro kan je levenslange toegang tot dit uitgebreide programma krijgen. Bovendien kan je een beroep doen op de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Ben je niet helemaal tevreden met het programma en de inhoud van de e-books? Dan kan je dit binnen 30 dagen melden bij Ria Kamelle. Je krijgt vervolgens het geld weer teruggestort.

Kan ik het Slank door de Overgang programma aanraden?

Zo, ik ben alweer aan het einde gekomen van deze uitgebreide review. Hierboven heb ik in ongeveer 2400 woorden alles omtrent dit programma uit proberen te leggen. Her en der heb ik ook mijn mening uiteengezet, zodat je een duidelijk beeld van het programma krijgt.

Al met al kan ik de aanschaf van dit programma zeker aan te raden. Veel vrouwen krijgen tijdens de overgang met bepaalde klachten, zoals overtollige kilo’s, te maken. Met dit programma heb je de prima basis om iets aan deze klachten te doen. Naast dat je de overtollige kilo’s kwijt gaat raken, ga je ook nog aan je energielevel en je algehele gemoedstoestand werken.

Ik wil je dan ook graag aanraden om dit programma te bestellen. Voor slechts 37 euro kan je eigenlijk geen verkeerde aankoop doen. Bovendien kan je nog genieten van de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Wat houdt jou nog tegen?

Slank Door De Overgang
Slank Door De Overgang

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

30 jan 2020
4

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *