SMMB Masterclass Review

Werkt deze SUPER methode van Boyd Hoek of niet?

Gemiddelde leestijd: 24 minuten

Heb je interesse om je eigen online business op te starten? Heb je daarbij grote voorkeur voor social media? Het is nu eenmaal een feit dat je tegenwoordig behoorlijk veel geld kunt verdienen op/met de social media.

Als je online geld wilt gaan verdienen, is de start van een Social Media Marketing Bureau dan ook één van de mogelijkheden. In de SMMB Masterclass krijg je van A tot Z uitgelegd welke stappen je hiervoor dient te nemen. Je krijgt uitgelegd hoe je de fundering van je bedrijf kunt leggen en hoe je de stap naar je eerste klanten kunt zetten.

Persoonlijk ben ik al jarenlang bezig met social media marketing. Op het moment dat Facebook naar Nederland kwam, zag ik de potentie hiervan al direct in. Ik ben me dan ook vroegtijdig aan specialiseren in de social media marketing.

Het voordeel? Ik weet hier tegenwoordig ontzettend veel van en kon dan ook met een kritische blik naar de SMMB Masterclass kijken. Ben je benieuwd naar mijn bevindingen? Wil je een eerlijke, kritische en onafhankelijke review over de SMMB Masterclass lezen? Lees dan zeker mijn review door!


Wat is de SMMB Masterclass?

Bij de SMMB Masterclass draait alles om het opstarten van je eigen social media marketing bureau. De afkorting SMMB staat dan ook voor Social Media Marketing Bureau. Je krijgt stap voor stap uitgelegd/aangeleerd hoe je jouw eigen online business op kunt starten en uit kunt breiden.

Voor veel ondernemers is het niet al te lastig om een onderneming op te starten. Het wordt juist lastiger op het moment dat je moet gaan groeien. Om te groeien, heb je meer liquide middelen nodig. Hoe kom je aan liquide middelen? Juist, door nieuwe klanten aan te trekken.

Met nieuwe klanten verhoog je immers je omzet en – als het goed is – ook je winst. Voor een online business is het ontzettend belangrijk dat je een continue stroom van nieuwe klanten hebt en behoudt. Dat geldt ook voor een social media marketing bureau. Met de SMMB Masterclass word je geleerd hoe je jouw eigen bureau verder uit kunt breiden.

Bekijk in onderstaande video wat je van deze training zoal kunt verwachten

Veelgestelde vragen omtrent de SMMB Masterclass

De prijs van de SMMB Masterclass is momenteel 997 Euro. Dit is de vaste prijs die door Boyd is vastgesteld.

Er is een wettelijke 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op de SMMB Masterclass. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Mijn persoonlijke ervaring is dat Boyd zeker te vertrouwen is. Hij  reageert altijd snel en behulpzaam via mail. Daarnaast heb ik geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je duidelijk uitgelegd en is alles is prima te volgen.

Populariteit Social media neemt toe

In de afgelopen jaren is social media steeds belangrijker én populairder geworden. De kans is groot dat je één of meerdere social media accounts hebt. Tegenwoordig zijn onder meer Facebook en Instagram onwijs populair. Een leuke tendens daarbij is dat steeds meer jonge mensen naar Instagram toe trekken.

Dit betekent dat je tegenwoordig via zowel Facebook als via Instagram een onwijs groot publiek aan kunt spreken.

Daarnaast kan je ook nog gebruiken maken van andere social media kanalen. Denk hierbij aan Twitter, YouTube en/of LinkedIn. De mogelijkheden zijn oneindig en dat is juist datgene wat social media marketing zo leuk maakt. Met social media heb je onwijs veel mogelijkheden gekregen, maar die mogelijkheden moet je wél op de juiste manier aan zien te pakken.

Hoe je dat het beste kunt doen? Dat wordt onder meer in de SMMB Masterclass besproken. Deze masterclass leert je eigenlijk van alles over social media. Daarbij is het goed om te weten dat social media continue in beweging is.

Het is dus van belang dat je jezelf ook continue blijft ontplooien. Een goede basis is echter ontzettend belangrijk om van daaruit verder door te kunnen werken. Is het zo dat ik de SMMB Masterclass als een goede basis kan omschrijven?

Ja, eigenlijk wel. Her en der heb ik wel wat opmerkingen over deze masterclass, maar mijn algehele indruk is positief. Wil je graag meer weten over deze masterclass en/of over mijn mening? Lees dan zeker deze SMMB Masterclass even door!

Wie is de ontwikkelaar van de SMMB Masterclass?

Op mijn website zie je steeds meer reviews online komen. Enerzijds komt dit doordat ik er veel tijd aan besteed en anderzijds komt dit doordat het aanbod steeds uitgebreider wordt.

Steeds meer mensen komen met hun eigen digitale cursus, online programma, masterclass of e-book op de markt. Binnen deze grote groep van aanbieders zitten onwijs inspirerende en enthousiaste ondernemers. Anderzijds zijn er ook genoeg mensen die mee willen liften op het succes van het internet.

Deze mensen hebben vaak maar één doel: zoveel mogelijk euro’s binnenhalen. Dankzij deze groep mensen ben ik altijd extra alert op alle online trainingen/programma’s/cursussen die je kunt vinden. Ik was dan ook erg benieuwd wie de ontwikkelaar van de SMMB Masterclass is. Ik ben op onderzoek uitgegaan en stuitte al snel op de ontwikkelaar van deze cursus.

Wie is Boyd Hoek?

De SMMB Masterclass is volledig ontwikkeld door Boyd Hoek. Deze jongeman, van 20 jaar oud, heeft een niet al te makkelijke jeugd gehad. In zijn jeugd wist Boyd namelijk absoluut niet welke kant hij op wilde.

Hij probeerde een opleiding uit, hij probeerde meerdere bijbaantjes uit, maar hij voelde zich nergens op zijn gemak. Hij had het gevoel dat hij nergens écht thuis hoorde. Op basis hiervan werd Boyd Hoek juist gemotiveerd; hij gooide absoluut niet de knuppel in het hoenderhok.

Nee, in tegenstelling zelfs. Toen Boyd 16 jaar oud was, begon hij met zijn eigen social media marketing bureau. Met dit bureau wist hij meerdere, grote klanten onwijs goed te laten scoren op social media. Gaandeweg de jaren kreeg hij meer en meer klanten. Hij kreeg nog meer verstand van de gang van zaken en wist alle opdrachten tot in de puntjes te voltooien.

De kennis en ervaringen die hij heeft opgedaan, wil hij graag delen met een ieder. Op basis daarvan heeft hij de SMMB Masterclass ontwikkeld. Een online cursus waar je onwijs veel van kunt leren én waar je onwijs veel aan kunt hebben.

Zijn verhaal

Eigenlijk is het verhaal van Boyd Hoek als een film verhaal. Een moeilijke jeugd wordt opgevolgd door een succesvol bestaan als ondernemer. In dit geval heeft Boyd zijn focus volledig toegelegd op een social media marketing bureau.

Naar eigen zeggen verdient hij meer dan 10.000 euro per maand met zijn bureau. Die kennis wil hij graag delen en doet dat dus in de vorm van de SMMB Masterclass. Tot zo ver zijn mijn ervaringen positief, maar toch viel me iets bijzonders op bij Boyd Hoek.

Op het internet is Boyd her en der te vinden. Zo upload hij filmpjes op YouTube en heeft hij dus zijn eigen masterclass opgericht. Bij veel van zijn filmpjes zie ik echter negatieve reacties naar voren komen. De meest negatieve uitdrukkingen worden afgewisseld met verschrikkelijke scheldwoorden.

Waar komt deze negatieve sfeer toch vandaan? Ik heb hier vooralsnog weinig informatie over kunnen vinden. Ik heb daarom contact gezocht met mijn concullega’s. Later in dit artikel kan je daar meer over lezen.

In mijn ogen is het namelijk ontzettend positief dat Boyd zo open en transparant is. Eigenlijk kan elke internet gebruiker over zijn vervelende en lastige jeugd lezen. Het is bewonderenswaardig dat Boyd zich zo open en gevoelig op durft te stellen.

Hoe is de SMMB Masterclass opgebouwd?

Je hebt hierboven in het kort kunnen lezen wat de SMMB Masterclass is. Graag wil ik je meer over de inhoud van deze masterclass vertellen. De inhoud is tenslotte waar het allemaal om draait. Hoe is de SMMB Masterclass precies opgebouwd? In totaal bestaat deze masterclass uit 7 modules. Deze 7 modules vormen eigenlijk de basis van de gehele masterclass.

Week 1

In de eerste week krijg je in totaal 5 lessen voorgeschoteld. Deze 5 lessen draaien allemaal om het neerleggen van de fundering van jouw social media marketing bureau. Je krijgt uitleg hoe je kunt starten, waar je rekening mee moet houden en welke aspecten je absoluut nodig hebt bij het starten van je eigen bureau. Deze 5 lessen worden stuk voor stuk in de vorm van video’s gegeven.

Week 2

Bij week 2 draait alles om het behalen van resultaten. In 11 lessen krijg je uitgelegd hoe je resultaten kunt behalen en wat het belang van dergelijke resultaten is. Bij een online business is het belangrijk dat je continuïteit weet te verkrijgen. Hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, worden in deze 11 lessen aangeleerd.

Week 3

In week 3 gaat het vervolgens om het verwelkomen van je eerste klant. Dit is een relatief korte module met maar 2 lessen.

Week 4

Van week 4 heet de module ‘sales’. In de 6 lessen van deze module krijg je geleerd hoe je jezelf en jouw bedrijf kunt gaan promoten. Sales draait uiteraard om het scoren van nieuwe orders/klanten. Met behulp van deze 6 lessen krijg je dat perfect aangeleerd.

Week 5

Vervolgens ga je in week 5 aan je interne systemen en processen werken. Het is voor elk bedrijf van belang dat alle processen gestroomlijnd zijn. In week 5 krijg je dat aangeleerd in 3 lessen. Deze module wordt door mij als zeer waardevol ervaren.

Week 6

In week 6 krijg je vervolgens aangeleerd hoe je het werk passief kunt maken & kunt gaan schalen. Hiermee wordt min of meer bedoeld dat je gaandeweg steeds groter kunt worden, zonder daar extra veel voor te gaan werken. Onder meer automatisering komt hierbij naar voren. Deze module bestaat uit 1 les.

Week 7

Tot slot krijg je in week 7 nog enkele bonuslessen. Deze twee bonuslessen moet je echt als een extra op de eerdere 6 weken zien. Het is in ieder geval mooi meegenomen dat je deze bonus lessen nog voorgeschoteld krijgt.

Alle lessen zijn vormgegeven met behulp van video’s. Naast alle video’s krijg je ook nog 18 bijlages geleverd. Deze bijlages helpen je bijvoorbeeld met het instellen van je Facebook profiel.

Naast de video’s zijn deze bijlagen ontzettend handig en waardevol. Dat geldt overigens niet voor alle bijlagen. In mijn ogen zitten er bijlages bij die net zo goed weggelaten hadden kunnen worden.

Het is nu duidelijk hoe deze masterclass opgebouwd is. Wat is mijn mening hierover? Ik ben hier uitermate over te spreken. De modules zijn op een logische manier opgebouwd en dat spreekt mij altijd enorm aan.

Met deze modules ben je absoluut in staat om snel een prachtig social media marketing bureau op te starten. Bijkomend voordeel is dat de video’s fraai en overzichtelijk zijn. Alles wordt op een heldere en prettige manier aan je uitgelegd.

Je kunt bovendien deze video’s op elk gewenst moment terugkijken en je kunt de video’s ook – naar eigen wens – vaker kijken. Vooralsnog ben ik dus louter positief over de SMMB Masterclass.

Voor wie is deze masterclass geschikt?

Zo, je hebt hierboven kunnen lezen wat deze masterclass zoal inhoudt. De volgende stap voor mij is om te schrijven voor wie deze masterclass geschikt is. In mijn ogen is deze masterclass voor een onwijs breed publiek geschikt. Als je interesse in ondernemen en social media marketing hebt, heb je een winnende combinatie te pakken.

Het is voor deze masterclass namelijk wel van belang dat je affiniteit met het onderwerp hebt. Alleen op die manier kan je het onderste uit de kan halen. Daarbij is het ook zo dat je simpelweg passie voor dit onderwerp nodig hebt. Die passie moet je namelijk ook uitstralen richting je klanten. Met alleen deze passie is het ook mogelijk om de beste resultaten te gaan behalen.

Ik ben dan ook van mening dat het volgen van deze masterclass niet al te lastig is. Het enige wat je moet hebben, is verregaande interesse voor het onderwerp. Ook moet je niet bang zijn om zelf te gaan ondernemen.

Een Social Media Marketing Bureau is echter makkelijk te combineren met bijvoorbeeld een studie of een andere baan. Je hebt dus eigenlijk vrij weinig beperkingen en dat maakt deze masterclass behoorlijk toegankelijk.

Wat kan je bereiken met de SMMB Masterclass?

Heb je mogelijke oren naar de SMMB Masterclass? Dan is het ook goed om te weten wat je zoal kunt bereiken met deze masterclass. Het doel van deze online cursus is om je eigen social media marketing bureau op te starten. Eigenlijk is dat éxact wat je kunt gaan bereiken. Voordat het zo ver is, moet je dus wel met succes de bovenstaande modules voltooien.

Maar, met de SMMB Masterclass kan je absoluut veel geld gaan verdienen. Er bestaan meerdere Social media marketing bureaus die meer dan 10.000 euro per maand verdienen.

Dat is ook het bedrag wat Boyd Hoek ongeveer met zijn eigen bureau verdient. Het is goed om te weten dat dit mogelijk is. Je moet je tegelijkertijd ook beseffen dat het niet al te makkelijk is om dit te bereiken.

Met de SMMB Masterclass kan je in ieder geval de eerste stappen naar een prachtig bureau zetten. Je kunt hiermee ook direct de stappen zetten naar een onafhankelijke positie. Een onafhankelijke positie waarin je kunt genieten van de vrijheid en van een hoog inkomen.

Wat is de mening van anderen?

Je hebt in deze SMMB Masterclass review her en der al mijn persoonlijke mening kunnen vinden. Het is echter ook belangrijk om naar de mening van andere te kijken. Wat vinden andere gebruikers van deze masterclass?

Zijn zij louter positief over de cursus of niet? Feit is dat ik hier vooraf mijn bedenkingen over had. Zoals ik eerder al aangaf, heeft de ontwikkelaar van deze masterclass te maken met een hoop commentaar.

Op video’s van Boyd Hoek worden de meest nare dingen gereageerd. Waar komt dit toch vandaan? Als ik de meningen van andere gebruikers lees, zijn deze meningen louter positief.

De negatieve meningen komen, in mijn ogen, dan ook van mensen die jaloers zijn. Boyd heeft op jonge leeftijd al een prachtig bedrijf op weten te bouwen. Die kennis probeert hij nu met andere te delen, zodat andere hetzelfde kunnen bereiken.

Doordat Boyd open en transparant is, schiet dat niet bij iedereen in het juiste keelgat. Ik denk dat ook dat deze negatieve meningen juist komen door de transparantie van Boyd. In mijn ogen is juist díe transparantie ontzettend waardevol.

Hoe dan ook: de meningen van andere gebruikers zijn behoorlijk positief. Daarbij moet wel worden opgemerkt dat de SMMB Masterclass nog niet bij het grote publiek bekend is. De meningen zijn dan ook voornamelijk afkomstig van mijn concullega’s.

Op het moment dat deze masterclass populairder wordt, is het tijd voor mij om die meningen ook te gaan monitoren. Als dat het geval is, wordt deze review uiteraard aangepast.

Wat is mijn persoonlijke mening?

Wat vind ik zelf van de SMMB Masterclass? Ik ben hier absoluut over te spreken. Met deze masterclass leer je namelijk ontzettend veel over social media, over de verschillende kanalen en over ondernemen.

Je krijgt perfect aangeleerd hoe je digitaal moet ondernemen, waar je rekening mee met houden en wat zoal mogelijk is. Het is een feit dat je met social media ontzettend veel kunt bereiken. Met de SMMB Masterclass is dat ook absoluut het geval.

In mijn ogen biedt deze masterclass de perfecte basis voor een social media marketing bureau. Het is niet voor niets dat de eerste module ‘fundering leggen’ heet. Met deze masterclass ben je in staat om een perfecte fundering te leggen voor je eigen social media marketing bureau en bijbehorende successen.

Wat kost de SMMB Masterclass?

Heb je mogelijke interesse om je aan te melden voor deze masterclass? Dan ben je ongetwijfeld ook benieuwd naar de bijbehorende kosten. Met andere woorden: wat moet je betalen voor de SMMB Masterclass? Voor de SMMB Masterclass moet je eenmalig een bedrag van € 997,00 neertellen. Voor dit bedrag krijg je onbeperkte toegang tot alle modules van deze masterclass.

Je kunt er ook voor kiezen om deze betalingen in 3 termijnen op te splitsen. In dat geval betaal je drie termijnen van € 397,00. Deze mogelijkheid is echter iets duurder, maar geeft je dus wel meer flexibiliteit. Je hoeft immers niet in één keer een bedrag van bijna 1000 euro neer te tellen.

Is de SMMB Masterclass de koop waard?

Je hebt in deze SMMB Masterclass review behoorlijk veel kunnen lezen over deze masterclass. Graag wil ik mijn review afsluiten met een eindconclusie. Die eindconclusie is in feite het antwoord op de vraag ‘Is de SMMB Masterclass de koop waard?’.

In mijn ogen is dat absoluut het geval. Deze masterclass levert je ontzettend veel kennis op. Met deze kennis kan je jezelf ontplooien en jouw social media marketing bureau tot een succes maken.

Het enige waar je rekening mee met houden, is de investering van bijna 1000 euro. Bepaal of je dat geld kunt missen. Tegelijkertijd moet je je goed beseffen dat dit geld een pure investering is.

Deze 1000 euro verdien je namelijk met je eigen social media marketing bureau binnen no time weer terug. In dat geval heb je al jouw kennis min of meer gratis weten te vergaren. Dat is voor mij hét bewijs dat de SMMB Masterclass zeker de moeite waard is.

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec
SMMB Masterclass
SMMB Masterclass

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

05 jan 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *