Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen review

Voel je jezelf na het volgen van deze cursus echt energieker en kilo's lichter?

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Zou jij veel dagen zonder suiker kunnen leven? Dat is één van de dingen die ik me ook af vroeg. Ik stuitte toen op de cursus ’Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen’. Vol goede moed heb ik me direct aangemeld voor deze cursus.


Ben je benieuwd naar mijn onafhankelijke en review? Lees dan zeker even door!

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende cursussen getest. Deze cursussen hebben eigenlijk allemaal iets van doen met voeding.

Ik vind voeding ontzettend interessant en ben dan ook onwijs nieuwsgierig naar de verschillende cursussen. Wil jij alles weten over de cursus Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen ? Ik nodig je van harte uit om deze review te lezen.

Wat is Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen?

Het is algemeen bekend dat suikers geen goede invloed op je lichaam hebben. Toch zitten in ongelooflijk veel producten suikers verwerkt. Met de 40 dagen zonder suiker cursus voel je je vanzelf energieker en kilo’s lichter. Hoe? Door geen voeding met suikers meer te nuttigen!

Veel Nederlanders hebben met overgewicht te maken. Dit belemmert veel Nederlanders in hun dagelijkse leven. Zo is het bijvoorbeeld niet al te makkelijk meer om alle taken uit te voeren. Ook ervaren veel mensen een tekort aan uithoudingsvermogen; puur door het overgewicht.

Hoe zoveel mensen aan overgewicht komen? In mijn ogen heeft dat te maken met het huidige aanbod van voeding. Loop eens een rondje in een supermarkt en kijk naar de producten die jij lekker vindt. Als ik dat doe, kom ik allerlei producten zoals drop, chocola, koekjes en chips tegen.

Deze producten zijn ook allemaal heerlijk. Maar, weet je hoe deze producten voor het grootste gedeelte aan hun smaak komen? Dat is te danken aan suikers die de fabrikanten hiervoor gebruiken.

De suikers geven de lekkere smaak aan deze producten. Tegelijkertijd zorgen deze suikers ook voor het verkrijgen van de overtollige kilo’s. Deze suikers zijn namelijk ontzettend ongezond en zijn daarmee een gevaar voor de Nederlandse volksgezondheid.

De partij achter de Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen cursus had dat al in een vroegtijdig stadium door. Volgens hen is het ontzettend belangrijk om suikervrij door het leven te gaan. de ontwikkelaars van deze cursus zeggen daarover het volgende:
“Suiker en chemische zoetstoffen worden door fabrikanten als smaakmaker in vrijwel alle producten die je kunt vinden in de supermarkt verwerkt.

Ongemerkt krijg je dus dagelijks grote hoeveelheden suiker binnen”. Eigenlijk sluit dit perfect aan op datgene wat ik hierboven vertelde. De suikers zorgen voor de lekkere smaak, maar zijn tegelijkertijd ook ontzettend schadelijk/ongezond voor het menselijk lichaam. De 40 dagen zonder suiker cursus is hier dan ook volledig op toegespitst.

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze complete cursus.

Wie heeft de Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen cursus gemaakt?

Wie is nou eigenlijk de drijvende kracht achter deze cursus? In eerste instantie was dat niet helemaal duidelijk voor mij. Ook na enig zoekwerk stuitte ik niet direct op een bepaald bedrijf.

Na nog iets meer zoekwerk kwam ik uiteindelijk via twee manieren op een naam uit: Eva van Zeeland. Op de website van deze cursus kwam ik bij de veelgestelde vragen de volgende passage tegen: “Eva heeft de opleiding orthomoleculaire geneeskunde gedaan en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen via vakbladen, workshops en congressen. Daarnaast leeft ze zelf al jaren volgens een suikervrij eetpatroon”. Uit deze passage blijkt dus dat de cursus door Eva van Zeeland en haar bedrijf, Miss Natural, gemaakt is.

Die gedachte/aanname wordt nog verder versterkt als ik naar de footer van de website kijk. Daarin zie ik namelijk het bedrijf Miss Natural staan. Dat is des te meer bevestiging voor mij dat Eva van Zeeland de drijvende kracht achter de Natuurlijk! suikervrij in 40 dagen.

Een korte zoektocht op het internet leert mij dat Eva van Zeeland biologische en suikervrije voeding ontzettend belangrijk vindt. Daarnaast gaat Eva graag dansend door het leven; het liefst met de Braziliaanse Samba. Leuk detail!

Voor mij is het in ieder geval een goed teken dat de maker van deze cursus met naam en toenaam bekend is. Persoonlijk geeft mij dat namelijk een betrouwbaar gevoel. Dat is ook zeker het geval als ik uitgebreid de website van Miss Natural bekijk. Daarin beschrijft Eva uitgebreid wie zij is, waar zij voor staat en wat haar grote doel is. Een geruststellende gedachte dat dé vrouw achter deze cursus transparant en eerlijk is.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Naar mijn idee is deze cursus eigenlijk voor iedereen geschikt. Elke Nederlander krijgt namelijk nog veel te veel suikers binnen. Deze suikers zijn schadelijk en hebben een behoorlijke invloed op de gezondheid van de Nederlanders. Zo zie ik nog behoorlijk veel Nederlanders met overgewicht lopen. Een belangrijke oorzaak daarvan is een bovengemiddelde inname van suikers.

Heb je overgewicht? Dan is deze cursus absoluut aan te raden. Met de cursus is het namelijk mogelijk om van je overtollige kilo’s af te komen. De cursus bevat meerdere gezonde weekmenu’s.

Met deze weekmenu’s is het mogelijk om een gezond en gevarieerd voedingspatroon er op na te houden. Uiteraard bevat dit voedingspatroon geen suikers. Als je wél suikers nuttigt, vormen die suikers de brandstof voor je lichaam. Je lichaam kan dan probleemloos functioneren, waarbij het niet eens alle suikers hoeft te verbranden.

Hierdoor blijven de suikers simpelweg in je lichaam aanwezig. Door geen suikers meer te nuttigen, heeft je lichaam op een andere manier de benodigde brandstof nodig. Dat weet het lichaam uit de achtergebleven suikers te halen. Op die manier worden die suikers dus verbrand en kan je van de overtollige kilo’s af komen.

Heb je (nog) geen overgewicht? Ook dan is deze cursus absoluut aan te raden. Persoonlijk had ik redelijk vaak last van een lusteloos gevoel. Ik had daarbij het gevoel dat alle energie even uit mijn lichaam gegrepen werd. Hoe dat kwam?

Wellicht had het iets met suikers te maken. De suikers hebben namelijk een verlammende invloed op het menselijk lichaam. Het menselijk lichaam gaat zich door de suikers zwak en energieloos voelen. Door geen suikers meer te nuttigen, kan je dus iets doen aan dat energieloze gevoel!

Hoeveel val je af tijdens de cursus?

Het is voor mij helaas niet mogelijk om een eenduidig antwoord op deze vraag te geven. Het enige wat ik kan zeggen, is het volgende: door deze cursus te volgen, ga je simpelweg gezonder leven. Je weert de suikers uit je lichaam en dat is altijd een verstandige keuze.

Hoeveel kilo’s je exact af gaat vallen, is voornamelijk afhankelijk van je lichaam. Het is maar net de vraag hoe je lichaam op de verminderde inname van suikers gaat reageren. Sommige gebruikers van de Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen cursus zijn ongelooflijk veel kilo’s kwijtgeraakt. Andere gebruikers zijn in die 40 dagen slechts enkele kilo’s kwijt geraakt. Het is dus maar net afhankelijk van de manier waarop jouw lichaam op deze cursus reageert.

Wat krijg je allemaal geleverd bij deze cursus?

Door de jaren heen heb ik behoorlijk veel online cursussen gevolgd. Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat de inhoud van veel cursussen flink verschilt. Daarbij heb ik het met name over de kwantiteit. Bij sommige cursussen krijg je namelijk ongelooflijk veel e-books geleverd, terwijl je bij andere cursussen slechts één e-book geleverd krijgt. Hoe zit dat met de Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen cursus?

Ik kan bevestigen dat deze cursus behoorlijk uitgebreid te noemen is. Wat krijg je allemaal meegeleverd? Onder andere veel informatie omtrent suikers. In die informatie staat met name hoe ongezond suikers zijn en op welke manieren je de inname hiervan kunt verminderen.

Daarnaast krijg je een uitgebreid suikervrij boodschappenlijstje meegeleverd. Dankzij dit boodschappenlijstje kan je direct de juiste producten in huis halen. Dit boodschappenlijstje is eigenlijk de eerste stap naar een nieuw voedingspatroon.

Verder krijg je ook nog het volgende:

  • Je krijgt dagelijks een e-mail met daarin advies en motiverende tips
  • Je krijg toegang tot een speciale cursus website
  • Je krijgt 2 keer per een nieuw programma onderdeel voorgeschoteld
  • Hierbij krijg je bij elk onderdeel recepten, tips en opdrachten voorgeschoteld
  • Je krijgt toegang tot een besloten Facebook groep en het forum
  • Je krijgt daarnaast ook twee mooie bonussen: Eerste hulp bij zoete trek e-book & Suikervrij Travel Survival e-book

Persoonlijk was ik bijzonder verheugd met datgene wat ik geleverd kreeg. Alle bovenstaande facetten gaven mij genoeg handvatten om gemotiveerd aan de slag te gaan.

Na de 40 dagen heb je eigenlijk alle handvatten toegereikt om zelf het gezonde voedingspatroon door te zetten. In de 40 dagen van deze cursus had ik in ieder geval van alles geleerd over de producten die wel/geen suikers bevatten. Daarnaast had ik bij sommige andere cursussen niet altijd de motivatie om het tot het einde vol te houden.

Daar heeft men bij de Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen cursus iets handigs voor bedacht. De motiverende tips die je dagelijks ontvangt, werken namelijk ook echt motiverend. Je blijft hierdoor vol goede moed om je voedingspatroon aan te passen en daarmee van je overtollige kilo’s af te komen.

Wat is de ervaring van andere gebruikers?

Zijn andere gebruikers het eens met de bevindingen van mij? Ja, eigenlijk wel. Op het internet zijn veel positieve recensies te vinden over deze cursus. Het is voor veel mensen een ware uitkomst.

Een uitkomst om geen suikers meer te hoeven eten. Het is namelijk zo dat behoorlijk veel Nederlanders min of meer verslaafd aan de suikers zijn. Dat is dan ook één van de redenen waarom de fabrikanten zo graag de suikers aan hun producten toevoegen..

Desalniettemin zijn de ervaringen van andere gebruikers bijzonder positief. Zo vond ik op het internet de volgende recensie:

Mijn doel was om van mijn suiker verslaving af te komen: altijd de behoefte aan zoet, iets lekkers. Ik heb de cursus zeer makkelijk volgehouden, tegen alle verwachtingen in voordat ik ging starten. Verschil na 40 dagen: geen dips meer, iets aan kilo’s kwijt geraak (3) en heb een ander eetpatroon mijzelf eigen gemaakt. Dit gaat ook gewoon door op dag 41, 42 43, etc., etc!

Kortom: de ervaringen van andere gebruikers sluiten perfect op mijn ervaring aan. Ik ben dan ook bijzonder positief over deze cursus.

Wat kost deze cursus?

Om je in te schrijven voor deze cursus, moet je je aanmelden bij Miss Natural. Dit is het bedrijf achter de cursus 40 dagen zonder suiker. Bij het aanmelden bij Miss Natural heb je de keus tussen een maandlidmaatschap en een jaar lidmaatschap.

Een maandlidmaatschap kost 47 euro per maand, terwijl je voor een jaar lidmaatschap een bedrag van € 500 per jaar betaalt. Je krijgt dan direct toegang tot alle onderdelen van de 40 dagen zonder suiker cursus.

Is dit duur? Dat is aan jou om te bepalen. Is dit handig? Mwa, daar ben ik niet geheel van overtuigd. Als je vergeet om het lidmaatschap stop te zetten, blijf je namelijk gewoon door betalen.

Dat is voor Miss Natural uiteraard een prima verdienmodel, maar voor jou is dat uiteraard niet wenselijk. In mijn ogen had Miss Natural dit beter (en misschien iets netter) aan kunnen pakken.

Is deze cursus de moeite waard?

Zo. Ik ben alweer aan het einde gekomen van deze review. Ik heb tot nog toe genoeg gepraat, maar dat was voor een goed doel. Ik wil jou tenslotte zo uitgebreid mogelijk informeren over de cursus.

De hoofdvraag is tot slot dan ook ‘Is deze cursus de moeite waard?’. Ik kan hier een volmondige ja op beantwoorden. Met deze cursus krijg je écht handvatten om je leven te veranderen. Je kunt je voedingspatroon compleet veranderen, waarbij je direct van de overtollige kilo’s af kunt komen.

Ik kan je dan ook van harte aanbevelen om je bij deze cursus aan te melden. Hieronder lees je direct hoe je dat doet.

Start met de Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen cursus!

Ga naar de kortingspagina!

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec
Natuurlijk! 40 dagen zonder suiker
Natuurlijk! 40 dagen zonder suiker

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

20 nov 2019
5

Ik heb enorm veel geleerd van deze cursus. Veel dingen wist ik helemaal nog niet. De besloten Facebookgroep is trouwens ook een aanrader! Hier kun je veel tips en ervaringen uitwisselen.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *