De Vega Chef Review en mijn persoonlijke ervaring

Onzin Of Het Beste Vega-Kookboek Ooit?

Gemiddelde leestijd: 23 minuten

Wil jij ook een slank, gezond en vitaal lichaam krijgen? Dat is mogelijk! Hoe? Als ervaringsdeskundige ben ik op onderzoek gegaan en heb deze Vega Chef review geschreven.


Wat is Vega Chef?

Vega Chef is een dieetboek voor vrouwen met heerlijke vegetarische gerechten. De gerechten zijn makkelijk te bereiden en bevatten hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten. Met Vega Chef ben je in staat om snel een slank, gezond en vitaal lichaam te krijgen. Dat doe je onder andere door vegetarisch te eten en zodoende alleen de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen.


Ik ben op onderzoek uitgegaan naar dit receptenboek. Of beter gezegd: ik heb dit receptenboek aan een strenge keuring onderworpen. Ben je benieuwd naar mijn Vega Chef review? Lees dan zeker even door!


Wat krijg je allemaal als je Vega Chef aanschaft?

Vega Chef bestaat niet zo zeer uit één receptenboek, maar juist uit meerdere receptenboeken. Als je Vega Chef aanschaft, krijg je dan ook toegang tot meerdere interessante boeken:

– Het boek ‘De Vega Chef’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’.

– Bonus: Het boek ‘Boodschappenlijst’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’.

– Bonus: Het boek ‘Extra weekmenu’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’.

– Bonus: Het boek ‘tussendoortjes chef’, ’12 heerlijke koolhydraatarme smoothies & nagerechten eenvoudig en gezond!’.

In deze boeken staat per dag/per week uitgebreid uitgelegd wat je moet eten. Ook vind je uitgebreide boodschappenlijsten terug en staat bij elke dag een uitgebreide bereidingswijze voor de gerechten van die dag.

De gerechten uit Vega Chef zijn allemaal makkelijk te bereiden. Dat zie je dan ook direct terug in de bereidingswijze van de gerechten.

In onderstaande video krijg je een goede indruk van de inhoud van dit receptenboek.

Wie zit er achter Vega Chef?

Vooralsnog ben ik super positief over Vega Chef. De boeken zien er uitgebreid uit, de gerechten zijn makkelijk te bereiden en het geheel heeft een professionele inslag. Maar, welke partij zit er eigenlijk achter Vega Chef?

Het bedrijf Droogtrainers is de drijvende kracht achter Vega Chef. Zoals de naam ‘droogtrainers’ al doet vermoeden, is deze onderneming druk doende om mensen een droog lichaam te bezorgen.

Met een droog lichaam wordt een gespierd, slank en gezond lichaam bedoeld. Juist dat is het lichaam waar je met Vega Chef naar kunt streven.

Koken met Heiko kookclub

Naast de Vegachef kan je je ook aanmelden voor de koolhydraatarme kookclub van Heiko. Heiko is eveneens dé grote man achter de Vegachef. Heiko is een jongeman die enkele jaren terug onwijs last van zijn buik had.

Ondertussen had hij ook een laag energieniveau en waren artsen bezig om een blinde darm operatie te plannen. Heiko geloofde er echter niet in dat deze operatie dé oplossing zou zijn. Nee, in zijn ogen was er een andere oplossing voor zijn – toch wel heel – vervelende situatie. Uiteindelijk vond Heiko toevalligerwijs de oplossing in een koolhydraatarm dieet.

Hij ging koolhydraatarme producten uitproberen en hij voelde zich binnen 2 weken weer als vanouds. Hij had geen last meer van zijn buik, hij had weer het gewenste energieniveau en hij kon weer naar wens functioneren. Alles was dus in principe weer in orde, maar hij wilde hij ook graag iets voor zijn medemens gaan doen. Al snel had hij door dat hij niet de enige is. Mede hierom heeft hij de Koken met Heiko kookclub opgericht.

Wat is deze kookclub?

Als je je voor deze kookclub aanmeldt, krijg je wekelijk nieuwe weekmenu’s toegereikt. Deze weekmenu’s bestaan louter uit makkelijk te bereiden koolhydraatarme recepten. Daarbij krijg je ook handige koolhydraatarme kookvideo’s voorgeschoteld én heb je onbeperkte toegang tot een volledige online kook community.

In deze community vind je een forum terug waar je gezellig en diepgaand met medegenoten over van alles en nog wat kunt kletsen. Ook in deze community vind je meerdere handige video’s terug met betrekking tot koolhydraatarm koken.

Met deze kookclub is het mogelijk om elke week dichter bij jouw oorspronkelijke doel te komen. Het is namelijk écht mogelijk om de overtollige kilo’s kwijt te raken en daarmee ook veel energieker door het leven te gaan. Je hoeft niet meer zelf na te denken over de koolhydraatarme recepten; nee, je krijgt alles op een presenteerblaadje voorgeschoteld.

Wat wens je nog meer? Op de website heeft Heiko een opsomming gemaakt van de voordelen van zijn kookclub:

  • Je krijgt elke week nieuwe weekmenu’s + kookvideo’s toegereikt. Door dit weekmenu te volgen, val je af, krijg je meer energie, ervaar je minder honger en ga je veel beter in je vel zitten.

  • Je krijgt een koolhydraatarm dieet voorgeschoteld. Dit dieet wordt gecombineerd met een vegetarische lifestyle.

  • Alle gerechten bevatten betaalbare ingrediënten. Bovendien zijn deze ingrediënten (en de hele gerechten ook) makkelijk en snel te bereiden.

  • Je krijgt toegang tot een afgeschermd en veilig forum. Dit wordt ook wel omschreven als ‘dé plek voor koolhydraatarme fans’. Je kunt hier terecht voor allerlei vragen omtrent recepten en weekmenu’s én je kunt hier allerlei ervaringen van andere forumgebruikers vinden.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor de kookclub van Heiko?

Bij het aanmelden voor deze kookclub krijg je verschillende digitale producten geleverd. Allereerst krijg toegang tot de digitale koolhydraatarme kookclub. Hier kan je de hier bovengenoemde weekmenu’s terug vinden.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de koolhydraatarme chef. Dit is een eenvoudig en lekker kookboek waarin ook tips en aanvullingen van een hormoondeskundige en gewichtsconsulent te vinden zijn.

Tot slot krijg je ook nog een digitale toegang tot de Vegachef. Dit volledige koolhydraatarme en vegetarische kookboek is onwijs populair en bevat allerlei gerechten voor het ontbijt, een tussendoortje, de lunch en het diner.

Wat kost de kookclub van Heiko?

Wil je graag toegang tot bovengenoemde digitale producten krijgen? Dan betaal je een bedrag van € 8,50 per maand. Let op; dit bevat een tijdelijke actie. Normaliter betaal je namelijk een bedrag van € 37,00 per maand. Profiteer dus van deze unieke korting en ga op een gezonde manier door het leven.

Met de kookclub van Heiko krijg je eigenlijk alles op een presenteerblaadje voorgeschoteld om veel energieker, gezonder en fitter door het leven te gaan. De kookclub van Heiko is een perfecte aanvulling op de welbekende Vegachef. Veel succes (en plezier) met het behalen van jouw streefgewicht!

Voor wie is Vega Chef geschikt?

De ontwikkelaars van Vega Chef hebben dit boek speciaal voor vrouwen ontworpen. Voor mannen is Vega Chef dan ook minder geschikt. Dat heeft onder andere te maken met verschillen in het lichaam van mannen en vrouwen.

Voor vrouwen is Vega Chef echter uitermate geschikt!

Voornamelijk voor vrouwen die een plattere buik willen hebben, biedt Vega Chef uitkomst. Alle gerechten in het boek zijn afgestemd op de energiebehoefte van een vrouw. Een belangrijk kenmerk daarbij is dan ook dat vrouwen een andere behoefte aan koolhydraten hebben dan mannen.

De gerechten uit dit boek zijn namelijk hoofdzakelijk koolhydraatarm én dus ook vegetarisch. Die combinatie is tamelijk uniek te noemen, maar is wel voor heel veel vrouwen geschikt.

Bij mijn bevindingen had ik eerst vraagtekens over de inhoud van het boek. Later bleek echter dat de gerechten (en dus het gehele boek) afgestemd zijn op het vrouwelijk lichaam.

Hier heeft zowel een gewichtsconsulente als een hormoondeskundige aan bij gedragen. Dit toont des te meer aan dat er ongelooflijk veel aandacht aan de Vega Chef besteed is.

Kun je afvallen met de recepten van Vega Chef?

Ik kan direct een redelijk kort antwoord geven op deze vraag: ja, je kunt afvallen met de recepten van Vega Chef. Sterker nog: de gerechten zijn juist uitermate geschikt om af te vallen. In ongeveer 3 weken kan je een strakke buik verkrijgen.

Daarbij is het wel van belang dat je de gerechten strikt opvolgt. Een bepaalde mate van discipline is dan ook vereist om het maximale resultaat te kunnen behalen.

Hoeveel je uiteindelijk af gaat vallen, is van meerdere factoren afhankelijk. Feit is dat de gerechten uit de Vega Chef afgestemd zijn op de dagelijkse energiebehoeften van de vrouw.

De recepten zijn koolhydraatarm en bieden je lichaam daardoor een unieke kans om vet te gaan verbranden.

Je lichaam heeft tenslotte brandstof nodig. In plaats van koolhydraten gaat je lichaam daarvoor het eigen vet gebruiken.

Hierbij wil ik nogmaals benadrukken dat je eigen mindset hier ook een belangrijke rol bij speelt.

Eigenlijk is dat bij alle diëten het geval, maar dus ook zeker bij de Vega Chef. Met alleen dit receptenboek ga je het niet redden om veel kilo’s kwijt te raken.

Nee, dat lukt pas als je zelf de juiste mindset hebt. Je moet volledige inzet en toewijding hebben om van je overtollige kilo’s af te komen. Je moet echt de wil hebben om een strak, gezond en fit lichaam te gaan krijgen.

Als je die wil hebt, doet de Vega Chef vervolgens de rest. Het boek is namelijk geoptimaliseerd voor vrouwen die een doel willen bereiken. Het doel om veel kilo’s af te vallen. Het doel om een fit, gezond en strak lichaam te krijgen.

Dat is dus mogelijk met dit boek. Maar, daarbij moet je wel de juiste mindset hebben en voldoende discipline hebben.

Je kunt er in ieder geval van uit gaan dat de Vega Chef daarvoor de helpende hand biedt. Je moet alleen zelf nog die hand zien toe te reiken.

Van welk soort dieet maakt Vega Chef gebruik?

Ik gaf eerder in deze review al aan dat de Vega Chef behoorlijk uniek is. Dat heeft met name te maken met het feit dat men gebruik maakt van twee soorten diëten.

Enerzijds zijn alle producten koolhydraatarm. Dit betekent met andere woorden dat de gerechten weinig tot geen koolhydraten bevatten. Ik kan daarom dit dieet als een koolhydraatarm dieet aanduiden.

Maar, de gerechten zijn ook allemaal vegetarisch. Daarom kan het ook een vegetarisch dieet noemen.
Onder aan de streep kan ik dus concluderen dat de Vega Chef van twee soorten diëten gebruik maakt. Juist die combinatie maakt dit boek zo interessant.

Ook die combinatie zorgt ervoor dat veel vrouwen binnen 21 dagen al het gewenste resultaat behalen.

Na het lezen en bekijken van jouw duidelijke review heb ik de Vega Chef aangeschaft. Wat een lekkere, gezonde recepten staan hierin. Ook de tussendoortjes (Bonus) vallen goed in de smaak!

Simone van Eijck

De gerechten uit de Vega Chef zijn stuk voor stuk vegetarisch. Dit betekent dat je nooit meer vlees hoeft te kopen en te bereiden.

Nee, je maakt in plaats daarvan natuurlijke producten klaar. Natuurlijke producten die boordevol gezonde voedingsstoffen zitten. Deze voedingsstoffen helpen uiteindelijk om het doel te behalen: een fit, gezond en strak lichaam.

Daarnaast bevatten de gerechten uit de Vega Chef dus ook geen koolhydraten. Dat levert grote voordelen op, wist je dat? Als je veel koolhydraten nuttigt, gebruikt je lichaam die koolhydraten voor het verkrijgen van energie.

Je kunt koolhydraten dan ook beschouwen als de brandstof voor je lichaam. Doordat je geen koolhydraten meer gaat nuttigen, moet het lichaam de brandstof op een andere manier verkrijgen.

Dat gaat het lichaam doen door het lichaamsvet te verbranden. Dat vet wordt verbrandt, waardoor je in feite ook calorieën gaat verbranden.

Het vet wordt opgeslokt door het lichaam. Het gevolg? Je raakt de overtollige kilo’s kwijt. Mede daarom heeft men in de Vega Chef alleen maar koolhydraatarme recepten gebruikt.

Je krijgt dan geen koolhydraten meer binnen, waardoor je lichaam op zoek naar een andere werkwijze moet gaan. Die andere werkwijze komt je lichaamsgewicht uiteindelijk ten goede.

Zijn de recepten makkelijk te maken?

Doordat de gerechten van de Vega Chef weinig koolhydraten bevatten, kan je veel kilo’s kwijtraken. Tegelijkertijd is het een feit dat je weinig tijd hoeft te besteden aan het maken van de recepten.

Het is namelijk zo dat alle recepten bijzonder makkelijk te maken zijn. Je hoeft geen prinses in de keuken te zijn. Nee, als je een klein beetje kunt koken, kan je alle recepten uit dit boek klaar maken.

Bovendien hoef je hier niet al te veel tijd aan te besteden. De tijd die je hier door wint, kan je aan leuke dingen besteden.

Zo kan je bij gaan praten met vriendinnen of kan je een halfuurtje extra gaan sporten. Met name in het huidige hectische leven is dat zeer prettig meegenomen.

De recepten zijn dus makkelijk te maken, maar zijn ondertussen ook uitermate gezond en lekker. Door de uitgewerkte maaltijdschema’s te volgen, krijgt je lichaam alleen nog de juiste voedingsstoffen binnen.

Die maaltijdschema’s zijn volledig uitgewerkt aan de hand van de energiebehoefte van vrouwen. Het enige wat je hoeft te doen, is die uitgewerkte maaltijdschema’s te volgen.

In het boek staat ook per gerecht uitgelegd hoe je het gerecht kunt bereiden. Het is dan ook een fluitje van een cent om de recepten te maken!

Wat kost Vega Chef?

Heb je mogelijke interesse om de Vega Chef aan te schaffen? Dan kan je altijd wel profiteren van kortingsacties.

De Vega Chef kost normaliter € 27,00. Dankzij de kortingsacties krijg je hier soms 20% of wel 30% korting op. Feit is dat je voor dit relatief lage bedrag behoorlijk veel krijgt.

Allereerst krijg je dus het ‘De Vega Chef boek’. In dit boek staan maar liefst 90+ gerechten.

Die gerechten zijn koolhydraatarm, bevatten geen vlees en zijn gemakkelijk te bereiden. In het boek vind je ook volledig uitgewerkte maaltijdschema’s terug.

Deze maaltijdschema’s zijn afgestemd op de energiebehoeften van een vrouw. Onder andere een hormoondeskundige en gewichtsconsulent hebben meegewerkt aan dit boek.

Je kunt er dan ook blind op vertrouwen dat je door de maaltijdschema’s te volgen voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Of beter gezegd: alleen nog maar de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Voor het tamelijk lage bedrag van € 27,00 (of nog minder door kortingsacties) krijg je ook nog enkele bonusboeken.

Dit betreffen de volgende drie bonusboeken:

  • Bonus: Het boek ‘Boodschappenlijst’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’.

  • Bonus: Het boek ‘Extra weekmenu’, ‘slank, fit en vegetarisch in 30 dagen!’.

  • Bonus: Het boek ‘tussendoortjes chef’, ’12 heerlijke koolhydraatarme smoothies & nagerechten eenvoudig en gezond!’.

In deze boeken vind je nog een extra weekmenu, volledig uitgewerkte boodschappenlijstjes en heerlijke tussendoortjes & nagerechten.

Het laatste boek bevat heerlijke tussendoortjes & nagerechten die óók nog eens gezond zijn. Wat wens je nog meer?

Ik kan stellen dat de prijs voor de Vega Chef absoluut marktconform is. Je kunt voor een relatief lage prijs al beginnen met het kwijtraken van de overtollige kilo’s.

Voor een bedrag van nog geen 3 tientjes kan je al een eerste stap zetten. Een eerste stap naar een fit, slank en gezond lichaam.

Is het de moeite waard?

We zijn alweer aan het einde van de review gekomen. Je hebt hierboven een hoop informatie kunnen vinden over de Vega Chef. Zo heb ik met je besproken wat de Vega Chef kost, of de recepten makkelijk te maken zijn, van welk soort dieet de Vega Chef gebruik maakt, voor wie dit boek uitermate geschikt is, of je hiermee echt af kunt vallen en wie de partij achter dit boek is. Je hebt bij elk onderwerp kunnen lezen dat ik vol lof ben.

Ook kan ik niets anders aanraden dan het volgende: schaf direct de Vega Chef aan. Ja, met dit boek voor vrouwen is het mogelijk om snel een gezond, fit en slank lichaam te krijgen.

Een lichaam waarmee je voor de dag kunt komen en waardoor je jezelf optimaal voelt. Met een fit, slank en gezond lichaam zit je tenslotte prima in je vel. Het is mogelijk om dat voor elkaar te krijgen.

Simpelweg door de Vega Chef aan te schaffen. Als je besluit om dat te doen, krijg je ook nog eens meerdere bonusboeken meegeleverd. Deze bonusboeken maken het totaalplaatje nóg beter.

Is het de moeite waard om de Vega Chef te kopen? Ja, absoluut. Het boek ziet er fraai uit, de gerechten zijn stuk voor stuk gezond en de resultaten staan als een paal boven water.

Als je als vrouw zijnde van overtollige kilo’s af wenst te komen, is de Vega Chef absoluut een geschikte optie.

Vanaf nu lekkere, gezonde en gevarieerde vegetarische gerechten koken?

Ga naar de kortingspagina!
de Vega Chef
de Vega Chef

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

30 okt 2019
4

Ondanks het feit dat ik zelf geen vegetariër ben zijn de recepten lekker gezond, makkelijk en snel te bereiden. Een aanrader voor elke vegetariër!

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *