Verdienen Met Video Cursus Review

Is dit de meest complete training over hoe je goede videocontent maakt?

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

Via het internet krijg je steeds meer mogelijkheden om een behoorlijke som geld te verdienen. Dit geld ligt echter niet op je te wachten. Nee, je moet hier hard voor werken en jouw concurrentie de baas zijn.

Veel ondernemers hebben recent ingezien dat video daarvoor een efficiënt middel is. Middels een video kan je potentiële klanten op een snelle, laagdrempelige en prettige manier kennis laten maken met jouw onderneming. Wil je ook geld gaan verdienen met behulp van video’s? Dan heb ik mogelijk een interessante cursus voor jou.

Ook ik ben al jarenlang bezig met het opbouwen van verschillende digitale bedrijven. Het ene bedrijf scoort beter dan het andere bedrijf. Door deze variatie ben ik me er echter van bewust dat in principe elk bedrijf goed zou moeten kunnen scoren.

Om dat voor elkaar te krijgen, is het dikwijls de moeite waard om out-of-the-box te denken. Enige tijd terug was ik aan het brainstormen voor een specifieke website van mij. Ik ging via Google eens op zoek naar verschillende mogelijkheden en stuitte daarbij op de Verdienen met Video cursus van Noortje Janmaat.

In deze uitgebreide review wil ik jou graag kennis laten maken met deze video cursus. Ik geef je graag wat praktische informatie – over zowel de cursus als over Noortje Janmaat – en ik geef uiteraard ook mijn eigen bevindingen.

Tot slot kijk ik nog naar bevindingen van andere gebruikers. Op basis van al deze informatie heb ik een onafhankelijke en eerlijke eindconclusie geschreven. Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker even door!


Wat is de Verdienen met video cursus?

In deze cursus krijg je van A tot Z geleerd hoe je een video moet maken. Daarnaast krijg je ook veel praktische informatie wáárom het maken van video’s zo winstgevend kan zijn. Tot slot vind je ook nog handige tips in deze uitgebreide cursus terug.

Om tegenwoordig geld te verdienen, moet je creatief zijn en/of een goed idee hebben. Die twee aspecten kan je met elkaar combineren en zodoende een zo’n hoog mogelijk resultaat zien te behalen met jouw onderneming.

Om dat resultaat te behalen, moet je dus met meerdere creatieve ideeën komen. In de afgelopen periode zie ik dat steeds meer ondernemers zich richten op het maken van videocontent. Dat kan ik me absoluut goed voorstellen: beelden zegt immers meer dan woorden. Dat is zéker het geval bij bewegende beelden. Wat dat betreft ben ik veel meer een voorstander van een video dan van een afbeelding.

Wil je gaan adverteren middels Facebook? Of wil je op LinkedIn een fraai bericht over jouw bedrijf posten? In beide gevallen is het zeker eens aan te raden om naar de mogelijkheden van video te maken.

In een video van pak-em-beet 1 á 2 minuten kan je al ongelooflijk veel informatie aan jouw potentiële klant doorgeven. Daarbij is het ook nog eens uiterst prettig dat de kosten voor een dergelijke video relatief gezien mee vallen. Dat is zeker het geval als je zelf aan de slag gaat. Dat is onder meer mogelijk met deze Verdienen met video cursus.

Heb je eenmaal het editen en monteren van een video onder de knie? Dan kan je mogelijk ook nog starten met een carrière op YouTube. Ook daar kan je behoorlijk veel geld mee verdienen. Er zijn kortom voldoende kanten die je met deze cursus op kunt.

Graag wil ik je dan ook nader kennis laten maken met deze cursus. Voordat ik op de inhoud van de cursus inzoom, wil ik graag meer vertellen over de ontwikkelaar. Want; wat is Noortje Janmaat nou precies? En was zij geschikt om deze cursus te ontwikkelen? Het antwoord op onder meer die vragen vind je in deze Verdienen met video cursus review.

In onderstaande video krijg je een goede indruk van de inhoud van deze complete cursus.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

De naam van de ontwikkelaar van deze cursus heb ik reeds twee keer laten vallen: Noortje Janmaat is het grote gezicht achter deze cursus. Ik hoefde overigens niet al te veel moeite voor doen om hier achter te komen. Noortje Janmaat staat namelijk met naam en toenaam op de website van de videocursus.

Over Noortje Janmaat kan ik hele boeken schrijven, maar ik beperk me in deze review tot de belangrijkste informatie. Zo wil ik je graag laten weten dat in 2013 Noortje Janmaat gestart is als een Video Marketing Strateeg.

Zij had dus al in een onwijs vroeg stadium door dat je onwijs veel met video kunt bereiken. Zij heeft dan ook eind 2013 de knoop doorgehakt om zich volledig op haar tweede bedrijf Verdienen met Video te gaan richten. Voor die tijd was Noortje Janmaat een marketeer in loondienst, maar daar kon ze onvoldoende haar ei in kwijt.

Ze had het idee dat ze goed werk verrichte, maar de echte klapper bleef uit. Bovendien had ze steeds minder plezier om voor een werkgever te werken. Ze wilde écht voor zichzelf bezig zijn en vanuit eigen naam andere ondernemers gaan helpen.

Om dat doel te bereiken, heeft Noortje Janmaat haar eigen onderneming opgericht. Deze onderneming begon overigens ooit met de webshop ‘Door Noor’. Dit was een kralenwinkel met allerlei zelfmaak ideeën.

Toen ze met deze webshop bezig was, kreeg ze steeds meer en meer orders. Naar eigen zeggen kreeg Noortje Janmaat op één dag een order van 24.000 euro. Op dat moment had zij door dat ze ‘goud’ in handen had.

Niet zo zeer met haar webshop zelf, maar wel met haar manier van marketing doen. Op basis daarvan startte ze haar tweede bedrijf op; Verdienen met Video. Het gevolg van dat bedrijf is onder meer de cursus waar ik mijn pijlen op richt in deze review.

Wat zijn mijn bevindingen vooralsnog over Noortje Janmaat? Nou, ik ben eigenlijk onwijs positief. Allereerst vind ik het prettig om te zien dat Noortje open en transparant is. Zij staat overal met naam én afbeelding en heeft dus geen geheimen voor de gebruikers van deze video.

Dat spreekt mij erg aan; in mijn ogen is het op het internet onwijs belangrijk om transparant te zijn. Daarnaast vind ik het ook prettig dat Noortje behoorlijk veel ervaring heeft. Zij heeft met haar webshop prima resultaten weten te behalen; dat wil zij nu graag delen met andere (digitale) ondernemers. Vooralsnog ben ik dus uiterst positief over Noortje Janmaat en haar cursus ‘Verdienen met Video’. Maar, goed; hoe staat het er voor met de inhoud van de cursus? Dat lees je hieronder!

Voor wie is deze cursus geschikt?

Graag wil ik eerst kijken naar de doelgroep van deze cursus. Voor wie heeft Noortje Janmaat deze cursus nou opgericht? De videocursus is bestemd voor mensen die graag kennis willen maken met het maken van video’s. met deze video’s is het mogelijk om een (digitaal) bedrijf te laten groeien. Noortje Janmaat richt zich dan ook voornamelijk op de ambitieuze ondernemer.

Dat doet ze niet alleen met deze online cursus, maar ook met haar andere diensten. Als video marketing strateeg begeleidt ze bedrijven om nieuwe klanten te krijgen met onderscheidende video’s en video testimonials.

Noortje is ervan overtuigd dat zij jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Dat wil ze dan ook graag met jou doen en daar is deze cursus één van de mogelijkheden voor. De cursus is al met al dus geschikt voor ambitieuze ondernemers die de volgende stap met hun onderneming willen zetten.

Ondernemers die graag verder willen groeien met hun (digitale) onderneming en daarvoor perfect video’s kunnen gebruiken. Heb jij die ambitie ook? Dan is het ongetwijfeld interessant om deze cursus in de gaten te houden. Of wellicht nog beter; om je aan te melden voor deze cursus. Voordat je dat gaat doen, wil je wel weten waar de cursus uit bestaat. Dat lees je in onderstaand hoofdstuk.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

De cursus is eigenlijk opgebouwd uit drie modules. Per module vind je weer verschillende subhoofdstukken terug. Het leuke aan deze cursus is dat – uiteraard – alle lesstof in video’s verwerkt zit. Je hoeft dus alleen maar naar de video’s te kijken, veel kennis op te doen en dit vervolgens in de praktijk toe te passen.

De eerste video heeft de titel ‘Welkom ‘Start hier!’. In deze video word je welkom geheten en vertelt Noortje Janmaat hoe je het meeste uit deze online training kunt halen. Ze geeft je alvast handige tips en geeft aan hoe de gehele cursus opgebouwd is. Per video benoemt Noortje ook hoe lang de video duurt; in dit geval duurt de video 14 minuten en 50 seconden.

Vervolgens ga je aan de slag met de ‘Startmodule Starten met Video’. In deze module komen meerdere video’s aan bod:

  • Weten waarom je video’s gaat maken
  • Je winstgevende verdienmodel
  • Veel gemaakte fouten
  • De VierVeeFormule
  • Het 6-stappenplan

Deze vijf video’s vormen dus samen eigenlijk de eerste module binnen deze cursus. Per video vind je ook nog een handig PDF bestand terug. Met het PDF bestand bij de video ‘De VierVeeFormule’ kan je bijvoorbeeld zelf een VierVeeFormule voor jouw bedrijf gaan creëren. De PDF bestanden kan je dan ook zien als een (perfecte) aanvulling op de inhoud van de video’s.

Vervolgens kan je doorgaan naar de volgende module: Je Video Actieplan. Ook deze module is weer op dezelfde manier als bovenstaande module opgebouwd. In deze module vind je drie video’s terug: Ken je Ideale Klant, De Juiste Onderwerpen vinden en Blauwdruk Maken voor Elke Video.

Ook bij deze video’s vind je per video weer en handig PDF bestand terug. Daarnaast linkt Noortje Janmaat ook door naar andere websites met meer informatie. Zo kan je bij de video ‘De juiste Onderwerpen vinden’ meer informatie vinden over Yoast, over de Google Zoekwoordenplanner en over SEMRush.

Tot slot vind je de laatste module ‘Je Video’s Opnemen en Monteren’ terug. In deze module vind je de volgende video’s terug:

  • De Juiste Structuur van je Video
  • Werken met Autocue
  • Zo neem ik video’s op met de Autocue
  • Je Videoscript schrijven

Al deze video’s liggen weer in de lijn met bovenstaande video’s. Per video krijg je een korte toelichting van Noortje Janmaat, je ziet op voorhand hoe lang de video duurt en je krijgt nog een bijbehorend PDF bestand aangeleverd.

Aan het eind van deze module vind je ook meerdere handige downloads en allerlei aanvullende informatie. Bij de aanvullende informatie kan je meer leren over onder andere de Autocue en verschillende handige tips voor een iOS- en een Android smartphone/tablet.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor deze cursus?

Je hebt hierboven kunnen lezen op welke manier de cursus opgebouwd is. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Dan heb je mogelijk interesse om je direct aan te melden voor de cursus. In dat geval kan je je online aanmelden, waarna je toegang krijgt tot de digitale leeromgeving.

In deze digitale leeromgeving krijg je toegang tot alle bovengenoemde video’s. Deze video’s vind je op één pagina terug en je navigeert soepel tussen de verschillende hoofdstukken en video’s. Per video vind je ook nog een handig bijgevoegd PDF bestand; dat PDF bestand kan je rechtstreeks vanuit de digitale leeromgeving downloaden en/of lezen.

In deze digitale leeromgeving krijg je ook nog toegang tot verschillende bonussen. Zo krijg je toegang tot verschillende e-books waarmee je jouw kennis nog verder uit kunt breiden. Ook krijg je een uitgebreide uitleg over hoe je een video op een iPhone moet bewerken, hoe je een video op een Android moet bewerken en welke apps je zoal voor het bewerken kunt gebruiken. Al met al krijg je dus behoorlijk veel als je je aanmeldt voor deze cursus.

Wat is mijn mening over de cursus?

Langzaamaan kruipen we alweer richting het einde van deze review. Wat zijn jouw bevindingen tot nog toe? Ik kan je verklappen dat mijn bevindingen onwijs positief zijn. In mijn ogen is dit een prima cursus om mee aan de slag te gaan.

Je kunt met deze cursus onwijs veel kennis op doen. Bovendien vind ik het prettig dat de cursus ontwikkeld is door een vakvrouw. Noortje Janmaat weet simpelweg waar zij het over heeft en dat spreekt mij aan. Dat geeft mij een goed gevoel en jou ongetwijfeld ook.

Over de inhoud van de cursus kan ik kort zijn: de inhoud is top. In mijn ogen zijn de video’s allemaal onwijs duidelijk, zijn de video’s op een prachtige manier gemonteerd en bevatten de video’s veel informatie.

Ook de opbouw van de cursus is logisch te noemen. Noortje Janmaat is bij het nul-niveau begonnen en van daaruit gaat zij steeds verder de diepte in. Al met al ben ik dus bijzonder positief over de cursus, over de inhoud van de cursus en over de ontwikkelaar van de cursus.

Wat vinden andere gebruikers van deze cursus?

In een review vind ik het niet alleen belangrijk om naar mijn eigen mening te kijken. Ik vind het net zo belangrijk om de meningen van andere gebruikers in ogenschouw te nemen. Ben ik namelijk de enige die deze cursus zo goed vindt? Of zijn er ook andere gebruikers die onwijs te spreken zijn over de cursus?

Ik ben via internet even op een korte zoektocht uitgegaan en ik heb goed nieuws: ook andere gebruikers zijn onwijs te spreken over de inhoud van deze cursus. Volgens hen biedt de cursus écht een meerwaarde en dat ontbreekt bij veel andere video cursussen. Ik lees her en der dat ondernemers dankzij deze cursus écht een veel beter resultaat hebben behaald.

Dat is uiteindelijk dé reden waarom je deze cursus gaat volgen, niet waar? De mening van andere gebruikers sluit dus perfect aan op mijn mening. Mede daarom durf ik te stellen dat we hierbij écht met een top cursus te maken hebben.

Wil je graag meer weten over de mening van andere gebruikers? Op de website van Noortje Janmaat zijn ongelooflijk veel reviews te vinden. Noortje geeft namelijk elke gebruikers de mogelijkheid om een review op haar website achter te laten. Als je deze reviews door leest, zie je direct dat onwijs veel mensen heel positief zijn.

Wat is de prijs voor deze cursus?

Het mooiste moet nog komen: je krijgt namelijk tijdelijk een forse aanbieding op deze cursus. Je hoeft momenteel niet 497 euro te betalen, maar slechts 147 euro exclusief BTW. Voor dit bedrag krijg je onbeperkte toegang tot de Verdienen met Video cursus.

Als je dit geld liever niet uit geeft, biedt Noortje je ook de mogelijkheid om een gratis videocursus te volgen. Die cursus is echter veel minder uitgebreid, waardoor het beter is om het bedrag van 147 euro exclusief BTW te investeren. Voor dit bedrag krijg je ook nog toegang tot alle meegeleverde bonussen; volgens Noortje hebben deze bonussen een waarde van 1100 euro.

Tot slot wil ik je graag nog melden dat je een 30 dagen niet goed geld terug garantie hebt. Als de videocursus niet bevalt, kan je dit binnen 30 dagen naar Noortje laten weten. Je kunt haar een mailtje sturen en je krijgt vervolgens het gehele bedrag terug. Dit is in mijn ogen een prima stok achter de deur om je gewoon aan te melden voor deze cursus. Je hebt niks te verliezen, maar wel onwijs veel te winnen.

Is deze cursus aan te raden?

Ik ben alweer uitgekomen aan het einde van deze review. Wat zijn jouw bevindingen tot nog toe? Ben jij net zo enthousiast over deze cursus als ik dat ben? Ik kan je in ieder geval van harte aanraden om je voor deze cursus aan te melden. Als ervaren digitale ondernemer weet ik hoe belangrijk video’s tegenwoordig zijn. Met deze cursus krijg je alle basiskennis en basistechnieken in handen om zelf jouw video’s te gaan maken.

Met het maken van deze video’s kan je jouw onderneming absoluut naar een hoger niveau tillen. Je kunt veel nieuwe bezoekers trekken, je kunt hoog binnen de zoekmachines terecht komen en je kunt op een positieve manier op bijvoorbeeld Facebook en Instagram opvallen. Dat is toch alles wat je wilt? Ik wil je dan ook graag aanraden om je voor deze cursus aan te melden. Deze cursus kan het begin zijn van een groeiende onderneming.

Een onderneming waar je veel plezier en resultaat mee gaat behalen. Voor een bedrag van slechts 147 euro exclusief BTW kan je deze cursus eigenlijk niet laten liggen. Veel plezier & succes!

Verdienen met Video
Verdienen met Video

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

10 feb 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *