Win een dagje uit!

Wat schuilt er allemaal achter deze prijsvraag?

Gemiddelde leestijd: 3 minuten

Een dagje uit winnen, wie wil dat nou niet? Voor een grote groep mensen in Nederland is een dagje uit helaas niet de normaalste zaak van de wereld. Zij komen maandelijks geld tekort en moeten keihard werken om het hoofd boven water te houden.

Waarom mensen een dagje uit willen winnen?

Herken je dat? Dat je aan het eind van je salaris een stukje maand over hebt? er worden vaak grappen over gemaakt maar helaas is dit voor veel mensen de keiharde realiteit.

Veel mensen werken gemiddeld 40 uur per week voor een baas en verdienen een basissalaris. Daar moeten ze alles van betalen. De huur/hypotheek, het gezin, huisdieren, auto, energie, telefoonrekening.

Er blijft voor veel mensen niet veel over om naast al deze vaste lasten überhaupt nog leuke dingen als een dagje uit te doen. In Google wordt maandelijks veel de zoekterm “win een dagje uit” ingetypt. Mensen hopen op deze manier een prijsvraag te vinden waarbij ze hopen kans te maken op een gratis dagje uit.

Hoe mooi zou het zijn als je op een dag gebeld wordt met de boodschap: “gefeliciteerd, u heeft gratis een dagje uit gewonnen”! Helaas komt niets vanzelf aanwaaien en zult altijd actie moeten ondernemen. Soms kost dat niet zo heel veel moeite. Ik behoor zelf ook tot de groep mensen die deze zoekterm regelmatig op Google intypt. Ik belandde op een website en in onderstaande video laat ik je zien wat voor actie ik verder heb ondernomen en waar je op moet letten.

Leuke actie! Ik heb helaas niet gewonnen maar wel dankzij de vriendelijke adviseur van Consumind 200 Euro kunnen besparen op mijn maandlasten :-). Daar kan ik dus veel leuke dagjes voor uit.

Claudia Visser

Win Een Dagje Uit!

Beantwoord de vragen van de enquete , vul je contactgegevens in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van een dagje uit!

ga naar de winactie!
Win een dagje uit!
Win een dagje uit!

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

18 nov 2019
4

Ondanks dat ik niet de gelukkige winnaar was van een dagje uit heb ik wel een goedkope en betrouwbare energieleverancier gevonden dankzij de deskundige en vriendelijke service van Consumind.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *