Wintersport Op Je Bord Review

Het meest complete receptenboek met de lekkerste wintersport gerechten?

Gemiddelde leestijd: 18 minuten

Wat vind jij het leukste aan wintersport? Het actief bezig zijn op de piste? Het feestvieren in de apres ski? Het heerlijke eten na een lekkere dag skiën of snowboarden? Indien je fan van het wintersport eten bent, kan je dergelijke gerechten ook zelf gaan maken. Hoe je dat kunt doen?

Onder andere door het ‘Wintersport op je bord’ e-book aan te schaffen. Dit boek staat boordevol wintersport gerechten, zoals een Apfelstrudel en een Wiener Schnitzel.

Al vanaf mijn 10e levensjaar ga ik jaarlijks naar de Alpen toe. In de landen Frankrijk, Italië, Zwitserland en Oostenrijk heb ik meerdere prachtige wintersportvakanties mee mogen maken. Ik kan me eigenlijk het hele jaar al op een dergelijke vakantie verheugen.

Dat heeft bij mij met name met de combinatie te maken. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om een hele dag te skiën, maar ik vind het net zo lekker om in een restaurant op de piste van een hapje en drankje te genieten. Mijn favoriet? Je kunt mij altijd wakker maken voor een Bratwurst met een heerlijk koud biertje.

Aangezien ik fan van het wintersport eten bent, was ik reuze benieuwd naar het Wintersport op je bord e-book. Gelukkig kon ik de trotse eigenaar van dit boek worden, waardoor ik mijn bevindingen in deze review uiteen heb kunnen zetten. Ben je ook benieuwd naar dit uitgebreide en unieke e-book? Bekijk direct mijn onafhankelijke, eerlijke en kritische review.

Wat is het Wintersport op je bord e-book?

Met dit boek kan je dagelijks de meest lekkere wintersport gerechten zélf gaan bereiden. Het boek bevat meer dan 50 gerechten die makkelijk te bereiden zijn. Deze gerechten brengen allemaal de wintersportsferen met zich mee.
De wintersportsferen; dat is wellicht het woord dat een wintersport het beste kan omschrijven.

In onderstaande video krijg je een goede indruk van dit receptenboek

Een wintersport is namelijk met geen enkel andere vakantie te vergelijken. Het feest vieren op de piste, het feest vieren in de apres ski bar en het genieten van de prachtige natuur in bijvoorbeeld de Alpen. Het is stuk voor stuk uniek en valt niet te evenaren bij een ander soort vakantie.
Een ander kenmerkend onderdeel van een wintersport is het lekkere eten.

De gerechten die je tijdens de wintersport eet, eet je eigenlijk nooit in Nederland. Dat geldt overigens niet alleen voor het eten, maar ook voor het drinken. Zeg nou zelf; hoe vaak drink jij in Nederland Glühwein of Flugel (in een apres ski bar)? Hoogstwaarschijnlijk doe je dat niet al te vaak. Dit betekent indirect dat het juist speciaal is om dit tijdens de wintersport wél te doen.

Mede daarom valt het Wintersport op je bord e-book onwijs leuk te noemen. Althans; het idee is leuk. Is de uitvoering ook naar wens? Zijn de recepten makkelijk te bereiden? En hoe ziet het gehele boek er uit? Dat lees je allemaal in deze review. Lees zeker even door indien je graag meer te weten wilt komen over het Wintersport op je bord e-book!

Wie is de ontwikkelaar van dit e-book?

Zoals je wellicht ondertussen van me gewend bent, vind ik het fijn om te kijken naar wie de ontwikkelaar van een boek is. Dat geeft mij namelijk al direct een eerste inkijk in de beweegredenen van het maken van dit e-book.

Daarnaast kan ik op die manier ook al direct enig inzicht krijgen in de kwaliteiten van de ontwikkelaar. In dit geval ging ik dus op zoek naar wie de ontwikkelaar van het Wintersport op je bord e-book. Moest ik daar lang voor zoeken? Nee, absoluut. De ontwikkelaar staat namelijk met naam én foto op internet. Geweldig; daar hou ik van.

De ontwikkelaar van dit boek is Sander Heuvelman. Hij staat op zijn website met zijn naam en foto genoemd en ook op het boek komt zijn naam terug. Sterker nog. Op de voorkant van het boek staat aan de onderkant al de naam van Sander.

Dat spreekt mij direct aan, aangezien transparantie in mijn ogen ontzettend belangrijk is. Ik kan dus wel stellen dat Sander transparant is, maar wat zijn de beweegredenen voor hem geweest om dit boek te maken/schrijven?

Sander heeft in een interview aangegeven dat hij al jarenlang een fervente liefhebber van wintersport is. Die hobby combineert hij eigenlijk met een andere hobby: eten. Nadat hij thuis van een wintersportvakantie kwam, had hij het idee dat hij iets miste. Hij miste de beleving, hij miste de gehele wintersportsfeer en hij miste het wintersport eten.

Hij ging zichzelf dan ook afvragen: hoe kan ik die wintersport beleving alsnog mee naar huis nemen? Toen bedacht hij dat er in Nederland 100.000 kookboeken bestaan, maar geen enkel kookboek richt zich specifiek op de wintersport gerechten. Zodoende had Sander een gat in de markt gevonden en ging hij zich direct bezig houden met het schrijven van het boek.

De inspiratie voor dit boek haalde hij voornamelijk uit zijn eigen wintersportvakanties. Doordat hij zijn hele leven al op wintersport gaat, weet hij exact welke gerechten traditioneel bij een wintersport horen.

Op basis daarvan kon Sander dan ook al snel een groot gedeelte van de wintersport gerechten invullen. Daarnaast heeft hij zich verder verdiept in de geschiedenis van wintersport en de bijbehorende gerechten. Op basis hiervan heeft hij dit e-book weten te schrijven met daarin 50 gerechten/recepten.

Hoe is het boek opgebouwd?

Je bent nu wellicht heel nieuwsgierig. Dat kan ik mij in ieder geval goed voorstellen. Toen ik voor het eerst met dit e-book in aanraking kwam, werd ik namelijk ook nieuwsgierig. Tegelijkertijd werd ik ook behoorlijk enthousiast. In mijn beleving had Sander namelijk een leuk gat in de markt gevonden.

Men geeft jaarlijks ontzettend veel kookboeken uit, maar geen enkel kookboek richtte zich specifiek op de wintersportgerechten. Aangezien ik zo nieuwsgierig was, wilde ik direct dit e-book aanschaffen. Hieronder kan je direct lezen hoe het boek opgebouwd is.

Het doel van dit boek is om het wintersportgevoel ook in Nederland aan te houden. Om dat voor elkaar te krijgen, heeft Sander allerlei wintersport gerechten in dit boek uitgewerkt. Deze gerechten zijn makkelijk te bereiden en zijn zodoende in enkele minuten klaar te maken.

De inhoud van het boek is tamelijk simpel doch doeltreffend. Je vindt 50 recepten in dit boek terug. Deze recepten zijn allemaal in zeven simpele stappen uitgewerkt. Het enige wat jij hoeft te doen, is het volgen van deze zeven stappen. Als je dat doet, kan je binnen een relatief kort tijdsbestek een heerlijk wintersport gerecht op tafel neerzetten.

Per recept heeft Sander ook nog variatietips gegeven. Deze variatietips kan je naar eigen inzicht gebruiken en maken het gerecht mogelijk nog lekkerder. Daarnaast heb je in het boek ook nog keus uit allerlei vegetarische recepten. Ook een vegetariër heeft dus behoorlijk veel aan dit boek.

Om het boek zo uitgebreid mogelijk te maken, heeft Sander voor gerechten uit vijf verschillende Alpenlanden gekozen. Per land vind je dus de meest bekende gerechten. Deze gerechten zijn stuk voor stuk onwijs populair op de piste in deze Alpenlanden.

Voor wie is dit boek geschikt?

Heeft Sander een bepaalde doelgroep in gedachten gehad toen hij dit boek aan het uitwerken was? Nou, deels. Het is uiteraard logisch dat dit boek onwijs interessant is voor wintersport liefhebbers.

Deze wintersportliefhebbers zijn hoogstwaarschijnlijk dol op bijvoorbeeld een Apfelstrudel en Croute-Au-Fromage. Dergelijke recepten eet je normaliter op de piste, maar het is nu ook mogelijk om die zelf thuis klaar te gaan maken.

Maar, behalve de wintersportliefhebbers wil Sander zich ook nog op een andere doelgroep richten. Niet iedereen is in staat om op wintersport te gaan. Dit kan medische redenen hebben of financiële redenen. Hoe dan ook is het in dergelijke situaties nu alsnog mogelijk om (deels) van de wintersport te genieten.

Je staat niet meer op de lange latten, maar kunt wel van de heerlijke wintersport gerechten genieten. In mijn ogen heeft Sander dit uitermate handig aangepakt. Hij weet als geen ander hoe leuk het is om op wintersport te gaan.

Tegelijkertijd weet hij dat ook hij iets mist als hij weer thuis komt van de wintersport. Hij is daar absoluut niet de enige in. Ik durf wel te stellen dat de wintersport voor een deel van onze bevolking de meest favoriete vakantie is. Door dit boek aan te brengen, spreekt Sander dan ook een breed publiek aan.

Welke recepten vind je in dit e-book terug?

Toen ik voor het eerst in aanraking met dit boek kwam, werd ik behoorlijk nieuwsgierig. Ik was niet alleen nieuwsgierig naar het verhaal achter dit boek, maar ook naar de inhoud van het boek. Daarmee doel ik uiteraard op de recepten die je in dit e-book terug kunt vinden. Hieronder heb ik mijn favoriete recepten op een rijtje gezet:

  • Gluhweintaart
  • Kaiserschmarrn
  • Apfelstrudel
  • Croute-Au-Fromage

Uiteraard is dit persoonsgebonden, maar ik vind bovenstaande gerechten onwijs lekker. Daarbij dien ik ook te vermelden dat het boek meerdere recepten voor de verschillende maaltijden bevat. Je vindt in dit boek zowel ontbijtrecepten, lunchrecepten als dinerrecepten.

Om het helemaal af te maken, heeft Sander her en der ook nog tussendoortjes en toetjes verwerkt. Een bekend voorbeeld van een wintersport toetje is een Gluhweintaart; dat is, zoals je hierboven kunt zien, zeker één van mijn favorieten uit dit boek.

Bij de recepten kan je overigens gebruik maken van ingrediënten die in de supermarkt te verkrijgen zijn. Hier heeft Sander bewust voor gekozen. Hij zegt daar zelf het volgende over: ‘In een aantal recepten horen normaal gesproken ingrediënten te zitten die makkelijker zijn te verkrijgen in het betreffende Alpenland dan in Nederland of België.

Bij een aantal recepten moesten een aantal kleine aanpassingen worden gedaan, maar ik heb geprobeerd om de smaak van het gerecht in dat geval zoveel mogelijk herkenbaar te houden.’

Wat is mijn mening over dit boek?

We gaan langzaamaan alweer richting het einde van deze review. Wat zijn jouw bevindingen tot nog toe? Ben je tevreden/enthousiast over dit boek? Ik kan je vertellen dat ik dat zeker ben. Naar mijn mening is het boek bijzonder handig en prettig opgesteld.

Sander heeft hierbij voor het less is more principe gekozen. Hij heeft alles zo simpel mogelijk proberen te houden en dat spreekt mij bijzonder aan. In mijn ogen moet een kookboek om de recepten draaien en niet om allerlei tierelantijntjes.

Daarnaast vind ik het een bijzonder goed idee van Sander om dit boek uit te brengen. Hij heeft een gat in de markt gevonden en heeft het ook aangedurfd om deze uitdaging aan te gaan. Hij durfde het boek uit te brengen en nam de gok om hier tijd/geld in te investeren. Dat wordt nu uiteindelijk wel terugbetaald. De recensies zijn over het algemeen bijzonder positief; daarover kan je hieronder iets meer lezen.

Tot slot wil ik nog benoemen dat dit boek mij écht in de wintersportsferen brengt. Op het moment dat het in Nederland koud is, vind ik het leuk om de wintersport recepten te maken. Indien ik dat wil doen, pak ik het Wintersport op je bord e-book erbij.

De recepten zijn makkelijk en snel te bereiden. Bovendien heb ik hier geen ingewikkelde ingrediënten voor nodig. Ook dat spreekt mij bijzonder aan. Al met al ben ik dus zeer te spreken over dit e-book. Mijn complimenten aan Sander.

Wat is de mening van de anderen?

Delen andere gebruikers van dit e-book mijn mening? Ja, zonder meer. Op het internet zijn meerdere recensies te vinden over het Wintersport op je bord e-book. In deze recensies komt eigenlijk steeds hetzelfde naar voren: men is enthousiast over het boek en de recepten die hierin staan.
Ik heb voor de volledigheid hieronder enkele quotes uit de recensies gehaald:

  • Geweldig boek, lekkere recepten. Helemaal het Oostenrijk gevoel!
  • Super leuk kookboek om in stemming te komen voor je wintersport vakantie.
  • Recepten zijn makkelijk te maken. Goede beschrijving.
  • Heel blij met het boek

Deze recensies spreken tot de verbeelding toch? Het doet mij goed om te zien dat ik niet de enige ben die tevreden is over dit e-book. Aangezien meerdere recensies positief zijn, hoef jij ook niet meer te twijfelen over de aankoop van dit e-book. Maar, wat moet je nou betalen voor dit e-book? Dat lees je hieronder!

Wat kost dit e-book?

Indien je dit e-book aan wilt schaffen, kan je van een tijdelijke actie profiteren. Via deze link kan je het boek namelijk al voor € 9,99 aanschaffen. Voor dit lage bedrag kan je de trotse eigenaar van een uniek kookboek worden. Een kookboek waar geen tweede soort van verkrijgbaar is.

Nee, dit boek van Sander is écht uniek te noemen. De prijs van nog geen 10 euro kan ik dan ook als een ‘schijntje’ benoemen.
Indien je het bedrag van € 9,99 naar Sander overmaakt, krijg je direct toegang tot het e-book. Qua betalingsmogelijkheden kan je kiezen tussen iDeal en PayPal. Ook dat heeft Sander meer dan prima in orde.

Kan ik de aanschaf van dit e-book aanraden?

Je hebt hierboven behoorlijk veel informatie over het Wintersport op je bord e-book kunnen vinden. Her en der heb je ook al mijn persoonlijke mening kunnen vinden. De tijd is nu aangebroken om deze review af te sluiten. Dat doe ik in stijl door een algehele conclusie uiteen te zetten. In deze conclusie staat de vraag ‘Kan ik de aanschaf van dit e-book aanraden?’ centraal.

Het antwoord op die centrale vraag: ja. Het is wellicht ietwat kort en krachtig, maar dit boek heeft simpelweg onwijs veel te bieden. Daarbij komt ook nog eens dat je slechts 9,99 euro voor dit boek hoeft te betalen. De prijs-kwaliteitsverhouding is in mijn ogen dan ook dik in orde.

Dat geldt ook voor de inhoud van het boek, de opmaak van het boek en het verhaal achter het boek. Wat mij betreft verdient Sander alle lof voor dit boek. Het onderwerp is uniek en is passend bij de lievelingsvakantie van veel Nederlanders. Ik wens je alvast veel plezier met dit unieke Wintersport op je bord e-book!

Wintersport op je bord
Wintersport op je bord

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

15 jan 2020
4

Voortaan kun je de jouw favoriete wintersportgerechten nu ook zelf thuis maken dankzij dit makkelijke receptenboek!

David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *