Agency Masterclass Review

De Makkelijkste Manier Om Veel Geld Te Verdienen?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Ten opzichte van een x aantal jaar terug is er ongelooflijk veel veranderd. Dat is met name op het digitale vlak te zien. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de verschillende social media kanalen. Had jij gedacht dat deze kanalen zo machtig zouden worden? Ik in ieder geval niet.


Leuk vind ik het echter wel. Voor bedrijven bieden de social media kanalen namelijk allerlei nieuwe kansen.
Als liefhebber en ervaringsdeskundige op het gebied van online marketing ben ik nader in de wereld van social media marketing gedoken. Welke aspecten zijn hier nou belangrijk?

Op welke punten is deze vorm van marketing anders dan de ‘reguliere’ vorm van marketing? Dergelijke vragen vind ik ontzettend belangrijk. Om een goed beeld van deze gehele wereld te krijgen, moest ik uiteraard alles leren over social media.

Dat heb ik via de Agency Masterclass gedaan. In deze review wil ik je dan ook graag meer vertellen over de Agency Masterclass. Op een eerlijke, onafhankelijke en kritische manier heb ik naar deze online cursus gekeken. Mijn bevindingen? Die vind je hieronder. Lees zeker even door!


Wat is Agency Masterclass?

Met de Agency Masterclass krijg je geleerd hoe je succesvol kunt worden met social media marketing. Alle facetten van social media marketing worden besproken en zodoende bouw je een hoop kennis op.

Toen ik voor het eerst in aanraking met de Agency Masterclass kwam, voelde ik direct een bijzondere prikkeling. Ik merkte bij mezelf dat ik meer over deze cursus en meer over de inhoud wilde weten.

Dat heeft uiteraard allemaal te maken met de importantie van social media tegenwoordig. Nagenoeg elk bedrijf moet tegenwoordig simpelweg actief op de social media kanalen zijn. Als ze dat niet zijn, lopen ze een hoop geld en naamsbekendheid mis.

Dat is, in mijn ogen, dan ook direct één van de leuke factoren van de social media kanalen. Via deze kanalen kan je namelijk meerdere doelen behalen. Je kunt je omzet verhogen, je kunt je naamsbekendheid verbeteren en je kunt simpelweg meer volgers/likes scoren. Voor een online marketeer bieden de social media kanalen dan ook meer dan voldoende mogelijkheden.

Dat was voor mij dan ook één van de redenen om nader in te zoomen op de Agency Masterclass. Wat heeft deze cursus zoal te bieden? Voor wie is de cursus geschikt? En wellicht het belangrijkste: hoe is het met de inhoud van deze cursus gesteld? Ik ben voor jou op onderzoek uitgegaan en heb mijn bevindingen uitgewerkt in deze review!

In onderstaande video maak je kennis met Mitchell Weijerman.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Allereerst wil ik uitgebreid bespreken voor wie deze cursus geschikt is. Op basis daarvan kan je direct bepalen of de Agency Masterclass iets voor jou is, of niet. Ik moet stellen dat deze cursus voor een ontzettend breed publiek interessant is. Of je nou eigenaar van een onderneming bent of een social media marketeer: deze cursus helpt je verder.

Voor de eigenaar van een onderneming is het mogelijk om via de social media kanalen meer orders te scoren, een betere naamsbekendheid op te bouwen en zodoende aan de identiteit van het bedrijf te werken.

Voor een social media marketeer biedt deze cursus mogelijkheden om alles uit de social media kanalen te halen. Je gaat simpelweg het onderste uit de kan halen, zodat jij en je werkgever hier alleen maar profijt van hebben. Ook voor zelfstandige online marketeers is deze cursus uitermate interessant. Dat heeft uiteraard dezelfde redenen als hierboven vermeld.

Overigens is het zo dat je voor deze cursus geen ervaring hoeft te hebben. Nee, of je nou 3 jaar ervaring hebt of volledig onervaren bent: de cursus start vanaf het 0-punt. Je kunt dus alle benodigde kennis vanaf de basis op gaan bouwen. Dat is dan ook één van de belangrijkere redenen waarom ik stel dat deze cursus voor een ontzettend breed publiek interessant is.

Het enige waar je goed naar moet kijken, is dat je wel een investering moet doen. Het geld voor deze investering moet je uiteraard wel hebben. Over de exacte hoogte van het cursusgeld en dergelijke vertel ik je later meer in deze Agency Masterclass review.

Wie is de maker van de Agency Masterclass online cursus?

Persoonlijk vind ik het altijd belangrijk om te weten wie een online cursus gemaakt heeft. Op basis van die bevinding kan ik namelijk al mijn verwachtingspatroon bijstellen. Persoonlijk ben ik ook heel fan van cursussen waarbij de ontwikkelaars volledig transparant zijn. Is dat het geval bij de Agency Masterclass? Ja, absoluut. De maker van deze online videocursus is namelijk Mitchell Weijerman; hij is een medewerker van Unstoppable Lifestyle B.V.

Dit bedrijf ken je wellicht van een andere cursus: de Bol Masterclass. Ja, het bedrijf Unstoppable Lifestyle B.V. is namelijk van Jia Ruan. Deze online ondernemer heeft menig persoon al blij gemaakt met zijn Bol Masterclass. Een ander initiatief van zijn bedrijf is nu dus de Agency Masterclass. Bij de Agency Masterclass is Mitchell Weijerman het uithangbord.

Toen ik op de website van Agency Masterclass aan het rondkijken was, viel mij één ding op. In de footer van de website staat het volgende vermeld: Wij geloven niet in “Get-Rich-Quick” programma’s. Wij geloven in hard werken, waarde toevoegen en andere helpen. Dit is dan ook waarvoor ons programma’s ontworpen zijn. Ik werd spontaan blij toen ik dit las.

Naar mijn mening zijn er namelijk te veel cowboys op het internet die even snel geld denken te verdienen. Feit is dat je nagenoeg altijd ontzettend veel energie en tijd in je online business dient te steken. Het doet me dan ook goed dat Unstoppable Lifestyle en Mitchell Weijerman daar ook van op de hoogte zijn. Dat belooft veel goeds voor de cursus.

In de rest van deze review neem ik je graag mee op ontdekkingstocht door de online cursus. Wat komen we zoal tegen in de online cursus? Welke elementen springen er met kop en schouders boven uit? Zijn er ook elementen waar ik niet zo over te spreken ben? Op al deze vragen geef ik hieronder in deze Agency Masterclass review antwoord.

Na het lezen van deze review kan je vervolgens voor jezelf bepalen of je je aan wenst te melden voor de cursus. Om je hiermee te helpen, heb ik uiteraard wel een conclusie aan het einde van deze review opgesteld. Hoe dan ook; de Agency Masterclass ziet er op voorhand al bijzonder interessant uit.

Hoe is de Agency Masterclass cursus opgebouwd?

De Agency Masterclass cursus is volledig opgebouwd aan de hand van video’s. Dit is iets wat ik steeds vaker in online cursussen tegen kom. Het bevalt mij meer dan prima. Deze video’s in de Agency Masterclass cursus zijn duidelijk, zijn goed gemonteerd en bevatten bovendien behoorlijk veel informatie.

In totaal bestaat de Agency Masterclass cursus uit 7 modules en 44 lessen. De lessen hebben allemaal een andere tijdsduur. Sommige lessen duren anderhalf uur, terwijl andere lessen in 10 minuten gevolgd kunnen worden. Bij alle lessen worden ook pdf bestanden en quizjes als bijlage meegeleverd. Op die manier kan je direct toetsen of je de informatie uit de video’s goed begrepen hebt.

In de Agency Masterclass cursus komen verschillende aspecten van social media om de hoek kijken. Het gaat hierbij met name om het draaien van advertenties op de social media kanalen. Door de jaren heen zijn steeds meer bedrijven de potentie van social media in gaan zien.

Via de social media kanalen, Facebook en Instagram bijvoorbeeld, is het mogelijk om een ontzettend breed publiek aan te spreken. Het is echter wel zaak dat een bedrijf de juiste mensen op de juiste manier aanspreekt. Onder meer dát komt aan bod in de Agency Masterclass cursus.

De cursus begint op het nulpunt. Je krijgt allereerst uitleg over de kenmerken van social media en de mogelijkheden met betrekking tot adverteren.

Gaandeweg de cursus komen hier steeds meer facetten bij om de hoek kijken. Denk hierbij aan het maken van de advertenties op Facebook, het aanboren van gouden niches en het benaderen van nieuwe klanten. Uiteindelijk ben je na afloop van de cursus in staat om met je eigen social media business aan de slag te gaan.

In deze cursus staan overigens de eerste twee trainingen volledig in het teken van de mindset. Je moet een juiste mindset hebben om je leven te durven te veranderen. Je moet wellicht afstand nemen van je baan en je volledig focussen op je social media business. Dat vereist een andere mindset. Je bent tenslotte niet meer verzekerd van een inkomen.

Nee, dat inkomen moet je volledig zelf gaan verdienen. Door hard te werken, door klanten blij te maken en door nieuwe klanten aan te blijven trekken. Dat lukt echter niet als je de juiste mindset niet hebt.

Daar weet men bij Unstoppable Lifestyle alles van en daarom heeft men besloten om in de eerste twee trainingen de focus te leggen op de mindset. In mijn ogen is dat een verstandige beslissing. Zoals ik eerder in deze review al zei, bestaan er te veel cowboys.

Mensen die op een slinkse manier veel geld via het internet denken te kunnen verdienen. Daarbij wordt niet alles volgens de regeltjes gedaan en zodoende gaat het verdienen van geld niet altijd op een eerlijke manier. Bij Unstoppable Lifestyle hecht men dus veel waarde aan de juiste mindset. Daar kan ik alleen maar positief over zijn.

Uit welke trainingen bestaat de Agency Masterclass cursus?

Met de Agency Masterclass cursus moet het voor een ieder mogelijk zijn om een eigen social media business op te bouwen. Voordat het zo ver is, moet dus eerst je mindset op orde zijn. Daar gaan de eerste twee trainingen dan ook volledig over. Als je die twee trainingen afgerond hebt, gaan de video’s meer de diepte in.

Je krijgt allereerst uitleg over wat social media business exact is en hoe de advertenties op bijvoorbeeld Facebook werken. Vervolgens word je aangeleerd hoe je dergelijke advertenties kunt maken, hoe je continue de conversie kunt verhogen en hoe je steeds meer klanten blij kunt maken.

Hoe kom je dan aan die online klanten? Ook dat komt uitgebreid aan bod in de Agency Masterclass cursus. In deze cursus wordt ook uitgebreid besproken hoe je via de digitale kanalen acquisitie kunt plegen. Voor elk online bedrijf is het ontzettend belangrijk om een continue stroom van nieuwe klanten te hebben.

Daar weet men bij Unstoppable Lifestyle gelukkig ook alles van. De ontwikkelaars, onder andere Jia Ruan en Mitchell Weijerman hebben hier dan ook de nodige technieken voor. Al deze technieken komen uitgebreid aan bod binnen bij Agency Masterclass cursus.

Wat zijn de mogelijkheden met de Agency Masterclass cursus?

Het is een feit dat men via het internet ontzettend veel geld kan verdienen. Het internet is momenteel dé plek waar veel geld zit. Des te meer reden voor veel mensen om zich te focussen op het starten van een online business.

Mocht jij ook die droom hebben, kan de Agency Masterclass cursus absoluut uitkomst bieden. Als je deze cursus gevolgd hebt, kan je namelijk van start met je eigen online business. In deze online business ligt de focus dan met name op het maken van advertenties voor je eigen online webshops of voor andere bedrijven.

Met de Agency Masterclass cursus heb je dan ook voldoende mogelijkheden. Je kunt besluiten om alle pijlen op je eigen concepten te richten. Werk je creatieve ideeën uit, start eigen websites/webshops en ga vervolgens aan de slag met Facebook advertenties. Doordat je exact weet hoe de Facebook Ads werken, weet je ook hoe je de juiste mensen aan weet te spreken.

Dankzij de Agency Masterclass cursus kan je dan ook, op korte termijn, veel orders scoren. Dankzij deze vliegende start ben je in staat om een passief inkomen op te bouwen.

Een andere mogelijkheid is om je volledig op je dienstverlening te richten. Dit betekent dat je jezelf min of meer gaat verhuren aan andere bedrijven. Deze bedrijven geven gemakkelijk enkele honderden tot duizenden euro’s per maand uit voor het laten maken van Facebook Ads.

Als jij aantoonbaar resultaat behaald hebt, kan je dus behoorlijk veel/grote klanten aantrekken. Stel nou dat je per maand voor ongeveer 8 tot 10 klanten bezig bent, kan je al een behoorlijk inkomen opbouwen. Hoe je aan deze klanten kunt komen? Ook dat wordt uitgebreid besproken in de Agency Masterclass cursus.

Wat is de prijs voor de Agency Masterclass cursus?

Voor niets gaat de zon op. Dat geldt ook voor de cursus; ook voor deze cursus moet je dus een bepaald bedrag betalen. Ik ben op zoek gegaan naar de hoogte van dit bedrag en eventuele mogelijkheden om te betalen. Uiteindelijk ben ik gestuit op twee verschillende tarieven:

  • Je betaalt de cursus in één keer in zijn geheel: € 997,00
  • Je betaalt de cursus in drie termijnen: € 397,00 per termijn

Een snelle rekensom leert direct dat het voordeliger is om de cursus in één keer te betalen. In dat geval moet je dus een bedrag van bijna 1000 euro aftikken. Is dat veel? Het klinkt veel, maar dat is het niet. Als je deze cursus succesvol afrondt, kan je namelijk die 1000 euro binnen één maand al terug verdiend hebben.

Je moet deze 1000 euro dan ook als een investering zien. Een investering die je bijzonder snel terug verdiend hebt. Heb je die 1000 euro reeds terug verdiend? Dan kan je flink geld gaan maken. Houd je klanten tevreden, blijf het uiterste van jezelf eisen en maak van je social media business een groot succes.

In mijn ogen is het absoluut aan te raden om die 997 euro te betalen. Het is een relatief laag bedrag als je kijkt naar de verdiensten in de toekomst. Zoals ik eerder al in de review zei, zit het grote geld bij veel online bedrijven. Deze bedrijven willen online scoren en hebben daar advertenties voor nodig.

Als jij een koning bent in het maken van deze advertenties, kan je een hoop grote klanten aantrekken. De investering van 997 euro heb je dan binnen een handomdraai weer terug verdiend.

Bovendien is het goed om te onthouden dat het altijd verstandig is om te investeren in jezelf. Je investeert niet alleen voor het heden, maar met name voor de toekomst. In de toekomst wil je veel geld verdienen en dat begint met de Agency Masterclass cursus.

Wat zeggen anderen over de Agency Masterclass cursus?

Uiteraard is niet alleen mijn mening belangrijk. Het is ook altijd goed om te kijken wat overige specialisten van de Agency Masterclass cursus vinden. Ik heb daar onderzoek naar gedaan en heb alle meningen in twee groepen uiteen gesplitst. Allereerst heb ik gekeken naar de meningen van gebruikers van deze cursus.

Wat zeggen de mensen die deze cursus gevolgd hebben? Zij zijn eigenlijk alleen maar positief over de cursus. Het heeft hen een hoop uitdaging, nieuwe motivatie en uiteindelijk ook geld bezorgd. Wel geven ze aan dat je absoluut veel energie moet hebben voor het volgen van de cursus.

Als je het onderste uit de kan wilt halen, is dat simpelweg een kwestie van hard, heel hard werken. Desalniettemin zijn ongeveer alle gebruikers ontzettend positief over de cursus. De inhoud van de cursus is uitgebreid, de indeling is logisch en de video’s zien er prima uit.

Daarnaast heb ik ook naar de mening van social media goeroes gekeken. Wat vinden zij van de Agency Masterclass cursus en de wereld van social media advertenties?

De goeroes zijn het er wel over eens: met deze cursus doe je ontzettend veel benodigde informatie op. Je kunt met deze cursus dan ook een vliegende start maken met je online business.

Is de Agency Masterclass cursus aan te raden?

Zo, het slotwoord van deze review is voor mij weggelegd. Je hebt hierboven veel informatie over de Agency Masterclass cursus kunnen vinden. Wat is vooralsnog jouw gedachte over deze cursus? Ben je positief en nieuwsgierig? Of vind je het verhaal iets te mooi om waar te zijn?

Ik wil heel graag benadrukken dat deze cursus absoluut niet te mooi is om waar te zijn. Nee, met deze cursus is het simpelweg mogelijk om een succesvolle online business op te bouwen. Naar mijn mening is deze cursus ontzettend uitgebreid en bevat de cursus ongelooflijk veel informatie.

Al deze informatie wordt op een logische manier beschreven en is bovendien goed te begrijpen. Ook als je weinig tot geen ervaring hebt, is de cursus prima te volgen.

Kan ik de Agency Masterclass cursus aanraden? Ja, absoluut. Is het de investering van bijna 1000 euro waard? Ja, absoluut. Kan je veel geld gaan verdienen dankzij de Agency Masterclass cursus? Ja, indien je maar de juiste mindset hebt en ontzettend hard gaat werken.

Agency Massterclass
Agency Massterclass

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

03 dec 2019
5

Je leert echt letterlijk alle ins en outs van Facebook Adverteren! De investering kun je in no-time weer terug verdienen.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *