Wat is Fitchef Turbo?

Wil je gezond door het leven gaan? Wil je een gespierd en vitaal lichaam krijgen? Wil je daarvoor niet al te lang in de keuken te hoeven staan? Dan is de Fitchef Turbo voor jou het ideale dieetboek. Dit dieetboek staat vol met 85 eiwitrijke recepten. Een gemeenschappelijk kenmerk van deze recepten is dat ze allemaal binnen 15 minuten te bereiden zijn. Je kunt dus in een zeer kort tijdsbestek de meest gezonde en lekkere producten maken.

In het boek staan allerlei verschillende soorten maaltijden. Zo kan je maaltijden voor het ontbijt, voor de lunch en voor het avondeten vinden. Ook allerlei tussendoortjes staan in het boek vermeld. Door de recepten uit dit boek te maken, kan je een eerste stap zetten naar een gespierd en vitaal lichaam. Daar hoef je dus ook niet al te veel tijd aan te besteden. Met dit boek heb je tenslotte alle gerechten binnen 15 minuten op tafel staan. Hoe ideaal klinkt dat?

Fitchef Turbo is de opvolger van het succesvolle boek ‘FitChef’. Met dat boek wist de oprichter/eigenaar Mark van Oosterwijck, al veel mensen te prikkelen om gezond(er) door het leven te gaan. Fitchef Turbo is een perfect vervolg op het eerste boek.

In Fitchef Turbo vind je dus vele recepten terug. Al deze recepten hebben twee gemeenschappelijke eigenschappen: ze bevatten veel eiwitten en ze zijn makkelijk te bereiden. Door de recepten uit het boek op te volgen, kan je alle benodigde voedingsstoffen met de juiste hoeveelheid binnen krijgen. Met name voor mensen die gespierd willen worden, is dit boek uitermate interessant.

Met het boek probeert Mark van Oosterwijck andere mensen te helpen. Te helpen om gezonder te leven en ondertussen zo min mogelijk tijd in de keuken door te brengen. Alle 85 recepten uit dit boek zijn binnen 15 minuten klaar te maken. Wat wens je nog meer?

In mijn Fitchef Turbo review lees je alles over dit receptenboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *