Wat is goede communicatie?

Veel mensen hebben er moeite mee om goed te communiceren. Zij kunnen de vertaalslag niet helemaal maken van wat zij in hun hoofd hebben én wat zij daadwerkelijk uitspreken. Sommige mensen vinden het eng of zijn onzeker over hoe ze (moeten) communiceren.

Als we het over goede communicatie hebben, spreken we eigenlijk van communicatie waardoor alles duidelijk wordt. De boodschap van de communicatie is duidelijk, de communicatie wordt op een prettige manier ten ore gebracht en de communicatie haalt misverstanden uit de lucht.
Met goede communicatie kan je een hoop behalen in het leven.

Je durft jezelf te uiten, je kunt goed onderhandelen en je kunt efficiënt een boodschap overbrengen. Hier heb je op het sociale vlak een hoop aan, maar ook absoluut op de werkvloer. Al met al levert goede communicatie je ontzettend veel plezier op. Voordat het zover is, moet je wellicht wel nog aan jouw communicatie skills gaan werken.

Lees mijn CommunicatieSucces review van Marc & Anton Zwijsen. Zij bespreken in dit e-book exact waar goede communicatie om draait en hoe je goed kunt communiceren. Na het lezen van dit e-book ben je dan ook in staat om goed te communiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *