Labradoodle Geheimen Review

Je labrador DIRECT in een gehoorzamer dier veranderen dankzij dit e-book ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Weinig dingen zijn zo leuk als het nemen van een hond. Een hond is je beste maatje, een hond staat je thuis altijd vrolijk te begroeten en je kunt prachtige avonturen met je hond genieten. Kortom; er zijn meerdere redenen om een hond te nemen. Maar, voor welk ras kan je dan het beste gaan? Er zijn immers onwijs veel verschillende soorten honden met allemaal hun eigen kenmerken en eigenschappen.

Dat was ook een vraag die ik mezelf stelde. Ik ben me al een tijdje aan het oriënteren op het nemen van een hond(je). Aangezien ik meestal in de avonduren aan het werk ben, heb ik overdag voldoende tijd om veel aandacht aan mijn hond te besteden. Het lijkt me dan ook heerlijk om lange wandelingen met hem te maken, samen naar het strand te gaan en allerlei leuke spelletjes met hem te spelen.

Maar, goed. Ik wist echt niet welk soort hond ik het liefste wilde. Ik had uiteraard wel wat wensen voor mezelf op een rijtje gezet. Zo hoeft de hond niet al te groot te zijn, hoeft de hond niet al te zwaar te zijn en moet de hond vooral een gezelschapsdier zijn. Ik heb geen behoefte aan een nogal waakse hond; nee, ik wil een hond die het heerlijk vindt om te knuffelen en in mijn bijzijn te zijn.

Aan de hand van deze wensen ging ik op zoek naar enkele geschikte rassen, waarbij ik al snel bij de Labradoodle terecht kwam. De Labradoodle is een variant van de ‘normale’ labrador, maar is een stukje kleiner.

Dit komt omdat een Labradoodle een kruising van een labrador en een poedel is. Aangezien een poedel ook niet al te groot is, valt een Labradoodle ook niet al te groot uit.

Aangezien een Labradoodle qua uiterlijke kenmerken volledig aan mijn wensenplaatje voldeed, ging ik me verder verdiepen in dit ras. Wat zijn de belangrijkste gedragskenmerken? Kent het ras bepaalde erfelijke aandoeningen? En kent de opvoeding van een Labradoodle nog bepaalde aandachtspunten? Op al deze vragen wilde ik een antwoord vinden.

Gelukkig kwam ik al snel met het e-book Labradoodle Geheimen in aanmerking. Volgens de schrijver van dit E-book zou in dit boek alle relevante informatie over de Labradoodle staan. Ik besloot daarom direct om het E-book aan te schaffen. Heb ik uiteindelijk een Labradoodle genomen?

Ik ben er nog steeds niet over uit wat voor hond ik nou precies wil. Heeft dit boek mij geholpen tijdens mijn zoektocht en met mijn dilemma? Daarover vertel ik je graag meer in deze uitgebreide review. In deze review bespreek ik namelijk alles wat met het Labradoodle e-book te maken heeft.

Ik bespreek hoe het boek opgebouwd is, wie de schrijver is en wat de aanschafprijs van het boek is. Daarnaast kijk ik ook naar de meningen van andere lezers en mijn persoonlijke mening. Op basis van deze informatie sluit ik deze Labradoodle E-book review af met een algehele conclusie.

Ben je benieuwd geworden? Lees dan deze uitgebreide review op je gemakje door en bepaal nadien of mogelijk een Labradoodle voor jou het ultieme ras is!


Wat is het Labradoodle E-book?

In het Labradoodle E-book draait alles om dit unieke hondenras. In het boek vind je veel achtergrondinformatie over het ras, maar ook veel praktische informatie omtrent bijvoorbeeld opvoeding, verzorging en training. Het is in ieder geval een digitaal boek waarbij de focus volledig op dit unieke ras ligt.

Eigenlijk elke middag loop ik een blokje door mijn wijk heen. Ik vind dit een ontspannend moment, aangezien ik diezelfde avond weer moet vlammen achter mijn dj-booth. Ik wil de mensen op een feest graag een leuke avond bezorgen en daardoor leg ik behoorlijk veel druk op mezelf.

Gedurende de dag heb ik daarom behoefte aan ontspanning en vind ik het dus heerlijk om een lekker rondje door de wijk heen te wandelen. Tijdens het maken van dit rondje zie ik behoorlijk veel honden. Wat mij altijd opvalt, is dat er ongelooflijk veel verschillende honden bestaan.

Kleine honden, waakse honden, grote honden, honden met een lange staart, honden met een lange snuit en honden met een bijzondere kleur vacht; je ziet het allemaal voorbij komen in een willekeurige woonwijk.

Doordat er zoveel hondenrassen bestaan, is de zoektocht naar het geschikte hondenras niet altijd even makkelijk. Tijdens mijn zoektocht kwam ik dus uit op de Labradoodle. Ik vind een Labrador een geweldig ras, maar dat ras is nét iets te groot naar mijn mening.

Qua afmetingen zou een Labradoodle dus wél geschikt voor mij zijn, maar past dit ras qua karakter wel bij mij? Dit was één van de vragen waar ik graag vroegtijdig een passend antwoord op wilde vinden. Door dit e-book aan te schaffen, kon ik me van alle benodigde informatie voorzien.

Ik kan je in ieder geval verklappen dat ik absoluut veel aan dit digitale boek heb gehad. Maar, wie heeft het boek geschreven? Hoe is het boek opgebouwd? Wat is de aanschafprijs van dit boek? En wat vinden andere lezers zoal van het boek? Op al deze vragen geef ik deze uitgebreide review een antwoord.

Wie is de schrijver van het boek?

Het in huis nemen & opvoeden van een hond vind ik een onwijs serieuze taak. Je moet het beestje namelijk een warm huis geven. Een plek waar hij zich thuis voelt, waar hij gelukkig is en waar hij van een heerlijk en gelukzalig leven kan genieten.

Aangezien dit een serieuze taak is, vind ik het ook belangrijk dat de informatievoorziening door een capabele partij verstrekt wordt. Hiermee bedoel ik dat de schrijver van een dergelijk boek capabel in mijn ogen moet zijn, aangezien de schrijver toch onwijs belangrijke informatie deelt. Op basis hiervan ben ik op zoek gegaan naar de schrijver van dit boek. Daarvoor hoefde ik gelukkig niet al te lang te zoeken.

Op de derde pagina van het boek kwam ik voor het eerst de naam van de schrijver tegen: Piet de Jong. Hé, het leek wel alsof ik een deja-vu kreeg. Ik heb namelijk meerdere van deze e-books aangeschaft, waarbij alle schrijvers een typische Hollandse naam hebben. Dat is dus ook het geval bij de schrijver van dit boek.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat dit boek niet door Piet de Jong geschreven is, maar dat dit slechts een schuilnaam is. De boeken uit deze lijn worden namelijk allemaal geschreven door Blue Sky Marketing. Een online marketingbureau uit het zuiden van ons land, waarbij de focus dus blijkbaar ligt op het schrijven van boeken over honden.

Ik vroeg me eigenlijk direct af waarom dit bedrijf schuilnamen gebruikt. Het straalt toch veel meer betrouwbaarheid uit als de eigenaren van Blue Sky Marketing hun eigen naam zouden gebruiken? Enfin; ik heb dit reeds bij andere reviews gezegd, maar dit is wat mij betreft zeker een gemiste kans voor dit bedrijf.

Het roept bij mij direct vragen op. Niet alleen over de betrouwbaarheid, maar ook over de kwaliteit van het boek. Is een dergelijk bedrijf namelijk in staat om kwalitatief hoogwaardige boeken over uiteenlopende hondenrassen te schrijven?

Of hebben ze één boek geschreven, waarna ze alle andere boeken gekopieerd hebben en alleen de naam van het hondenras aangepast hebben? Dat laatste is absoluut niet het geval, maar het bedrijf heeft wel de schijn enigszins tegen.

Desalniettemin heeft dit mij er niet van weerhouden om het boek aan te schaffen. Van andere boeken uit deze reeks heb ik immers een hoop informatie op kunnen doen; ik had goede hoop dat dit ook bij het Labradoodle boek het geval was.

Voor wie is dit boek geschikt?

Voordat iemand start met het schrijven van een boek, moet hij/zij zichzelf enkele vragen stellen. Eén van die vragen is bijvoorbeeld: voor wie ga ik dit boek schrijven? Op basis van onder meer het antwoord op die vraag kan de schrijver het boek op gaan bouwen. Als ik naar de inhoud van dit boek kijk, zie ik direct dat het boek voor een breed publiek geschreven is.

Eigenlijk is dit boek geschreven voor alle (potentiële) baasjes van een Labradoodle. Heb je op dit moment een Labradoodle in je huis rond lopen? Dan is het absoluut verstandig om je nader te verdiepen in dit ras. Dat geldt ook als je je nog aan het verdiepen bent in dit ras en eventueel ook nog andere rassen.

Dat is eigenlijk de situatie waar ik nu in zit. Doordat het boek onwijs veel informatie bevat, is het boek ook geschikt voor liefhebbers van dit ras en eventueel ook voor fokkers. Al met al is het boek dus zeker voor een breed publiek geschikt. Zolang je een bepaalde affiniteit met een Labradoodle hebt, is dit boek voor je geschikt.

Wat is het doel van dit boek?

Het doel van de schrijver is om alle lezers zo uitgebreid mogelijk te informeren over dit specifieke ras. Aan de hand van de informatie uit dit boek, zou je in staat moeten zijn om een Labradoodle op de juiste manier op te voeden, te verzorgen en/of te trainen. Daarnaast stelt dit boek je ook in staat om een juiste keuze te maken; ga je voor een Labradoodle of toch voor een ander ras? Het doel van dit boek is dus louter informeren.

Hoe is het boek opgebouwd?

Het boek is een volledig digitaal boek; het betreft dus géén hardcopy. Als je het boek aangeschaft hebt, krijg je een downloadlink in je mailbox. Met deze link kan je het pdf bestand downloaden, waarna je direct het e-book door kunt lezen.

Op de voorpagina van het boek staan enkele foto’s van een Labradoodle met daarboven de tekst ‘Alles wat je moet weten over de Labradoodle’. Vervolgens is op de volgende pagina’s een voorwoord van ‘Piet de Jong’ te vinden. In dit voorwoord bespreekt hij zijn eigen situatie, maar deze situatie kent wel héél veel overeenkomsten met de andere hondenboeken die door Blue Sky Marketing geschreven zijn.

Vervolgens is de inhoudsopgaven van het boek te vinden, waarbij alle onderwerpen in vijf hoofdstukken onderverdeeld zijn:

 • 1. De Labradoodle
 • 2. Aanschaffen
 • 3. Opvoeding en training
 • 4. Leven met een Labradoodle
 • 5. De oudere Labradoodle

Per hoofdstuk worden meerdere onderwerpen besproken. In het eerste hoofdstuk, De Labradoodle, komen bijvoorbeeld de volgende onderwerpen aan bod:

 • Geschiedenis
 • Het uiterlijk van de Labradoodle
 • Het karakter van de Labradoodle
 • De Labradoodle – een speciale hond
 • De Labradoodle – een hond voor jou?

Per onderwerp is vervolgens onwijs veel informatie te vinden. De hierboven benoemde onderwerpen bevatten in zijn totaliteit 37 pagina’s. Dat is behoorlijk uitgebreid te noemen voor het eerste hoofdstuk. Dit geeft direct aan hoe uitgebreid het boek opgebouwd is.

Je vindt onwijs veel informatie in het boek terug, waarbij de opbouw ook nog eens logisch is. Er wordt eigenlijk begonnen met de geschiedenis van het ras, waarna het boek afgesloten wordt met het hoofdstuk ‘De oudere Labradoodle’. De cirkel is aan het boek dus volledig rond

Eigenlijk ben ik onwijs te spreken over de inhoud van het boek. Het boek heeft mij in ieder geval een onwijs duidelijk beeld gegeven van dit ras. Ik weet alles over de voorbereidingen die je moet treffen voordat je een Labradoodle weet, maar ik weet nu ook al hoe je een Labradoodle op zijn oude dag moet verzorgen. Doordat het boek zo ontzettend uitgebreid is, heb ik me in ieder geval goed in kunnen lezen

Eerder in deze review gaf ik aan dat ik mijn bedenkingen over de schrijver heb. Ik gaf onder meer aan dat de schrijver niet al te veel transparantie uitstraalt. Ook had ik mijn bedenkingen over de inhoud van dit boek.

Die bedenkingen kan ik eigenlijk per direct intrekken; het boek is namelijk onwijs waardevol te noemen. Het heeft er alle schijn van dat dit boek geschreven is door iemand die écht veel verstand van de Labradoodle heeft.

Wat vinden andere lezers van het boek?

Het mag duidelijk zijn dat ik behoorlijk te spreken ben over het boek. Geldt dat echter ook voor andere lezers? Allereerst viel het mij op dat er behoorlijk wat beoordelingen op het internet te vinden zijn. Dat heeft ongetwijfeld met de populariteit van het ras te maken; een Labradoodle kan immers op louter positieve reacties rekenen.

Geldt dat ook voor de beoordelingen? Over het algemeen zijn de meningen van andere lezers behoorlijk positief. Hierbij valt mij op dat de andere lezers eigenlijk dezelfde mening als mij toebedeeld zijn

Zij zijn namelijk te spreken over de inhoud van het boek, maar niet zo zeer over de schrijver van het boek. Veel lezers vinden namelijk ook dat de schrijver transparanter hadden moeten staan. Blue Sky Marketing had vele malen beter met naam en toenaam naar buiten kunnen treden in plaats van met één van de vele schuilnamen. Het doet mij in ieder geval goed om te zien dat veel andere lezers mijn mening delen. Dat sterkt mij in de overtuiging dat dit boek inderdaad van absolute meerwaarde is.

Wat krijg je als je dit boek aanschaft?

Bij veel andere digitale boeken van Blue Sky Marketing krijg je meerdere bonussen meegeleverd. Is dat ook het geval bij dit boek over de Labradoodle? Ja, dat is absoluut het geval. Bij aanschaf van dit boek krijg je namelijk de volgende bonussen gratis meegeleverd:

 • Bonus 1: E-book ‘Baas over je eigen Labradoodle’

 • Bonus 2: E-book ‘Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy’

 • Bonus 3: E-book ‘Honden training geheimen’

 • Bonus 4: E-book ‘Je Labradoodle laten komen op commando’

 • Bonus 5: E-book ‘101 manieren om snel het gedrag van je Labradoodle te verbeteren’

Over al deze bonussen ben ik behoorlijk te spreken. Ik heb de bonussen van A tot Z gelezen en in mijn ogen vormen ze absoluut een aanvulling op het reeds uitgebreide handboek. Met het handboek plus de bijbehorende bonussen heb je eigenlijk alle informatie voorhanden die je maar over een Labradoodle (pup) kunt vinden.

Wat kost dit boek?

Ben jij de aanschaf van een Labradoodle aan het overwegen? Of heb je op dit moment een Labradoodle in huis rondlopen? Dan levert de aanschaf van dit boek dus zeker een meerwaarde voor je op. Maar, wat moet je dan voor dit boek betalen? Ik heb goed nieuws voor je!

Je kunt tijdelijk namelijk genieten van een behoorlijk lage aanschafprijs; 37 euro. Voor nog geen 40 euro kan je de eigenaar van dit e-book plus alle bijbehorende bonussen worden.

Bovendien kan je tijdelijk gebruik maken van een unieke actie: een 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Heb je het boek aangeschaft, maar vind je het helemaal niks? Dan kan je dit kenbaar maken aan Blue Sky Marketing, waarna je direct het volledige aankoopbedrag geretourneerd krijgt. Je loopt hierdoor eigenlijk geen risico om het bedrag van 37 euro te investeren.

Kan ik dit boek aanraden?

Zo, ik ben alweer aan het einde uitgekomen van deze Labradoodle e-book review. Het mag duidelijk zijn dat ik onwijs te spreken ben over dit boek. Het boek is wat mij betreft logisch opgebouwd, bevat veel informatie én wordt geleverd inclusief handige en uitgebreide bonussen. Met het relatief gunstige prijskaartje in ogenschouw genomen is het boek zéker aan te raden.

Onder aan de streep ben ik uitermate te spreken over het boek. Mocht je nog twijfelen over de aanschaf van een Labradoodle kan dit boek de doorslag geven. Ook als je reeds een Labradoodle in je huis rond hebt lopen, biedt dit boek onwijs veel nuttige informatie.

Labradoodle Geheimen
Labradoodle Geheimen

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

24 apr 2020
4
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *