OMB Masterclass Review

Kun je dankzij deze online training in korte tijd jouw eigen online marketing bureau starten?

Gemiddelde leestijd: 22 minuten

Door de jaren heen is het internet steeds populairder geworden. Nagenoeg iedereen heeft tegenwoordig toegang tot het internet en maakt daar dan ook met veel plezier gebruik van. Geldt dat ook voor jou? Wil jij het internet echter ook gaan gebruiken om (veel) geld te verdienen? Dat is ook absoluut mogelijk. Hoe ik dit weet? Daarover kan ik uit eigen ervaring mee praten. Ik heb namelijk recent een cursus gevolgd, waardoor ik een leuk extra zakcentje nu verdien. Hoe dit exact zit? Dat lees je in deze uitgebreide OMB Masterclass review.

Laat ik allereerst uitleggen wat mijn huidige situatie is. Ik ben actief als DJ en werk daardoor hoofzakelijk in de avond- en nachturen. Ja, overdag ben ik bezig met het maken van mixjes en dergelijke, maar ik heb overdag voldoende tijd over voor andere dingen. Enkele jaren geleden besloot ik dat ik deze tijd beter zo nuttig mogelijk kon gaan besteden.

Het internet trok mij eigenlijk direct aan, dus ging ik op zoek naar verschillende mogelijkheden om via digitale kanalen geld te gaan verdienen. Al snel had ik het idee dat dit met name mogelijk zou zijn middels de social media kanalen. Kanalen zoals Facebook en Instagram waren destijds al groot, terwijl deze nu nog véél groter zijn geworden.

Op basis van mijn eigen inzichten besloot ik dus dat ik met social media marketing aan de slag zou willen gaan. Maar, hoe kwam ik aan de benodigde kennis hiervoor? Ik wist hoe Facebook werkte en ik had zelf ook een Facebook account, maar daar hield mijn kennis eigenlijk ook wel mee op. Na een korte zoektocht kwam ik uit op de OMB Masterclass. Een cursus waarmee mensen geholpen worden om zelf een social media marketing bureau te starten.

Ik was direct enthousiast, totdat ik zag dat dit van origine een Belgische cursus is. Zou het verstandig zijn om als Nederlander een Belgische cursus te volgen? Ik heb hier enkele nachten over geslapen en heb uiteindelijk besloten om me voor deze cursus aan te melden. Social media is immers in elk land hetzelfde; dat geldt zeker voor de landen België en Nederland.

Zo gezegd zo gedaan; ik meldde me aan voor de OMB Masterclass. Vanaf dat moment ging er eigenlijk een compleet nieuwe wereld voor mij open. Wat ik van deze cursus geleerd heb? Dat vertel ik je graag in deze uitgebreide OMB Masterclass review. In deze review zoom ik nader in op de ontwikkelaar van deze cursus, op het doel van de cursus en op de inhoud van de cursus.

Andere randzaken zoals de kosten, eventuele meegeleverde bonussen en de doelgroep van deze cursus laat ik ook niet links liggen. Al met al vind je in deze OMB Masterclass review alle relevante informatie over deze interessante online cursus. Neem de review op je gemakje door en bepaal voor jezelf of deze cursus iets voor jou is!


Wat is de OMB Masterclass cursus?

In deze videocursus krijg je geleerd hoe je zelf een social media marketing bureau op kunt starten. De ontwikkelaar geeft aan dat de cursus voor Belgen ontwikkeld is, maar ook Nederlanders kunnen deze cursus volgen. De cursus is eigenlijk dé start voor een geheel nieuwe carrière/loopbaan.

Toen ik via het internet op zoek ging naar mogelijkheden om via het internet geld te verdienen, viel mijn oog al snel op social media. Ik zag de mogelijkheden van de social media kanalen snel in, maar ik bleek niet de enige te zijn. Toen ik voor het eerst in aanraking met de OMB Masterclass kwam, was ik direct onder de indruk van de professionaliteit van deze cursus.

De website zag er prima uit, de cursus had veel beoordelingen en was dus blijkbaar al onder een groot publiek behoorlijk populair. Dit sterkte mijn gevoel alleen maar ik me ook voor deze cursus aan moest melden. Dat heb ik uiteindelijk gedaan; al mijn bevindingen en meningen vind je in deze uitgebreide review terug.

In onderstaande video kun je een uitgebreid interview bekijken dat ik met Kjell Fruytier heb gehad.

Deze aanbieding loopt af over

0
dagen
0
uren
0
min
0
sec

Veelgestelde vragen omtrent de OMB Masterclass

De prijs van de OMB Masterclass is momenteel 997 Euro. Dit is de vaste prijs die door Kjell is vastgesteld.

Er is een wettelijke 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op de OMB Masterclass. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Mijn persoonlijke ervaring is dat Kjell zeker te vertrouwen is.  reageert altijd snel en behulpzaam via mail. Daarnaast heb ik geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je duidelijk uitgelegd en is alles is prima te volgen.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Bij alle online trainingen en cursussen vind ik het van belang om naar de ontwikkelaar te kijken. Wie heeft de cursus ontwikkeld? Wat waren zijn/haar beweegredenen? En wat heeft hij/zij in het verleden gedaan? Op basis van die informatie krijg ik altijd een duidelijk beeld van de ontwikkelaar en daarmee ook van de cursus.

In dit geval ben ik dus op zoek gegaan naar de ontwikkelaar van de OMB Masterclass. Moest ik daar lang voor zoeken? Nee, absoluut niet. Op de website van de OMB Masterclass staat de naam van de ontwikkelaar namelijk duidelijk vermeld; Kjell Fruytier. Hij staat niet alleen met zijn naam op zijn website vermeld, maar ook met een foto. Kijk, dat straalt nog eens vertrouwen uit. Kjell is open en transparant en dat spreekt mij eigenlijk direct aan.

Kjell komt van origine uit Wetteren (België) en is op relatief jonge leeftijd begonnen met het ondernemerschap. Hij zag ook de mogelijkheden van social media in. Met zijn eigen social media marketing bureau wist hij mooie resultaten te behalen, waarna hij graag andere mensen wilde gaan helpen. Dat is dan ook dé reden waarom hij met deze cursus gestart is. Dat is in mijn ogen een zeer leuke en legitieme reden.

Op zijn website valt ook te lezen dat hij klanten uit bijvoorbeeld Amerika geholpen heeft met social media marketing. Doordat hij veel ervaring heeft, heeft hij ook veel kennis op weten te bouwen. Al deze kennis en ervaring wil hij graag met een ieder delen via deze OMB Masterclass videocursus.

Al met al ben ik dus zeer te spreken over de ontwikkelaar van deze cursus, Kjell Fruytier. Hij is betrouwbaar, hij straalt veel energie uit en hij heeft in het verleden goede resultaten met zijn eigen social media marketing bureau behaald. Hierdoor is hij in mijn ogen de aangewezen persoon om een dergelijke cursus te ontwikkelen.

Wat is het doel van deze cursus?

Het doel van deze cursus staat heel duidelijk op de website vermeld: in 6 weken een winstgevend social media marketing opstarten en al binnen 30 dagen je eerste klant verwelkomen.

Het doel van Kjell Fruytier is om jou hier mee te helpen. Zijn eigen cursus is naar eigen bewezen en heeft onwijs veel goede resultaten opgeleverd. Op zijn website zag ik echter ook het volgende staan: De snelste manier die werknemers en studenten helpt om €100.000 te verdienen zonder diploma en 9-5 baan! Normaal ben ik niet zo’n fan van dergelijke uitspraken; dat is ook het geval bij de OMB Masterclass.

Onder aan de website staat namelijk het volgende vermeld: Wij geloven niet in “wordt snel rijk” programma’s – wij geloven alleen in hard werken, waarde toevoegen en het creëren van een omgeving waarin integriteit, passie, groei, vrijheid, contributie en resultaat centraal staan.

In mijn ogen sluiten deze twee uitspraken niet volledig op elkaar aan. Aan de andere kant kan ik ook wel begrijpen waarom hij op zijn website aangeeft dat het mogelijk is om 100.000 euro te verdienen; dat is immers puur bedoeld als reclame.

Voor wie is deze cursus geschikt?

heb je interesse om via digitale kanalen geld te gaan verdienen? Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar social media marketing? Wil je graag andere bedrijven helpen met jouw diensten en kennis? Dan is deze cursus voor jou op het lijf geschreven. Naar eigen zeggen richt Kjell zich op een breed publiek; werkenden, studenten en werklozen kunnen zich allemaal voor deze cursus aanmelden. Zolang je maar een beetje feeling voor het onderwerp hebt én hard wilt werken, is deze cursus voor jou geschikt.

Daarmee tip ik direct een belangrijk onderwerp aan. Volgens Kjell is het niet mogelijk om succesvol met deze cursus te worden zonder hard te werken. Je moet dus onwijs hard werken om deze cursus met succes te voltooien en de gewenste resultaten te behalen. Lukt je dat niet? Of heb je onvoldoende intrinsieke motivatie? Dan is deze cursus niks voor jou. De cursus vraagt nogal veel van alle volgers en dat geeft Kjell ook duidelijk aan. Als je moeite hebt om jezelf te motiveren en om veel inzet te tonen, kan je dus beter uitkijken naar een andere cursus.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Het is tijd om tot hét hoofdonderwerp van deze review te komen; de inhoud van de cursus. Hoe is de cursus opgebouwd? Welke informatie bevat de cursus? En op welke manier wordt deze informatie gedeeld? Om alvast antwoord op de laatstgenoemde vraag te geven: het betreft een volledige videocursus. De inhoud van deze cursus is dus prima te volgen. Kijk je liever niet naar de video’s? Dan is het ook mogelijk om de inhoud af te spelen middels een MP3 bestand; dat is in principe gewoon een audiobestand.

Nadat je je aangemeld voor deze cursus hebt, krijg je toegang tot een online platform. Via dit platform kan je de cursus volgen; dit platform is voor zowel de laptop, computers als voor de smartphone en tablet beschikbaar. Je kunt dus overal en altijd de lessen van de cursus gaan volgen. Deze lessen zijn onderverdeeld in verschillende modules:

 • Module 1: Je brein programmeren voor succes
 • Module 2: De uitgangspunten voor succes
 • Module 3: Je eerste klant binnenhalen
 • Module 4: Resultaten behalen voor jouw klanten
 • Module 5: In een stroomversnelling naar 10.000 euro per maand
 • Module 6: Automatiseer jouw bedrijf

In mijn ogen is deze cursus dus behoorlijk uitgebreid opgebouwd. Iets wat mij absoluut aan spreekt, is het feit dat deze cursus op het niveau 0 begint. Vervolgens krijg je gaandeweg de modules steeds meer en meer informatie, waardoor je betere resultaten kunt gaan behalen. Dat blijkt ook wel uit de naam van de derde module: Je eerste klant binnenhalen.

De cursus is dus uitgebreid opgebouwd; per module worden meerdere onderwerpen besproken. Wat je per module kunt leren, heb ik voor je in onderstaand lijstje opgesomd:

 • Module 1: Beheer de 100k mindset, hoe je onmiddellijk resultaten gaat behalen en hoe je jouw ondernemingsnummer (KVK nummer) aan kunt vragen.
 • Module 2: De fundamentelen voor een leven vol vrijheid, hoe je de juiste klanten kiest, waarom een eigen social media marketing een goed idee is en hoe je het volledige fundament kunt leggen.
 • Module 3: Alles over het binnenhalen van je eerste klant, hoe je van elke afspraak een klant kunt maken en wat de voorwaarden voor een goede samenwerking zijn.
 • Module 4: De A.V.C. methode beheersen voor elke onderneming, het exacte stappenplan om resultaten te behalen (Aantrekken, Vangen en Converteren).
 • Module 5: Hoe je klant na klant binnenhaalt, het invullen van een contract op de juiste manier en hoe je het verkoopproces optimaal in kunt zetten.
 • Module 6: Hoe je jouw bureau kunt runnen, automatiseren en delegeren.

Het mag duidelijk zijn; in deze videocursus wordt echt alles op een onwijs uitgebreide manier besproken. Ik ben zeer te spreken over zowel de opbouw als over de inhoud van de cursus. Het feit dat alle informatie in video’s vormgegeven is, spreekt mij ook aan. Ik vind het namelijk prettiger om naar een video te kijken dan om puur droge tekst te lezen. Ook over het digitale platform van de OMB Masterclass heb ik geen op- en aanmerkingen. Al met al ben ik dus onwijs tevreden!

Krijg je bonussen meegeleverd?

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de OMB Masterclass behoorlijk uitgebreid opgebouwd is. Ik heb echter nog meer goed nieuws voor je. Als je je voor deze online videocursus aanmeldt, krijg je tijdig namelijk meerdere bonussen meegeleverd.

Je krijgt allereerst toegang tot de besloten OMB Masterclass Mastermind Groep. Deze community is behoorlijk actief; je kunt hier 247 je vragen stellen, waarop vervolgens andere leden van de community een antwoord kunnen geven. Met deze community is het mogelijk om elkaar te helpen en zodoende samen de beste resultaten te gaan behalen. De website van de OMB Masterclass is namelijk niet voor niets ‘jouwsuccesismijnsucces.be’!

Verder krijg je ook een kant-en-klare-website aangereikt van Kjell Fruytier. Deze website wordt in combinatie met instructievideo’s aangeleverd, zodat je eigenlijk binnen een uur al jouw volledige website klaar kan hebben.

Ook krijg je kant-en-klare marketing funnels en advertenties aangeleverd. Volgens Kjell hoef je hier maar één ding mee te doen: kopiëren en plakken. Vervolgens maak je jouw klanten al heel erg blij. Naar eigen zeggen hebben sommige van deze funnels voor een miljoenen omzet bij verschillende klanten gezorgd.

Verder krijg je een script aangereikt waarmee je jouw calls kunt verbeteren. Deze scripts zijn door Kjell opgenomen en gebundeld in het Ultieme Sales Script. Luister naar deze scripts, kom er achter hoe Kjell een verkoopgesprek aanpakt en pas dit zelf in de praktijk toe.

Tot slot krijg je een dienstverleningscontract toegereikt én een uitgebreid stappenplan. Met het contract kan je alle juridische zaken op de juiste manier regelen, terwijl het uitgebreide stappenplan ervoor zorgt dat jij binnen no time 10.000 euro per maand gaat verdienen.

Over de meegeleverde bonussen ben ik zeer te spreken. Je krijgt behoorlijk veel bonussen meegeleverd én deze bonussen zijn ook nog eens van een hoge kwaliteit. In mijn ogen sluiten de bonussen ook perfect aan op de inhoud van deze videocursus.

Wat vinden andere volgers van deze cursus?

In deze review heb je onwijs veel informatie over de OMB Masterclass kunnen vinden. Je hebt tussen de regels door ook mijn mening over deze videocursus kunnen vinden. Het mag duidelijk zijn; ik ben onwijs te spreken over deze cursus. Delen andere volgers van deze cursus die mening met mij? Of zijn zij een stuk negatiever over deze videocursus? Ik ben op onderzoek gegaan!

Op het internet zijn behoorlijk veel recensies te vinden over de OMB Masterclass. Nagenoeg al deze recensies zijn onwijs populair. Veel mensen prijzen de inhoud van de cursus, maar ook de behulpzaamheid van Kjell. Mensen hebben het gevoel dat ze echt waarde toegevoegd krijgen en dat Kjell het beste met hen voor heeft.

Het doet mij goed om te zien dat de meningen van andere volgers van deze cursus op mijn mening aansluiten. Net zoals de meeste beoordelingen ben ik namelijk ook zeer te spreken over deze cursus. Wat dat betreft zit ik met de andere volgers op één lijn.

Wat kost deze cursus?

Het is bijna tijd om deze OMB Masterclass review af te gaan ronden. Voordat ik deze review af kan ronden, moet ik nog één belangrijk onderwerp bespreken: de kosten voor deze cursus. Ik kan me voorstellen dat je nu al enthousiast over deze videocursus bent, maar dat je ook nieuwsgierig naar het prijskaartje bent. Nou, ik heb goed nieuws voor je: je kunt tijdelijk van een unieke korting profiteren. Normaal betaal je een bedrag van 3000 euro voor deze cursus, maar dat bedrag is tijdelijk flink verlaagd.

Met een eenmalige betaling van 997 euro krijg je onbeperkt toegang tot de OMB Masterclass. Wil je niet in één keer zo’n bedrag betalen? Dan kan je ook kiezen voor 3 termijnen van 397 euro of voor 5 termijnen van 250 euro. Een snelle rekensom laat duidelijk zien dat een eenmalige betaling vele malen voordeliger is.

Vind je het lastig om dergelijke bedragen te betalen? Dan heb ik ook nog goed nieuws voor je. Kjell biedt namelijk een 14 dagen niet goed geld terug garantie aan. Dankzij deze garantie kan je binnen 14 dagen jouw geld terugvragen, waardoor je eigenlijk geen risico loopt.

Kan ik deze cursus aanraden?

Wat zijn jouw bevindingen van de OMB Masterclass? Heb je wel oren naar deze interessante videocursus? Ik kan het volgen van deze videocursus absoluut aanraden. Je doet onwijs veel kennis op en kunt ook redelijk snel de gewenste resultaten gaan behalen. Enige vereiste daaraan is wel dat je zelf onwijs hard gaat werken. Kan je niet voldoende motivatie opbrengen? Of toon je simpelweg niet voldoende inzet? Dan kan ik deze cursus niet voor je aanraden.

Als je écht succesvol wilt worden, is deze cursus echt heel goed. De cursus is uitgebreid, de cursus heeft een logische opbouw en je krijgt nog behoorlijk veel bonussen meegeleverd. Ook voor het prijskaartje hoef je deze cursus niet te laten liggen; je kunt immers ook altijd nog gebruik maken van de 14 dagen niet goed geld terug garantie. Al met al staan alle lichten bij deze cursus op groen; ik wil je deze cursus dan ook van harte aanraden!

OMB Masterclass
OMB Masterclass

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

30 mei 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *