6 Redenen om NIET met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen

Gemiddelde leestijd: 24 minuten

Ben je op zoek naar mogelijkheden om online geld te gaan verdienen? Dan word je bestookt met verschillende technieken, mogelijkheden en cursussen. De Affiliate Marketing Revolutie is een typerend voorbeeld van een dergelijke cursus.

Met deze cursus zou het mogelijk moeten zijn om, middels affiliate marketing, een hoog passief inkomen op te bouwen. Waarom volgt iedereen deze cursus dan nog niet? Nou, er zijn meerdere redenen denkbaar waarom mensen niet met deze cursus starten, ondanks dat je op het internet positieve recensies over de cursus kunt lezen. Graag geef ik in dit artikel een weerwoord op die mogelijke ‘redenen’.

In dit artikel zijn meerdere redenen te vinden waarom men niet met de Affiliate Marketing Revolutie begint. Dit artikel is niet geschreven om jou af te kraken, maar juist om jou van de juiste adviezen te voorzien en jou te stimuleren.

Het volgen van een cursus is namelijk altijd aan te raden; jezelf ontplooien en jezelf ontwikkelen is gedurende je hele leven onwijs belangrijk. Toch hoor ik vaak dat mensen bepaalde redenen hebben om niet met een dergelijke cursus te starten. Leg deze redenen aan de kant, durf een sprong in het diepe te wagen en geniet van de gevolgen/voordelen!


Wat is de Affiliate Marketing Revolutie precies?

Met de Affiliate Marketing Revolutie krijg je, volgens de ontwikkelaar, alle benodigde informatie op een presenteerblaadje aangereikt. Deze informatie heeft betrekking op affiliate marketing en moet jou in staat stellen om een passief inkomen op te gaan bouwen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is deze cursus te volgen en met affiliate websites aan de slag te gaan.

In deze cursus vind je verschillende trainingen met in totaal 69 video’s. In deze video’s bespreekt Jacko Meijaard, de ontwikkelaar van deze cursus, alle facetten van affiliate marketing. Deze 69 video’s zijn opgedeeld in 7 modules met de volgende namen:

 • Module 1: Starten met affiliate marketing
 • Module 2: Je website inrichten
 • Module 3: Hoog scoren in Google
 • Module 4: Website live zetten
 • Module 5: Meten is weten
 • Module 6: De puntjes op de i
 • Module 7: Afronding

Zo op papier zien deze hoofdstukken er uitermate interessant uit. Daarnaast vallen er op het internet ook meerdere succesverhalen te vinden. Maar, laat je geen zand in de ogen strooien. Er zijn namelijk óók veel redenen waarom je beter niet met deze methode/cursus kunt beginnen.

Of nou ja, zijn dit wel redenen? Ik hoor regelmatig van mensen dat ze bepaalde redenen hebben om niet met deze cursus te gaan starten. Zijn die redenen wel terecht? Is het niet veel beter om gewoon aan de slag te gaan met deze cursus en te zien waar het schip strandt?

Hieronder vind je enkele ‘redenen’ die ik meer dan regelmatig hoor. Op al deze redenen heb ik een uitgebreid weerwoord, waardoor je mogelijk wel gemotiveerd raakt om met deze cursus te starten.

Bekijk in onderstaande video waarin ik de 6 redenen uitgebreid toelicht.

Reden 1: Ik heb geen geld

Ja, ik hoor meer dan regelmatig dat mensen geen geld voor de Affiliate Marketing revolutie hebben. Waar maak je dit geld dan aan op? Aan feestjes? Aan drank? Aan duur speelgoed voor je kinderen?

Het wordt tijd om jouw uitgaven op een rijtje te zetten en te bekijken waar je geld op kunt besparen. Op die manier kan je namelijk deze cursus wél financieren. Een andere tip is om een extra manier te gaan bedenken om alsnog geld te verdienen om deze cursus te gaan volgen.

Ga ’s ochtends vroeg kranten bezorgen, ga vakken vullen bij de Albert Heijn of ga inpakwerk verrichten. Er is ALTIJD werk te vinden, zolang je maar voldoende intrinsieke motivatie hebt.

Ik weet hier alles van. Ik was namelijk enkele jaren geleden werkloos; ik moest werkelijk waar elk dubbeltje drie keer omkeren. Het kopen van nieuwe kleding, het kopen van deo of het kopen van een leuk cadeau voor mijn ouders; het zat er allemaal niet in.

Totdat ik met de Affiliate Marketing Revolutie in contact kwam. Sindsdien is mijn financiële situatie enorm verbeterd en kan ik met alle liefde iets leuks voor mezelf of voor mijn ouders kopen. De reden ‘ik heb geen geld’ is in mijn ogen dus absoluut geen valide reden.

Verzin een manier om geld te verdienen, steek je handen uit je mouwen en verkrijg zodoende het kapitaal om te beginnen met deze cursus. Je gaat daar géén spijt van krijgen.

Reden 2: Ik geloof er niet in

Zoals ik in de inleiding van dit artikel al zei; op het internet zijn veel cowboyverhalen te vinden. Verhalen van ‘personen’ die zeggen dat ze duizenden euro’s dankzij een bepaalde cursus verdiend hebben.

Door dergelijke verhalen kan ik me goed voorstellen dat je niet in deze cursus gelooft. Alles wordt immers nét iets te mooi afgebeeld. Ik kan je echter op het hart drukken dat alles kan, zolang je er zelf maar in gelooft.

Daarbij wil ik je ook het volgende meegeven: als je niet in deze cursus gelooft, gaat deze cursus je ook niet helpen. In het gehele leven draait namelijk alles om vertrouwen, vertrouwen in je eigen kunnen en vertrouwen in de programma’s waar je mee werkt.

Als jij geen vertrouwen in deze cursus hebt, gaat deze cursus jou ook niet verder in het leven helpen. Of laat ik het anders brengen; 75% van het succes in het leven is afhankelijk van jouw mindset. Als jouw mindset niet klopt voor deze cursus, heb je simpelweg niks aan deze cursus.

Als ik naar mezelf kijk; vanaf het allereerst moment had ik geloof ik mezelf en in deze cursus. Ik had voldoende intrinsieke motivatie om mijn werkloze bestaan om te toveren tot een succesvolle en glansrijke carrière.

Toen ik aanraking met de Affiliate Marketing Revolutie kwam, voelde dat als een match made in heaven. Ik voelde direct dat deze cursus mij mee ging helpen. Mijn mindset klopte en ik had vertrouwen in de cursus. Als ik nu terug kijk naar de afgelopen jaren kan ik alleen maar trots zijn. Het vertrouwen in deze cursus heeft zich uitbetaald.

De initiële investering die ik heb gedaan, heeft zichzelf al vele malen terugverdiend. Ik ben momenteel gelukkig, ik verdien goed met affiliate marketing en dat is grotendeels aan deze cursus én aan mijn mindset te danken. Ik was ervan overtuigd dat deze cursus mij ging helpen. Ik geloofde ik de cursus en kijk wat het mij opgeleverd heeft. Daarbij moet ik wel bekennen dat het niet makkelijk was.

Net zoals het leven is ook dit proces met vallen en opstaan gegaan. Tijdens dit relatief zware proces heb ik echter wel altijd geloof gehad. Geloof in deze cursus en geloof in Jacko Meijaard, de ontwikkelaar van deze cursus.

Vanaf het eerste moment had ik namelijk het idee dat Jacko deze cursus had opgericht om mij én anderen te helpen. Kortom: ik geloofde in de cursus, mijn mindset was in orde en ik heb prachtige resultaten weten te boeken.

Kan jij dat ook behalen? Ja en nee. Als je voldoende geloof en motivatie hebt, ga je hetzelfde succes als ik behalen. Heb je niet het geloof in deze cursus? Dan is het beter om je tijd en geld aan andere dingen te besteden.

Reden 3: Ik lees zoveel slechte recensies op het internet

Het internet is een plek waar van alles kan gebeuren. Het is de plek waar wapens en drugs probleemloos verhandeld worden, het is de plek waar kinderen gepest worden en het is de plek waar iedereen zijn of haar mening kan uiten.

Dit brengt enkele nadelen met zich mee; deze nadelen hebben ook betrekking op de Affiliate Marketing Revolutie cursus. Op het internet zijn namelijk meerdere slechte recensies over deze cursus te lezen. Maar, geloof jij dat? Geloof jij klakkeloos alles wat op internet staat?

Of lees jij dergelijke recensies en bedenk je vervolgens dat je eerst zelf research wilt gaan plegen? Ik heb voor de laatstgenoemde variant gekozen. Ook ik las de negatieve recensies, maar ik liet me daar niet door in de wijs brengen. Ik had namelijk geloof in deze cursus (zie reden 2) en ik geloof niet zomaar alles wat op internet staat.

Geloof jij wel in deze slechte recensies? Dan ben ik heel benieuwd naar hoe jij je leven indeelt. Neem jij wel eens je eigen beslissingen of laat jij alles afhangen van informatie van informatie? Hecht je veel waarde aan de mening van anderen?

Als dat het geval is, kan ik me goed voorstellen dat je de slechte recensies op het internet leest. Ik wil je echter op het hart drukken dat je leeft voor jezelf. Het is jouw leven en jij bent de enige die invloed heeft op jouw leven. de mening van andere mensen is niet belangrijk. Het enige wat er toe doet, is jouw mening, jouw gevoel en jouw levensdoel.

Moraal van dit verhaal: neem alles wat je op het internet leest met een korreltje zout. Bedenk eens dat er ook concurrenten zijn van deze Affiliate Marketing Revolutie. Dat zijn andere partijen die een vergelijkbare cursus ontwikkeld hebben.

Wat denk je dat zij zoal doen? Juist, het is mogelijk dat zij de negatieve recensies op het internet plaatsen. In mijn ogen is het een groot nadeel dat het internet niet al te transparant is. Iedereen kan zich achter een schuilnaam of een schuilwebsite verschuilen.

Iedereen kan commentaar via internet uiten en andere mensen/initiatieven volledig zwart maken. Het gaat er uiteindelijk om wat jij vervolgens met deze informatie doet. Geloof jij alles? Of ben je een zelfstandig persoon en wil je graag zelf research doen?

Als je zelf research gaat doen, merk je direct dat er onwijs veel positieve recensies te vinden zijn. Ik heb uiteindelijk me focus gelegd op deze positieve recensies en dat heeft me uiteindelijk veel succes opgeleverd.

Eigenlijk komt op dit punt de hierboven genoemde redenen bij elkaar. Als jij ergens geloof in hebt, ben je ook in staat om kritisch naar datzelfde punt te kijken. Door kritisch naar iets te kijken, merk je direct als iets te mooi is om waar te zin.

Je bent daarnaast ook in staat om kritiek te filteren en zodoende je eigen beslissingen te maken. Zoals ik hierboven al zei; er is maar één iemand verantwoordelijk voor jouw leven. Dat ben jij zelf. Laat je daarom niet afschrikken door de negatieve recensies.

Reden 4: Ik heb geen tijd

Een dag telt 24 uur; dat is één van de weinige zekerheden in het leven. uiteindelijk draait het erom hoe jij deze uren gaat besteden. Ik hoor veel mensen zeggen ‘ik heb het te druk met andere dingen’. Komt dat bij jou ook bekend in de oren?

Veelgehoorde ‘argumenten’ daarbij zijn werk, gezin, vrienden en familie. Ja, ik kan me goed voorstellen dat je werk, je gezin, je familie en je vrienden veel tijd in beslag nemen. Maar, ik geloof niet dat je de volle 24 uur met deze zaken bezig bent.

Heb je nou nooit een momentje voor jezelf? Ja, dat heeft elk persoon wel. Het draait er vervolgens om hoe jij dit momentje voor jezelf in gaat delen. Ga je op de bank liggen? Zet je Netflix aan? Ga je gamen? Of ga je jezelf ontplooien? Als je voor de laatstgenoemde vraag kiest, ben je op de goede weg.

Ik heb zelf niks met bijvoorbeeld verjaardagen. Dergelijke gelegenheden kosten veel tijd, terwijl iedereen maar in een kringetje zit en het over allerlei futiliteiten heeft. Het gaat nooit over boeiende dingen en dat roept bij mij ergernissen op.

In die verspilde uren had ik namelijk ook een cursus kunnen volgen, mailtjes kunnen beantwoorden of mijn websites verder optimaliseren. Dat zijn leuke dingen om te doen; mijn online business is absoluut uitgegroeid tot mijn lust en leven.

Daarbij verlies ik mijn dierbaren en mijn andere hobby’s absoluut niet uit het oog. Nee, ik heb alleen geleerd om prioriteiten te stellen. Ik ben liever met mijn online business aan de slag dan dat ik naar de verjaardag van het zoontje van mijn nichtje toe ga.

Alles in het leven draait om het stellen van prioriteiten; je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leven en je kunt zelf je eigen tijd indelen. De reden ‘Ik heb geen tijd’ is daarom in mijn ogen absoluut géén reden om niet met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan.

Zou ik je nog iets moois vertellen? Stel nou dat je op een succesvolle manier met deze cursus aan de slag gaat. Dan ben je mogelijk in staat om in enkele jaren een passief inkomen op te bouwen. Geld verdienen terwijl je niks doet. Dat klinkt als muziek in de oren, niet waar? Om van een dergelijke situatie te kunnen profiteren, is het echter eerst noodzakelijk om héél hard te werken.

Bij hard werken hoort ook het stellen van prioriteiten en dus ook het afzeggen van verjaardagen en andere nutteloze gelegenheden. Je bent verantwoordelijk voor je eigen leven, je deelt zelf je eigen tijd in en onder aan de streep draait alles dus om prioriteiten.

Ben je, net zoals ik, in staat om jouw online business de hoogste prioriteit te geven? Dan ben je óók in staat om, net zoals ik, dankzij deze cursus succesvol met affiliate marketing aan de slag te gaan.

Op het moment dat je succesvol bent en een passief inkomen hebt, ben je weer in staat om je tijd anders in te gaan delen. Tot dat moment is het zaak om hard te werken en alle focus op je eigen affiliate websites te leggen!

Reden 5: Ik twijfel

Twijfel is nooit goed. Twijfels over je relatie horen niet, twijfels over je baan horen niet en twijfels over de aankoop van een nieuwe auto horen niet. Als je ergens in gelooft en als je ergens overtuigd van bent, heb je namelijk helemaal géén twijfels.

Heb je twijfels over deze cursus? Dan is het wat mij betreft belangrijk om naar de oorzaak van deze twijfels te kijken. Waarom twijfel je? Heb je moeite om keuzes te maken? Twijfel je omdat het geld kost? Of twijfel je omdat je niet overtuigd van je eigen capaciteiten bent?

Ik vertel je graag mijn persoonlijke verhaal; toen ik begon met deze cursus had ik absoluut geen twijfels. Zoals ik hierboven al uitgebreid verteld heb, had ik het idee dat deze cursus mijn leven voorgoed ging veranderen. Sterker nog; ik had het geloof dat dit dé oplossing voor de problemen in mijn leven zou gaan worden. Dat is uiteindelijk uitgekomen, maar dat is zeker niet zonder slag of staat gegaan.

Tijdens het opzetten van affiliate websites heb ik namelijk ook continue twijfels gehad. Bied ik wel de juiste producten aan? Besteed ik wel voldoende tijd aan mijn online business? Optimaliseer ik mijn websites wel op de juiste manier? Word ik voorbij gestreefd door concurrenten?

Al deze vragen komen bij een gemiddelde ondernemer in zijn/haar hoofd naar boven en dat was dus ook bij mij het geval. Maar, het gaat er uiteindelijk om hoe je met die twijfels om gaat. Ik heb namelijk voor mezelf een taak gemaakt dat ik deze twijfels om moest gaan buigen in positieve gedachten.

Ik zei altijd: als je twijfelt, niet doen. Ik zeg nu: als je twijfelt, vooral door gaan. De twijfelingen kan namelijk tot prachtige situaties leiden. Deze twijfelingen liggen bij veel ondernemers namelijk aan de basis van het succes.

Twijfel jij over het aanmelden voor deze cursus? Volg onderstaand stappenplan en kijk of je nadien nog steeds twijfels hebt:

 • Stap 1: bepaal of je iets nieuws in je leven wenst te hebben/ te doen
 • Stap 2: bepaal of je eigen baas wilt zijn
 • Stap 3: bepaal of je veel geld wilt gaan verdienen
 • Stap 4: bepaal of je voldoende intrinsieke motivatie hebt

Heb je op alle vragen uit bovenstaand stappenplan ja geantwoord? Dan is het tijd om je aan te melden voor de cursus. Heb je op één of meerdere vragen nee geantwoord? Dan is het tijd om de antwoorden te gaan analyseren.

De kans is namelijk ontzettend groot dat je nee hebt geantwoord vanwege bepaalde twijfels. Zodra je in staat bent om die twijfels weg te nemen, ben je op de goede weg. Twijfels staan aan de basis van het succes; ga de twijfels dus niet uit de weg, maar zet deze twijfels juist om in positieve gedachten.

Reden 6: Ik werk liever voor een baas dan voor mezelf

Met enige regelmaat verbaas ik me over bovenstaande uitspraak. Kan jij je voorstellen dat mensen liever voor een baas werken dan voor zichzelf? Nou, ik kan me dat absoluut niet voorstellen. Of verdien jij liever geld, zodat je nóg veel meer geld verdiend?

Dat is namelijk het geval als je voor een baas werkt. Jij werkt voor een relatief laag maandsalaris, terwijl je baas er met alle winst vandoor gaat. Je baas rijdt in een dikke auto en je baas heeft een knappe partner. Let maar eens op; rijke en succesvolle mensen hebben altijd een knappe partner.

Ik kan het echter alleen maar accepteren en respecteren als mensen graag voor een baas blijven werken. Maar, realiseer je je dan wel goed dat je tot aan je pensioen 5 dagen in de week moet werken. 40 uur per week werken voor een baas tegen een relatief laag maandsalaris.

Hoe gaaf zou het zijn als je die 40 uur kunt besteden aan het opbouwen van je eigen online business? Je bent daarbij niet afhankelijk van je baas en je kunt doen wat je zélf leuk vindt.

In mijn ogen is het absoluut geen moeilijke keus; voor een baas werken of zelf aan de slag gaan. Merk jij dat je zelf ook liever voor een baas werkt? Dan kan dit mogelijk komen door onzekerheid en weerstand van binnenuit.

Als je voor een baas werkt, ben je namelijk verzekerd van een vast inkomen. Je krijgt je vaste maandsalaris, hoeft nooit ’s avonds te werken en kunt in het weekend genieten van leuke dingen. Als je voor jezelf gaat werken, heb je niet altijd hetzelfde salaris.

Je bent afhankelijk van meerdere factoren en je werkt ook regelmatig ’s avonds en in de weekenden. Als je voor jezelf werkt, profiteer je echter van onwijs veel voordelen:

 • Je bepaalt zelf wat je aan het doen bent, dus je kunt doen wat je écht leuk vindt

 • Je deelt zelf je eigen tijd in. Vrij vragen voor vakantie of verlof aanvragen voor een bezoek aan de tandarts; het is allemaal niet meer nodig. Je bepaalt zelf wanneer je werkt.

 • Je bepaalt zelf waar je werkt. Werken vanuit de huiskamer of werken vanaf het strand in Portugal? Dit maakt geen verschil voor een rasechte, digitale ondernemer. Je kunt namelijk overal werken, zolang je maar een laptop en internet hebt.

 • Je kunt veel geld verdienen. Net zoals alle andere bazen, ben óók jij in staat om als ondernemer veel geld te verdienen.

 • Je hoeft geen verantwoording af te leggen. Als eigen baas maak je je eigen keuzes en ben je niemand een uitleg of verantwoording verschuldigd; heerlijk!

 • Je doet iets wat je echt leuk vindt. Het leven is kort en krachtig; zorg er daarom voor dat je alles uit het leven weet te halen. Dat doe je onder meer door alleen maar dingen te doen die je écht leuk vindt.

Zeg je na het lezen van bovenstaande voordelen nog steeds ‘Ik werk liever voor een baas dan voor mezelf?’. Zo ja, dan is het aan te raden om de voordelen nog een keer door te nemen. Zo nee, dan is het aan te raden om je direct aan te melden voor de Affiliate Marketing Revolutie.

Met deze cursus kan je namelijk van bovenstaande voordelen genieten. Iets doen wat je echt leuk vindt en veel geld verdienen; dat is toch geweldig?

David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *