Winnen met Facebook Ads Review

Waarom dit de ultieme online cursus is om jouw te laten domineren op Facebook en Instagram.

Gemiddelde leestijd: 21 minuten

In de afgelopen jaren hebben de social media kanalen een centrale rol in de maatschappij in weten te nemen. De verschillende social media kanalen zorgen voor onwijs veel mensen voor het gewenste vertier en zijn dus een perfecte aanvulling voor het dagelijkse leven.

De populariteit van de social media kanalen heeft ook voor bedrijven een gigantische kans met zich meegebracht. Het is immers voor bedrijven nu mogelijk/makkelijk om een groot publiek met één bericht te bereiken. Bovendien is het mogelijk om bijvoorbeeld via Facebook zeer gericht de doelgroep te bepalen, zodat alleen de juiste mensen de advertentie te zien krijgen.

Enige tijd geleden besefte ik me dat ik nog te weinig met social media doe. Ik werk namelijk in de avonduren als DJ en teer daarbij veelal op mijn netwerk. Dit netwerk heb ik in de afgelopen jaren opgebouwd en heeft mij behoorlijk veel opgeleverd. Desalniettemin stond ik op het punt dat het van belang was om mijn naamsbekendheid te vergroten en om ook in andere delen van het land shows te kunnen draaien. Ik zou bijvoorbeeld ook wel eens op een verjaardagsfeestje in Groningen of op een bruiloft in Zeeland willen draaien.

Toen ik ging kijken naar de mogelijkheden om mijn naamsbekendheid te vergroten, kwam ik al snel op de social media kanalen uit. Deze kanalen bieden dus onwijs veel mogelijkheden en je kunt ook nog eens de advertenties afstemmen op de juiste doelgroep. Althans; dat is wat ik op het internet las. Ik had zelf nog geen enkele ervaring met bijvoorbeeld Facebook Ads.

Uiteindelijk kwam ik op de cursus ‘Winnen met Facebook Ads’ uit. Ik bedacht dat deze cursus mogelijk voor mij dé weg naar succes zou kunnen zijn. Na enkele dagen twijfelen besloot ik dat het de hoogste tijd was om mij aan te melden. De pagina van de cursus Winnen Met Facebook Ads zag er prima uit, de beoordelingen waren overwegend positief en ook het prijskaartje vond ik interessant.

Uiteindelijk heb ik met veel plezier de cursus Winnen met Facebook Ads. In deze Winnen Met Facebook Ads review deel ik graag mijn bevindingen, mening en ervaring met jou. Door deze review op je gemakje door te nemen, krijg je een duidelijk beeld van alle mogelijkheden van deze cursus. Laat je verrassen!


Wat is de Winnen met Facebook Ads cursus?

De Winnen met Facebook Ads is een uitgebreide cursus waarmee je aangeleerd krijgt hoe je Facebook Ads in kunt zetten. Facebook Ads is simpelweg de benaming voor advertenties die op Facebook geplaatst kunnen worden en waarmee je dus een groot publiek kunt bereiken. Hoe je deze Ads op de beste manier in kunt zetten? Dat is één van de dingen die je met de Winnen met Facebook Ads gaat leren!

Toen ik voor het eerst met deze cursus in aanraking kwam, was ik eigenlijk direct benieuwd. De wereld van Facebook Ads was destijds namelijk voor mij een compleet een nieuwe wereld. Een wereld waar ik nog geen verstand van had en waar ik juist ontzettend benieuwd naar was. Deze cursus voelde voor mij daarom als een soort van geschenk uit de hemel.

In een eerder stadium had ik namelijk al doorgehad dat je via Facebook onwijs veel mensen kunt bereiken. Dat blijkt alleen al uit het aantal Facebook accounts van Nederlanders. Hedendaags heeft het grootste gedeelte van de Nederlandse bevolking een Facebook account; dat is eigenlijk al veelzeggend voor de potentie van dit social media kanaal. Tegelijkertijd geeft dat ook wat je laat liggen, indien je je niet bezig gaat houden met het adverteren via Facebook.

Enfin, ik heb me uiteindelijk voor deze cursus aangemeld en wil nu graag mijn bevindingen met jou delen. Hieronder geef ik graag mijn persoonlijke mening, persoonlijke bevindingen en veel feitelijke informatie. Deze Winnen met Facebook Ads review is volledig onafhankelijk en is – in mijn ogen – ook behoorlijk kritisch te noemen. Precies zoals een review wat mij betreft zou moeten zijn!

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze complete training.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Eerder in deze review gaf ik al aan dat de pagina van deze cursus er zeer keurig uit ziet. De website ziet er netjes verzorgd uit en de website klopt tekstueel ook. Dat waren voor mij de eerste tekens dat deze cursus mogelijk heel wat te bieden zou hebben. Voordat ik me ging aanmelden, wilde ik eerst nog weten wie deze cursus had ontwikkeld. Dat is voor mij belangrijke informatie, aangezien dat in mijn ogen al veel prijsgeeft over de kwaliteit van een cursus.

Is deze cursus door een vakkundig persoon ontwikkeld? Ja, zeker. De heer Marck van Baal is namelijk het grote gezicht achter de Winnen met Facebook Ads cursus. Marck van Baal heeft jarenlange ervaring met het voeren van marketing via zowel Facebook als Instagram.

Nadat hij de marketingresultaten van (veel) grote bedrijven had verbeterd, wilde hij een andere weg inslaan. Hij wilde liever andere mensen gaan helpen en zijn kennis dus gaan delen. Volgens hem is het namelijk zo dat heel veel bedrijven en ondernemers kunnen profiteren van de mogelijkheden die de verschillende social media kanalen bieden.

Om dat doel te bewerkstelligen, besloot Marck van Baal om zijn eigen cursus te ontwikkelen. De cursus Winnen met Facebook Ads is daar uiteindelijk het levende gevolg van geworden. Het is in mijn ogen een zeer nobel streven dat hij zijn kennis wil delen. Marck van Baal had immers ook kunne denken; ik hou deze kennis voor mezelf en ga op die manier mijn eigen zakken eens goed met veel geld vullen.

Hij heeft er echter voor gekozen om zijn kennis te delen en dat spreekt mij zeer aan. Ook vind ik het zeer prettig dat Marck van Baal behoorlijk open en transparant is. Op zijn eigen website vind je meer informatie over hem, terwijl er her en der op het internet ook meer informatie over hem te vinden is. Het is dus zeker niet dat hij anoniem wil blijven of dat hij onder een pseudoniem actief is. Nee, integendeel zelfs; hij is overtuigd van zijn eigen product (cursus) en wil dat ook naar de buitenwereld uitstralen. Wat mij betreft doet hij dat zeer god.

Al met al kan ik nog op- of aanmerken op Marck van Baal. Hij is vakkundig genoeg om een dergelijke cursus te ontwikkelen, zijn redenen om deze cursus te ontwikkelen zijn zeer nobel te noemen en hij is behoorlijk transparant. Onder meer door die transparantie heeft hij veel betrouwbaarheid op weten te wekken. Je kunt je – wat mij betreft – dus zonder enige zorgen aanmelden voor zijn cursus Winnen met Facebook Ads. Je hoeft niet bang te zijn dat opeens je geld kwijt is of dat je helemaal geen cursus geleverd krijgt. Nee, Marck van Baal is zeer goed te vertrouwen en heeft al veel cursisten blij weten te maken!

Voor wie is de Winnen met Facebook Ads geschikt?

Ben jij zelfstandig ondernemer? Of werk je wellicht op de marketingafdeling van een (groot) bedrijf? Ongeacht wat jouw positie op dit moment is; als je enige raakvlakken met social media marketing hebt, is deze cursus voor jou op het lijf geschreven.

Marck van Baal geeft namelijk nadrukkelijk aan dat hij zich met deze cursus op twee verschillende doelgroepen richt; ondernemers en op mensen die zich bezig willen houden met social media marketing. Voor de naamsbekendheid van elk bedrijf biedt Facebook namelijk onwijs veel mogelijkheden. Je kunt de Facebook Ads voor eigen gewin inzetten, maar je kunt jouw kennis ook voor andere bedrijven in gaan zetten.

Zo is het volgens Marck van Baal goed mogelijk om jouw eigen social media marketing bureau op te zetten ná het volgen van deze cursus. Je hebt op dat moment in ieder geval alle wijsheid en kennis in pacht om jouw klanten van de juiste diensten te voorzien.

Kortom; heb jij iets van doen met social media marketing? Of heb je wellicht bovengemiddelde interesse in social media marketing? In beide gevallen is deze cursus voor jou op het lijf geschreven. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat onwijs veel mensen iets aan deze waardevolle cursus hebben!

De prijs van de BNB Verhuur cursus 997 Euro. Dit is de vaste prijs die door Marck van Baal is vastgesteld.

Er is een wettelijke 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op de BNB Verhuur Cursus. Dit betekent dat je binnen 14 dagen na aanschaf je geld terug kunt vragen als je niet tevreden bent.

Mijn ervaring is dat Marck zeker te vertrouwen is. Hij reageert altijd snel en behulpzaam via mail. Daarnaast heb ik geen echte klachten kunnen ontdekken.

De video’s en verdere content van de training is van uitstekende kwaliteit. Alles word je duidelijk uitgelegd en is alles is prima te volgen.

Wat is het doel van deze cursus?

Het mag duidelijk zijn; deze cursus is voor een vrij breed publiek geschikt. Maar, wat is nou het precieze doel van deze cursus? Volgens Marck van Baal is dat één hoofddoel: het op de juiste manier in kunnen zetten van Facebook en Instagram advertenties, zodat je jouw bedrijf naar het volgende level kunt schalen.

Op de website van deze cursus valt daar nog iets meer over te lezen. Zo geeft Marck van Baal aan dat je al relatief snel geheel zelfstandig gebruik kunt maken van de advertentiemogelijkheden via Facebook. Ondertussen krijg je alle kennis aangeleverd om van deze advertenties een waar succes te gaan maken.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Klinkt alle informatie uit deze Winnen met Facebook Ads vooralsnog bij jou als muziek in de oren? Heb je wellicht interesse om de cursus ook te gaan volgen? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd naar de opbouw van deze cursus. Nou, ik heb hieronder de complete opbouw van deze cursus uitgewerkt. Neem het op je gemakje door en bepaal voor jezelf of de inhoud & opbouw van de cursus aansluiten op jouw voorkeuren.

Module 1: Introductie. In deze introductie heet Marck van Baal je welkom en krijg je alvast informatie over Facebook en de advertentiemogelijkheden. Deze module bestaat uit 4 lessen.

Module 2: Voordat je kunt beginnen met adverteren. Voordat de cursus echt tot diep niveau gaat, krijg je nog allerlei basisinformatie aangeleverd. Deze informatie heb je nodig voordat je daadwerkelijk kunt beginnen met het opstellen van de advertenties. Deze module bestaat uit 10 lessen.

Module 3: Campagnes. In deze module leer je hoe je campagnes op moet stellen, wat de verschillende campagnes zijn en wat de verschillende campagnedoelstellingen zijn. Deze module bestaat uit 18 lessen.

Module 4: Advertentie Basis. Deze module bespreekt eigenlijk hoe je de advertenties kunt maken, in kunt zetten en kunt optimaliseren. Deze module bestaat uit 14 lessen.

Module 5: Retargeting. Deze module bespreekt hoe je de meest krachtige en belangrijkste manier van adverteren via Facebook in kunt zetten. Deze module bestaat uit 3 lessen.

Module 6: Chatbot. In deze module leer je hoe je een chatbot in kunt stellen voor jouw bedrijf. Deze module bestaat uit 5 lessen.

Module 7: Analytics Insight. Met deze module krijg je volledig aangeleerd hoe je Analytics Insight kunt gebruiken. Deze module bestaat uit 15 lessen.

Module 8: Copywriting. Dankzij handige tips krijg je in deze module aangeleerd hoe je hoogwaardige content kunt schrijven. Deze module bestaat uit 9 lessen.

Module 9: Facebook Adverteren Advanced. Deze module gaat nóg verder de diepte in en leert je precies hoe je geavanceerde strategieën in kunt zetten. Deze module bestaat uit 15 lessen.

Module 10: Landingspagina’s. Met deze module leer je hoe je converterende landingspagina’s op kunt maken. Deze module bestaat uit 17 lessen.

Module 11: Live training. Met deze module kan je alle live trainingen terug kijken. Deze module bestaat uit 21 lessen.

Module 12: Branding: In deze module krijg je aangeleerd hoe je een branding strategy kunt ontwikkelen en in kunt zetten. Deze module bestaat uit 4 lessen.

Module 13: De Geheime klus. Zoals de naam al doet vermoeden, is de inhoud van deze module geheim. Deze module bestaat uit 2 lessen.

Module 14: De beste hulp apps en tools voor Facebook en Instagram. Dankzij deze module weet je exact welke tools en apps je kunt gaan gebruiken. Deze module bestaat uit 8 lessen.

Module 15: Facebook Ads Challenge. In deze module krijg je een leuke uitdaging voorgeschoteld. Deze module bestaat uit 8 lessen.

Module 16: Facebook Ads Kickstart. Voor deze module kan je je gratis aanmelden, waardoor je een eerste kennismaking kunt hebben met Facebook Ads.

Al met al kan ik één ding zeer zeker concluderen; de Winnen met Facebook Ads is onwijs uitgebreid opgesteld. Je hoeft overigens niet alle bovengenoemde modules te volgen, maar dat is wel het advies. Ik heb zelf alle modules gevolgd en heb daardoor onwijs veel kennis opgedaan. Deze kennis krijg je niet alleen met tekst aangeleverd, maar met name aan de hand van video’s. Deze video’s zijn van een hoge kwaliteit, zijn leuk om te volgen en maken alles een heel stuk duidelijker!

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Nadat je je aangemeld hebt, krijg je toegang tot een uitgebreid dashboard. In dit dashboard vind je bovenstaande modules, maar ook nog een leuke extra bonusmodule. Deze bonusmodule draait om het creëren van de juiste mindset. Volgens Marck van Baal is het namelijk óók van belang dat je jouw doelen duidelijk voor ogen hebt en dat je er alles aan gaat doen om die doelen daadwerkelijk te behalen.

Verder krijg je ook nog een 1 op 1 coaching, indien je daar behoefte aan hebt. Dankzij die 1 op 1 coaching word je nog beter op gang geholpen, waardoor je al snel de gewenste resultaten kan gaan behalen.

Wat vinden andere cursisten van deze cursus?

Het mag duidelijk zijn; persoonlijk ben ik zeer te spreken over deze cursus. Ook is het een feit dat deze cursus behoorlijk uitgebreid opgebouwd is en dat je onwijs veel kunt gaan leren. Hebben andere cursisten dat ook zo ervaren? Naar die vraag was ik erg benieuwd, dus ben ik op zoek gegaan naar de ervaringen van andere cursisten.

Uiteindelijk stuitte ik op Trustpilot op enkele beoordelingen. Enkele beoordelingen daarvan heb ik er tussenuit gepikt en hieronder neergezet. De onderstaande beoordelingen zijn in mijn ogen typerend voor de beoordelingen over deze cursus:

Het doet mij goed om te zien dat deze beoordelingen aansluiten op mijn eigen ervaring. Net als ikzelf vinden bovengenoemde cursisten het ook een voordeel dat deze cursus zó uitgebreid is. Je krijgt daardoor simpelweg onwijs veel informatie voorgeschoteld en dat is super prettig te noemen.

Wat kost deze cursus?

Heb je interesse om je voor deze cursus aan te melden? Dat kan ik goed begrijpen! Je moet echter wel rekening houden met een investering van 1347 euro. Dat bedrag wordt namelijk door Marck van Baal gevraagd voor deze cursus.

Kan je dit bedrag niet in één keer ophoesten? Dan kan je er ook voor kiezen om dit bedrag in 3 termijnen te betalen. In dat geval betaal je drie termijnen van 467 euro. Je bent dan wel iets duurder uit, maar je kunt de uitgaven wel spreiden over drie verschillende maanden.

Let wel op: de genoemde bedragen hierboven zijn exclusief BTW. Mocht je deze cursus als particulier willen volgen, komt er dus ook nog BTW bovenop. Mocht je deze cursus als bedrijf willen volgen, kan je de BTW uiteraard aftrekken. Ook is het mogelijk om deze investering als opleidingskosten te boeken in jouw boekhouding.

Kan ik de cursus Winnen met Facebook Ads aanraden?

Zo, ik ben alweer aan het einde uitgekomen van deze Winnen met Facebook Ads review. In deze review heb je onwijs veel informatie kunnen vinden én her en der ook mijn persoonlijke mening. Het zal je daarom niks verbazen als ik het volgende zeg; Ja, ik kan deze cursus van harte aanraden.

In mijn ogen heeft Marck van Baal perfect werk afgeleverd met deze cursus. De cursus is uitgebreid opgesteld, gaat écht de diepte in, is zeer leuk en makkelijk om te volgen en kan op veel positieve beoordelingen rekenen. Tegelijkertijd moet je wel met de investering van ruim 1300 euro rekening houden. Ik kan me voorstellen dat je dit niet zomaar op kunt hoesten, maar ik wil wel benadrukken dat je dit geld binnen de kortste keren alweer terugverdiend kan hebben.

Mocht je graag met Facebook advertenties aan de slag willen gaan, is dit dus de beste keuze voor je. Meld je direct voor deze cursus aan via onderstaande link!

Geef jouw online business een enorme boost!

Domineer vanaf NU op Facebook en Instagram!

Ga DIRECT Naar De GEHEIME Kortingspagina!
Winnen met Facebook Ads
Winnen met Facebook Ads

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

04 sep 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *