Exponentiële Omzet Ontbrandingstraject Review

Krijg je na het volgen van deze training meer betalende klanten op je website ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Steeds meer mensen gaan door het leven als een ‘digitale ondernemer’. Zij starten bijvoorbeeld met een eigen webshop, met het aanbieden van digitale diensten of met affiliate marketing, verkopen via Bol.com of dropshipping. Door de opkomst van het internet zijn de mogelijkheden om geld te verdienen in ieder geval heel divers geworden. Mede daarom hebben meerdere digitale ondernemers al onwijs veel successen behaald. Zij rijden tegenwoordig in fraaie auto’s rond, verdienen veel geld per maand en genieten daarbij zelfs van passief inkomen. Geld verdienen terwijl je daar zelf op dit moment niks voor hoeft te doen; dat klinkt als de droom van velen, niet waar?

Persoonlijk ben ik ook al enkele jaren bezig met het verdienen van geld via het internet. Mijn werk als DJ vind ik onwijs leuk om te doen; een van de voordelen hiervan is dat ik alleen maar in de avonden/nachten werk. Dit betekent indirect dat ik overdag behoorlijk veel vrije tijd heb. Ik heb enkele jaren besloten om deze tijd nuttig te gaan besteden; ik kan op de bank liggen, maar ik kan gedurende de dag ook geld gaan verdienen. Dat is eigenlijk de manier waarop ik naar mijn leven en naar de mogelijkheden van het internet ben gaan kijken. Ik besloot daarom om me in verschillende onderwerpen in te gaan lezen en ben vervolgens met enkele online concepten gestart. Het reviewen van online trainingen, een affiliate website en een webshop waarmee ik producten middels dropshipping verkocht; door de jaren heen heb ik van alles gedaan.

Tijdens het opdoen van deze ervaringen kwam ik vaak achter één duidelijk pijnpunt. Ik wist bezoekers naar mijn website te trekken, maar niet genoeg bezoekers gingen uiteindelijk over tot de aankoop van het product of dienst. Al snel besefte ik me dat dit beter moest, aangezien ik anders nooit genoeg geld zou gaan verdienen. Via het internet besloot ik daarom op zoek te gaan naar tips. Ik kwam er al snel achter dat de term ‘conversie’ bepalend was voor mijn problemen.

Mijn conversiepercentage moest een stuk hoger worden, maar hoe kreeg ik dat voor elkaar? Ik ging via het internet op zoek en kwam uit bij een online platform genaamd ‘Exponentiële Omzet Ontbrandingstraject’. Op een zondagochtend heb ik dit platform van A tot Z doorgelegen en werd ik eigenlijk heel benieuwd. Ik zag dat het platform een gratis online training aanbood, waar ik me vervolgens voor aangemeld heb. Die training sprak mij aan, waarna ik me voor een betaalde module aangemeld heb.

In deze review laat ik je graag nader kennis maken met dit online platform. Is het aan te raden om je aan te melden voor het platform van Exponentiële Omzet Ontbrandingstraject? En wie heeft dit platform ontwikkeld en wat waren de beweegredenen daarachter? Op al deze vragen vind je in deze review een uitgebreid antwoord!


Wat is ‘Online Omzet’?

Exponentiële Omzet Ontbrandingstraject is eigenlijk een totaal platform waarop je meerdere blogs, trainingen en hulpmiddelen kunt vinden. Het doel van dit bedrijf is om digitale ondernemers te helpen om nóg succesvoller te worden. Dat doet het bedrijf onder meer door betaalde modules aan te beiden, waar in deze review de focus op ligt.

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, ben ik met verschillende manieren aan de slag gegaan om online geld te kunnen verdienen. Laat ik allereerst vooropstellen dat dit zeker mogelijk is. Als je een goed concept hebt, hard werkt, met de juiste dingen bezig bent en het onderste uit de kan probeert te halen, is het absoluut mogelijk om succesvol te zijn als online ondernemer. Dat bewijzen meerdere ondernemers die via bijvoorbeeld Instagram hun succes graag delen.

Toen ik met verschillende mogelijkheden aan de slag ging, stuitte ik dus op één bepaald pijnpunt. Dat was het feit dat ik continue last van een laag conversiepercentage had. Met andere woorden: ik trok veel bezoekers aan, maar deze bezoekers klikten te snel mijn website/webshop weg. Hierdoor wist ik wel bezoekers te trekken, maar geen inkomsten op te bouwen. Uiteindelijk is dat het doel van alles waar je zakelijk mee bezig bent. Ik besloot dus dat dit anders moest, waarna ik op het Online Omzet platform uitkwam.

In deze review wil ik graag alles bespreken omtrent dit platform en de betaalde modules die ze aanbieden. Is het de moeite waard om je aan te melden voor het Online Omzet platform? Het antwoord op die vraag vind je terug aan het einde van deze uitgebreide review! Graag kijk ik eerst nader naar de persoon die dit platform opgericht heeft.

In onderstaande video kun je de inhoud van deze complete training bekijken.

Wie heeft dit platform ontwikkeld?

Meer en meer mensen zien in dat het mogelijk is om online geld te verdienen. Helaas is het een feit dat er ook oplichters en fraudeurs actief zijn in deze markt. Zij proberen om op een snelle manier geld te verdienen, waarbij verdachte praktijken absoluut niet geschuwd worden. Bij alle trainingen, cursussen en platformen vind ik het daarom onwijs belangrijk om naar de ontwikkelaar te kijken. Is deze ontwikkelaar betrouwbaar?

Heeft deze ontwikkelaar de benodigde kennis? En heeft deze ontwikkelaar legitieme redenen om een dergelijk platform op te richten of gaat het alleen om het verdienen van veel geld? Ik ben op onderzoek gegaan naar de ontwikkelaar van het platform Online Omzet.

Het leuke is dat ik hier 0,0 moeite voor heb hoeven te doen. Toen ik op de website van Online Omzet uit kwam, zag ik namelijk direct de naam Michiel Cremers staan. Op zijn website zijn namelijk de legendarische woorden ‘Hoi! Ik ben Michiel Cremers!’ te lezen. Deze woorden worden bijgestaan door een korte video waarin Michiel Cremers zichzelf en zijn eigen platform voorstelt. In de menubalk van zijn website is vervolgens het menu-item ‘Over Michiel’ te vinden. Als je hier op klikt, krijg je nog méér informatie over Michiel te lezen.

Op zijn website vertelt Michiel meer over zichzelf en over zijn redenen om met dit online platform te starten. Hij maakte namelijk bij veel ondernemers mee dat ze continue aan liepen tegen één probleem. Juist, het probleem waar ik ook mee te kampen heb; veel bezoekers, maar geen inkomsten. Door de jaren heen heeft Michiel meerdere online omzetstromen op weten te zetten. Zijn focus hierbij lag op het ontwikkelen van automatische en schaalbare online systemen, zodat hij zo min mogelijk tijd hieraan hoefde te besteden. Door de jaren heen heeft hij hierdoor onwijs veel kennis op weten te bouwen. Hij woont momenteel in Sevilla en wil graag zijn kennis met alle digitale ondernemers delen. Dat is dan ook dé reden waarom hij met het platform Online Omzet is gekomen.

Ik ben bijzonder te spreken over Michiel, over zijn platform en over zijn beweegredenen. Hij is transparant, hij komt betrouwbaar over en hij toont direct aan dat hij veel kennis in huis heeft. Dat spreekt mij bijzonder aan, aangezien het niet lukt alsof hij op een snelle manier veel geld wil verdienen. Nee, hij komt oprecht over en dat maakt mij eigenlijk alleen maar blij. In mijn ogen hebben we met een oprechte, enthousiaste en slimme digitale ondernemer te maken. Een digitale ondernemer die bovendien maar al te graag zijn kennis met andere deelt!

In onderstaande video leer je persoonlijk beter kennis maken met Michiel Cremers dankzij het boeiende interview dat ik met hem had.

Wat is het doel van dit platform?

Met dit platform probeert Michiel Cremers om alle digitale ondernemers te helpen. Of beter gezegd: alle digitale ondernemers die tegen problemen aanlopen. Het meest voorkomende probleem daarbij is een te laag conversiepercentage. Met dank aan de kennis en ervaring van Michiel is het mogelijk om dit conversiepercentage naar een hoger niveau te tillen.

Op zijn website heeft Michiel duidelijk uiteengezet wat zijn doel is: “Ik wil voorkomen dat jij de fout maakt die 90% van alle online ondernemers maken waardoor bezoekers verdwijnen zonder ooit klant te worden. Ontdek direct de strategie die ervoor zorgt dat je een stabiele, voorspelbare online omzetstroom op gang brengt”.

Voor wie is dit platform geschikt?

Het mag duidelijk zijn wat het doel van Michiel is. Met zijn platform Online Omzet probeert hij een ieder te helpen om online omzetstromen op te zetten en te verbeteren. In het verlengde daarvan is ook direct duidelijk op wie Michiel Cremers zich richt: op alle digitale ondernemers. Heb jij een eigen website? Ben jij met een eigen webshop bezig? Ben je met dropshipping en/of affiliate marketing bezig? In al die gevallen is dit platform voor jou geschikt. Je krijgt immers alle informatie aangereikt om jouw digitale concept te verbeteren.

Het platform is bij uitstek geschikt voor mensen die tegen problemen aanlopen. Problemen op het gebied van opbouwen van omzet en een laag conversiepercentage. Ervaar jij als digitale ondernemers dergelijke problemen? Dan is dit platform absoluut voor jou op het lijf geschreven. Uit ervaring weet ik namelijk dat het absoluut mogelijk is om het conversiepercentage te verbeteren. Je moet hier alleen de juiste stappen voor ondernemen; naar eigen zeggen weet Michiel Cremers exact welke stappen dit zijn.

Of ik mijn gestelde doelen behaald heb dankzij dit online platform? Ja, absoluut. Daar vertel ik je graag later in deze review meer over. Het is nu eerst tijd om naar de opbouw en inhoud van dit platform te kijken.

Hoe is het platform opgebouwd?

Laat ik allereerst vooropstellen dat dit platform behoorlijk uitgebreid opgebouwd is. Als je op de website van Online Omzet komt, kan je een gratis training volgen, kan je blogs lezen en kan je podcasts luisteren. Het is echter ook mogelijk om je aan te melden voor betaalde modules. Juist over die modules wil ik jou het één en ander vertellen.

Nadat je je voor deze modules aangemeld hebt, krijg je toegang tot een online dashboard. In deze ledenomgeving zijn drie categorieën te vinden:

 • Mindset modules
 • Hoofdprogramma
 • Verdiepingsmodules

Per categorie vind je weer meerdere modules en onderwerpen terug. Bij de categorie Mindset modules vind je bijvoorbeeld twee modules terug: Hoe we leren en hoe we uitvoeren & hoe we werken. Met deze modules ben je in staat om jouw mindset te verbeteren, zodat je uiteindelijk de gewenste online resultaten kunt gaan behalen.

De categorie ‘Hoofdprogramma’ is eigenlijk het belangrijkste product van het Online Omzet platform. In deze categorie vind je in totaal zes modules terug:

 • Module 1: Online Omzet aansteker stappenplan
 • Module 2: Feeding the fire
 • Module 3: Olie op het vuur
 • Module 4: Wildfire module
 • Module 5: Ontploffingsmodule
 • Module 6: Hernieuwbare brandstofmodule

Deze modules zijn allemaal opgebouwd aan de hand van één onderwerp: een aansteker. Deze aansteker is eigenlijk een beeldspreek voor datgene waar je jouw online omzetstroom mee aan ‘kunt steken’. Als je met de eerste module aan de slag gaat, zie je direct vier verschillende sessies. In de eerste sessie ‘Introductie’ stelt Michiel Cremers zichzelf nader voor. Dit doet hij in een video van maar liefst 17 minuten. In sessie 2 ‘De wetten van Online Conversie’ duikt Michiel Cremers al iets dieper in op de stof en het doel van deze gehele module.

Per module vind je verschillende sessies terug die samen één fraai geheel vormen. Met in totaal 6 modules is het dus een onwijs uitgebreide training. Een training waar je veel aan hebt en waar je jouw online omzetstromen kunt gaan verbeteren. Dat is althans het doel van Michiel en van dit gehele platform. Michiel heeft er overigens voor gekozen dat je elke week één module voorgeschoteld krijgt. Je bent hierdoor meerdere weken met de modules bezig en dat absoluut een meerwaarde.

Tot slot kan je ook nog voor de verdiepingsmodules kiezen. Deze modules vormen eigenlijk een aanvulling op de hierboven genoemde modules. Het leuke aan de verdiepingsmodules is dat deze continue aangevuld worden. Je kunt dus continue jouw kennis uitbreiden met dank aan de verdiepingsmodules.

Wat ik van de opbouw van dit online platform vind? Ik ben er onwijs over te spreken. Als je voor de eerste keer in de online ledenomgeving terecht komt, weet je simpelweg niet waar je naar moet kijken. Je hebt de keus uit meerdere modules en kunt ook nog eens voor live trainingen kiezen. Aan de rechterkant zie je bovendien relevante nieuwsberichten staan die aansluiten op de inhoud van de verschillende modules.

De verschillende modules en sessies zijn bovendien op een onwijs interessante manier opgebouwd. Meerdere onderwerpen worden perfect met elkaar gecombineerd; bovendien wordt alle stof op een prettige manier aan je voorgeschoteld. De video’s van Michiel zijn duidelijk, hij heeft een prettige stem om naar te luisteren en eigenlijk ziet alles er heel goed uit.

Wat vinden andere gebruikers van dit platform?

Het mag duidelijk zijn; ik ben behoorlijk te spreken over het platform van Michiel Cremers. Denken andere gebruikers van dit platform daar ook over? In de afgelopen jaren hebben meerdere digitale ondernemers gebruik gemaakt van dit online platform. Veel van deze ondernemers hebben op het wereldwijde web een review achtergelaten. Zijn deze reviews positief? Ja, absoluut.

Onwijs veel gebruikers zijn met name over twee aspecten te spreken. allereerst over de inhoud en opbouw van het platform. Volgens hen hebben ze dankzij de verschillende modules hun inkomsten naar een hoog niveau kunnen tillen. Ze hebben hun conversiepercentage weten te verhogen en daar profiteren ze nu nog steeds van. Daarnaast zijn veel gebruikers te spreken over Michiel Cremers. Men geeft aan dat hij vriendelijk, vakkundig en enthousiast is. Hij is nooit te beroerd om een uitgebreid antwoord op een vraag te geven en helpt jouw website/concept graag naar een hoger niveau.

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Nadat je je voor de online ledenomgeving aangemeld hebt, krijg je direct toegang tot het online dashboard. In dit online dashboard vind je de hierboven beschreven modules, maar je vindt er nog meer. Zo plaatst Michiel Cremers regelmatig relevante nieuwsberichten, waarmee je jouw kennis kunt vergroten.
Ook is het mogelijk om live trainingen te volgen via dit online dashboard. Dat is ook één van de interessante bonussen die je eigenlijk gratis meegeleverd krijgt. Tot slot kan je je ook nog opgeven voor een Live Q&A Call met Michiel. Tijdens deze Live Q&A Call kan je al jouw vragen aan Michiel stellen; een extra prima service van Michiel.

Wat kost de toegang tot dit platform?

Spreekt dit platform jou vooralsnog erg aan? Dan ben je ongetwijfeld benieuwd wat je voor dit platform moet betalen. Ik wil je allereerst wijzen op de online training. Deze training wordt gratis door Michiel verstrekt en geeft je al meer informatie over zijn kennis en zijn platform. Als je eenmaal toegang tot de betaalde ledenomgeving wenst te krijgen, moet je een bedrag van 997 euro betalen. Is dat veel? Daar mag je zelf over oordelen. Is het platform dit bedrag waard? Ja, dat is absoluut het geval.

Het is ook mogelijk om voor de VIP variant van het Online Omzet platform te kiezen. In dat geval betaal je eenmalig een bedrag van 2497 euro, waarna je verzekerd bent van een persoonlijkere en intensievere begeleiding. Ook is het zo dat je hierbij een voor geïnstalleerde marketing website opgeleverd krijgt.

Kan ik dit platform aanraden?

In deze review heb je onwijs veel informatie over het platform ‘Online Omzet’ kunnen lezen. Wat denk je tot nog toe over dit platform? Ik kan je eigenlijk maar één ding aanraden: meld je direct voor dit platform aan. In het online platform is zo onwijs veel informatie te vinden waar alle digitale ondernemers iets aan hebben. Ik heb mijn websites vele malen winstgevender weten te maken door dit platform en ben Michiel daar dan ook erg dankbaar voor. Over Michiel zelf kan ik geen kwaad woord zeggen, evenals over de inhoud van de modules. In mijn ogen is dit één van de beste online platformen voor alle digitale ondernemers.

Wil je jouw websites/online concepten verbeteren? Wil je bezoekers omzetten naar betalende klanten? Meld je dan absoluut voor dit platform aan en ga direct aan de slag!

Online Omzet
Online Omzet

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

22 mei 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

2 reacties op “Exponentiële Omzet Ontbrandingstraject Review

 1. hoi jerik,

  ik hoor je n aantal keren zeggen dat t n mooi programma is als je al in de online business zit. maar geldt dit ook als je nog geen ervaring hebt? want na t lezen van jouw revieuw ben ik helemaal enthousiast geworden 😃😁

  ik hoor t graag van je,

  warme groet

  chris

  1. Hoi Chris,

   Hartelijk dank voor jouw reactie. Het ligt er helemaal aan wat je online wilt gaan doen en wat jouw doel daarmee is :).
   Mail me anders even prive, dan kan ik kijken of ik jou wellicht verder kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *