Gedrag en Gedachten Herprogrammeren Review (Prana)

Kun jij jezelf dankzij deze training jouw gedachten, overtuigingen en gedrag herprogrammeren ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Al van kleins af aan ben ik onwijs nieuwsgierig naar de werking van het brein. Ik vind het onwijs indrukwekkend om te bedenken dat in ons hoofd allerlei hersenen zitten. Deze hersenen zijn wellicht het meest gecompliceerde onderdeel van ons lichaam en zijn eigenlijk de levensader van ons gehele leven. Wil jij je arm bewegen? Dan heb je daar je hersenen voor nodig. Ben je met een project voor je werk bezig? Dan ben je continue met je hersenen bezig. Ben je een sport aan het uitvoeren? Ook daar heb je je hersenen voor nodig. Eigenlijk alles wat je in het leven doet, gaat gepaard met de werking van het brein. Ik denk dan ook dat daar mijn interesse voor het brein vandaan komt.

Naarmate ik ouder begin te worden, begin ik ook steeds bewuster over het leven na te denken. Uiteraard denk ik daarbij ook veel over het brein na en over de werking hiervan. Enige tijd geleden begon ik mezelf af te vragen of het mogelijk zou zijn om mijn eigen brein te gaan besturen. Zou ik bijvoorbeeld mijn gedachten kunnen laten leiden? Zou ik zelf mijn gedachten kunnen beïnvloeden? En zou ik mijn brein van een complete ‘make-over’ kunnen voorzien. Op dergelijke vragen probeerde ik een vraag te vinden, waarbij ik op deze ‘Gedrag en gedachten her-programmeren’ training uitkwam. De titel van deze training sprak mij erg aan, waardoor ik direct besloot om me hiervoor aan te melden.

In deze uitgebreide review bespreek ik graag alles omtrent deze online training. Ik zoom nader in op de ontwikkelaar van deze training, op het doel van de training en op de opbouw van de training. Uiteraard laat ik ook randzaken zoals de kosten en de meegeleverde bonussen niet links liggen. Al met al vind je in deze uitgebreide review alle informatie over deze interessante training. De training is namelijk niet alleen interessant voor mij, maar mogelijk ook voor jou. Met deze training is het namelijk mogelijk om persoonlijke groei te gaan bewerkstelligen. Dat klinkt interessant, niet waar? Lees de review direct door en laat je verrassen door deze interessante training.


Wat is de training ‘Gedrag en gedachten her-programmeren’?

Deze training draait volledig om het menselijk brein en het aanpassen van al jouw gedragingen. Met deze training moet het namelijk mogelijk zijn om gedachten, overtuigingen en gedrag te her-programmeren. Je kunt hierdoor een grote invloed op jouw leven en persoonlijke groei uitoefenen.

Zoals je reeds hierboven hebt kunnen lezen, ben ik al mijn hele leven geïnteresseerd in het menselijke brein. Door de jaren heen heb ik er ook veel aan gedaan om me als mens te ontwikkelen. Dat heeft bijvoorbeeld betrekking op mijn werk; als DJ heb ik een belangrijke verantwoordelijkheid. Ik wil mensen de avond van hun leven geven en daar ga ik dan ook volledig voor. Ook in het dagelijkse leven heb ik me op meerdere aspecten weten te ‘verbeteren’.

Ik heb bijvoorbeeld geleerd om nee te zeggen, om beter te communiceren en om ook tot ontspanning te komen. Als je veelvuldig aan het werk bent, is het onwijs belangrijk om goed tot rust te komen. Het leven draait namelijk niet alleen maar om werken, werken en nog eens werken. Nee, je brein moet ook tot rust komen, evenals dat je lichaam soms tot rust moet komen.

Ook deze training staat in het teken van persoonlijke groei. Dat is althans wat de ontwikkelaar van deze training aangeeft. Maar, wie heeft deze training ontwikkeld? En wat was de beweegreden van de ontwikkelaar om deze training te gaan ontwikkelen? Dergelijke vragen vind ik onwijs interessant én belangrijk; ik ben daarom nader op onderzoek gegaan.

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze complete training.

Wie heeft deze training ontwikkeld?

Het her-programmeren van gedrag en gedachten is een behoorlijk serieus onderwerp. In mijn ogen moet een dergelijke training dan ook door een serieuze partij geschreven zijn. Is dat het geval bij deze ‘Gedrag en gedachten her-programmeren’? Ja, dat is zeker het geval.

Deze training is ontwikkeld door het Vlaamse bedrijf Prana. Dit bedrijf werd al in 1997 opgericht en heeft sindsdien een onwijze groei door weten te maken. Met het aanbieden van online trainingen, cursussen en één-op-één coaching streeft Prana naar het verbeteren van de persoonlijke groei van mensen. Het bedrijf richt zich hierbij op individuen, maar ook op complete bedrijven. Als je in jouw projectteam bijvoorbeeld de beste resultaten wilt behalen, is het een vereiste dat iedereen elke dag het onderste uit de kan probeert te halen. Daar probeert Prana jou en allerlei andere mensen bij te helpen.

Sinds de oprichting in 1997 heeft het bedrijf dus een flinke groei door weten te maken. Dat is onder meer te danken aan Iris Willems; zij is de oprichter van Prana. Zij is niet alleen de oprichter van het bedrijf, maar ook de ontwikkelaar van de Selfcoaching methodiek. Dit is dé methodiek die centraal staat bij Prana en volledig zelf door Iris Willems ontwikkeld is. Op basis van deze methodiek heeft zij ook deze training volledig ontwikkeld.

Mijn bevindingen over Prana en Iris Willems zijn onwijs positief. Het bedrijf spreekt mij aan, het bedrijf heeft een onwijs professionele uitstraling en het bedrijf straalt veel transparantie uit. Op de website van het bedrijf staan bijvoorbeeld alle medewerkers met naam en afbeelding getoond. Ook het verhaal van Iris Willems spreekt mij erg aan; het ontwikkelen en in stand houden van een dergelijke methodiek (op een hoog niveau) is niet aan een ieder besteed. Ik ben dus vooralsnog onwijs positief!

Wat is het doel van deze training?

Wist jij dat veel mensen kampen met verkeerd gedrag, verkeerde gewoonten of negatieve gedachten? Het doel van deze training is om dergelijke zaken af te leren. Door met je brein te leren communiceren, kan je jouw gedachten, gedrag en gewoonten gaan sturen. Hierdoor ben je in staat om elke dag het uiterste van jezelf te vragen, terwijl je van jouw positieve gedachten en positieve gedrag geniet.

Eigenlijk is het doel van deze training om jouw brein volledig te her-programmeren, waarna je alleen met de goede aspecten door gaat. Daardoor kan je meer successen behalen, kan je gelukkiger worden en kan je jouw gehele leven naar een hoger niveau tillen!

Voor wie is deze training geschikt?

Wil jij je gedrag gaan her-programmeren? Wil jij beperkende overtuigingen af gaan leren? Wil jij negatieve gedachten stopzetten? Wil jij positieve gedachten naar boven halen? Wil jij je gewoonten en gedrag gaan veranderen? Wil jij alle geheimen van je brein gaan ontdekken? Als je op één van deze vragen ‘ja’ geantwoord hebt, is deze training voor jou geschikt. Het bedrijf Prana richt zich op een relatief breed publiek; iedereen die met persoonlijke groei aan de slag wil gaan. Mede vanwege dat feit is deze training ook voor een breed publiek geschikt!

Hoe is de training opgebouwd?

Het mag duidelijk zijn dat ik vooralsnog te spreken ben over het bedrijf Prana en over deze training. Maar, net zoals bij alle andere trainingen draait het uiteindelijk maar om één ding: de inhoud en de opbouw van de training. Hoe zit dat bij deze training? Bij deze training is gekozen voor een opbouw met verschillende modules. In totaal telt de training 7 modules:

  • Module 1: Voor je start
  • Module 2: De kracht van onze gedachten en overtuigingen
  • Module 3: Breng je overtuigingen in kaart
  • Module 4: Hoe formuleer je best je nieuwe overtuigingen?
  • Module 5: Hoe programmeer je nieuwe overtuigingen
  • Module 6: Gedrag her-programmeren
  • Module 7: Gewoontepatronen veranderen

Wat kan ik over de opbouw van deze training zeggen? Nou, onder meer dat de training onwijs uitgebreid opgebouwd is. De training bevat onwijs veel informatie, handige oefeningen en nuttige tips. Dat is onder meer het geval bij module 3 ‘Breng je overtuigingen in kaart’. In deze module krijg je enige informatie voorgeschoteld, waarna je vervolgens bepaalde oefeningen uit moet gaan voeren. Aan de hand van deze oefeningen ben je in staat om al jouw overtuigingen in kaart te gaan brengen. Iets waar je voorheen wellicht nooit over na hebt gedacht of mee bezig bent geweest. In deze module zijn meerdere pdf bestanden te vinden waarmee je aan de slag kunt gaan.

Andere modules zijn ook op deze manier opgebouwd, maar sommige van deze modules bevatten ook nog een uitgebreide video. Al met al ben ik zeer te spreken over de opbouw én de inhoud van deze training. Iris Willems weet duidelijk waar zij het over heeft; dat is aan alles in deze training terug te zien.

Voordat je met deze training aan de slag kunt gaan, is het aan te raden om de training ‘Hoe haal je het maximale uit je brein?’ te volgen. Deze training is óók door Iris Willems/Prana ontwikkeld en sluit naadloos aan op deze training. In de eerste module ‘Voor je start’ wordt dan ook verwezen naar de training ‘Hoe haal je het maximale uit je brein?’. Over deze training vertel ik later in deze review graag nog iets meer.

Wat kost deze training?

Heb je interesse om jouw overtuigingen in kaart te gaan brengen? Wil jij graag met je brein kunnen communiceren? Wil jij graag slecht gedrag en slechte gewoonten af gaan leren? Dan is deze training voor jou op het lijf geschreven. Voordat je met deze training aan de slag kunt gaan, dien je een bedrag van 138 euro te betalen.

Nadat je dit bedrag betaald hebt, krijg je direct toegang tot een digitaal platform. Via dat platform kan je de training volgen; je kunt dit via de computer en via de laptop doen. Dankzij de Prana app is het ook mogelijk om deze training via jouw smartphone en/of tablet te volgen.

Krijg je nog bonussen meegeleverd?

Eerder in deze review haalde ik de training ‘Hoe haal je het maximale uit je brein?’ al aan. Als je je nú voor de training ‘Gedrag en gedachten her-programmeren’ aanmeldt, krijg je gratis toegang tot de training ‘Hoe haal je het maximale uit je brein?’. Deze training heeft een waarde van 138 euro en is dus behoorlijk waardevol te noemen. Als je met de training ‘Gedrag en gedachten her-programmeren’ succesvol wilt starten, is deze gratis meegeleverde training absoluut aan te raden. Een prima bonus van Prana dus!

Is deze training aan te raden?

Kan ik het volgen van deze training aanraden? Ja, absoluut. Ik had mij voor de training aangemeld omdat ik onwijs veel interesse in het menselijk brein heb. Al snel kwam ik er achter dat deze training mij ook in het dagelijkse leven zou gaan helpen. Na het volgen van de training kan ik concluderen dat ik onwijs veel aan deze training gehad heb. Ik heb slechte gewoonten afgeleerd, ik kan mijn brein sturen en ik ben daardoor eigenlijk veel succesvoller én gelukkiger. Wil jij dat ook behalen? Dan is deze training absoluut aan te raden!

Prana-flix platform

Deze training maakt onderdeel uit van het uitgebreide Prana-flix platform. Via dit platform zijn eigenlijk alle trainingen van Prana te volgen. Bij al deze trainingen staat de persoonlijke groei en de mentale welzijn centraal. Wil jij graag meer weten over dit Prana-flix platform? Ik heb hier recent een uitgebreide review over geschreven! .

Gedrag en gedachten herprogrammeren (Prana.be)
Gedrag en gedachten herprogrammeren (Prana.be)

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

24 mei 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *