Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie review

In een paar minuten ECHT tot een diepe ontspanning komen ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Heb je wel eens nagedacht over de werking van jouw hersenen? Of heb je wel eens geprobeerd om de gedachten in jouw brein te sturen? Het is absoluut mogelijk om deze gedachten te sturen. Althans; dat is wat ik heb geleerd van deze training. De training ‘je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie’ draait volledig om het brein en om het benutten van het brein.

Persoonlijk vind ik dit een onwijs interessant onderwerp. Ik kan voor mezelf niet helemaal plaatsen waar mijn interesse voor het brein vandaan komt, maar het is een feit dat deze interesse in grote getale aanwezig is. Ik ga daarom regelmatig via het internet op zoek naar relevante informatie. Op een dag stuitte ik op deze training; ik nam het verhaal van de training door en ik werd eigenlijk direct enthousiast. Dit deed mij besluiten om me aan te melden voor deze training.

In deze review laat ik je graag nader kennis maken met deze training. Uit eigen ervaring weet ik namelijk dat je onwijs veel aan deze training kunt hebben. Hoe dat komt? En hoe dat exact zit? Dat lees je in deze uitgebreide review. Mocht je aan jouw persoonlijke groei willen werken, is dit in ieder geval een training die interessant is. Ben je benieuwd geworden? Lees de review op je gemakje door en meld je, indien gewenst, direct aan voor deze training!


Wat is de ‘Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie’ training?

Wil je graag dat jouw hersenen eens tot rust komen? Het is mogelijk om je hersenactiviteit te gaan sturen; dat is althans wat bij deze training centraal staat. Je krijgt handige informatie voorgeschoteld én je krijgt handige oefeningen waarmee je in staat zou moeten zijn om je hersenactiviteit te gaan sturen.

Tijdens mijn werk, ik ben actief als DJ, heb ik met onwijs veel prikkels te maken. De harde muziek, de discolampen en de bewegingen van de mensen op de dansvloer zijn enkele van deze prikkels. Tegelijkertijd probeer ik zelf ook gezelligheid uit te stralen, mensen op te zwepen en maak ik soms een praatje met één van de gasten op het feest. Door al deze prikkels komen mijn hersenen op een feestavond eigenlijk nooit tot rust. Aangezien ik ook een dagje ouder begin te worden, dacht ik dat het wel handig zou zijn als mijn hersenen iets meer tot rust zouden komen. Hoe ik daar überhaupt bij kom? Ja, dat heeft weer met mijn bovengemiddelde interesse voor het menselijk brein te maken.

Aangezien ik zeer nieuwsgierig was naar het sturen van hersenactiviteiten, heb ik me aangemeld voor deze training. Alle relevante informatie over deze training is in deze uitgebreide review te vinden. Ik trap deze review graag af met een nadere blik op de ontwikkelaar van deze training.

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze waardevolle training.

Wie heeft deze training ontwikkeld?

Het menselijk brein is één van de meest lastig te doorgronden onderwerpen op de aardbol. Onderzoekers zijn al decennialang bezig met verschillende onderzoeken naar de werking van de hersenen en naar de mogelijke invloeden die je hierop uit kunt oefenen. Naar eigen zeggen heeft de ontwikkelaar van deze cursus daar veel verstand van. Ik was bijzonder benieuwd wie deze ontwikkelaar nou precies is, maar daar vond ik al snel een antwoord op.

Deze training is namelijk ontwikkeld door het Vlaamse bedrijf Prana. Dit bedrijf werd ruim 25 jaar geleden opgezet door Iris Willems. Zij had een studie Klinische Psychologie gevolgd en had daardoor veel interesse in onder meer het menselijk brein én in de persoonlijke groei van mensen. Deze twee onderwerpen heeft zij uiteindelijk gebundeld en op basis daarvan een unieke methode samen weten te stellen. Deze training is onderdeel van deze unieke methode en richt zich dus óók op het behalen van de persoonlijke groei van mensen.

Het bedrijf Prana is door de jaren heen behoorlijk gegroeid, maar deze training is door oprichter zelf ontwikkeld. Door alle kennis en ervaring is Iris Willems in mijn ogen de juiste vrouw om een dergelijke training te ontwikkelen. Over haar kennis kan ik geen enkel negatief woord spreken, evenals over de transparantie die ze met haar bedrijf uitstraalt. Prana is een ontzettend transparant en betrouwbaar bedrijf. Zo vond ik onder meer op de website een compleet overzicht van alle medewerkers, inclusief naam, foto en een korte toelichting. Kijk, dat straalt nog eens vertrouwen uit!

Wat is het doel van deze training?

Als ik naar mezelf kijk, heb ik me met name vanwege mijn interesse voor deze training aangemeld. Ik kwam er echter al snel achter dat het doel van deze training nét iets uitgebreider is dan alleen maar het overbrengen van kennis. Het doel van deze training wordt door het bedrijf Prana onwijs duidelijk uitgelegd: ‘Zowel fysiek als mentaal volledig leren ontspannen en dit zo automatiseren waardoor je dit in 2 minuten kan’.

Dit is in de basis hét hoofddoel van deze training. Met deze training zou je dus in staat moeten zijn om je hersenactiviteit te sturen, waardoor je in een diepe ontspanning terecht kunt komen. Dat is ongetwijfeld absoluut wenselijk in de hedendaagse, hectische maatschappij. Prana voegt overigens nog het volgende toe aan bovengenoemd doel: ‘Deze ontspanning kan zowel thuis als op het werk plaatsvinden’. Kijk, dat klinkt nóg een stuk interessanter! Het zou voor mij namelijk geweldig zijn als ik tijdens mijn feestavonden tot iets meer mentale rust zou kunnen komen.

Voor wie is deze training geschikt?

Het is intussen duidelijk waarom ik mij voor deze training aangemeld had: ik wilde meer te weten komen over de werking van het menselijk brein. Zoals ik hier boven al aangaf, bracht deze training echter een ander interessant punt met zich mee. Het zou voor mij namelijk zeer wenselijk zijn als mijn hersenen vaker en beter tot rust zouden kunnen komen

Deze training is geschikt voor een ieder die tot mentale rust wil komen. Prana is een bedrijf dat zich volledig richt op het verbeteren van de persoonlijke groei van mensen. Dat geldt op zowel het carrière vlak als op het sociale vlak

Wil jij van meer ontspanning in je leven genieten? Wil jij je hersenactiviteit kunnen sturen? En wil je binnen 2 minuten al tot een volledige fysieke en mentale rust kunnen komen? Dan is deze training in ieder geval voor jou op het lijf geschreven!

Hoe is de training opgebouwd?

Voordat ik met deze training aan de slag ging, was ik behoorlijk nieuwsgierig. Ik was onwijs benieuwd naar datgene wat ik nou precies ging leren en hóe ik dit ging leren. Ik was daarom ook uiterst nieuwsgierig naar de opbouw en inhoud van de training. Al snel kwam ik er achter dat de training behoorlijk uitgebreid opgebouwd is. In deze training zijn namelijk de volgende modules verwerkt:

  • Module 1: Voor je start
  • Module 2: Aan te leren methodes
  • Module 3: Methode van Jacobson
  • Module 4: Methode van Schultz + 3 vingertechniek
  • Module 5: Steeds sneller alfa & theta bereiken via de QRB methode
  • Module 6: De buikademhaling
  • Module 7: QRB met ogen open & combinaties
  • Module 8: Methodes om te dalen in hersenactiviteit- samenhang tussen methodes
  • Module 9: Je hersenactiviteit verhogen voor activatie en motivatie

Wat blijkt al direct uit bovenstaande lijst met daarin alle modules opgesomd? Onder meer dat de training onwijs veel inhoud heeft én dat de training op een interessante manier opgebouwd is. De training start namelijk bij de basis; je krijgt eerst wat basiskennis aangereikt en je moet eigenlijk bij voorkeur eerst de training ‘Hoe haal je het maximale uit je brein?’ gevolgd hebben. Vervolgens worden in de verschillende modules allerlei methodes aan je toegelicht. Aan de hand van deze methodes zou je jouw hersenactiviteit kunnen gaan sturen, waardoor je tot meer mentale ontspanning kunt komen

In mijn ogen heeft Prana absoluut goed werk afgeleverd met deze training. De training is niet alleen uitgebreid, maar bevat ook alle interessante methodes. Methodes waar ik in ieder geval in het dagelijkse leven absoluut iets aan heb gehad. Ook vind ik het prettig dat de methodes allemaal aan de hand van video’s uitgelegd worden. Persoonlijk ben ik fan van video’s, aangezien bewegend beeld véél meer zegt dan enkel tekst. De video’s zien er bovendien gelikt uit, zijn goed verstaanbaar en zijn behoorlijk lang. Bij bijvoorbeeld module 6 is de video bijna 13 minuten lang!

Wat kost deze training?

Wil je zelf deze training graag gaan volgen? Heeft deze review je zeer nieuwsgierig weten te maken? Dan heb ik goed nieuws voor je; je kunt namelijk tijdelijk van een kortingsactie profiteren. Voor deze training betaal je tijdelijk een bedrag van 138 euro.

Voordeel van deze training is dat je de training via een digitaal platform kunt volgen. Je kunt hiervoor de Prana app op je telefoon/tablet installeren, maar je kunt ook via je laptop/computer op dit digitale platform inloggen.

Krijg je bonussen meegeleverd?

Heb je het bedrag van 138 euro betaald? Dan krijg je direct toegang tot de digitale omgeving. Bij de eerste module wordt vervolgens aangegeven dat je de thematraining ‘Hoe haal je het maximale uit je brein?’ het beste eerst kunt gaan volgen. Gelukkig is dat nou precies de bonus die je gratis meegeleverd krijgt vanuit Prana. Je krijgt gratis toegang tot deze thematraining, waardoor je je perfect op de training ‘je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie’ voor kunt bereiden. Ik ben over deze bonus in ieder geval zeer te spreken!

Is deze training aan te raden?

Kan ik deze training aanraden aan een ieder die hier interesse in heeft? Ja, absoluut. Ik ben zeer te spreken over het onderwerp van de training, over de opbouw van de training en over de inhoud van de training. In mijn ogen klopt het totale plaatje, waardoor deze training voor een zeer breed publiek geschikt is. Wil je graag aan jouw persoonlijke groei werken? Wil je graag je hersenactiviteit kunnen sturen? En wil je tot meer mentale rust komen? Dan is deze training voor jou op het lijf geschreven!

Prana-flix platform

Deze training is één van de vele trainingen die door Prana aangeboden worden. Via het digitale platform van dit Vlaamse bedrijf kan je veel meer trainingen volgen, tests uitvoeren en aan je persoonlijke groei werken. Wil je meer over het Prana-flix platform weten? Ik schreef daar recent een uitgebreide review over.

Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie
Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

24 mei 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *