Sneller Je Doelen Bereiken Review

Kun je met dit 4-stappenplan sneller je doelen bereiken ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

De gehele maatschappij is continue in ontwikkeling. Nieuwe technologieën volgen elkaar in hoog tempo op, we eisen steeds meer van onszelf en de werkdruk komt steeds hoger te liggen. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat meer en meer mensen last van stress krijgen. Deze stress kan onder meer komen doordat je ambitieus bent en uiteindelijk het gestelde doel niet binnen de gestelde deadline lijkt te halen. Wat ga je op dat moment doen? Juist, harder en harder werken.

Enige tijd geleden had ik ook een doel voor mezelf vastgesteld. Dit doel kende meerdere facetten en was puur gericht op mijn werk als DJ. Ik wilde op een bepaald aantal feesten/partijen draaien, maar op die feesten wilde ik ook nog het een en ander behalen. Al snel merkte ik dat ik uitstelgedrag ging vertonen. Het doel hoefde nu nog niet in te gaan, maar pas over een paar maanden. Dit uitstelgedrag was ik in de basis niet van mezelf gewend, waardoor het me vies tegenviel. Wat ik op dat moment ben gaan doen? Ik ben via het internet op zoek gegaan naar tips en handvatten om mijn doelen wél te gaan behalen.

Tijdens deze zoektocht stuitte ik op het de training ‘Sneller je doelen bereiken’. De titel van deze training sprak mij uiteraard direct aan, zeker toen ik ook de ondertitel zag staan. Onder de naam van deze training staat namelijk ‘Pak uitstelgedrag aan’. Ha, dat is precies waar ik last van had. Eigenlijk twijfelde ik geen moment en meldde ik me direct aan voor deze training. In deze uitgebreide ‘Sneller je doelen bereiken’ review wil ik graag al mijn bevindingen met jou delen.

Ik zoom nader in op de schrijver, op het doel van de training, op de inhoud van de training, op de kosten van de training en op eventuele meegeleverde bonussen. Aan het einde van deze review vel ik uiteindelijk een eindoordeel over deze interessante training. Ben je benieuwd geworden? Ga er even goed voor zitten en lees deze review op je gemakje door!


Wat is de training ‘Sneller je doelen bereiken’?

Met deze training ga je nieuwe inzichten voor je eigen doel verwerven. Je krijgt nieuwe dingen te leren over weerstanden en je leert te communiceren met je brein. Je kunt jezelf min of meer gaan her-programmeren met deze training.

In de huidige maatschappij lijkt het ‘normaal’ bevonden te worden om ambitieus te zijn. Als je niet ambitieus bent, krijg je vaak scheve gezichten. Is dat terecht? Nee, in mijn ogen niet. In mijn ogen is het vooral belangrijk dat je gelukkig bent in het leven. Geluk en ambitie gaan niet altijd hand in hand met elkaar, waardoor je soms de ambitie beter kunt laten vallen. Tijdens mijn werk als DJ ben ik echt onwijs gelukkig.

Ik vind het heerlijk om de leukste plaatjes te draaien en om er echt een knalfeest van te maken. Als ik mensen op de dansvloer zie genieten, is mijn avond eigenlijk geslaagd. Ondanks dat ik zo blij met mijn werk ben, is het in mijn nooit ogen ‘helemaal perfect’. Mede daarom had ik doelen voor mezelf gesteld, waarbij ik dus uitstelgedrag ging vertonen. Ik was uiterst benieuwd of deze training mij op weg kon helpen om deze doelen alsnog te gaan behalen.

In mijn ogen kan het stellen van doelen op zich namelijk geen kwaad. Het is echter van belang dat deze doelen niet de overhand in jouw leven krijgen. Je moet ook van andere dingen kunnen genieten én je moet gelukkig in het leven blijven. Als je dat niet voor elkaar krijgt, is het verstandig om je doelen aan te passen. Het is echter ook mogelijk om je voor deze training aan te melden; gaat deze training jou helpen? Het antwoord op die vraag lees je in het restant van deze uitgebreide review!

Bekijk in onderstaande video de inhoud van deze complete training.

Wie heeft deze training ontwikkeld?

Eigenlijk bij alle online cursussen, trainingen en e-books vind ik het onwijs belangrijk om naar de schrijver te kijken. Ik ben namelijk benieuwd wie een training ontwikkeld heeft, waarom dat gedaan is en wat de achtergrond van de schrijver is. Bij sommige trainingen is dat een ware zoektocht, maar dat is niet het geval bij deze training ‘Sneller je doelen bereiken’.

Deze training is namelijk door het Vlaamse bedrijf Prana ontwikkeld. Of beter gezegd: door de oprichter van dit bedrijf, Iris Willems. Zij heeft jarenlang een studie Klinisch Psychologie gevolgd. Tijdens deze studie kwam haar interesse naar persoonlijke groei en de werking van het brein opzetten. Uiteindelijk besloot Iris Willems om haar eigen methodiek te gaan ontwikkelen. Die zelfontwikkelde methodiek, Selfcoaching genaamd, vormt momenteel de levensader van het bedrijf Prana én van deze training. Iris Willems omschrijft dit zelf zeer fraai: met deze methode is diepgaande en blijvende verandering mogelijk.

Op de website van Prana valt bijzonder veel informatie te vinden. Je kunt bijvoorbeeld informatie over het doel van het bedrijf vinden, maar ook over de trainingen die het bedrijf aanbiedt. Dit is namelijk niet de enige training die door het bedrijf ontwikkeld is. Daarnaast valt er op de website ook meer te lezen over het team van Prana en over Iris Willems zelf. Alle medewerkers staan met naam en afbeelding getoond, terwijl de medewerkers zichzelf ook nog eens in het kort voorstellen. Kijk, dat straalt transparantie en een betrouwbaar gevoel op. Daar hou ik van! Mijn bevindingen zijn vooralsnog dus uiterst positief. Het bedrijf Prana ziet er veelbelovend uit, het bedrijf is transparant en ook het verhaal van Iris Willems spreekt mij persoonlijk erg aan.

Wat is het doel van deze training?

Het doel van deze training is eigenlijk tweeledig, maar beide doelen gaan wel hand in hand met elkaar. Het eerste gestelde doel is het bereiken van je doelen. Bij voorkeur moet dit ook nog eens snel gebeuren, zodat je ook op korte termijn weer verder kunt gaan met het volgende gestelde doel. Het tweede doel heeft betrekking op het aanpakken van uitstelgedrag. Door uitstelgedrag af te leren, kan je sneller je doelen gaan behalen. Maar, het afleren van het uitstelgedrag brengt nog veel meer voordelen met zich mee.

Deze twee genoemde doelen gaan dus prima hand in hand met elkaar. Iris Willems stelt echter dat de training nóg een doel kent: leren communiceren met je brein om jezelf te her-programmeren. Kijk, dat klinkt ook interessant!

Voor wie is deze training geschikt?

Na een korte zoektocht via de website van Prana kwam ik al snel meer te weten over dit bedrijf. Het bedrijf richt zich op zowel individuelen als op complete bedrijven, waarbij de focus altijd ligt op persoonlijke groei. Daarmee wordt eigenlijk direct aangetoond voor wie deze training geschikt is: eigenlijk voor nagenoeg iedereen. Als je aan jouw persoonlijke groei wilt werken en als je jouw doelen sneller wil gaan bereiken, is deze training voor jou op het lijf geschreven!

Hoe is de training opgebouwd?

Nu je meer achtergrondinformatie over deze training hebt gelezen, is het tijd om nader te kijken naar de opbouw van de training. Al vanaf het eerste moment viel mij op dat deze training behoorlijk uitgebreid is. De training bestaat namelijk uit vijf verschillende modules, waarbij elke module onwijs veel informatie bevat.

De modules in deze training zijn als volgt:

  • Module 1: Voor je start
  • Module 2: Voorwaarden voor succes
  • Module 3: Breng je doelen in kaart
  • Module 4: Het 4-stappenplan
  • Module 5: Overtuigingen die weerstand en uitstelgedrag veroorzaken

Per module vind je, zoals gezegd, behoorlijk veel informatie terug. Als je bijvoorbeeld bij module 3 aanbeland bent, krijg je een kort voorwoord voorgeschoteld. Vervolgens dien je naar een video van bijna 10 minuten te kijken. Deze video is op een professionele manier in elkaar gezet en is zeer prettig om naar te kijken. Nadat je deze video gekeken hebt, kan je met een bepaalde oefening aan de slag gaan. Heb je dat gedaan? Dan volgt er nóg een video van ruim 10 minuten, waarna je eveneens met een bepaalde oefening aan de slag kunt gaan. Deze module wordt vervolgens afgesloten met twee audiobestanden van in totaal 33 minuten; met deze audiobestanden kan je de oefeningen perfect volgen.

Al met al ben ik zeer te spreken over de opbouw én inhoud van deze training. Alle modules zijn namelijk net zo uitgebreid als module 3 die ik hierboven nader toegelicht heb. Voordat je met deze training kunt gaan starten, is het aan te raden om de training ‘Hoe haal je het maximale uit je brein?’ te volgen. Deze training is ook door Prana ontwikkeld en sluit dus perfect aan op deze training. Over deze training vertel ik je graag later in deze review nog iets meer!

Wat kost deze training?

Wil jij graag sneller je gestelde doelen gaan behalen? Wil jij afscheid gaan nemen van je uitstelgedrag? En wil jij je hersenactiviteit kunnen sturen? In al die gevallen is deze training zeer interessant te noemen. Dat wordt verder versterkt door het prijskaartje; je dient namelijk een bedrag van 138 euro te betalen. Voor dat bedrag krijg je toegang tot deze training, waarbij je de Prana app op je telefoon en/of tablet kunt installeren. Het is daardoor ook mogelijk om deze training via één van deze devices te bekijken. Uiteraard kan je deze training ook via je laptop of pc volgen.

Krijg je bonussen meegeleverd?

Eerder in deze review gaf ik aan dat Prana adviseert om eerst de training ‘Hoe haal je het maximale uit je brein?’ te volgen. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Als je je nu voor deze training aanmeldt, krijg je volledig gratis toegang tot deze training. Normaliter heeft deze training een prijskaartje van 138 euro, waardoor je een behoorlijke som met geld kunt besparen. Dat maakt het volgen van deze training nóg interessanter, niet waar?

Is deze training aan te raden?

Zo, ik ben alweer aan het einde van deze review uitgekomen. Wat zijn vooralsnog jouw bevindingen van deze training? Ik kan je in ieder geval één ding verklappen; deze training is absoluut aan te raden. Als jij sneller je gestelde doelen wilt bereiken, kan je eigenlijk niet zonder deze training. De training is door een professional ontwikkeld, de training bevat onwijs veel informatie en de training is ook nog eens betaalbaar. Onder aan de streep heeft deze training alles waar veel professionals, teams, afdelingen en individuen naar op zoek zijn!

Prana-flix platform

Eerder in deze review gaf ik aan dat deze training door het bedrijf Prana ontwikkeld is. Dit bedrijf heeft nog veel meer trainingen ontwikkeld, waarbij alle trainingen via het Prana-flix platform te volgen zijn. Wil je meer over dit interessante platform lezen? Ik schreef hier recent een uitgebreide review over!

Sneller je doelen bereiken
Sneller je doelen bereiken

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

24 mei 2020
4
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *