Unstoppable Mindset Review

Is deze mindset cursus "lifechanging" ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 23 minuten

Als je actief op Facebook bent en geïnteresseerd in online business bent, heb je wellicht de advertenties van Jia Ruan wel eens voorbij zien komen. Jia Ruan is een jonge ondernemer die zijn sporen in de afgelopen jaren absoluut heeft verdiend. De kennis en ervaring die hij opgedaan heeft, wil hij nu graag met een groot publiek delen. Dit doet hij in de vorm van de Unstoppable Mindset cursus. In deze review zoom ik graag nader in op deze cursus.

Ik bespreek onder meer de inhoud van de cursus, ik bespreek wie Jia Ruan is en ik geef de belangrijkste voordelen van deze cursus aan. Uiteindelijk vel ik een eindoordeel over deze cursus; is het de aanschaf waard of niet? Waarom ik deze review geschreven heb en waarom ik geïnteresseerd in de Unstoppable Mindset cursus ben? Dat vertel ik je graag hieronder.

Zoals je op mijn website kunt lezen, ben ik een professionele DJ. Zoals je wellicht al had verwacht, betekent dit dat ik vaak ’s avonds en ’s nachts werk. Wat doe ik met de tijd overdag? Juist, enige tijd geleden besloot ik om de tijd overdag ook nuttig te gaan besteden.

Aangezien ik al jarenlang bewondering voor succesvolle digitale ondernemers heb, wilde ik graag daar meer over te weten komen. Ik heb daarom meerdere cursussen gevolgd en ben ook relatief succesvol geworden met mijn online business.

Die business draai ik nu naast mijn carrière als DJ; dat is namelijk alsnog wat ik het leukste vind om te doen. Desalniettemin ben ik dus onwijs geïnteresseerd in de digitale business. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat mijn interesse door de Unstoppable Mindset cursus getrokken werd. Ik besloot daarom om deze cursus aan te schaffen en me nader te verdiepen in het boek en het audioprogramma.

Waarom heeft Jia Ruan deze cursus ontwikkeld? Wat heeft elke digitale ondernemer aan deze cursus? En is de cursus aan te raden of niet? Dat zijn eigenlijk de vragen die ik mijzelf stelde. Nadat ik de cursus gevolgd heb, ben ik behoorlijk enthousiast. Dat kan ik alvast verklappen, maar hoe deze cursus verder qua inhoud en dergelijke is, lees je uitgebreid in deze Unstoppable Mindset review.

Wat is de Unstoppable Mindset cursus?

Volgens Ria Juan draait (digitaal) ondernemen om het hebben van de juiste mindset. Met deze cursus probeert hij dan ook om jou de juiste mindset bij te brengen. Dit doet hij aan de hand van enkele modules, verhalen uit de praktijk en handige tips.

Jia Ruan heeft in de afgelopen jaren zijn eigen bedrijf opgericht en uit weten te breiden; Unstoppable Lifestyle. Dit bedrijf heeft niet alleen deze cursus ontwikkeld, maar heeft nog veel meer vingers in de pap. Zo hebben zij enige tijd geleden ook de Bol Masterclass training en de Agency Masterclass training ontwikkeld en uitgebracht.

Deze twee trainingen werden door het grote publiek bijzonder goed ontvangen, waardoor het bedrijf Unstoppable Lifestyle weer verder kon groeien. De Unstoppable Mindset cursus is daar weer het gevolg van.

De online business is in de afgelopen jaren groter en groter geworden. Steeds meer ambitieuze ondernemers zijn getriggerd door het grote geld en gaan daardoor hun pijlen op de digitale wereld richten. Maar, kan je succesvol zijn met alleen een goed idee?

Of is het van belang dat je elke dag het uiterste van jezelf vraagt? Is succes direct te koppelen aan je eigen inzet en je eigen uithoudingsvermogen? Op die vragen is het antwoord volgens Jia Ruan een duidelijke ‘ja’. Op basis daarvan heeft hij deze cursus ontwikkeld; volgens Jia Ruan valt of staat succes namelijk met de juiste mindset.

In onderstaande video kun je de inhoud bekijken van deze complete cursus.

Wie heeft deze cursus ontwikkeld?

Het mag duidelijk zijn dat deze cursus ontwikkeld is door Unstoppable Lifestyle. Dit bedrijf heeft in het recente verleden meerdere cursussen en digitale trainingen ontwikkeld. Onder meer de trainingen Agency Masterclass en Bol Masterclass zijn door dit bedrijf ontwikkeld.

In die trainingen lag de focus op het verkopen van producten via onder meer Bol.com. Maar, in die trainingen was ook al een belangrijk deel weggelegd voor het creëren van de juiste mindset. In de Unstoppable Mindset cursus wordt die informatie verder uitgebreid.

Het bedrijf Unstoppable Lifestyle is ontwikkeld door Jia Ruan. De kans is onwijs groot dat je hem wel eens voorbij hebt zien komen op Facebook. Jia Ruan staat namelijk graag op de voorgrond en pretendeert dat hij een koning is op het gebied van online ondernemen. Is dat ook het geval?

Nou, dat is wellicht iets te veel van het goede, maar Jia Ruan heeft zeker recht van spreken. Hij heeft namelijk een flinke online business op weten te bouwen. Naar eigen zeggen heeft hij dat voornamelijk voor elkaar gekregen door de juiste mindset te tonen. Elke dag weer het onderste uit de kan halen en het meeste van jezelf eisen; dat is volgens Jia Ruan de manier om rijk te worden.

Binnen zijn bedrijf is intussen ook een belangrijke rol weggelegd voor Mitchel Weijerman. Er gaan zelfs verhalen rond dat hij mede-eigenaar van Unstoppable Lifestyle is. In hoeverre dat waar is, durf ik niet met zekerheid te zeggen. Wel durf ik te zeggen dat ook Mitchel een belangrijke rol heeft gehad in het ontwikkelen van deze Unstoppable Lifestyle.

Mijn mening over Jia Ruan en zijn bedrijf is over het algemeen positief. Wel deel ik een bepaalde mening met veel andere mensen; Jia Ruan komt nogal irritant over. Met zijn Facebook advertenties en zijn grote beloftes op het internet, is het net alsof hij de gehele digitale business bedacht heeft. In mijn ogen zou het Jia Ruan sieren om iets ingetogener te zijn.

Aan de andere kant is dit wel de manier waarop hij met zijn bedrijf Unstoppable Lifestyle werkt. Dat bedrijf wil op de voorgrond staan wil graag uitstralen hoe goed ze zijn en welke resultaten ze zoal behalen. Wel moet ik zeggen dat het prettig vind dat Jia Ruan en zijn collega’s open en transparant zijn. Het bedrijf doet absoluut niet geheimzinnig en is ook zeker te vertrouwen.

Ik kan met 100% zekerheid stellen dat Unstoppable Lifestyle een betrouwbaar en professioneel bedrijf is. Hebben ze met de Unstoppable Mindset cursus wederom een goede cursus weten te ontwikkelen? Het antwoord op die vraag lees je in het restant van deze Unstoppable Mindset review.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Deze cursus is eigenlijk voor een relatief breed publiek geschikt. Als je interesse in digitaal ondernemen hebt, is deze cursus bijvoorbeeld voor jou op het lijf geschreven. Over de digitale business bestaan wel eens vooroordelen. Zo hoor je sommige mensen roepen dat het makkelijk is om slapend rijk te worden met een digitale business. Is dat het geval?

Nee, elke ondernemer moet óók in de digitale wereld hard werken. Daar is deze gehele cursus dan ook volledig op gericht. Als jij met een digitale business wilt beginnen, of al reeds mee actief bent, is deze cursus voor jou op het lijf geschreven.

Daarnaast is het ook zo dat de cursus geschikt is voor iedereen die aan zijn/haar mindset wil werken. Heb je het idee dat je niet elke dag alles uit jezelf haalt? Twijfel je wel eens over je eigen motivatie en inzet? Dan is het mogelijk ook interessant om deze cursus eens te gaan volgen.

Al met al is deze cursus dus nog voor een relatief breed publiek geschikt. Als je aan jouw mindset wilt werken, is dit wellicht zelfs de beste cursus. Of dat echt het geval is, lees je in het restant van deze cursus. Ik wil je graag namelijk onwijs veel over onder meer de inhoud van deze cursus vertellen.

Wat is het doel van deze cursus?

Voordat ik me tot de inhoud van deze cursus richt, wil ik eerst bespreken wat het doel van de cursus is. Waarom hebben Jia Ruan en zijn collega’s deze cursus ontwikkeld? Was dit uit eigen belang om nog meer geld te verdienen? Of is het echt gedaan om andere mensen te helpen?

In mijn ogen heeft het team van Unstoppable Lifestyle deze cursus opgericht om andere mensen te helpen. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat je zonder de juiste mindset niet succesvol kunt worden.

Het doel van deze cursus is dan ook om andere mensen aan te zetten om succesvol te worden en te blijven. Iets wat je daar absoluut voor nodig hebt, is de juiste mindset. Het doel van deze cursus is dan ook om die mindset over te brengen op alle deelnemers van de cursus.

Daarbij is het wel belangrijk om te beseffen dat alleen deze cursus jou geen succes op gaat leveren. Onder aan de streep draait het namelijk te allen tijde om je eigen mindset. Ben je actief bezig met deze cursus? Volg je alle groepscoaching sessies?

Voer je alle taken strikt uit? En let je simpelweg onwijs goed op bij het volgen van de verschillende lessen? Dan is de kans op succes groter. Deze cursus heeft dan ook alleen nut als je onwijs gemotiveerd bent en bereid bent om in jezelf te investeren. Als dat het geval is, kan je prachtige doelen gaan behalen met dank aan deze Unstoppable Mindset cursus.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

Nu je meer duidelijk over het doel van deze cursus hebt, is het tijd om naar de inhoud te gaan kijken. Hoe is deze cursus opgebouwd? Nou, de cursus bevat in totaal 33 lessen. Deze 33 lessen zijn verdeeld over 4 weken; per week volg je dus gemiddeld 8 lessen. Voor de volledigheid heb ik hieronder de verschillende modules nader toegelicht.

Week 1; Unleash Yourself. In de eerste week krijg je veel informatie over je persoonlijkheid en de zogeheten blueprint. Dat is wellicht de belangrijkste term binnen deze week. In deze week draait het uiteindelijk om het ontketenen van de beste van jezelf.

Je moet de leeuw in jezelf los laten en je moet een route voor jezelf uit gaan stippelen. In deze week legt Jia Ruan je precies uit hoe je een dergelijke route moet maken en wat de basis voor succes, geld en levenskwaliteit is.

Week 2; Oude identiteit. In deze week krijg je te maken met een ietwat confronterende situatie. Je gaat jezelf namelijk een spiegel voor houden en zeer kritisch naar jezelf kijken. Aan de hand van de informatie van Jia Ruan krijg je exact inzichtelijk waar het de afgelopen tijd aan geschort heeft.

deze week wordt door meerdere cursisten als de lastigste week omschreven. Het kan namelijk ietwat confronterend en vervelend zijn om zo kritisch over jezelf te moeten zijn. Dit is volgens Jia Ruan echter nodig om afscheid te nemen van je oude identiteit.

Alleen op die manier kan je namelijk gaan wennen aan je nieuwe carrière als digitale ondernemer. Je neemt niet alleen afscheid van je oude identiteit, maar ook van de gedachte dat je bijvoorbeeld van 9 tot 5 moet werken. Als je écht succesvol wilt zijn, is het namelijk noodzakelijk om langer en harder te werken.

Week 3; Nieuwe identiteit. In de vorige week heb je afscheid genomen van je oude identiteit. Dat betekent dat je vanaf de derde week aan je nieuwe identiteit kunt gaan werken. Jia Ruan leert je hoe je jouw zelfbeeld aan kunt passen en hoe je het onderste uit de kan kunt gaan halen.

Als je echt succesvol door het leven wilt gaan, moet je hier namelijk elke dag keihard aan trekken. Met een simpele truc leert Jia Ruan hoe je dat voor elkaar kunt krijgen. In mijn ogen is de inhoud van deze derde week één van de belangrijkste levenslessen die je maar kunt leren.

Week 4; Jouw ultieme leven. In de laatste week staat uiteindelijk alles in het teken van jouw ultieme leven. In deze week gaat Jia Ruan enkele belangrijke vragen beantwoorden en je van verdere informatie voorzien.

Op basis van deze lessen kan je in de (nabije) toekomst hard aan de slag gaan met het opbouwen en uitbreiden van jouw eigen onderneming. Deze week staat met name in het teken van diepgaande vragen en de uitgebreide antwoorden die je daarop kunt geven.

Dit stelt jou uiteindelijk in de positie om écht goed na te gaan denken over het leven en over het succes dat je in het leven kunt én wilt gaan behalen.

Wellicht had je het al gemerkt, maar ik ben onwijs positief over de inhoud van deze cursus. De cursus is logisch opgebouwd, terwijl de informatie ook daadwerkelijk een absolute meerwaarde biedt. In mijn ogen is deze cursus een stuk minder schreeuwerig dan de andere cursussen van dit bedrijf en van Jia Ruan.

Het draait hierbij allemaal om mindset en ik denk dat daar ook de kracht van het bedrijf Unstoppable Lifestyle te vinden is. Wat betreft de inhoud en de opbouw heb ik dan ook weinig aan te merken op de Unstoppable Mindset cursus.

Wat vinden andere volgers van deze cursus?

Op het moment van schrijven is deze cursus nog niet heel lang uit. Desalniettemin zijn er op het internet meerdere beoordelingen over de cursus te vinden. Enkele volgers zijn mij namelijk voorgegaan en hebben de cursus in een eerder stadium gevolgd.

Zitten zij met hun mening op één golflengte met mijn mening? Ja, eigenlijk wel. De meeste volgers zijn namelijk onwijs positief over de cursus. Veel volgers zeggen dat deze cursus hun leven écht veranderd heeft. Zij zijn behoorlijk te spreken over de inhoud van de cursus en over de levenslessen die je uit deze cursus kunt halen.

Ook geven veel gebruikers aan dat het doel van deze cursus anders is dan de andere cursussen van Unstoppable Lifestyle. In deze cursus draait het meer om het hoe en waarom in plaats van om het bereiken van specifieke resultaten. Dat laatste is namelijk het geval bij bijvoorbeeld de Bol Masterclass en de Agency Masterclass.

Onder aan de streep kan ik concluderen dat nagenoeg alle volgers tevreden zijn met de cursus. Zij hebben waar voor hun geld gehad en zijn behoorlijk te spreken over de inhoud en het doel van de cursus. Voor mij is dat een prettige bevestiging, aangezien ik zelf ook te spreken ben over de cursus. Daarover lees je later nog meer in deze review.

Wat krijg je als je je aanmeldt voor deze cursus?

Heb je mogelijke interesse in deze cursus? Dan ben je ongetwijfeld ook wel benieuwd of je nog bepaalde bonussen meegeleverd krijgt. Nou, ik heb goed nieuws voor je. Die krijg je zeker meegeleverd.

Je krijgt allereerst de uitgebreide cursus met daarin de 33 lessen voorgeschoteld. Deze lessen bevatten meer dan 20 uur aan video en geven je dus onwijs veel informatie. Daarnaast krijg je de volgende bonussen gratis meegeleverd:

  • Wekelijkse groepscoaching; volgens Jia Ruan is het belangrijk om af en toe hulp te bieden. Mede daarom heeft hij wekelijkse groepscoaching calls in het leven geroepen, zodat jij wekelijks persoonlijke hulp krijgt. Deze hulp stelt jou uiteindelijk in staat om jezelf te ontwikkelen.

  • Toegang tot exclusieve Facebook groep; daarnaast krijg je ook levenslange toegang tot dé Facebook groep van Nederland. Dat is althans de mening van Jia Ruan zelf. In de Unstoppable Lions Facebook groep kan jij 24/7 je vragen stellen en samen met andere enthousiaste en ambitieuze ondernemers de stappen omhoog zetten.

  • Reprogram Yourself Audio Bundle; binnen deze cursus hoort ook nog dit audioprogramma. Dit programma is opgenomen om jou van een positieve ‘reset’ te voor zien. Door dagelijks 15 minuten naar dit audioprogramma te luisteren, kan je jouw mindset op een positieve manier her programmeren.

  • Daily Succes program: binnen de cursus is ook een belangrijke rol weggelegd voor dit Daily Succes program. Met dit programma word je dagelijks intensief begeleid en krijg je dagelijks waardevolle tips en interessante challenges.

  • Money Mastery Program; tot slot hoort deze bonus ook nog bij de Unstoppable Mindset cursus. Met dit programma leer jij je financiën te managen en weet je dus te allen tijde geldproblemen te voorkomen.

Het mag duidelijk zijn; bij de Unstoppable Mindset cursus krijg je behoorlijk wat bonussen standaard meegeleverd. In mijn ogen zijn sommige bonussen waardevol (Money Mastery Program) en sommige bonussen eigenlijk nietszeggend (Toegang tot de Facebook groep).

Wat kost deze cursus?

Ik kom alweer langzaamaan bij het einde van deze review. Zoals je hebt kunnen lezen, zijn de meningen over de cursus behoorlijk positief. Maar, wat moet je nou voor deze cursus betalen? Nou, ik heb goed nieuws voor je.

Je kunt namelijk tijdelijk van een onwijze korting profiteren. Normaal betaal je een bedrag van 997 euro, maar dat is tijdelijk teruggebracht tot slechts 497 euro. Je kunt dit bedrag in één keer betalen, maar je kunt het ook in twee termijnen van 297 euro betalen. Een snelle rekensom leert dat het betalen in één keer uiteraard vele malen goedkoper is.

Als je de cursus besteld hebt, heb je vervolgens nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kan je contact opnemen met de klantenservice en aangeven dat je toch van de koop af wilt zien. In dat geval krijg je het totaalbedrag terug.

Kan ik deze cursus aanraden?

Zoals altijd sluit ik een review af met een eindoordeel. Kan ik deze cursus aanraden of niet? Nou, ik kan je verklappen dat ik deze cursus absoluut aan kan raden. De cursus gaat echt op de juiste dingen in en is op een onwijs prettige manier opgebouwd. Na het volgen van de cursus had ik echt het gevoel dat deze cursus mij verder geholpen heeft.

Niet zo zeer in tastbare resultaten, maar met name op het gebied van mijn gedachtegang en mijn motivatie. Ik ben dankzij deze cursus dus nóg gemotiveerder geraakt om mijn online business verder uit te breiden. Wil jij dat ook graag? Dan is het aan te raden om je direct aan te melden, aangezien je daardoor ook nog profiteert van de flinke korting!

Unstoppable Mindset
Unstoppable Mindset

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

08 apr 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *