De sleutels van Geluk en Succes E-book Review

Krijg je dankzij dit e-book echt inzicht in je passie en kun je hiermee je doelen bereiken ja of nee?

Gemiddelde leestijd: 23 minuten

Hoe sta jij in het leven? Ben jij op dit moment gelukkig en succesvol? Of zijn er dromen die voor jou nog niet uitgekomen zijn? In deze review ga ik het met je hebben over het E-book de Sleutels van Geluk en Succes.  Een E-book dat je helpt om meer uit je leven te halen, succesvoller te worden in het leven en vooral hoe jij voor jezelf een gelukkig leven kunt hebben.

Na het lezen van dit E-book was ik zelf zeer enthousiast om nieuwe doelen te stellen in het leven en zo nog meer te maken van mijn leven. Dit boek heeft mij kracht gegeven om nog verder te kijken dan ik al keek en nog meer successen te behalen op zowel privé gebied als zakelijk.

In deze review vertel ik je mijn bevindingen over het e-book, vertel ik je of het e-book de moeite waard is en of ik het e-book aan je kan aanraden of niet. In deze uitgebreide review heb ik het uitgebreid met je over het e-book vind je ideale baan Lees daarom zeker verder.


Wat is het E-book de Sleutels van Geluk en Succes?

Het E-book de Sleutels van geluk en succes is een E-book dat je helpt verder te komen in het leven. Volgens het boek zijn er een aantal dingen die vrijwel iedereen wil en waarvan maar een klein percentage van die mensen ook daadwerkelijk krijgt wat hij of zij wil.

Het boek de Sleutels van Geluk en Succes helpt jou om wel je doelen te behalen en te bereiken wat je echt graag wilt in het leven.

Zo helpt het boek je met het stellen van de juiste doelen, zorgt het boek ervoor dat jij een andere visie krijgt op het behalen van succes zodat het voor jou makkelijker wordt om daadwerkelijk naar je doelen toe te werken. Met dit boek is het mogelijk om haalbare doelen te leren stellen  die je ook daadwerkelijk resultaten gaat leveren .

Als jij dromen hebt die nog niet zijn uitgekomen of doelen hebt die nog niet behaald zijn, raad ik je zeker aan om dit boek te lezen.

Bekijk in onderstaande video de inhoud van dit werkboek.

Wie heeft dit e-book ontwikkeld?

Het e-book de Sleutels van Geluk en Succes is geschreven door Frank de Moei. Hij is een personal coach en heeft veel ervaring op het gebied van mensen helpen met bepaalde onderdelen van het leven.

Ook is Frank de Moei de auteur van meerdere e-books en cursussen die jou helpt je leven verbeteren.

Een aantal andere cursussen en E-books van Frank de Moei zijn:

Zoals je kunt zien zijn al deze onderwerpen erop gericht om jou te helpen een beter leven te creëren voor jezelf.

Zo ook het e-book de Sleutels van Geluk en Succes. Frank de Moei heeft ruime ervaring met het helpen en begeleiden van mensen om hun leven te verbeteren.

Hij heeft daar namelijk meerdere opleidingen en cursussen voor gevolgd zoals:

  • Positieve psychologie
  • Life coach

Alleen al met deze twee opleidingen heeft Frank de Moei alle kennis in huis om jou te helpen je leven te verbeteren.

Voor wie is dit e-book geschikt?

Dit e-book is vooral geschikt voor jou als jij op zoek bent naar een manier om succesvol te worden in het leven. Iedereen heeft een eigen idee van wat succes precies is en daarom is het belangrijk om erachter te komen wat voor jou succes betekent en hoe jij zo snel mogelijk jouw definitie van succes kunt behalen.

Dit boek helpt jou inzicht te geven in wat jij moet doen om dat succes te behalen.

Wat is het doel van dit e-book?

In het voorwoord van het E-book spreekt Frank de Moei over een aantal dingen die eigenlijk alle mensen willen. De meeste mensen willen namelijk voldoende inkomsten, geen zorgen hebben om geld, vrijheid en succes ervaren of zich belangrijk voelen op het werk.

Het doel van dit E-book is om je inzicht te geven in hoe jij je doelen en dromen kunt behalen.

Door te werken aan je doelen, is het voor jou mogelijk om alles te bereiken dat je wilt. Uiteindelijk heeft het allemaal met een mindset te maken en zorgt het doelen stellen er vooral voor dat jij een positief gevoel krijgt.

Met dit e-book krijg je inzicht in wat je nu eigenlijk precies wilt en hoe je dat kunt  bereiken.

Hoe is dit e-book opgebouwd?

Het e-book is ingedeeld in 4 verschillende hoofdstukken die je in stappen helpt om je doelen te stellen en te behalen. Met behulp van het e-book krijg je stap-voor- stap begeleiding om daar naar toe te werken wat je graag wilt bereiken.

Daarnaast is het boek opgedeeld in delen die vervolgens allemaal een aantal hoofdstukken bevatten.

Deel 1: Ontwikkel een houding die succes aantrekt

Het eerste hoofdstuk gaat erover dat vrijwel alle mensen een bepaalde mate van succes najagen. Iedereen wil op zijn of haar manier succesvol worden en bepaalde dingen in het leven bereiken.

Toch hebben mensen daarbij niet de juiste houding waardoor ze worden tegengehouden om bepaalde dingen te bereiken in het leven.

Daarom staat dit hoofdstuk helemaal in het teken om jou inzicht te geven in welke houding nodig is om succes te behalen in je leven.

Na het lezen van dit hoofdstuk weet je precies hoe jij je zou moeten gedragen om alles in het leven te bereiken.

Hoofdstuk 1: De belangrijkste sleutel naar succes

In het eerste hoofdstuk van het boek leer je wat de belangrijkste sleutel is om succesvol te maken. De belangrijkste sleutel heeft vooral te maken met jezelf. Alleen jij kunt bepaalde dingen mogelijk maken en daarom moet je bereid zijn om te veranderen.

Het is dus niet alleen belangrijk om doelen te stellen om dingen te bereiken die je wilt, het is daarnaast ook belangrijk om aan jezelf te werken, zodat je meer kunt bereiken in het leven.

Hoofdstuk 2: Kies de juiste overtuigingen

Naast dat je aan jezelf moet werken om je doelen te kunnen behalen, is het ook belangrijk om goed na te denken over de overtuigingen die je nu hebt.

Het zou kunnen dat jij nu gelooft dat geld slecht is of dat andere mensen slecht zijn. Ook kan het zijn dat je denkt dat rijke mensen altijd rijker worden en dat arme mensen geen schijn van kans hebben.

Toch is het in de meeste gevallen heel anders en heeft iedereen even veel kans om rijk en succesvol te worden. Dat is namelijk helemaal afhankelijk van hoe jij met bepaalde situaties omgaat en wat jij doet om te behalen wat je wilt in het leven.

Dit hoofdstuk laat je vooral nadenken over de overtuigingen die je nu hebt en of het wellicht een goed idee is om anders te gaan denken over die overtuigingen.

Hoofdstuk 3: Stel jezelf goede vragen

Dit hoofdstuk staat helemaal in het teken van de vragen die jij jezelf dagelijks stelt. Iedereen stelt zichzelf de hele dag door vragen. Soms is dat bewust, maar vaak ook onbewust.  In dit hoofdstuk krijg je geleerd wat het effect is van het stellen van negatieve vragen en positieve vragen stellen aan jezelf.

In dit hoofdstuk leer je vooral dat het belangrijk is om jezelf de goede vragen te stellen. Dit zijn over het algemeen positieve vragen.

Door de juiste vragen te stellen kom je namelijk sneller vooruit in je leven.

Hoofdstuk 4: Overwin je Angst

Dit hoofdstuk staat volledig in het teken van het overwinnen van je angsten. Het is namelijk zo dat als je ergens bang voor bent, dat je deze angsten snel uit te weg gaat. Om te groeien is het juist belangrijk om je angsten te overwinnen.  Ook leer je hier dat fouten maken niet falen is en waarom dat zo is.

In dit hoofdstuk leer je precies hoe jij je angsten kunt overwinnen en zo sneller kunt groeien.

Hoofdstuk 5: Waar je bereid toe moet zijn

In dit hoofdstuk ontdek je vooral waar jouw struikelblokken liggen. Hier ontdek je voor jezelf waarom jij nog niet de dingen hebt bereikt die je graag wilt bereiken. Dit wordt in het boek ook wel je bottleneck genoemd. Je Bottleneck is jouw persoonlijke drempel naar succes.

Na het lezen van dit hoofdstuk weet je precies wat jou tegenhoudt om succes te behalen.

Deel 2: Ontwikkel succesvolle relaties

Het tweede deel van het e-book gaat vooral over met welke mensen jij omgaat ook in grote lijnen je mate van succes bepaald. Daarnaast leer je dat het belangrijk is om vooral samen te werken en dat jij met behulp van andere mensen veel sneller succesvol kunt worden dan in je eentje. Het is dus belangrijk om de juiste mensen om je heen te verzamelen.

Hoofdstuk 6: Hoe iedereen je kan helpen

In dit hoofdstuk krijg je geleerd dat je lang niet alles alleen kunt en dat vrijwel alle grote dingen gemaakt zijn door meerdere mensen. Daarnaast leer je ook dat mensen je graag willen helpen en dat het absoluut een goed idee is om de hulp van andere mensen ook in te zetten.

Hoofdstuk 7: De snelste manier om echt contact te maken

Eigenlijk is iedereen vooral geïnteresseerd in zichzelf en komen andere mensen altijd op de tweede plek.  In dit hoofdstuk leer je hoe jij ervoor kan zorgen dat interesse tonen in andere mensen de sleutel is tot echt contact.

Ook leer je in dit hoofdstuk precies hoe jij op de beste manier nieuwe contacten kunt krijgen.

Hoofdstuk 8: Hoe je voorkomt dat je wordt teleurgesteld

In dit hoofdstuk leer je vooral dat mensen vooral zijn wie ze zijn en dat ze niet makkelijk voor je veranderen. Als jij daarom vaak teleurgesteld wordt door de mensen om je heen, is de kans groot dat jij de verkeerde mensen om je heen hebt.

Het is dan vooral zaak om niet de mensen om je heen te proberen te veranderen, maar juist de soort mensen die je om je heen hebt te veranderen. Als je vaak teleurgesteld bent door de mensen om je heen, dan is de kans groot dat deze mensen niet bij je passen.

In dit hoofdstuk leer je precies hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Hoofdstuk 9: De beste maatstaaf voor relaties

In dit hoofdstuk ontdek je precies of jij met de juiste mensen omgaat of niet. Een van de belangrijkste maatstaven voor een goede relatie is bijvoorbeeld dat jij 100% jezelf kunt zijn. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke factoren die bepalen of jij met de juiste mensen omgaat. Dat is precies wat je in dit hoofdstuk ontdekt.

Deel 3: Bepaal je doelen en bereik succes

Om je doelen en dromen te bereiken is het volgens dit boek belangrijk om te weten waar je naartoe gaat. Dit doe je vooral door het stellen van doelen voor jezelf. Dit deel staat geheel in het teken van je passie volgen en je doelen behalen.

Hoofdstuk 10: Volg je passie

In dit hoofdstuk  leer je precies waarom het belangrijk is om te doen wat je graag wilt doen. Van alle mensen die werken is er namelijk maar een klein percentage die echt passie heeft in het werk. Ook leer je hier dat de kans dat je echt succesvol wordt heel klein is als je geen plezier hebt in wat je doet.

Hoofdstuk 11: Creëer je eigen standaard

In dit hoofdstuk leer je hoe jij voor jezelf een bepaalde standaard kunt creëren. Dit zijn de dingen waaraan jouw leven moet voldoen om je gelukkig en succesvol te vinden. Je leert ook waarom jij je nooit aan zou moeten passen naar het standaard van iemand anders en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij gaat leven naar je eigen standaarden.

Hoofdstuk 12: Waar je succes niet afhankelijk van is

Hier leer je dat succes niet afhankelijk is van bepaalde dingen die je doet. Veel mensen denken namelijk dat als ze harder werken ze sneller succesvol worden. In dit hoofdstuk leer je welke dingen niet meehelpen aan je succes en hoe je ervoor kunt zorgen dat jij jezelf daar niet aan meet.

Hoofdstuk 13: Hiermee bepaal jij jouw koers

In dit hoofdstuk leer je vooral dat het in de meeste gevallen je instinct te gebruiken of je onderbuik gevoel. Jij hebt namelijk een ingebouwd Kompas die je prima de weg kan wijzen als jij je onzeker voelt over iets.

Hoofdstuk 14: Wat altijd blijft terugkomen tot je het oplost

Dit hoofdstuk gaat er vooral over dat je problemen niet voor je moet uitschuiven en dat problemen niet vanzelf opgelost worden.  Om van problemen af te komen moet je ze ook daadwerkelijk oplossen

Hoofdstuk 15: Hoe je het meeste uit je tijd haalt

In dit hoofdstuk leer je vooral dat je tijd beperkt is en dat je daarom zo goed mogelijk om moet gaan met de tijd die je hebt. Ook leer je hier precies hoe jij beter met je tijd om kunt gaan.

Hoofdstuk 16: Hoe je versneld resultaat krijgt

Dit hoofdstuk staat vooral in het teken van hoe jij sneller je resultaten bereikt door anders om te gaan met hoe jij dingen aanpakt. Zoals het volgen van je eigen gevoel.

Deel 4: Geniet van je succes

Dit is het laatste deel van het grote e-book en leert je hoe jij kunt genieten van je successen. Veel mensen denken namelijk dat succes een bepaalde bestemming is, maar eigenlijk is Succes juist de reis die je aflegt en wie je wordt tijdens de reis.

Hoofdstuk 17: Mis geen moment meer

In dit hoofdstuk leer je vooral dat je aan het verleden niets meer kunt veranderen en dat juist het nu heel belangrijk is. Alle stappen die je nu zet hebben namelijk gevolgen voor je toekomsten.

Hoofdstuk 18: Maak je geen zorgen

Dit e-book gaat er vooral over waarom wij als mensen ons altijd zorgen maken om van alles en nog wat en hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij je niet meer overal zorgen om maakt.

Hoofdstuk 19: Over zelfacceptatie

In dit hoofdstuk leer je vooral jezelf ontdekken en leer je waar jij voor staat. Door jezelf te ontdekken weet je precies wie jij bent en waar jij goed in bent, maar ook de dingen waar je juist niet goed in bent.

Hoofstuk 20: Maak ruimte in je leven

Heb jij momenteel een ontzettend druk leven? Dan is het belangrijk om meer tijd en ruimte te creëren in je leven. Dit hoofdstuk helpt je daarbij.

Hoofdstuk 21: Stel je succes niet uit

In dit hoofdstuk leer je vooral waarom het belangrijk is om je succes niet uit te stellen en leer je waardoor de meeste mensen succes ver voor zich uit schuiven.

Wat krijg je als je dit e-book aanschaft?

Zodra je het e-book bestelt, krijg je uiteraard het e-book geleverd. Toch is het goed om te weten dat Frank de Moei je altijd een bonus geeft als jij iets van hem bestelt. Zo krijg je altijd meer waarde dan waar je voor betaald.

Als je het e-book de Sleutels van Geluk en Succes aanschaft krijg je er ook nu weer een mooie bonus bij. Namelijk het e-book Inzicht in je kracht. Dit e-book is ook geschreven door Frank de Moei en helpt je inzicht te krijgen in waar jij goed in bent.

Wat kost het e-book?

Ik ben al weer bijna aan het einde gekomen van mijn uitgebreide review. In deze review hebben we het e-book de Sleutels van Geluk en Succes bijna binnenstebuiten gekeerd om jou te laten weten wat je kunt verwachten van het boek. Nu is de grote vraag natuurlijk wat het kost om dit boek aan te schaffen.

Toen ik de prijs van dit boek voor het eerst zag was ik behoorlijk verrast. Het boek kost namelijk maar € 17 euro. Daarnaast krijg je voor die € 17 euro ook nog eens de bonus geleverd met een waarde van €25 euro.

Kan ik dit e-book aanraden?

Zoals je van mij gewend bent sluit ik mijn reviews altijd af met mijn eigen oordeel en mening. Na lezen van dit e-book was ik vooral behoorlijk enthousiast.

Dit e-book heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in waar ik precies naar toe wil en welke doelen ik graag wil bereiken. De kans is daarom groot dat jij na het lezen van dit e-book ook precies weet wat je graag wilt bereiken in het leven en hoe je kunt zorgen dat je dit kunt behalen.

Als jij graag meer uit je leven wilt halen en je doelen en dromen wilt bereiken, dan raad ik je absoluut aan om dit e-book eens te lezen. Het kost je bijna niets en het geeft je ontzettend veel waarde.

Ben jij enthousiast geworden over het e-book? Dan raad ik je aan om het e-book de Sleutels van Geluk en Succes vandaag nog aan te schaffen. Het is het geld absoluut waard.

De Sleutels van Geluk en Succes
De Sleutels van Geluk en Succes

Beoordeling door David van BetrouwbareReviews,

15 apr 2020
5
David van BetrouwbareReviews
Als auteur van BetrouwbareReviews.nl deel ik je graag mijn mening over verschillende (digitale) producten. Dit doe ik aan de hand van betrouwbare reviews die tot stand zijn gekomen na uitvoerig onderzoeken en testen. Na het lezen van een review weet je of het betreffende product iets voor jou is.

Een website voor iedereen die graag gebruikerservaringen wil lezen

Op het internet worden zoveel producten en diensten aangeboden tegen uiteenlopende prijzen. betrouwbarereviews.nl test al deze producten en diensten en geeft een eerlijke en betrouwbare mening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *